Nardi Luca

Nardi Luca

20
muž
Itálie
Datum nar.:
6. 8. 2003
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 84. / 75.
čtyřhra: 1397. / 299.

Dvojnásobný šampion Tsitsipas odstartoval antukové Masters v Monte Carlu opět vítězně

ATP MONTE CARLO - Šampion z let 2021 a 2022 Stefanos Tsitsipas (25) i pošesté v kariéře zvládl své úvodní vystoupení na antukovém Masters 1000 v Monte Carlu. Letos řeckému favoritovi postupu usnadnil Srb Laslo Djere (28), který vzdal a prohrál i páté vzájemné střetnutí. Souboj s Carlosem Alcarazem (20) si v Monaku zajistil Kanaďan Félix Auger-Aliassime (23).

Menšík i Kopřiva v Miami zvládli vstup do kvalifikace. Porazili vítěze Australian Open a přemožitele Djokoviče

ATP INDIAN WELLS - Oba čeští tenisté v Miami slaví vítězný vstup do dvoukolové kvalifikace turnaje Masters 1000. Vít Kopřiva (26) si poradil s vítězem letošního Australian Open juniorů Reiem Sakamotem (17) z Japonska, Jakub Menšík (18) pak přehrál přemožitele Novaka Djokoviče z Indian Wells Itala Lucu Nardiho (25).

Rune po přežití mečbolu vyřadil předloňského šampiona Fritze, ve čtvrtfinále vyzve Medveděva

ATP INDIAN WELLS - Holger Rune (20) na Masters 1000 v Indian Wells zdolal po odvrácení mečbolu 2:6, 7:6, 6:3 domácího šampiona z roku 2022 Taylora Fritze (26) a oplatil mu loňskou porážku z Miami. Ve čtvrtfinále dánský mladík vyzve loňského finalistu Daniila Medveděva (28), který si poradil s Bulharem Grigorem Dimitrovem (32). Další čtvrtfinálovou dvojici vytvořili Casper Ruud (25) a Tommy Paul (26).

Šok v Indian Wells. Djokovič po velmi špatném výkonu prohrál s italským náhradníkem Nardim

ATP INDIAN WELLS - Novaku Djokovičovi (36) návrat po pěti letech na Masters 1000 v Indian Wells pořádně zhořkl. Zkušený Srb ve třetím kole senzačně nestačil na 123. hráče světa Itala Lucu Nardiho (20), který se do hlavní soutěže dostal až jako lucky loser a teprve poté si připsal premiérový skalp hráče TOP 50. Druhý zaznamenal rovnou proti světové jedničce, pětinásobného šampiona v Kalifornii skolil po setech 6:4, 3:6, 6:3.

Next Gen ATP Finals zná semifinalisty. Pokračují Fils, Stricker, Medjedovič a Van Assche

NEXT GEN ATP FINALS - Až závěrečný třetí den bojů ve skupinách na Next Gen ATP Finals rozhodl o kvartetu semifinalistů. Bez porážky v saúdskoarabské Džiddě pokračují nejvýše nasazený Francouz Arthur Fils (19) a Srb Hamad Medjedovič (20), s bilancí 2:1 postoupil Francouz Luca Van Assche (19) a navzdory jediné výhře se ve hře udržel Švýcar Dominic Stricker (21).

Stricker zaznamenal nejrychlejší výhru na Next Gen ATP Finals, Fils uspěl i podruhé

Dominic Stricker (21) se den po nepovedeném vstupu do Next Gen ATP Finals zapsal do historie soutěže nejrychlejším vítězstvím. Švýcarský mladík přehrál Itala Lucu Nardiho (20) za 54 minut hry a udržel se ve hře o postup ze skupiny. I své druhé vystoupení zvládli nejvýše nasazený Francouz Arthur Fils (19) a Srb Hamad Medjedovič (20), jistotu postupu do semifinále Turnaje mistrů pro hráče do 21 let ale nezískal ani jeden.

Tenisté hrají poprvé v Saúdské Arábii. Next Gen ATP Finals začal s inovativními pravidly

NEXT GEN ATP FINALS - V Džiddě odstartoval historicky první turnaj ATP v Saúdské Arábie. Na Blízkém východě se v rámci Next Gen ATP Finals střetává osm mladíků o trofej z Turnaje mistrů pro hráče do 21 let. Roli favoritů v úvodním dnu potvrdili oba francouzští teenageři Arthur Fils (19) a Luca Van Assche (19), první bod ve skupinové fázi získali také Ital Flavio Cobolli (21) a Srb Hamad Medjedovič (20). Tenisté se pomalu přizpůsobují netradičním pravidlům s dalšími inovacemi, které ATP testuje.

Palán v Indii ukončil životní challenger po boji před finálovými branami

CHALLENEGER PUNÉ - Dominik Palán skončil na challengeru v indickém Puné v semifinále. Dvaadvacetiletý český kvalifikant po prvních třech výhrách na akci této kategorie nestačil až na 151. hráče světa Itala Lucu Nardiho, kterému v boji o finále podlehl vinou jediného ztraceného servisu 6-7 6-1 5-7.

Djokovič v Astaně na úvod zničil Garína a protáhl turnajovou neporazitelnost na 12 zápasů

ATP ASTANA - Novak Djokovič zahájil své působení v Astaně suverénní výhrou 6-1 6-1 nad Cristianem Garínem, s Chilanem vyhrál i čtvrtý vzájemný souboj bez ztráty setu a protáhl svou halovou neporazitelnost na pět zápasů a turnajovou na 12. vítězství. O čtvrtfinále se největší favorit utká s Boticem van de Zandschulpem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist