Gicquel Marc

Gicquel Marc

47
muž
Francie
Datum nar.:
30. 3. 1977
Výška:
187 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 37.
čtyřhra: - / 38.

Janowicz si ve Francii zahraje o své druhé finále

ATP MONTPELLIER - Po třech odehraných kolech nezůstal ve hře o titul žádný nenasazený tenista. Do semifinále turnaje v Montpellier postoupili domácí Gasquet s Monfilsem, Fin Nieminen a Polák Janowicz, který bude usilovat o své teprve druhé finále na okruhu ATP.

Obhájce Gasquet v Montpellier nezaváhal, Simon prohrál s Gicquelem

ATP MONTPELLIER - Richard Gasquet v Montpellier odstartoval cestu za obhajobou titulu. Ve svém úvodním zápase ani jednou neztratil podání a přes krajana Mathieua postoupil do čtvrtfinále. Do něj se naopak nepodívá druhý nasazený Gilles Simon.

Veselý odvrátil mečboly a vyhrál tříhodinovou bitvu s Cipollou. Ve čtvrtfinále je i Štěpánek

CHALLENGER ORLEANS - Jiří Veselý si dnes zvedl sebevědomí zvládnutou tříhodinovou bitvou. Na kvalitně obsazeném halovém challengeru v Orleansu odvrátil dva mečboly proti Italu Cipollovi a postoupil do čtvrtfinále. V něm je i Radek Štěpánek, kterému vzdal domácí Gicquel.

Richard Gasquet získal v Montpellieru druhý letošní titul

Richard Gasquet získal na turnaji v Montpellieru druhý letošní titul. Krajana Benoita Paireho porazil ve finále 6-2 6-3 a navázal na lednový triumf z turnaje v katarském Dauhá.

Rosol si poprvé zahraje na French Open

ATP FRENCH OPEN - Lukáš Rosol si podruhé v kariéře zahraje na grandslamovém turnaji, poprvé na antukovém French Open. Šestadvacetiletý tenista prošel kvalifikací a čeká ho duel s domácím Rogerem-Vassellinem.

Ve Gstaadu končí vítězové posledních tří ročníků: Bellucci, Hanescu i Mathieu

ATP GSTAAD - Byli nasazení a věděli, jaké to je ve Gstaadu slavit titul. Přesto Thomaz Bellucci, Victor Hanescu a Paul Henri Mathieu letos v ve švýcarských Alpách končí už v úvodním kole. To na druhou stranu zvládli papírově největší favorité Južnyj s Almagrem.

Del Potro měl namále, v pěti setech udolal Blakea

Klopýtá, ale postupuje. Tak se dá ve zkratce popsat účinkování čtvrtého hráče světa Juana-Martina del Potra na Australian Open. V Melbourne se dnes probojoval do třetího kola, když otočil zápas s Američanem Blakem a po více než čtyřech hodinách zvítězil 6-4 6-7 5-7 6-3 10-8. Ostatní velcí favorité, včetně Rafaela Nadala, si postup do třetího kola vybojovali bez větších problémů.

Robredo ve větrném Aucklandu po boji postoupil

ATP AUCKLAND - Na Novém Zélandu silně fouká vítr, což znepříjemňuje život tenistům, kteří tento týden hrají v Aucklandu. Problémy s náročnými podmínkami měl i nejvýše nasazený Robredo, postup do čtvrtfinále však nakonec vydřel. Kvůli zranění vzdal Ferrero, na rychlém povrchu se nedařilo antukáři Almagrovi.

Štěpánek se na postup nadřel, Berdych zničil Baghdatise

ATP BRISBANE - Úvodní kola neměla být pro Radka Štěpánka velkou námahou. Už v druhém zápase ale měl obhájce titulu na turnaji v Brisbane namále. Ukrajince Dolgopolova zlomil až v tie-breaku druhé sady a do čtvrtfinále postoupil.

Benneteau je halovým mistrem Francie

Julien Benneteau vyhrál letošní ročník halového mistrovství Francie, když v den svých osmadvacátých narozenin ve finále porazil Clementa. Bez konkurence největších domácích hvězd neprohrál jediný zápas a navázal na loňský triumf Gillesa Simona.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist