Gil Frederico

Gil Frederico

39
muž
Portugalsko
Datum nar.:
24. 3. 1985
Výška:
173 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 62.
čtyřhra: 1289. / 105.

Rosol si v Queensu připsal první výhru na trávě

ATP LONDÝN - Lukáš Rosol se v 26 letech dočkal své premiérové výhry na travnatém dvorci. Český tenista v londýnském Queen's Clubu porazil Rumuna Haneska a čeká ho souboj s Kypřanem Baghdatisem.

Začal halový turnaj na antuce v Sao Paulu. Volandri vyřadil nasazeného Montaňése

ATP SAO PAULO - V brazilském Sao Paulu se letos koná poprvé turnaj ATP, jediný halový podnik na antuce. Hned v úvodní hrací den se se soutěží rozloučil sedmý nasazený Albert Montaňés, který nestačil na Itala Volandriho.

Djokovič opepřil Mahutovy třicátiny výpraskem, čeká ho Hewitt

AUSTRALIAN OPEN muži - Novak Djokovič oslavence Nicólase Mahuta nešetřil. Obhájce titulu zvítězil 6-0 6-1 6-1 a ve třech zápasech tak ztratil pouhých 10 her. V osmifinále se utká s miláčkem domácího publika Hewittem. Své výkony stupňují bývalý finalista Jo-Wilfried Tsonga a Brit Andy Murray, naopak končí světová devítka Janko Tipsarevič či Gael Monfils.

V deštivém Gstaadu postupuje ostříhaný Verdasco i Wawrinka

ATP GSTAAD - Ani ve čtvrtek hráče ve Gstaadu déšť neušetřil, ze zápasů 2. kola se ale nestihl dohrát jen zápas obhájce titulu Almagra s Nieminenem. Ve čtvrtfinále jsou už nasazení Španělé Verdasco, Feliciano López, Granollers i domácí Wawrinka.

Verdasco vyhrál první zápas na antuce, o náskok ale málem přišel

ATP ESTORIL - Fernando Verdasco si po více než dvou měsících zahraje ve čtvrtfinále. Španělský tenista v portugalském Estorilu vyřadil domácího Frederika Gila, byť ve druhém setu ztratil náskok dvou brejků a o výsledek se ještě strachoval.

Američané mají znovu hráče v Top 10, Roddicka nahradil Fish

Americký tenista Mardy Fish se poprvé v kariéře dostal do elitní desítky žebříčku ATP. Momentálně 10. hráči světa pomohlo selhání Fernanda Verdaska v Monte Carlu. Španěl po svém rychlém vyřazení z Top 10 vypadl.

Nadal přes Ljubičiče suverénně do semifinále, čeká ho Murray

ATP MONTE CARLO - Rafael Nadal v Monte Carlu nenašel už 35 utkání v řadě přemožitele. Marný boj dnes s antukovým králem svedl zkušený Ivan Ljubičič, který vzdoroval pouze v několika závěrečných gamech. Španěla tak v Monaku dělí pouze dva soupeři od sedmého triumfu během sedmi let. V semifinále se utká s Britem Murraym.

Murray dorazil zraněného Simona 'dropshoty'. Diváci Brita vypískali

ATP MONTE CARLO - Andymu Murraymu se po sérii čtyř porážek začalo dařit na méně oblíbené antuce. Po dnešní výhře nad Simonem si však srdce francouzských fanoušků nezískal; v Monte Carlu v zápase 3. kola využil soupeřovy omezené pohyblivosti a Simona nakonec dorazil i s pomocí 'kraťasů'.

Montaňes i Simon v Casablance nezaváhali

ATP CASABLANCA - Ve čtvrtek se na antuce v marocké Casablance představilo v zápasech 2. kola kvarteto nasazených hráčů a nikdo z nich nezaváhal. Do čtvrtfinále postoupili i nejvýše nasazený Španěl Albert Montaňes či bývalý šampion Gilles Simon.

Berdych v Čennaí smetl Gila

Ve velkém stylu zahájil svou letošní sezonu na okruhu ATP Tomáš Berdych. Nejlepší český hráč nedal v Čennaí šanci Portugalci Gilovi, kterého za pouhých 45 minut porazil bez sebemenších problémů 6-0 6-1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist