Vrbenský Michael

Vrbenský Michael

24
muž
Česká republika
Datum nar.:
26. 12. 1999
Výška:
180 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 313. / 282.
čtyřhra: 302. / 270.

Macháč se po zranění vrátil výhrou. V Liberci postoupili i Lehečka a Kopřiva

CHALLENGER LIBEREC - Prvním kolem antukového challengeru v Liberci prošli čtyři z osmi českých tenistů. Dnes uspělo trio nasazených Jiří Lehečka, po zranění se vracející Tomáš Macháč i Vít Kopřiva. Naopak ze hry jsou Daniel Siniakov, Jonáš Forejtek, Michael Vrbenský a Petr Nouza.

Macháčovi v Praze vzdal Vrbenský, první kolo zvládli Rosol a Forejtek

ATP CHALLENGER PRAHA - Tomáš Macháč svůj první zápas po měsíční pauze a vstup do antukového jara zvládl. Nasazený 21letý Čech na challengeru na pražské Spartě v prvním kole narazil na Michaela Vrbenského a trápící se krajan mu za stavu 3-6 1-3 ze svého pohledu vzdal. Do další fáze prošli také Lukáš Rosol a Jonáš Forejtek.

Lehečka, Macháč a Kopřiva na challengerech v Austrálii postoupili do čtvrtfinále

ATP CHALLENGER TOUR - Dvacetiletý Jiří Lehečka i o rok starší Tomáš Macháč prožívají povedený vstup do letošní sezony. Oba čeští mladíci dnes zvládli osmifinále na challengeru v australském Traralgonu a postoupili mezi nejlepší osmičku. V Bendigu se do čtvrtfinále po vydřeném vítězství probojoval Vít Kopřiva.

Lehečka a Kopřiva na challengerech v Austrálii postoupili do osmifinále

ATP CHALLENGER TOUR - Jiří Lehečka ve svém úvodním zápase v letošní sezoně ani jednou neztratil servis, přesto se na postup do osmifinále challengeru v Traralgonu nadřel. Na jiném australském podniku stejné kategorie v Bendigu mezi nejlepší šestnáctku prošel Vít Kopřiva. První zápas roku nevyšel Lukášovi Rosolovi ani Zdeňkovi Kolářovi. V Itálii na úspěšnou kvalifikaci navázal Michael Vrbenský.

Vrbenský ve Varšavě po čtvrt roce vyhrál dva zápasy po sobě

CHALLENGER VARŠAVA - Michael Vrbenský na challengeru ve Varšavě porazil v dohrávce druhého kola 6-0 4-6 6-3 Belgičana Jeroena Vannestea a po třech měsících vyhrál dva zápasy po sobě. Ve čtvrtfinále se 21letý Čech střetne s Chorvatem Ninem Serdarušičem.

Vrbenský ve Varšavě utekl ze tří mečbolů proti Sačkovi

CHALLENGER VARŠAVA - Michael Vrbenský v 1. kole antukového challengeru v polské Varšavě udolal po bezmála tříhodinovém boji 2-6 7-6 6-4 Ukrajince Vitalije Sačka, přestože ve druhém setu prohrával 3-5 a při svém podání čelil třem mečbolům.

Veselému se dál nedaří, v Prostějově skončil už ve druhém kole. Dnes jdou dál jen Kolář a Svrčina

ATP CHALLENGER PROSTĚJOV - Jiří Veselý pokračuje v letošním trápení a na challengeru v Prostějově skončil už čtvrtým rokem po sobě ve druhém kole. Nejlepší český tenista v žebříčku ATP a trojnásobný šampion prohrál s až 240. hráčem světa Tobiasem Kamkem, který bude dalším soupeřem Zdeňka Koláře. Kromě Koláře, který vyhrál derby s Vítem Kopřivou, dnes postoupil také Dalibor Svrčina.

Vrbenský na Štvanici prohrál s Ottem a první challengerové finále si nezahraje

CHALLENGER PRAHA - Michael Vrbenský si podruhé v kariéře a opět na antuce v Praze na Štvanici zahrál semifinále challengeru, ani dnes však premiérové finále nevybojoval. S Němcem Oscarem Ottem prohrál dvakrát 3-6.

Vrbenský na Štvanici vyhrál derby s Kopřivou a zahraje si o první finále na challengerech

ATP CHALLENGER PRAHA - Jednadvacetiletý Michael Vrbenský ve čtvrtfinále challengeru na pražské Štvanici, kde si loni v srpnu zahrál své jediné dosavadní semifinále na této úrovni, přehrál o dva roky staršího Víta Kopřivu. O své největší finále bude bojovat proti Oscarovi Ottemu, nebo Maximeovi Cressymu.

Vrbenský na Štvanici vyřadil nasazenou trojku, v prvním letošním čtvrtfinále narazí na Kopřivu

ATP CHALLENGER PRAHA - Michael Vrbenský na challengeru na pražské Štvanici vyřadil nasazenou trojku a 109. hráče světa Andreje Martina a proti Slovákovi si připsal svou žebříčkově nejcennější výhru. Ve svém prvním letošním čtvrtfinále na této úrovni se může potkat s krajanem Vítem Kopřivou. Druhé kolo naopak nezvládl Jiří Lehečka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist