Daniilidou Eleni

Daniilidou Eleni

41
žena
Řecko
Datum nar.:
19. 9. 1982
Výška:
182 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 14.
čtyřhra: - / 21.

Šafářová a Záhlavová-Strýcová jsou v Québeku ve druhém kole

Oblíbený halový turnaj v Québeku začaly české hráčky znovu výhrami. Finalistka z roku 2009 Lucie Šafářová i předloňská šampionka Barbora Záhlavová-Strýcová na úvod neztratily set. Třetí nasazená Šafářová porazila ve dvou setech Gruzínku Tatišviliovou, Strýcová zdolala Řekyni Daniilidouovou.

Hlaváčková v Bad Gasteinu hladce postupuje

Andrea Hlaváčková podobně jako minulý týden v Budapešti překonala i v Bad Gasteinu nástrahy prvního kola. Na rakouské antuce v duelu tenistek z rozhraní první a druhé stovky světového žebříčku dnes porazila hladce 6-3 a 6-1 Řekyni Daniiliduovou.

Češky v Dauhá: Šafářová se Zakopalovou postupují, Hlaváčková dohrála

S bilancí dvou vítězství a jedné porážky odehrály české tenistky dnešní program v Dauhá. Lucie Šafářová zvládla svůj první zápas po vítězném Fed Cupu a řeckou soupeřku Daniiliduovou porazila ve dvou setech. Podobně se dařilo i Kláře Zakopalové, jejíž soupeřka ve druhé sadě vzdala, naopak Andrea Hlaváčková vypadla už v úvodním kole.

Kotník drží, zuby jsou všechny. Serenu v Melbourne nic nerozhodí

AUSTRALIAN OPEN ženy - Zvrtnutý kotník Serenu Williamsovou z boje o šestý titul z Australian Open nevyřadil. Jednatřicetiletá Američanka stihla bolavou nohu dát během dvou dnů do pořádku a dnes už zase úspěšně zničila svou další soupeřku. Na cestě do 3. kola ji nezastavila ani vlastní sebedestrukce - úder raketou do tváře. Suverénně postoupila také obhájkyně titulu Azarenková.

4. den v Melbourne: Kvitová se vyhne horku, o 3. kolo také Šafářová a Rosol

Ještě tři čeští tenisté se večtrvtek budou snažit napodobit Berdycha se Štěpánkem a postoupit do 3. kola Australian Open. Petra Kvitová a Lucie Šafářová jsou nasazené a mají tak ještě relativně hratelné soupeřky, za to Lukáš Rosol se postaví světové patnáctce Milosi Raonicovi.

Kvitová těžký start proti Schiavoneové zvládla, ve 2. kole je i Šafářová

Petra Kvitová se navzdory slabší formě dostala přes první kolo Australian Open. Česká jednička si poradila s Italkou Schiavoneovou a vykročila za obhajobou loňského semifinále. Cestou do něj může v osmifinále narazit na Lucii Šafářovou, která si dnes připsala první výhru v sezoně. První kolo z Češek nezvládly pouze Andrea Hlaváčková a Karolína Plíšková.

Jie Zheng v Ósace otočila zápas, Schiavoneová skrečovala

Na dobrý výsledek z turnaje WTA čeká už čtyři měsíce a i s Ósakou se druhá nasazená hráčka Jie Zheng mohla brzy rozloučit. Čínská tenistka dnes prohrávala se Španělkou Martínezovou už 4-6 a 2-5, utkání se jí ale podařilo otočit a po téměř třech hodinách postoupila. Hůře se vedlo turnajové čtyřce Schiavoneové, která svůj úvodní duel ve druhém setu vzdala.

Kirilenková po dvou gamech vzdala, Rusku vyřadilo zranění zad

WTA SOUL - Turnaj v Soulu přišel hned v 1. kole o druhou nasazenou hráčku. Světová čtrnáctka Maria Kirilenková v úvodu zápasu s domácí Korejkou So-Ra Lee vzdala kvůli zranění zad.

Stosurová v Ósace další komplikace nedovolila

WTA ÓSAKA - V japonské Ósace se dnes dařilo nasazeným hráčkám. Nezaváhala ani jednička Samantha Stosurová, která porazila domácí hráčku a poprvé od triumfu na US Open postoupila do čtvrtfinále.

Kristýna Plíšková ani Benešová v Soulu do čtvrtfinále nepostoupily

WTA SOUL - Kristýna Plíšková v Soulu v boji o postup do prvního čtvrtfinále na okruhu WTA neuspěla. Stejně dopadla i Iveta Benešová, jež hrála o první čtvrtfinále v tomto roce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist