Wang Yafan

Wang Yafan

29
žena
Čína
Datum nar.:
30. 4. 1994
Výška:
170 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 71. / 47.
čtyřhra: 387. / 49.

V Hua Hin jsou v semifinále tři Číňanky. Lin Zhu pokračuje v obhajobě titulu

WTA HUA HIN - Do semifinále turnaje WTA postoupily potřetí v historii a poprvé mimo čínský Nanchang tří tenistky z Číny. V thajském Hua Hin mezi kvartetem nejlepších nechybí Lin Zhu (30), která porazila dvakrát 6:3 Australanku Arinu Rodionovovou (34) a dál zvládá svou premiéru v roli obhájkyně titulu. O teprve třetí finále se utká s krajankou Yafan Wang (29). Čínskou nadvládu narušila jen ruská teenagerka Diana Šnaiderová (19), kterou čeká Xinyu Wang (22).

Garciaová uzavřela trápení na amerických betonech krachem v prvním kole US Open, Pegulaová nezaváhala

US OPEN - Caroline Garciaová (29) během loňské sezony amerických betonů ovládla podnik WTA 1000 v Cincinnati a došla na US Open do svého premiérového semifinále na grandslamech. Letos však vypadla v této části roku na čtyřech z pěti turnajů po prvním zápase. V úvodním kole závěrečného majoru roku schytala výprask 4:6, 1:6 od Yafan Wang (29), která se vrací po další zdravotní pauze a připsala si už 57. letošní vítězství. Čínská kvalifikantka bude pokračovat soubojem s Katie Boulterovou.

Do 2. kola Wimbledonu postoupily Muchová, Kr. Plíšková, Siniaková a poprvé i Vondroušová

WIMBLEDON - Českým tenistkám se dnes ve Wimbledonu daří. Karolína Muchová odstartovala hladkým vítězstvím nad Shuai Zhang, finalistkou generálky v Nottinghamu. Kristýna Plíšková po obratu proti lucky loserovi Astře Sharmaové poprvé v sezoně vyhrála zápas hlavní soutěže. Kateřina Siniaková začala drtivou výhrou nad Číňankou Yafan Wang a Markéta Vondroušová si na čtvrtý pokus připsala první wimbledonskou výhru. Již o třetí kolo dnes zabojují Karolína Plíšková a Tereza Martincová.

Plíšková ve Wimbledonu zdolala Zidanšekovou, Martincová si vyšlápla na Riskeovou. Krejčíková vyhrála potřinácté v íková vyhrála

WIMBLEDON - Karolína Plíšková ve Wimbledonu začala dvousetovým vítězstvím nad senzační semifinalistkou nedávného French Open Tamarou Zidanšekovou, Tereza Martincová si vyšlápla na nasazenou čtvrtfinalistku ročníku 2019 Alison Riskeovou a Barbora Krejčíková ve své wimbledonské premiéře přehrála Clare Tausonovou. Marie Bouzková nezvládla dohrávku proti Věře Zvonarevové. Markéta Vondroušová a Kateřina Siniaková se na kurt kvůli dešti nedostaly.

Bouzková v Monterrey přehrála i Yafan Wang a je podruhé v semifinále!

WTA MONTERREY - Marie Bouzková v mexickém Monterrey přehrála Číňanku Yafan Wang a bez ztráty setu postoupila podruhé v kariéře do semifinále turnaje WTA. O premiérové finále si jednadvacetiletá Češka zahraje se světovou šestnáctkou Britkou Johannou Kontaovou.

Bouzková do 2. kola nepostoupila ani v Acapulku, prohrála s Mariaovou

WTA ACAPULCO - Jednadvacetiletá Marie Bouzková skončila i na čtvrtém letošním turnaji WTA hned v prvním kole. V Acapulku třetí nasazená Češka podlehla 4-6 6-1 2-6 Němce Tatjaně Mariaové, na níž nestačila ani ve čtvrtém vzájemném střetnutí. V úvodním kole vypadla i čínská obhájkyně titulu Yafan Wang.

Nasazené v Tianjinu dohrály. Ve čtvrtfinále skončily Jastremská, Linetteová i Putincevová

WTA TIANJIN - Letošní semifinálové souboje na podniku v čínském Tianjinu budou probíhat bez nasazených favoritek. Veronika Kuděrmětovová totiž smetla turnajovou trojku Dajanu Jastremskou, Heather Watsonová přežila mečboly osmičky Magdy Linetteové a Ons Džabúrová přehrála šestku Julii Putincevovou. První semifinalistkou se stala Rebecca Petersonová.

Garciaová v Tianjinu titul neobhájí. S domácí Yafan Wang uhrála jen šest gamů

WTA TIANJIN - Caroline Garciaová loňský triumf v Tianjinu nezopakuje. Nasazená čtyřka ve druhém kole prohrála s domácí Yafan Wang a poprvé na čínském podniku našla přemožitelku. Domácí naděje bude o své čtvrté letošní semifinále usilovat proti Rebecce Petersonové.

Muchová je podruhé ve finále! V Soulu si zahraje o první titul

WTA SOUL - Karolína Muchová v jihokorejském Soulu porazila ve dvou setech Číňanku Yafan Wang a podruhé v kariéře postoupila do finále turnaje WTA. O premiérový titul si 23letá Češka zahraje proti ve formě hrající Polce Magdě Linetteové, které má šanci oplatit měsíc starou porážku.

Muchová v Soulu porazila Honovou a je podruhé v semifinále

WTA SOUL - Karolína Muchová v jihokorejském Soulu přehrála ve dvou setech Australanku Priscillu Honovou a podruhé postoupila do semifinále turnaje WTA. O vyrovnání svého nejlepšího výsledku se třiadvacetiletá Češka utká poprvé s Číňankou Yafan Wang.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist