Safina Dinara

Safina Dinara

37
žena
Rusko
Datum nar.:
27. 4. 1986
Výška:
182 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 1.
čtyřhra: - / 8.

Safinová dala tenisu sbohem. V Madridu oficiálně ukončila kariéru

Osmadvacetiletá ruská tenistka Dinara Safinová dnes oficiálně oznámila konec kariéry. Bývalá první hráčka světa, která od roku 2011 kvůli vleklému zranění zad na okruhu WTA nehraje, se rozloučila v rámci turnaje v Madridu. Právě na tamní antuce absolvovala před třemi roky poslední zápas.

Safinová v Madridu oficiálně ukončí kariéru

Dinara Safinová se už na kurty nevrátí. Bývalá světová jednička a trojnásobná grandslamová finalistka, jež kvůli zranění zad hrála naposledy před třemi lety, ukončí příští víkend po finále turnaje v Madridu svou tenisovou kariéru. Informuje o tom list L'Equipe.

WTA v roce 2011, část III. Velký triumf Stosurové a povedený comeback Sereny

Petře Kvitové se období po wimbledonském triumfu nepovedlo. Po dlouhé pauze bez tenisu se naopak velkolepě vrátila Serena Williamsová, kterou zastavila až ve finále US Open Samantha Stosurová. Australanka se tehdy radovala z premiérového grandslamového triumfu.

WTA v roce 2011, část II. Wimbledon v režii českých žen

Událostí číslo jedna byl triumf Petry Kvitové ve Wimbledonu. Na londýnských travnatých dvorcích se však dařilo i dalším Češkám - ve čtyřhře zvítězila také Květa Peschkeová a v mixu Iveta Benešová.

WTA v roce 2011, část I. Boj o trůn a nástup Kvitové

Začátek roku byl ve znamení změny na postu světové jedničky. Caroline Wozniackou vystřídala vítězka Australian Open Kim Clijstersová, která se do čela dostala jako jediná 'tenisová máma' v historii. Ale pouze na týden, na první místo se zase vrátila Dánka. Skvělý start do sezony předvedla Petra Kvitová, jež si připsala dva tituly.

Safinová: Nekončím. Na okruh se snad ještě vrátím!

Dinara Safinová dementuje prohlášení svého bratra Marata, že už ukončila kariéru. Naopak vyslovila naději, že by se k tenisu mohla vrátit.

Safinová podle bratra ukončila kariéru, tenistka to nepotvrdila

Ženský tenis přišel o jednu z bývalých světových jedniček. Dinara Safinová se rozhodla, že po dlouhé pauze způsobené zraněním zad už se nebude pokoušet o návrat a ve 25 letech skončí s tenisem. Oznámil to dnes její bratr Marat, sama hráčka ale několik hodin poté vzkázala, že definitivní rozhodnutí ještě neudělala.

Safin: Sestra se už k tenisu nevrátí

Bývalá první tenistka světa Dinara Safinová podle jejího staršího bratra Marata v brzké době oznámí konec kariéry. Pětadvacetiletá Ruska nehrála kvůli potížím se zády od května a v srpnu předčasně ukončila sezonu.

Safinová kvůli problémům se zády letošní sezonu zabalila

Ruska Dinara Safinová si prodlouží přestávku od tenisu minimálně do konce roku. Bývalá světová jednička už v polovině května oznámila dočasné přerušení kariéry kvůli chronickým problémům se zády, nyní oznámila, že v tomto roce už se na kurty nevrátí.

Safinová prodloužila svou pauzu, vynechá i Wimbledon

Dinara Safinová už poslala omluvenku pořadatelům Wimbledonu, který začíná za necelé tři týdny. Bývalá světová jednička tak podle očekávání prodlužuje pauzu, během které si chce odpočinout od tenisu a především si dát čas na uzdravení zad.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist