Verdasco Fernando

Verdasco Fernando

40
muž
Španělsko
Datum nar.:
15. 11. 1983
Výška:
188 cm
Váha:
90 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 775. / 7.
čtyřhra: - / 8.

Nedůstojný konec úspěšné kariéry? Verdasco sbírá "kanáry" a propadá se žebříčkem

Svého času figuroval na sedmé příčce žebříčku ATP, probojoval se do semifinále Australian Open a Španělsku pomohl ke třem triumfům v Davis Cupu. Dnes Fernando Verdasco stojí na prahu čtyřicítky, hromadí nejen porážky, ale i nedůstojné "kanáry" a bez výhry je téměř dva měsíce. Přesto se zatím nezdá, že by úspěšnou kariéru hodlal brzy vyměnit za tenisový důchod.

Verdasco si zapomněl prodloužit výjimku pro léky a dostal dvouměsíční trest

Španělský tenista Fernando Verdasco dostal dvouměsíční distanc za porušení antidopingových pravidel. Devětatřicetiletý hráč pyká za to, že si zapomněl prodloužit výjimku na léky. Informovala o tom Mezinárodní jednotka pro bezúhonnost tenisu (ITIA).

Obhájce titulu Ramos v Estorilu postoupil do čtvrtfinále proti Verdascovi

ATP ESTORIL - Španěl Albert Ramos v Estorilu zdolal i svého druhého soka ve třech setech a dál může pomýšlet na premiérové obhájení titulu na turnaji ATP. Ve čtvrtfinále ho čeká derby s Fernandem Verdascem.

Čorič v Miami porazil Verdasca a po roce se raduje z vítězství

ATP MIAMI - Bývalý 12. hráč světa Borna Čorič si připsal první výhru od loňského března. 25letý Chorvat, který se před dvěma týdny vrátil po roční pauze zaviněné zraněním ramena, v Miami porazil 6-4 7-5 španělského veterána Fernanda Verdasca. Ve druhém kole dvojnásobný čtvrtfinalista vyzve druhého nasazeného Němce Alexandera Zvereva (h2h 3-2).

Obhájce titulu Zverev v Acapulku odvrátil dva mečboly Brooksbyho, dohrálo se až v pět ráno a padl nový rekord

ATP ACAPULCO - První den turnaje v Acapulcu nabídl na centrálním kurtu tři více než tříhodinové maratóny. Alexander Zverev zahájil obhajobu titulu úspěšně až po odvrácení dvou mečbolů proti Američanu Jensonu Brooksbymu. Postup slavil až těsně před pátou hodinou ranní a společně se soupeřem vytvořili nový rekord, neboť žádný zápas takto pozdě nikdy neskončil. Pomohly k tomu i předchozí bitvy mezi Johnem Isnerem s Fernandem Verdaskem a Grigorem Dimitrovem se Stefanem Kozlovem, který uspěl navzdory křečím.

Obhájce titulu Garín v Riu de Janeiro prohrál s Coriou a vypadne z Top 20

ATP RIO DE JANEIRO - Chilan Cristian Garín v prvním kole antukového turnaje ATP 500 v Riu de Janeiro prohrál drtivě 2-6 0-6 s Argentincem Federicem Coriou a neobhájí svůj nejcennější titul z předloňské sezony. Argentinec si o čtvrtfinále a premiérový posun do Top 60 zahraje se španělským veteránem Fernandem Verdascem.

Ruud po zranění kotníku zahájil útok na druhý titul z antuky v Buenos Aires

ATP BUENOS AIRES - Nejvýše nasazený Casper Ruud, který kvůli zranění kotníku přišel o start na Australian Open, vstoupil do antukového turnaje v Buenos Aires výhrou nad Španělem Robertem Carbállesem. Ve čtvrtfinále se předloňský šampion střetne v repríze finále loňského Bastadu s domácím Federicem Coriou.

Báez na antuce v Córdobě vyhrál bitvu generací s Verdaskem

ATP CÓRDOBA - Sebastian Báez si na domácím antukovém turnaji ATP 250 v Córdobě připsal skalp bývalé světové sedmičky Fernanda Verdaska. 21letý Argentinec zdolal o sedmnáct let staršího španělského veterána po více než dvou hodinách boje a postoupil do 2. kola. V něm vyzve chilského šampiona z roku 2020 Cristiana Garína.

Kolář neudržel vedení 3-0 a na challengeru v Bolívii skončil ve druhém kole

CHALLENGER SANTA CRUZ - Zdeněk Kolář skončil na antukovém challengeru v bolívijském Santa Cruz ve druhém kole. 25letý Čech nečekaně nestačil na hráče z páté světové stovky Peruánce Nicolase Alvareze, kterému podlehl 7-6 3-6 4-6.

Verdasco byl v Los Angeles na operaci s kolenem

Fernando Verdasco se po roce trápení s bolavým kolenem rozhodl pro operaci. Absolvoval ji u specialisty v Los Angeles a včera už španělský tenista informoval své fanoušky, že zákrok dopadl dobře a čeká ho rehabilitace.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist