Moutet Corentin

Moutet Corentin

25
muž
Francie
Datum nar.:
19. 4. 1999
Výška:
175 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 92. / 51.
čtyřhra: - / 72.

Rozpačitá premiéra VAR na US Open. Nešlo to podle plánu, komentoval nefungující tablet Murray

Premiérové nasazení systému Video Review (VR) při posuzování sporných situací na tenisovém US Open se neobešlo bez komplikací. Přezkoumání verdiktu o dvojím dopadu míčku pomocí letošní novinky si jako první vyžádal Francouz Corentin Moutet v duelu s Andym Murraym, sudí na umpiru ale nefungoval tablet a původní rozhodnutí ve prospěch britského tenisty tak zůstalo v platnosti.

US Open čeká velká bitva. Do vzájemného osmifinále postoupili Medveděv a Kyrgios

US OPEN - Daniil Medveděv na US Open potvrdil roli favorita proti čínskému kvalifikantovi Yibingu Wu a bez ztráty setu postoupil do osmifinále. V něm už na světovou jedničku a obhájce titulu čeká první těžký test proti Australanu Nicku Kyrgiosovi, kterému před měsícem podlehl v Montréalu a s nímž ve vzájemné bilanci prohrává 1-3.

Alcaraz a Zverev ve druhém kole French Open utekli z mečbolu

FRENCH OPEN - Ve druhém kole Roland Garros se dnes málem urodila dvě překvapení na úkor hráčů Top 10, oba však mečbol přežili. Španělský teenager Carlos Alcaraz ve svém nejdelším zápase kariéry udolal krajana Alberta Ramose, Němec Alexander Zverev dokonce utekl ze stavu 0-2 Argentinci Sebastianu Báezovi. Naopak bez potíží postoupil obhájce titulu Novak Djokovič i třináctinásobný šampion Rafael Nadal.

Znovuobrození australského talentu? Kokkinakis si v rodném Adelaide zahraje o první titul

ATP ADELAIDE 2 - Thanasi Kokkinakis na domácím turnaji ATP 250 v Adelaide udolal po přežití dvou mečbolů a využití až sedmé šance na ukončení zápasu 6-2 3-6 7-6(10) Chorvata Marina Čiliče a podruhé v kariéře postoupil do finále. O první titul si 25letý Australan zahraje s Francouzem Arthurem Rinderknechem, který je ve finále dokonce poprvé.

Veselý v Orléansu prohrál semifinále s Laaksonenem

CHALLENGER ORLÉANS - Jiří Veselý na challengeru ve francouzském Orléansu čekání na první finále od loňského února neukončil. Český tenista v semifinále prohrál dvakrát 3-6 se Švýcarem Henrim Laaksonenem.

Jednička Shapovalov v Estorilu prohrál úvodní zápas proti Moutetovi

ATP ESTORIL - Nejvýše nasazený Denis Shapovalov skončil na antukovém turnaji ATP 250 v Estorilu hned po svém úvodním vystoupení. Kanadský favorit v Portugalsku prohrál 4-6 6-2 4-6 s Francouzem Corentinem Moutetem.

Veselý v Melbourne snadno přehrál Berankise, následné čtvrtfinále po prvním setu vzdal

ATP MELBOURNE 2 - Jiří Veselý včera na generálce v Melbourne odvrátil dva mečboly nasazeného Caspera Ruuda a v dnešním osmifinále bez ztráty podání přehrál Ričardase Berankise. Nejlepší Čech v žebříčku na turnajích ATP v hlavní soutěži porazil tři soupeře po sobě poprvé od loňského února, kdy v Puné získal titul. První semifinále od loňského triumfu na indické půdě ale nevybojoval, když po prvním setu vzdal Félixi Augeru-Aliassimemu.

Wawrinka zvládl start na Masters v Paříži. Evanse porazil i popáté

ATP MASTERS PAŘÍŽ - Stan Wawrinka si i v pátém vzájemném souboji poradil s Danielem Evansem. Zatímco před třemi týdny v petrohradské hale musel proti britské jedničce odvracet tři mečboly v řadě, v prvním kole pařížského Masters zvítězil bez ztráty setu a podání. Jeho dalším soupeřem bude Gilles Simon, nebo Tommy Paul.

Verdasco v Kazachstánu porazil Duckwortha a po týdnu ho čeká odveta proti Millmanovi

ATP NUR-SULTAN - Fernando Verdasco na turnaji ATP v kazašském Nur-Sultanu porazil Jamese Duckwortha a připsal si teprve druhou výhru po koronavirové pauze. O druhé letošní čtvrtfinále si španělský veterán zahraje s dalším Australanem Johnem Millmanem, s nímž prohrál minulý týden v Kolíně nad Rýnem.

Ital Giustino v druhém nejdelším zápase French Open slavil první výhru na grandslamu

Lorenzo Giustino při svém debutu na French Open udolal v historicky druhém nejdelším zápase turnaje po 6 hodinách a 5 minutách boje 18-16 v pátém setu domácího Corentina Mouteta a v 29 letech si připsal svou premiérovou výhru v hlavní soutěži grandslamu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist