Sluiter Raemon

Sluiter Raemon

46
muž
Nizozemí
Datum nar.:
13. 4. 1978
Výška:
185 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 46.
čtyřhra: - / 97.

Nizozemec De Bakker má nového trenéra

Nizozemský tenista Thiemo de Bakker vyměnil na začátku antukové sezony svého kouče. Momentálně 54. hráče světa bude trénovat bývalý profesionál Ramon Sluiter, který loni ukončil kariéru.

V Rosmalenu vyhráli Becker a znovu Tanasugarnová

Thajská tenistka Tamarine Tanasugarnová po roce opět vyhrála turnaj na trávě v Hertogenboschi. V cestě za obhajobou dvaatřicetiletou hráčku nezastavila ani její finálová soupeřka Yanina Wickmayerová z Belgie, kterou porazila 6-3 7-5.

Safinová opět nestačila na Tanasugarnovou

O překvapení se v dnešním průběhu semifinále turnaje v holandském Hertogenboschi postarala Thaika Tanasugarnová, která si po roce znovu poradila s Dinarou Safinovou a ve finále ji čeká Belgičanka Wickmayerová. Mužské finále obstará dvojice Raemon Sluiter a Benjamin Becker.

Safinová si poradila s Hantuchovou, Ferrer v Hertogenboschi končí

O velké překvapení se dnes v Holandsku postaral Ivan Navarro, který v ryze španělském čtvrtfinále zdolal nasazenou trojku Davida Ferrera hladce ve dvou setech. O dost těžší práci měla v ženské části turnaje Dinara Safinová, která po dvou hodinách porazila Slovenku Hantuchovou 1:6, 6:4 a 6:3.

Ferrer je v Hertogenboschi ve čtvrtfinále, Safinová nezaváhala

Aktuální světová devatenáctka David Ferrer nenapodobil své krajany Verdasca a Robreda, kteří vypadli už včera, a zdolal Oscara Hernandeze. V ženské části turnaje si postup mezi posledních osm zajistila bez větších problémů Dinara Safinová, která zdolala kazašskou tenistku Švedovovou po setech dvakrát 6:3.

Exodus favoritů v Rotterdamu, neporažená Maria a Maradonovy zuby

Řediteli turnaje v Rotterdamu Richardu Krajicekovi se sice minulý týden podařilo přilákat hráče zvučných jmen, udržet v turnaji už je ale nedokázal. Favorité padali jako mouchy: polovina z nasazených hráčů se s Rotterdamem rozloučila v prvním kole, druhá polovina ve druhém.

Sluiter: To už je opravdu konec

Poslední turnaj své kariéry odehrál nizozemský tenista Raemon Sluiter. S dráhou profesionálního hráče se rozloučil doma v Rotterdamu, kde v prvním kole nestačil na Francouze Llodru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist