Wilander Mats

Wilander Mats

59
muž
Švédsko
Datum nar.:
22. 8. 1964
Výška:
183 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / -
čtyřhra: - / -

Americká dominance na US Open? Faktor sester Williamsových, tvrdí Wilander

Americké tenistky proměnily závěr US Open ve svoji show. Poprvé po 36 letech se probojovaly do semifinále čtyři domácí hráčky a obrovský podíl na tom má podle odborníků jedna z nich - Venus Williamsová.

Další grandslamové finále Federer - Nadal je na spadnutí. Wilander si ho nepřeje

Od celkově devátého společného grandslamového finále dělí Rogera Federera a Rafaela Nadala jediný zápas. Ne všichni tenisoví příznivci si však přejí, aby do finále postoupili. Jedním z nich je i tenisový expert Mats Wilander. Bývalý profesionální tenista tvrdí, že tenis potřebuje nové tváře. Sen dvaapadesátiletého Švéda se každopádně stoprocentně nesplní.

Šavrda: U Berdycha si umím představit třeba Wilandera

Tomáš Berdych se pod vedením trenéra Daniela Vallverdua herně příliš neposunul. Myslí si to trojnásobný grandslamový šampion Jan Kodeš. Bývalý daviscupový kapitán Vladislav Šavrda by si v pozici superkouče u současné české jedničky dovedl představit Švéda Matse Wilandera.

Wilander byl hospitalizován, při pádu si natrhl ledivnu

Bývalý nejlepší tenista světa a současný televizní komentátor Mats Wilander byl v dějišti Australian Open hospitalizován po pádu v pokoji. Sedmačtyřicetiletý Švéd utrpěl vnitřní krvácení v důsledku natržené ledviny.

Lendl poprvé po návratu k tenisu porazil Wilandera

Jeden z nejúspěšnějších tenistů historie Ivan Lendl se radoval z další exhibiční výhry. Někdejší první hráč světa porazil v pondělí ve Stuttgartu Matse Wilandera 6-4 3-6 a 10-8 a Švéda tak porazil poprvé po návratu k tenisu.

Zlatým hřebem ostravské exhibice bude duel Lendla s Borgem

Tenisový návrat slavného rodáka po třiceti letech zažije město Ostrava. Legendární Ivan Lendl se divákům představí v pátek v exhibici Advantage Tennis III, která se koná od 15:00 ve vítkovické ČEZ Areně. V zlatém hřebu odpoledne se Lendl střetne v duelu bývalých světových jedniček se Švédem Björnem Borgem.

Lendl letos už potřetí prohrál s Wilanderem

Legendární tenista Ivan Lendl se při návratu na kurty potřetí střetl se Švédem Matsem Wilanderem a potřetí s ním prohrál. Bývalý první hráč světa podlehl Wilanderovi v páteční večerní exhibici Noc hvězd v Kuala Lumpuru dvakrát 4-6.

Exhibici v Praze ovládli Švédové Edberg s Wilanderem

Švédští tenisté vyhráli všechny své zápasy na dnešní exhibici Advantage Tennis. Nejdříve neměl Mats Wilander slitování se svým kamarádem Karlem Nováčkem a vyhrál v pražské O2 Aréně 6-4. Pak skoro deset tisíc diváků vidělo, jak další první hráč světa Stefan Edberg zdolal Jiřího Nováka 6-4.

Tenisté si při pražské exhibici chtějí oprášit vzpomínky

Dvě bývalé světové jedničky v akci a další alespoň osobně u kurtu nabídne tenisová exhibice Advantage Tennis, která se uskuteční v sobotu v O2 Areně. Od 15:00 se mohou diváci těšit na čtyři zápasy, dvě dvouhry a dva duely ve čtyřhře.

Wilandera tenis pořád baví. Teď bude tenisem bavt diváky v Praze

Bavit fanoušky i sám sebe přijel do české metropole Švéd Mats Wilander. Někdejší první hráč světa přijal pozvání svého dávného kamaráda a deblového partnera Karla Nováčka a v sobotu bude jednou z hvězd exhibice Advantage Tennis.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist