Majchrzak Kamil

Majchrzak Kamil

28
muž
Polsko
Datum nar.:
13. 1. 1996
Výška:
180 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 354. / 75.
čtyřhra: 2090. / 107.

Měl jsem pozitivní dopingový test. Začal mi boj o prokázání neviny, oznámil Majchrzak

Polský tenista Kamil Majchrzak neprošel antidopingovou kontrolou. Začal jsem nejtěžší boj svého života. Boj o prokázání své neviny, oznámil 77. hráč světa na sociálních sítích. Do vyřešení případu má pozastavenou činnost.

Přemožitel Čechů Ruusuvuori v Indii postoupil poprvé do finále turnaje ATP

ATP PÚNE - Emil Ruusuvuori v indickém Púne porazil 6-3 7-6 Poláka Kamila Majchrzaka a poprvé postoupil do finále turnaje ATP. O titul si 22letý Fin zahraje s Portugalcem Joaem Sousou, který přežil tři mečboly proti Eliasi Ymerovi.

Veselý titul v Púne neobhájí a vypadne z Top 100. Českou jedničkou bude poprvé Macháč

ATP PÚNE - Jiří Veselý předloňský triumf na turnaji ATP 250 v indickém Púne neobhájí. Čtvrtý nasazený Čech skončil už ve čtvrtfinále na raketě Fina Emila Ruusuvuoriho, proti němuž si nevypracoval ani jeden brejkbol a prohrál 3-6 4-6. V pondělí tak po dvou letech vypadne z Top 100 a přijde o post české jedničky, kterou se stane Tomáš Macháč.

Musetti v Indii zdolal Vukice a má první letošní výhru

ATP PÚNE - 19letý Lorenzo Musetti na podniku ATP 250 v Púne zdolal ve třech setech Australana Aleksandara Vukice a na třetí pokus se dočkal první letošní výhry. Ve svém prvním čtvrtfinále od loňského června, kdy na French Open naposledy vyhrál dva zápasy po sobě, se druhý nasazený Ital utká s Polákem Majchrzakem (h2h 0-0).

Carreño a Bautista poslali Španělsko podruhé do finále ATP Cupu

ATP CUP - Na druhém ze tří ročníků ATP Cupu se do finále dostali tenisté Španělska. V dnešním semifinále si poradili s Poláky, proti kterým bodovali už ve dvouhrách Pablo Carreño a Roberto Bautista, který v souboji jedniček udolal 7-6 2-6 7-6 Huberta Hurkacze. O premiérový triumf si Španělé zahrají v neděli s Rusy, nebo Kanaďany.

ATP Cup: První semifinálovou dvojici vytvořili Poláci a Španělé

ATP CUP - Polští tenisté zásluhou Huberta Hurkacze a Kamila Majchrzaka jako první postoupili do semifinále letošního ročníku ATP Cupu, ve skupině zvládli všech šest dvouher. O finále se utkají se Španěly, kteří rovněž neprohráli ještě ani jednu dvouhru.

VIDEO: Majchrzak získal fiftýn z krkolomné pozice

Polák Kamil Majchrzak se dnes na ATP Cupu v Sydney postaral o úder dne. Míček vrátil do hry, přestože ho musel hrát zády k síti, ve výskoku a především daleko od kurtu. Gruzínského outsidera Aleksandra Bakšiho nečekaným lobem zaskočil a získal fiftýn, kterým si pomohl k hladké výhře 6-1 6-1.

Španělé, Poláci a Argentinci dnes v ATP Cupu zvítězili už po dvouhrách

ATP CUP - Pondělní dopolední program letošního ATP Cupu nenabídl žádné překvapení. Španělé zásluhou Pabla Carreña a Roberta Bautisty a Poláci díky Hubertovi Hurkaczovi a Kamilovi Majchrzakovi slavili už po dvouhrách. Ve večerních duelech si výhry připsali Chilané a Argentinci.

Kolář ve Štětíně získal 3. challengerový titul! Soutěží prošel bez ztráty setu

CHALLENGER ŠTĚTÍN - Zdeněk Kolář si na antukovém challengeru v polském Štětíně dokráčel pro třetí letošní a zároveň kariérní titul. Ve finále 24letý Čech porazil 7-6 7-5 Poláka Kamila Majchrzaka.

Macháč si v Bratislavě vyšlápl na Majchrzaka a připsal si svůj nejcennější skalp

ATP CHALLENGER BRATISLAVA - Tomáš Macháč si na halovém challengeru v Bratislavě připsal svůj nejcennější skalp. Dvacetiletý Čech ve třech setech porazil nasazenou trojku a 106. hráče světa Kamila Majchrzaka a postoupil do čtvrtfinále. O druhé letošní semifinále si zahraje s Matteem Violou, nebo Nikolou Milojevičem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist