Galfi Dalma

Galfi Dalma

25
žena
Maďarsko
Datum nar.:
13. 8. 1998
Výška:
178 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 137. / 79.
čtyřhra: 383. / 126.

Vondroušová a Bouzková jsou ve Wimbledonu ve třetím kole. Pět Češek vypadlo

WIMBLEDON - Markéta Vondroušová (24) pokračuje ve svém letošním působení ve Wimbledonu bez ztráty setu a po vítězství 6:3, 6:4 nad světovou dvanáctkou Veronikou Kuděrmetovovou (26) si poprvé zahraje třetí kolo nejslavnějšího turnaje. Za obhajobou loňského čtvrtfinále pokračuje Marie Bouzková (24), jež ukončila kariéru bývalé světové dvojky Anett Kontaveitové (27) z Estonska. Ve druhém kole naopak neuspěly Kateřina Siniaková (27), Barbora Krejčíková (27) ani Barbora Strýcová (37), jež odehrála svou poslední dvouhru v All England Clubu. Dokonce hned po svém úvodním vystoupení se ze soutěže poroučely Karolína Muchová (26) s Lindou Noskovou (18).

Vondroušové stačilo odehrát pět gamů, v Linci je po roce v semifinále turnajů WTA

WTA LINEC - Markétě Vondroušové dnes v Linci stačilo odehrát jen pět gamů. Třiadvacetiletá Češka narazila při svém debutu na rakouském halovém podniku i ve třetím zápase na kvalifikantku a Maďarka Dalma Gálfiová jí za stavu 1-4 vzdala. Ve svém prvním semifinále na turnajích WTA po roce se utká s nasazenou Anastasií Potapovovou, proti které zabojuje o své první finále od olympiády v Tokiu 2021.

Tausonová v Linci utekla ze stavu 1-6 a 0-2. Náhradnice za Siniakovou je po 13 měsících ve čtvrtfinále

WTA LINEC - Clare Tausonová v Linci dál využívá svou druhou šanci. Dánská náhradnice za Kateřinu Siniakovou v Rakousku zdolala 1-6 6-3 6-4 Italku Camilu Giorgiovou, přestože prohrávala 1-6 a 0-2, a poprvé od loňského ledna postoupila do čtvrtfinále turnaje WTA.

Na štvanické antuce triumfovali Nizozemec Griekspoor a Němka Niemeierová

CHALLENGER PRAHA - Nizozemec Tallon Griekspoor se stal vítězem 21. ročníku antukového turnaje I. ČLTK Prague Open. Turnaj žen ITF W25 na Štvanici ovládla německá hráčka Jule Niemeierová, která se do hlavní soutěže dostala z kvalifikace.

Vrbenský na Štvanici prohrál s Ottem a první challengerové finále si nezahraje

CHALLENGER PRAHA - Michael Vrbenský si podruhé v kariéře a opět na antuce v Praze na Štvanici zahrál semifinále challengeru, ani dnes však premiérové finále nevybojoval. S Němcem Oscarem Ottem prohrál dvakrát 3-6.

Siniaková v Dubaji nedala šanci Schmiedlové a je ve čtvrtfinále. Postoupila i Krejčíková

ITF W100 DUBAJ - Kateřina Siniaková musela v úvodním kole na stovce v Dubaji do tří setů s hráčkou druhé stovky, ale dnes si v souboji o čtvrtfinále suverénně a bez ztráty servisu poradila se Slovenkou Annou Karolínou Schmiedlovou. Postup do čtvrtfinále slavila i její deblová parťačka Barbora Krejčíková, která přehrála Dalmu Gálfiovou z Maďarska.

Allertová se oklepala z kanára a v Číně vyhrála posedmé v řadě

ITF SHENZHEN - Denisa Allertová v Číně vyhrála i svůj sedmý zápas, přestože dnes dostala kanára. V Shenzhenu zdolala Maďarkou Dalmou Galfiovou a postoupila do čtvrtfinále. Naopak neuspěla Barbora Štefková, jež podlehla druhé nasazené Rusce Alexandrovové.

Allertová v Číně pokračuje na vítězné vlně, v Shenzhenu smetla Mooreovou

ITF SHENZHEN - Denisa Allertová tři dny po triumfu v Zhuhai vstoupila výhrou i do dalšího čínského turnaje ITF 60k v Shenzhenu. V prvním kole česká tenistka ztratila jen tři gamy s Britkou Tarou Mooreovou.

Konec vítězné série. Kolodziejová s Vondroušovou se loučí s Wimbledonem v semifinále

Zatímco Serena Williamsová má i po dnešku šanci na zisk letošního kalendářního Grand Slamu, české juniorky Miriam Kolodziejová a Markéta Vondroušová ji ztratily. Vítězky deblové juniorky v Melbourne a Paříži padly ve Wimbledonu před branami finále, do kterého je nepustila maďarská dvojice Galfiová/Stollarová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist