Londero Juan Ignacio

Londero Juan Ignacio

30
muž
Argentina
Datum nar.:
15. 8. 1993
Výška:
180 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 687. / 50.
čtyřhra: - / 79.

Tabilo nikdy nevyhrál dva zápasy po sobě. V Córdobě vyřadil i Schwartzmana a je ve finále

ATP CÓRDOBA - Alejandro Tabilo prožívá životní týden. I když na turnajích ATP nikdy neporazil víc jak jednoho soupeře, na antuce v Córdobě vyhrál včetně kvalifikace už 12 setů v řadě. V semifinále si dokonce připsal první skalp hráče Top 70, když vyřadil domácí světovou čtrnáctku Diega Schwartzmana. O titul si 24letý Chilan zahraje se Španělem Albertem Ramosem.

Schwartzman v Córdobě otočil čtvrtfinále s lucky loserem Galánem, o finále se utká s Tabilem

ATP CÓRDOBA - Diego Schwartzman na domácím antukovém turnaji ATP 250 v Córdobě dál potvrzuje roli největšího favorita. Po obratu s kolumbijským lucky loserem Danielem Galánem postoupil do semifinále, v němž narazí na rozjetého Chilana Alejandra Tabila.

Nasazení v Buenos Aires nezaváhali. Andújar a Djere na oblíbené antuce ožili

ATP BUENOS AIRES - Pablo Andújar a Laslo Djere po nezdarech na tvrdém povrchu zvládli vstup do antukového turnaje v Buenos Aires. Zkušený Španěl smetl domácího Juana Ignacia Londeru, Srb si po obratu poradil s bývalým italským šampionem Marcem Cecchinatem a zaznamenal první letošní výhru.

Wawrinka v Paříži ztratil s Murraym jen šest gamů. Zverev nezaváhal s Novakem

FRENCH OPEN - Šlágr prvního kola dvouhry mužů měl na French Open nečekaně rychlý průběh. Bývalý šampion Stan Wawrinka v chladné a deštivé Paříži smetl Andyho Murrayho za pouhých 100 minut hry. Ve třech setech zvítězil také Alexander Zverev, ve druhém kole jsou i Diego Schwartzman či debutanti Jannik Sinner a Sebastian Korda.

Del Potro uvolnil trenéra Prieta. Ten nově pomáhá Londerovi

Juan Martín Del Potro, který vinou rekonvalescence zraněného kolena nemůže naplno trénovat, po necelých třech letech spolupráce uvolnil trenéra Sebastiana Prieta. Toho nově angažoval jiný Argentinec Juan Ignacio Londero.

Ruud otočil semifinále proti Londerovi. Schwartzman 'pustil' Pedra Sousu do prvního finále bez boje

ATP BUENOS AIRES - Casper Ruud na antuce v Buenos Aires otočil souboj s domácím Juanem Ignaciem Londerou a podruhé v kariéře postoupil do finále turnaje ATP. O premiérový titul si 21letý Nor zahraje s o deset let starším Portugalcem Pedrem Sousou, jenž je ve finále poprvé po odstoupení domácí nasazené jedničky Diega Schwartzmana.

Schwartzman v antukovém maratónu přežil čtyři mečboly proti Cuevasovi

ATP BUENOS AIRES - Diego Schwartzman na domácí půdě v Buenos Airtes přerušil sérii tří antukových porážek s Pablem Cuevasem. Nejvýše nasazený Argentinec ale ve čtvrtfinálovém utkání vyhrál až po odvrácení čtyř mečbolů a více než třech a půl hodinách boje, během kterého bojoval s bolestmi třísel. O finále se utká s lucky loserem Pedrem Sousou z Portugalska, jenž v Argentině během pár dnů zdvojnásobil počet svých výher na okruhu ATP.

Schwartzman neztratil set s Ramosem ani v Córdobě. Obhájce titulu Londero dohrál

ATP CÓRDOBA - Diego Schwartzman vyhrál s Albertem Ramosem i pátý vzájemný souboj a ani na domácí antuce v Córdobě přitom neztratil ani set. V semifinále se nejvýše nasazený Argentinec utká se Srbem Laslem Djerem, jenž po boji vyřadil loňského šampiona Juana Ignacia Londeru.

Domácí favorit Schwartzman si v Córdobě poradil s Munarem

ATP CÓRDOBA - Nasazeným hráčům se ve čtvrtek na antuce v Córdobě dařilo. Do čtvrtfinále postoupili domácí nasazená jednička Diego Schwartzman i obhájce titulu Juan Ignacio Londero, roli favorita potvrdil Srb Laslo Djere a po tříhodinové bitvě postoupil Španěl Albert Ramos.

Munar v Córdobě porazil Mayera a vyzve domácí jedničku Schwartzmana

ATP CÓRDOBA - Španěl Jaume Munar zvládl svůj první letošní zápas na antuce, když si v argentinské Córdobě poradil s domácím Leonardem Mayerem. Ve druhém kole ho čeká nejvýše nasazený Argentinec Diego Schwartzman. První letošní výhru si připsal domácí obhájce titulu Juan Ignacio Lóndero.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist