Hon Priscilla

Hon Priscilla

25
žena
Austrálie
Datum nar.:
10. 5. 1998
Výška:
171 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 187. / 118.
čtyřhra: 289. / 91.

Vondroušová a Bouzková jsou na Australian Open ve 2. kole. Kvitová se Siniakovou skončily hned na úvod

AUSTRALIAN OPEN - Druhý den v prvním kole Australian Open uspěly dvě české tenistky. Markéta Vondroušová si dle očekávání poradila s domácí divokou kartou Priscillou Honovou a Marie Bouzková si proti Kanaďance Rebecce Marinové připsala první výhru na melbournském grandslamu. Naopak Petra Kvitová znovu po roce ztroskotala na Soraně Cirsteaové a pokračuje v grandslamové mizérii. Vypadla i Kateřina Siniaková.

Kvitová nezvládla vstup do sezony, v Adelaide neudržela vedení proti Honové

WTA ADELAIDE - Petra Kvitová po šesti letech prohrála svůj první zápas v nové sezoně. V Adelaide česká favoritka podlehla domácí 263. hráčce světa Priscille Honové, přestože vedla 7-6 a 4-2. S tenistkou mimo Top 200 prohrála teprve potřetí od roku 2009.

Muchová v Soulu porazila Honovou a je podruhé v semifinále

WTA SOUL - Karolína Muchová v jihokorejském Soulu přehrála ve dvou setech Australanku Priscillu Honovou a podruhé postoupila do semifinále turnaje WTA. O vyrovnání svého nejlepšího výsledku se třiadvacetiletá Češka utká poprvé s Číňankou Yafan Wang.

Obhájkyně titulu Su-Wei Hsieh byla v Hirošimě na pokraji porážky

WTA HIROŠIMA - Loňská šampionka a letos nasazená jednička Su-Wei Hsieh měla ve druhém kole turnaje WTA v japonské Hirošimě namále s Australankou Priscillou Honovou. Tchajwanská tenistka zvítězila až po vydřeném obratu, přičemž po prohraném úvodním setu musela ve druhé a třetí sadě celkem šestkrát dohánět manko brejku.

Martincová a Zarycká v Praze postoupily do třetího kola kvalifikace

WTA PRAHA - Tereza Martincová v kvalifikaci domácího turnaje WTA na antuce v pražské Stromovce porazila Italku Deborah Chiesaovou a postoupila do finálního třetího kola. O premiérový start v hlavní soutěži si zahraje Anastasia Zarycká.

Muchová při své premiéře v hlavní soutěži turnaje WTA prohrála s Honovou

WTA SOUL - Karolína Muchová si v kvalifikaci turnaje WTA International v korejském Soulu vybojovala svou premiérovou účast v hlavní soutěži na okruhu WTA, která ale nebyla vítězná. Jednadvacetiletá Češka v prvním kole nestačila v souboji kvalifikantek na Priscillu Honovou z Austrálie.

Vondroušová si podruhé během dvou týdnů poradila s Honovou

ITF CLARE - Markéta Vondroušová si podruhé během dvou týdnů poradila s Priscillou Honovou. V prvním kole turnaje ITF v australském Clare zdolala domácí hráčku 7-5 6-0 a opět Australance uštědřila kanára. Ve druhém kole se sedmnáctiletá česká naděje po týdnu utká s nasazenou čtyřkou Kristie Ahnovou.

Bouzková vyhrála tříhodinovou bitvu s Krejčíkovou, Vondroušová do semifinále prolétla

ITF PERTH - Do semifinále turnaje ITF v australském Perthu postoupily dvě české tenistky. Marie Bouzková ve čtvrtfinále předvedla parádní obrat proti krajance Barboře Krejčíkové, rozjetá Markéta Vondroušová pak deklasovala domácí Honovou a svou letošní bilanci vylepšila na 19-0.

České naděje řádily v Perthu. Ve čtvrtfinále jsou Krejčíková, Bouzková i Vondroušová

ITF PERTH - Tři české tenistky startují na turnaji ITF s dotací 25.000 dolarů v australském Perthu a všechny postoupily už do čtvrtfinále. Barbora Krejčíková, Marie Bouzková i Markéta Vondroušová ve druhém kole vyřadily nasazené soupeřky a neztratily přitom ani set.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist