Tanasugarn Tamarine

Tanasugarn Tamarine

46
žena
Thajsko
Datum nar.:
24. 5. 1977
Výška:
165 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 19.
čtyřhra: - / 15.

Pavljučenková potřetí dobyla Monterrey

Anastasia Pavljučenkovová udržela neporazitelnost v mexickém Monterrey i po finálovém duelu s Kerberovou. Ruska zvítězila 4-6 6-2 6-4, zlepšila si bilanci na turnaji v Monterrey na úctyhodných 15-0 a navázala na tituly z let 2010 a 2011. Ve finále čtyřhry neuspěla česká hráčka Eva Birnerová.

Stosurová se v Ósace včas vzpamatovala, Hamptonová je poprvé ve čtvrtfinále

WTA ÓSAKA - Světová devítka Samantha Stosurová je v současné Top 10 nejdéle čekající hráčkou na titul. Připsat si celkově čtvrtou trofej z turnajů WTA si vítězka loňského US Open může tento týden v Ósace, na kterou má dobré vzpomínky a kde je nejvýše nasazenou hráčkou. Dnes zvládla zápas druhého kola, byť se jí vůbec nepovedl první set proti Francouzce Razzanové.

Jie Zheng v Ósace otočila zápas, Schiavoneová skrečovala

Na dobrý výsledek z turnaje WTA čeká už čtyři měsíce a i s Ósakou se druhá nasazená hráčka Jie Zheng mohla brzy rozloučit. Čínská tenistka dnes prohrávala se Španělkou Martínezovou už 4-6 a 2-5, utkání se jí ale podařilo otočit a po téměř třech hodinách postoupila. Hůře se vedlo turnajové čtyřce Schiavoneové, která svůj úvodní duel ve druhém setu vzdala.

Rybáriková v Baku prolétla do čtvrfinále

Dva zápasy, dvě výhry, pouhé tři prohrané gamy. Taková je po dnešku bilance Magdalény Rybárikové na turnaji v Baku, kde slovenská tenistka prošla už do čtvrtfinále po výhře 6-1 6-0 nad Thajkou Tanasugarnovou.

Su-Wei Hsieh je po 11 letech v semifinále, Zvonarevová v Pattaye vzdala

WTA PATTAYA - Téměř 11 let - od svého debutu na okruhu WTA - čekala na své druhé semifinále dnes již šestadvacetiletá Su-Wei Hsieh. Tenistka z Tchaj-wanu v thajské Pattaye v pěti zápasech ještě neztratila ani set a s obhájkyni titulu Hantuchovou si zahraje o premiérové finále. Kvůli zranění nedohrála svůj čtvrtfinálový zápas dvojnásobná šampionka Věra Zvonarevová.

Zvonarevová v Pattaye nezaváhala, Kirilenková o postup musela bojovat

WTA PATTAYA - Dvojnásobná šampionka turnaje v thajské Pattaye Věra Zvonarevová je letos už počtvrté v řadě ve čtvrtfinále. Ruská favoritka ještě neztratila set a čeká ji souboj s Rumunkou Cirsteaovou, jež dokonce ve dvou zápasech prohrála jen osm gamů. Namále dnes měla čtvrtá nasazená Rusku Maria Kirilenková.

Pattaya: Bývalé šampionky nezaváhaly. Naopak Cibulková či Jie Zheng v Thajsku končí

WTA PATTAYA - Šampionka z let 2009 a 2010 Věra Zvonarevová i obhájkyně titulu Daniela Hantuchová zvládly 1. kolo i na letošním ročníku turnaje v Pattaye. Kdo však přes nástrahy prvního zápasu nedokázal překročit, byly nasazené Dominika Cibulková, Číňanka Jie Zheng a nemocná Kazaška Voskobojevová.

Bartoliová v Ósace postupuje, dál jde i obhájkyně Tanasugarnová

Bez větších problémů splnila Marion Bartoliová ve svém úvodním zápase v Ósace roli jedné z největších favoritek turnaje. Francouzka si s Melindou Czinkovou poradila hladce 6-2 6-2 a postoupila do druhého kola. V něm je i loňská vítězka Tamarine Tanasugarnová.

Záhlavová-Strýcová v Tokiu postupuje, dalším Češkám se nedařilo

WTA TOKIO - Barbora Záhlavová-Strýcová zahájila prestižní turnaj v Tokiu vítězstvím a čeká ji Srbka Jankovičová. Dalším Češkám se už tolik nedařilo, prohrála Petra Cetkovská i sestry Plíškovy.

Nespokojená Serena na 'vedlejším' kurtu postoupila, Lisická porazila Na Li

Obhájkyně wimbledonského titulu Serena Williamsová pokračuje ve své klopýtavé cestě letošním turnajem. Bývalá světová jednička dnes s Rumunkou Halepovou prohrála úvodní set, utkání ale otočila a po výhře 3-6 6-2 a 6-1 je ve třetím kole.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist