Daniel Taro

Daniel Taro

31
muž
Japonsko
Datum nar.:
27. 1. 1993
Výška:
191 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 85. / 58.
čtyřhra: - / 116.

Tabilo zažil v Aucklandu turnaj snů, jako kvalifikant vyhrál svůj první titul

Alejando Tabilo (26) si na turnaji ATP 250 v Aucklandu došel z kvalifikace až pro svůj premiérový titul. Ve svém celkově druhém finále porazil nenasazeného Japonce Tara Daniela (30) 6:2, 7:5. Chilský tenista se po tomto triumfu posuno do TOP 50 žebříčku. Stal se také prvním hráčem své země, který vyhrál turnaj na tvrdém povrchu od roku 2007, kdy Fernando González triumfoval v Pekingu.

Překvapení v Aucklandu. Japonec Daniel vyřadil jedničku Sheltona a zahraje si o druhý titul

ATP AUCKLAND - Taro Daniel (30) na podniku ATP 250 v Aucklandu zdolal 7:5, 7:6 nejvýše nasazeného Američana Bena Sheltona (21), připsal si teprve pátý skalp hráče TOP 20 a podruhé v kariéře a poprvé na tvrdém povrchu postoupil do finále. O druhý titul si japonský tenista zahraje s rozjetým Chilanem Alejandrem Tabilem (26), který vyřadil francouzského teenagera Arthura Filse (19), vyhrál 12. zápas v řadě a zaútočí na svůj nejcennější triumf.

Alcaraz si proti Danielovi pomohl 47 winnery, Djokovič si poradil s Fucsovicsem

FRENCH OPEN - Španěl Carlos Alcaraz (20) si v Paříži přes drobné komplikace poradil s Tarem Danielem (30). Japonce přestřílel na vítězné údery 47:11 a po necelých dvou a půl hodinách hry zvítězil 6:1, 3:6, 6:1, 6:2. O postup do osmifinále si světová jednička zahraje s Kanaďanem Denisem Shapovalovem (24).

Alcaraz suverénně vykročil za premiérovou obhajobou titulu a udržením postu jedničky

ATP MIAMI - Pokud chce Carlos Alcaraz udržet post světové jedničky pro začátek antukového jara, musí na Masters 1000 v Miami poprvé v kariéře obhájit titul. Španělský teenager na Floridě odstartoval jednoznačnou výhrou nad Argentincem Facundem Bagnisem.

Fritz i 'bez' prvního servisu přehrál Tiafoea. Berrettini v Acapulcu opět vzdal

ATP ACAPULCO - Čtvrtfinále v Acapulcu žádné dramatické bitvy nenabídla. Taylor Fritz i přes trápení na prvním servisu vyhrál souboj nejlepších Američanů s Francesem Tiafoem, Tommy Paul smetl dalšího Američana Mackenziho McDonalda, Australan Alex de Minaur nedal šanci Taru Danielovi a Holger Rune drtil Mattea Berrettiniho, který po sedmi prohraných gamech vzdal.

Ruud je bez formy. Daniel mu utekl z mečbolů a poprvé porazil hráče Top 10

ATP ACAPULCO - Čtvrtý hráč světa Casper Ruud pokračuje v nepovedeném vstupu do sezony. V Acapulcu druhý nasazený Nor podlehl už ve druhém kole po nevyužití mečbolů Japonci Taru Danielovi, který si připsal první skalp hráče Top 10, a prohrál čtvrtý ze sedmi letošních zápasů. Naopak nezaváhali Taylor Fritz, Holger Rune, Frances Tiafoe či Matteo Berrettini.

Murray v Indian Wells otočil duel s Danielem a připsal si 700. výhru

ATP INDIAN WELLS - Už potřetí v sezoně Andy Murray narazil na Japonce Tara Daniela a podruhé ho porazil. V Indian Wells britský finalista z roku 2009 zvítězil 1-6 6-2 6-4, byť ve třetím setu prohrával 1-3, a připsal si celkově 700. výhru. Ve druhém kole se utká s Bublikem.

Loni neznámý, dnes se skalpem světové jedničky! Karacev v Bělehradu vyhrál maratón s Djokovičem

ATP BĚLEHRAD - Aslan Karacev pokračuje ve výjimečném průniku mezi světovou špičku. Ještě loni v létě hráč až třetí stovky žebříčku ATP dnes na antuce v Bělehradu získal životní skalp nejlepšího tenisty současnosti Novaka Djokoviče a navíc v soupeřově rodném městě. 27letý Rus zvítězil i díky odvrácení 23 z 28 brejkbolů po 3 hodiny a 26 minut dlouhém boji 7-5 4-6 6-4 a podruhé postoupil do finále. O druhý titul se utká s Italem Matteem Berrettinim.

Djokovič si v Bělehradu suverénně poradil s krajanem Kecmanovičem a zahraje si o finále

ATP BĚLEHRAD - Dvojnásobný šampion a největší favorit letošního ročníku Novak Djokovič v Bělehradu pokračuje ve své neporazitelnosti v dohraných zápasech. Vedoucí muž žebříčku ATP si v dnešním čtvrtfinálovém derby poradil s Miomirem Kecmanovičem a vyjma skreče v roce 2010 na domácím turnaji vyhrál i desátý zápas. O postup do svého celkově 118. finále se utká s Rusem Aslanem Karacevem.

Čilič v Singapuru nezaváhal a zahraje si své první čtvrtfinále po 16 měsících

ATP SINGAPUR - Marin Čilič si v hale v Singapuru poradil s Tarem Danielem z Japonska, připsal si první letošní vítězství, přerušil sérii čtyř porážek a zahraje si své první čtvrtfinále od října 2019, kdy došel do semifinále na halové akci v Moskvě. V něm trápící se bývalá světová trojka a vítěz US Open 2014 narazí na Soon-Woo Kwona, nebo Jasutaku Učijamu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist