Sugiyama Ai

Sugiyama Ai

48
žena
Japonsko
Datum nar.:
7. 5. 1975
Výška:
163 cm
Váha:
55 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 8.
čtyřhra: - / 1.

VIDEO: Úchvatná deblová výměna legend

Dohromady jim je 193 let, Martina Navrátilová letos oslaví dokonce 63. narozeniny, ale po kurtu 'lítaly' jako za mlada a po míčku se vrhaly hlava nehlava. Navrátilová, Cara Blacková, Ai Sugijamaová a Mary Joe Fernandezová včera na turnaji legend ve Wimbledonu předvedly úžasnou výměnu plnou parádních volejů, která musela nadchnout každého fanouška.

Bývalá deblová jednička Sugijamaová ukončila kariéru

Ve čtyřiatřiceti letech ukončila úspěšnou kariéru Japonka Ai Sugijamaová. S profesionálním tenisem se rozloučila dnes na domácí půdě v Tokiu, kde ve finále marně usilovala o svůj celkově 39. titul. Sugijamaová je trojnásobná grandslamová vítězka ve čtyřhře.

Šarapovová má po roce a půl titul, Jankovičová nedohrála

WTA TOKIO - Ruská tenistka Maria Šarapovová se dočkala prvního titulu od loňské operace ramena. Bývalá světová jednička vyhrála turnaj v Tokiu poté, co její soupeřka ve finále Jelena Jankovičová zápas skrečovala kvůli zranění pravé ruky.

Benešová v New Havenu postoupila do druhého kola

WTA/ATP NEW HAVEN - Iveta Benešová si v zámoří připsala první vítězství před letošním US Open. V New Havenu otočila zápas s Američanku uzbeckého původu Lepchenkovou a ve druhém kole se může utkat s Pennettaovou.

Rusky předvedly 34 dvojchyb. Safinová končí, Šarapovová postupuje

WTA TORONTO - Současná světová jednička Dinara Safinová a bývalá nejlepší hráčka světa Maria Šarapovová dnes v Torontu předvedly koncerty dvojchyb. Obě totiž soupeřkám darovaly po 17 fiftýnech úplně zadarmo. Zatímco Šarapovová Bammerovou udolala, Safinová na postup přes Rezaiovou neměla.

Benešová v Torontu nepřešla přes první kolo

WTA TORONTO - Iveta Benešová vypadla na turnaji v Torontu v prvním kole. Česká jednička nestačila v Kanadě na Japonku Ai Sugijamaovou, které za necelou hodinu a půl podlehla 3-6 4-6.

Preview: Turnaj WTA Premier v Torontu

Sotva skončil dvoumilionový podnik WTA v Cincinnati, přesouvá se kompletní tenisová špička žen z Ohia do Toronta. V Kanadě by neměla chybět žádná hráčka hráčka z první světové patnáctky a z českých tenistek má účast jistou Iveta Benešová.

Serena se opozdila, ale postoupila. Teď ji čeká Hantuchová

Serena Williamsová se stala první osmifinalistkou letošního Wimbledonu. Na kurt číslo dvě sice dnes přišla o šest minut později, ale pak nedala šanci Italce Vinciové. O postup do čtvrtfinále si zahraje s Danielou Hantuchovou, která vyřadila Japonku Sujijamaovou.

Ivanovičová končí, kufry si balí i Wozniacká

Dvěmi překvapivými prohrami favoritek skončil dnešní program žen v Melbourne. Domácí Jelena Dokičová nejprve vyřadila mladou Dánku Wozniackou a Ruska Klejbanovová pak v téměř tříhodinové bitvě poslala domů pátou nasazenou Anu Ivanovičovou.

O titul v Sydney si zahrají Rusky. Dementěvová je letos ve finále podruhé

WTA SYDNEY - Tenisový turnaj žen v Sydney vyhraje Ruska. Druhá nasazená Safinová se nejdříve pořádně nadřela na zdolání nenasazené Japonky Sugijamaové a následně Dementěvová nečekaně hladce smetla nejvýše nasazenou Serenu Williamsovou. Dementěvová vyhrála turnaj už minulý týden v Aucklandu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist