Mello Ricardo

Mello Ricardo

43
muž
Brazílie
Datum nar.:
21. 12. 1980
Výška:
175 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 50.
čtyřhra: - / 118.

Začal halový turnaj na antuce v Sao Paulu. Volandri vyřadil nasazeného Montaňése

ATP SAO PAULO - V brazilském Sao Paulu se letos koná poprvé turnaj ATP, jediný halový podnik na antuce. Hned v úvodní hrací den se se soutěží rozloučil sedmý nasazený Albert Montaňés, který nestačil na Itala Volandriho.

Gonzalez je zpět, v Bělehradě porazil Kližana

ATP BĚLEHRAD - Na okruh ATP se po více než půl roce vrátil bývalý pátý hráč světa Fernando Gonzalez. Chilský tenista se ve svém prvním zápase od loňského US Open na antuce v Bělehradě utkal Slovákem Martinem Kližanem a zvítězil ve dvou setech.

Unavený Del Potro v Miami nezaváhal, Davyděnko se trápí dál

ATP MIAMI - Po úspěšných, ale vyčerpávajících turnajích se cítí unavený. V Miami však hraje rád a i na dalším prestižním turnaji se chce Juan Martin Del Potro rvát o návrat mezi elitu. První zápas zvládl, na rozdíl od Rusa Davyděnka.

Del Potro jde dál za prvním titulem od vítězného US Open

Juan Martín del Potro se začíná vracet do formy, díky které byl před rokem hráčem elitní světové desítky. Argentinec už na třetím turnaji v řadě postoupil minimálně do čtvrtfinále; v Delray Beach se mu to povedlo po hladké výhře 6-1 6-1 nad Rusem Gabašvilim.

Dolgopolov poprvé ve finále. V Brazílii vyzve bývalého šampiona Almagra

ATP COSTA DO SAUIPE - Titul z antuky v brazilském Costa do Saiupe si odveze bývalý vítěz Nicolas Almagro, nebo ukrajinský mladík Alexander Dolgopolov. Toho čeká vůbec první finále na okruhu ATP.

Suverénní Almagro je v semifinále

V roce 2008 v Costa do Sauipe zvítězil a nyní Španěla Nicolase Almagra dělí od dalšího triumfu jen dvě výhry. Nejvýše nasazený hráč turnaje si hladce poradil i se svým druhým soupeřem Ruiem Machadem a o finále si zahraje s Argentincem Chelou. Ten včera znovu dokázal, že na antuce se mu proti Brazilce Belluccimu daří.

Robredo dál vítězí, znovu porazil Fogniniho

Tommy Robredo zůstává letos na antuce v Jižní Americe bez porážky. Dva dny po svém triumfu v chilském Santiagu zvládl i úvodní zápas v brazilském Costa do Sauipe, kde stejně jako minulý týden zdolal ve třech setech Itala Fabia Fogniniho.

Obhájce Bellucci nezaváhal. V Santiagu postupuje i Robredo

ATP SANTIAGO - Obhájce titulu Thomaz Bellucci na antukovém turnaji v Santiagu postoupil do čtvrtfinále. Brazilský tenista zvládl třetí set proti Portugalci Ruii Machadovi a může se chystat na prvním duel s Italem Fogninim, se kterým se zná z juniorských soutěží.

Nalbandian má za sebou vítězný návrat na kurty

ATP BUENOS AIRES - Poprvé od operace kyčle, kterou podstoupil loni v květnu, se David Nalbandian objevil na kurtech a návrat to byl vítězný. V Buenos Aires porazil Itala Staraceho a na oblíbeném antukovém turnaji si zahraje o čtvrtfinále.

V Ostravě jsou ve čtvrtfinále tři domácí tenisté

CHALLENGER OSTRAVA - Loňský vítěz ostravského challengeru Jiří Vaněk i další český tenista Jan Hájek dnes zvládli zápasy druhého kola a doplnili Lukáše Rosola ve čtvrtfinále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist