11. den v Paříži: Rune a Ruud se opět utkají ve čtvrtfinále, Šwiateková a Gauffová sehrají reprízu loňského finále

7. 6. 2023, 05:00
Previews 104
V rámci 11. hracího dne letošního ročníku French Open se zkompletuje semifinálové obsazení mužské i ženské dvouhry. Znovu po roce se ve čtvrtfinále utkají Holger Rune a Casper Ruud, vítěz si zahraje s Alexanderem Zverevem, nebo Tomásem Martínem Etcheverrym. Obhájkyně titulu Iga Šwiateková a Cori Gauffová sehrají už ve čtvrtfinále reprízu loňského finále, středeční program začne duelem mezi Beatriz Haddadovou Maiaovou a Ons Džabúrovou.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Čtvrtfinále žen •
Haddadová Maiaová (14-Braz.) - Džabúrová (7-Tun.) | PREVIEW LS | Court Philippe-Chatrier (11:00 SELČ)
Šwiateková (1-Pol.) - Gauffová (6-USA) | PREVIEW LS | Court Philippe-Chatrier (12:30 SELČ)
• Čtvrtfinále mužů •
Zverev (22-Něm.) - Etcheverry (Arg.) | PREVIEW LS | Court Philippe-Chatrier (15:00 SELČ)
Rune (6-Dán.) - Ruud (4-Nor.) | PREVIEW LS | Court Philippe-Chatrier (20:15 SELČ)


• Čtvrtfinále žen •
Beatriz Haddadová Maiaová (14.) - Ons Džabúrová (7.) | Court Philippe-Chatrier (11:00 SELČ)
Beatriz Haddadová Maiaová na letošním French Open poprvé v kariéře překročila druhé kolo grandslamů a ve čtvrtfinále vyzve finalistku dvou loňských majorů Ons Džabúrovou, která je takto daleko na pařížské antuce poprvé. Oba předchozí souboje vyhrála Tunisanka, v tom posledním před dvěma měsíci ve Stuttgartu dominovala a nadělila kanára.

Džabúrová je na nejpomalejším povrchu jasně lepší a úspěšnější hráčkou než Haddadová Maiaová, která má navíc v nohách tři třísetové bitvy v řadě a mohla se loučit už ve třetím kole, v němž byla jediný míček od vyřazení. Potíže měla i v předchozím zápase se Sarou Sorribesovou, když prohrávala o set a dva brejky. Džabúrová naopak prochází turnajem bez větších potíží a je zaslouženě favoritkou. Haddadová Maiaová ale na vysoko postavené soupeřky umí, s TOP 10 prohrála úvodních šest soubojů a teď s nimi má bilanci 8:9.

Tip na vítězku: Ons Džabúrová

Aktuální forma
Haddadová Maiaová loni excelovala, na trávě získala své první tituly na nejvyšší tour a vyšplhala se do TOP 20 žebříčku. V letošní sezoně je to o něco slabší, dosud uhrála jen jedno semifinále. Přípravu na antukový vrchol měla solidní. Po čtvrtfinále ve Stuttgartu, kde dosáhla na svou první vítěznou sérii po více než dvou měsících, se do stejné fáze probojovala také v Římě. Mezitím prohrála úvodní zápas v Madridu s mladou kometou Mirrou Andrejevovou.

Cesta turnajem
Na French Open začala demolicí Tatjany Mariaové, ale pak sehrála třísetovou bitvu s Dianou Šnajderovou, Jekatěrinou Alexandrovovou, proti které likvidovala mečbol, i Sarou Sorribesovou, s níž prohrávala o set a dva brejky.

Historie na French Open
Na pařížské antuce startuje pošesté, nikdy předtím nebyla dál než ve druhém kole a třikrát skončila v kvalifikaci.

Beatriz Haddadová Maiaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Abú Zabí (SF)
Největší úspěchy na antuce: Řím,  Stuttgart (ČF)
Bilance: 21:11
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na antuce: 9:3
Bilance proti hráčkám TOP 10: 3:3 (kariérní 8:9)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 0:0)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Beatriz Haddadová Maiaová - French Open
Kariérní bilance:
5:2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2023)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: Stuttgart (ČF), Madrid (2K), Řím (ČF)
Cesta turnajem: Mariaová (6:0, 6:1), Šnajderová (6:2, 5:7, 6:4), (23) Alexandrovová (5:7, 6:4, 7:5), Sorribesová (6:7, 6:3, 7:5)

Aktuální forma
Džabúrová je finalistkou dvou ze čtyř loňských grandslamů, ale kvůli neustálým zdravotním problémům nemůže na životní rok pořádně navázat. V probíhající sezoně odehrála pouhých sedm turnajů, kvůli menší operaci kolene vynechala podniky na Blízkém východě a ve Stuttgartu vzdala pro zranění lýtka a poté vynechala obhajobu v Madridu. Na antuce je i tak velkou hrozbou, v Charlestonu brala titul, ve Stuttgartu uhrála semifinále a odpustit se jí dá porážka v úvodním zápase v Římě s nebezpečnou Paulou Badosaovou.

Cesta turnajem
Na French Open si suverénně poradila s Luciou Bronzettiovou i Océane Dodinovou, pak po obratu porazila skvěle hrající kvalifikantku Olgu Danilovičovou a v osmifinále nedala šanci Bernardě Peraové.

Historie na French Open
Hlavní soutěž hraje pošesté, jejím předchozím maximem bylo osmifinále z ročníků 2020-21. Loni tu coby jedna z největších favoritek ztroskotala hned v prvním kole.

Ons Džabúrová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Charleston (T);  Stuttgart,  Adelaide 1 (SF)
Největší úspěchy na antuce: Charleston (T); Stuttgart (SF)
Bilance: 15:6
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 11:2
Bilance proti hráčkám TOP 20: 3:1 (kariérní 30:34)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 2:2)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Ons Džabúrová - French Open
Kariérní bilance:
12:5
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2023)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: Stuttgart (SF), Řím (2K)
Cesta turnajem: Bronzettiová (6:4, 6:1), Dodinová (6:2, 6:3), Danilovičová (4:6, 6:4, 6:2), Peraová (6:3, 6:1)


Iga Šwiateková (1.) - Cori Gauffová (6.) | Court Philippe-Chatrier (12:30 SELČ)
Už ve čtvrtfinále dojde na reprízu loňského finále mezi světovou jedničkou a obhájkyní titulu Igou Šwiatekovou a šestou hráčkou pořadí a bývalou šampionkou místní juniorky Cori Gauffovou. Všech šest předchozích soubojů vyhrála největší favoritka turnaje, která tu předchozí obhajobu zakončila právě ve čtvrtfinále.

Šwiateková prostě na Gauffovou umí, těsnější bylo jen úvodní střetnutí předloni na antuce v Římě. V těch následujících Američanka získala čtyři, čtyři, tři, tři a šest gamů a stále Polce ještě ani jednou nesebrala set. Favoritka na postup je tak jednoznačná. Gauffová v posledních měsících neučinila žádný progres, takže by vítězku dvou ze tří posledních ročníků neměla ohrozit. Navíc se jí od léta 2021 přestalo dařit proti žebříčkově výše postaveným soupeřkám, z posledních 16 duelů jich 13 prohrála.

Tip na vítězku: Iga Šwiateková

Aktuální forma
Šwiateková loni dominovala, ovšem v aktuální sezoně roli světové jedničky úplně nepotvrzuje. Na kontě má jen dva triumfy a oba vybojovala na akcích WTA 500, když obhájila trofej ve Stuttgartu a Dauhá. K obhajobě v Paříži dorazila s letošní bilancí 28:6. Přípravu měla solidní, i když se očekávalo, že zvítězí na všech třech turnajích. Po úspěšné obhajobě ve Stuttgartu prohrála v Madridu finále s Arynou Sabalenkovou a v Římě musela vzdát čtvrtfinále s pozdější vítězkou Jelenou Rybakinovou.

Cesta turnajem
V Paříži si poradila s Cristinou Bucsaovou i Claire Liuovou, obě porazila stejným skóre a dorazila kanárem. Xinyu Wang dokonce nepovolila game. V osmifinále jí za stavu 1:5 vzdala Lesja Curenková.

Historie na French Open
Také při všech čtyřech předchozích startech v areálu Rolanda Garrose došla do druhého týdne, v letech 2020 a 2022 v tomto dějišti triumfovala.

Iga Šwiateková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Stuttgart,  Dauhá (T);  Madrid,  Dubaj (F);  Indian Wells (SF)
Největší úspěchy na antuce: Stuttgart (T); Madrid (F)
Bilance: 32:6
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 16:2
Bilance proti hráčkám TOP 10: 4:4 (kariérní 24:12)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 4:1)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Iga Šwiateková - French Open
Kariérní bilance:
25:2
Nejlepší výsledek: triumf (2020, 2022)
Loňský výsledek: triumf
Bilance ve čtvrtfinále: 2:1
Generálka: Stuttgart (T), Madrid (F), Řím (ČF)
Cesta turnajem: Bucsaová (6:4, 6:0), Liuová (6:4, 6:0), Xinyu Wang (6:0, 6:0), Curenková (5:1 skreč)

Aktuální forma
Gauffová měla vynikající start do sezony, v Aucklandu získala titul a na Australian Open prošla do osmifinále. Následovalo semifinále v Dubaji a ještě čtvrtfinále v Dauhá a Indian Wells. Po překvapivé porážce ve třetím kole v Miami s Anastasií Potapovovou ale prišlo trápení. Na ani jedné ze tří generálek nevyhrála více než jeden zápas a prohrála znovu s Potapovovou a také Paulou Badosaovou a Marií Bouzkovou. Do Paříže tak přijela s nelichotivou antukovou bilancí 3:3.

Cesta turnajem
Na French Open musela už dvakrát sáhnout po obratu, ale pokaždé po prohrané úvodní sadě dominovala, proti Rebece Masárové i rozjeté Miře Andrejevové. Mezitím smetla Julii Grabherovou. V osmifinále si poradila s Annou Karolínou Schmiedlovou.

Historie na French Open
Antukový vrchol sezony je pro ni nejúspěšnějším grandslamem. Debut v hlavní soutěži před třemi lety zakončila ve druhém kole, ovšem i v následujících dvou ročníčích prošla do čtvrtfinále a loni neuspěla až ve finále právě se Šwiatekovou.

Cori Gauffová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Auckland (T);  Dubaj (SF)
Největší úspěchy na antuce: French Open (ČF)
Bilance: 23:8
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na antuce: 7:3
Bilance proti hráčkám TOP 10: 0:2 (kariérní 7:18)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 1:2)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Cori Gauffová - French Open
Kariérní bilance:
15:3
Nejlepší výsledek: finále (2022)
Loňský výsledek: finále
Bilance ve čtvrtfinále: 1:1
Generálka: Stuttgart (2K), Madrid (3K), Řím (3K)
Cesta turnajem: Masárová (3:6, 6:1, 6:2), Grabherová (6:2, 6:3), M. Andrejevová (6:7, 6:1, 6:1), Schmiedlová (7:5, 6:2)


• Čtvrtfinále mužů •
Alexander Zverev (27.) - Tomás Martín Etcheverry (49.) | Court Philippe-Chatrier (15:00 SELČ)
Semifinalista posledních dvou ročníků Alexander Zverev se ve čtvrtfinále překvapivě utká s Tomásem Martínem Etcheverrym, který letos v Paříži poprvé v kariéře přešel přes druhé kolo grandslamových podniků. Bude se jednat o premiérový vzájemný souboj.

Zverev je favoritem, se závěrečnými koly na grandslamech má mnohem více zkušeností a je celkově kvalitnějším tenistou. Zápas ale může být mnohem otevřenější, než se zdá. Etcheverry je totiž antukovým specialistou, neztratil set s Jackem Draperem, Alexem de Minaurem, Bornou Čoričem ani Jošihitem Nišiokou, má životní formu a hlavně nebude mít co ztratit. Zverev tak může být pod tlakem. Navíc se letos vrací po dlouhé pauze, která začala právě po loňském French Open, a stále není v nejlepší formě.

Tip na vítěze: Alexander Zverev

Aktuální forma
Zverev si loni v semifinále právě na French Open ošklivě zranil kotník a sezona pro něj skončila. Na kurty se vrátil letos a na první solidnější výsledek dosáhl postupem do semifinále v únoru v Dubaji. Následně střídal osmifinálovou účast s vypadnutím hned s prvním protivníkem na turnaji a stabilnější formu našel až v posledních týdnech, kdy prošel do osmifinále v Madridu i Římě a do semifinále v Ženevě. Do Paříže nepřijel s nijak dobrou letošní bilancí 16:14, na antuce 8:5.

Cesta turnajem
Po cestě do osmifinále ztratil jediný set, po Lloydovi Harrisovi a Alexovi Molčanovi narazil na Francese Tiafoea a světovou dvanáctku přehrál ve čtyřech setech. V osmifinále si snadno poradil s chybujícím Grigorem Dimitrovem.

Historie na French Open
V hlavní soutěži startuje poosmé a šestým rokem po sobě postoupil do druhého týdne. Jeho maximem je semifinále z posledních dvou ročníků.

Alexander Zverev - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Ženeva,  Dubaj (SF)
Největší úspěchy na antuce: Ženeva (SF)
Bilance: 20:14
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 12:5
Bilance proti hráčům TOP 50: 4:6 (kariérní 186:118)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 5:3)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Alexander Zverev - French Open
Kariérní bilance:
27:7
Nejlepší výsledek: semifinále (2021-22)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 2:2
Generálka: Monte Carlo (OF), Mnichov (2K), Madrid (OF), Řím (OF), Ženeva (SF)
Cesta turnajem: Harris (7:6, 7:6, 6:1), Molčan (6:4, 6:2, 6:1), (12) Tiafoe (3:6, 7:6, 6:1, 7:6), (28) Dimitrov (6:1, 6:4, 6:3)

Aktuální forma
Etcheverry prožívá jasně nejlepší sezonu kariéry, a to hlavně díky antukovým výsledkům. V únoru v Buenos Aires dosáhl na své premiérové čtvrtfinále na nejvyšším okruhu a ještě lépe si vedl v Santiagu a Houstonu, kde padl až ve finále s Nicolásem Jarrym a Francesem Tiafoem. Pak zvládl jeden zápas na silně obsazených podnicích v Barceloně, Madridu i Římě, v italské metropoli potrápil Novaka Djokoviče. Do Paříže přijel po finálové účasti na challengeru v Bordeaux.

Cesta turnajem
Na French Open stále neztratil set. Na úvod mu vzdal Jack Draper a pak porazil nasazené Alexe de Minaura, Bornu Čoriče a Jošihita Nišioku.

Historie na French Open
Za sebou má dvě účasti, předloni vypadl v kvalifikaci a loni v prvním kole.

Tomás Martín Etcheverry - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Houston,  Santiago (F)
Největší úspěchy na antuce: Houston, Santiago (F)
Bilance: 26:14
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 22:10
Bilance proti hráčům TOP 30: 3:6 (kariérní 3:7)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 0:0)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Tomás Martín Etcheverry - French Open
Kariérní bilance:
4:1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2023)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: Barcelona (2K), Madrid (2K), Aix en Provence challenger (2K), Řím (2K), Bordeaux challenger (F)
Cesta turnajem: Draper (6:4, 1:0 skreč), (18) de Minaur (6:3, 7:6, 6:3), (15) Čorič (6:3, 7:6, 6:2), (27) Nišioka (7:6, 6:0, 6:1)


Holger Rune (6.) - Casper Ruud (4.) | Court Philippe-Chatrier (20:15 SELČ)
Holger Rune a Casper Ruud se znovu po roce potkávají ve čtvrtfinále French Open. Zatímco dánský mladík bude usilovat o své první grandslamové semifinále a jediné předchozí čtvrtfinále na majorech právě s Ruudem prohrál, nejlepší Nor v historii je v této fázi grandslamů neporažen (2:0) a obhajuje v areálu Rolanda Garrose finále. Ve vzájemné bilanci vede 4:1 Ruud, v posledním souboji nedávno v semifinále v Římě přerušil Rune sérii porážek.

Rune ani Ruud nepůsobí v Paříži příliš přesvědčivě, oba aktéři měli v předchozích kolech řadu problémů. Rune navíc na svého protivníka moc neumí, prohrál s ním čtyři z pěti soubojů a v tom posledním ztrácel o set a brejk. Pokud se bude zápas protahovat a dojde na fyzicky náročnou bitvu, která se celkem očekává, pak má lepší kondici Ruud. Rune má v takovém případě tendence bojovat s křečemi, což se mu stalo i v pětisetovém osmifinále s Franciscem Cerúndolem. Důležitým ukazatelem může být bilance s hráči TOP 10 - Rune 13:10 (s TOP 5 dokonce 7:2), Ruud 9:22. Šance na postup jsou vyrovnané.

Tip na vítěze: Holger Rune

Aktuální forma
Rune v závěru loňské sezony zářil v evropských halách a stal se členem TOP 10 žebříčku. Jeho letošní působení je však spíše zklamáním, posbíral už 10 porážek, hrál jen třikrát finále a získal pouze jeden titul, a to po odvrácených mečbolech. Na oblíbené antuce se ale zvedl. Hned na první akci v Monte Carlu byl pár gamů od dalšího triumfu na Masters. Následně obhájil titul v Mnichově, nicméně v Madridu se loučil už ve třetím kole. O další trofej bojoval v Římě a prohrál finále s Daniilem Medveděvem.

Cesta turnajem
V Paříži ho po cestě do osmifinále nikdo výrazně neprověřil, Christophera Eubankse přehrál ve čtyřech setech, pak mu odstoupil Gaël Monfils a s Genarem Albertem Olivierim neztratil set. V souboji o čtvrtfinále ovšem potřeboval všech pět setů s Franciscem Cerúndolem, dokonce likvidoval tři brejkboly v řadě za stavu 3:4 v rozhodující sadě.

Historie na French Open
I při druhém startu si bývalý juniorský šampion zahraje čtvrtfinále, loni v něm prohrál právě s Ruudem.

Holger Rune - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Mnichov (T);  Řím,  Monte Carlo (F);  Acapulko, Montpellier (SF)
Největší úspěchy na antuce: Mnichov (T); Řím, Monte Carlo (F)
Bilance: 30:10
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 16:3
Bilance proti hráčům TOP 10: 4:4 (kariérní 13:10)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 0:1)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Holger Rune - French Open
Kariérní bilance:
7:1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022-23)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0:1
Generálka: Monte Carlo (F), Mnichov (T), Madrid (3K), Řím (F)
Cesta turnajem: Eubanks (6:4, 3:6, 7:6, 6:2), Monfils (bez boje), Olivieri (6:4, 6:1, 6:3), (23) F. Cerúndolo (7:6, 3:6, 6:4, 1:6, 7:6)

Aktuální forma
Ruud má za sebou parádní sezonu, během níž hrál dvě grandslamová finále a byl jedinou výhru od postu světové jedničky. V té letošní ovšem absolvoval 11 turnajů a pouze na dvou z nich dokázal porazit více než jednoho soupeře, jmenovitě po cestě za triumfem v Estorilu a ještě na Masters v Římě, kde skončil v semifinále na raketě právě Runeho. Na poslední akci v Ženevě dohrál už ve čtvrtfinále, neobhájil titul a přišel o sérii 17 vítězství na švýcarské půdě.

Cesta turnajem
Přesvědčivý není ani v Paříži, Eliase Ymera přehrál snadno, ale pak ztratil set s Giuliem Zeppierim i Zhizhen Zhangem. V osmifinále sice nepovolil set svému poslednímu přemožiteli Nicolásovi Jarrymu, ovšem ve druhém i třetím doháněl manko brejku.

Historie na French Open
Hlavní fázi hraje pošesté a do druhého týdne se poprvé probojoval až loni, kdy schytal ve finále výprask od Rafaela Nadala.

Casper Ruud - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Estoril (T);  Řím (SF)
Největší úspěchy na antuce: Estoril (T); Řím (SF)
Bilance: 20:11
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 15:5
Bilance proti hráčům TOP 10: 0:1 (kariérní 9:22)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 2:0)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Casper Ruud - French Open
Kariérní bilance:
17:5
Nejlepší výsledek: finále (2022)
Loňský výsledek: finále
Bilance ve čtvrtfinále: 1:0
Generálka: Monte Carlo (OF), Barcelona (OF), Madrid (2K), Řím (SF), Ženeva (ČF)
Cesta turnajem: E. Ymer (6:4, 6:3, 6:2), Zeppieri (6:3, 6:2, 4:6, 7:5), Zhizhen Zhang (4:6, 6:4, 6:1, 6:4), Jarry (7:6, 7:5, 7:5)

FRENCH OPEN 2023 - PROGRAM 11. HRACÍHO DNE
• COURT PHILIPPE-CHATRIER • (od 11:00 SELČ)
1. Haddadová Maiaová (14-Braz.) - Džabúrová (7-Tun.)
2. Šwiateková (1-Pol.) - Gauffová (6-USA) / nejdříve ve 12:30 SELČ
3. Zverev (22-Něm.) - Etcheverry (Arg.) / nejdříve v 15:00 SELČ
4. Rune (6-Dán.) - Ruud (4-Nor.) / nejdříve ve 20:15 SELČ
• COURT 4 • (od 11:00 SELČ)
4. Kovačková/Samsonová (ČR) - Jonesová/Klugmanová (Austr./Brit.)
• COURT 9 • (od 11:00 SELČ)
1. Mrva (ČR) - Prižmič (3-Chorv.)
• COURT 10 • (od 11:00 SELČ)
3. Bondioli/Mrva (5-It./ČR) - M'Chich/Massard (Fr.)
• COURT 14 • (od 11:00 SELČ)
1. T. Valentová (11-ČR) - Crossleyová (8-Jap.)
4. Hrazdil (ČR) - Prado Angelo (8-Bol.)
Kompletní program
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

104
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
může mi někdo vysvětlit, co to je za zhovadilost, že ten, kdo vyhrál night session si za odměnu zahraje hned druhý den ráno?smile A ti, co zevlovali budou zevlovat až do pátku? WTF, proč se SF nehrají ve stejný den, aby byly pro finále rovné podmínky.smile
Je to jen Žabožroutský manýr?
Reagovat
IngStavinoha
myslím, že se to poslední dobou ;-) dost často stává i jinde - včetně třeba i MS v hokeji (SF a F v So a Ne)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to má logiku jedině v tom, že to někomu pomůže...
Reagovat
IngStavinoha
hlavně reklamě a komerčním přísavkám vůbec
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Takže nakonec se SF hrají ve stejnou dobu zítra.smile
Pak je tedy naprosto nespolehlivé Live TP. Nejen že háže začátky zápasů, jak se mu zlíbí, ale hlavně není ani live - jak na NB, tak v TF se výsledky nerefreshují, o dalších chybách nemluvě. Je to škoda, když je to tu pohromadě, ale holt to chce si otvírat Livesport, který funguje normálně.
Reagovat
EllNino
Urcite se nebudou hrat ve stejnou dobu, ty nesledujes tenis poprve, tak tu ze sebe nedelej negramota prosim :))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jde mi o jinou věc - o fungování TP live. Zřejmě jsi nepřečetl všechno a reaguješ jen na dílčí problém.

A co se SF týká, je mi jedno v kolik budou které hrát, když to bude ve stejný den...

Jsi poslední dobou nějak podrážděný, venku je pěkně, tak se zbytečně nerozčiluj.smile
Reagovat
makro99
takže mnoho povyku pro nic :)
(a náhravka pro typy jako je Fulnek)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nesouhlasím, že pro nic. Minimálně pro to, že jedna z funkcí TP prostě nefunguje. Nemám čas porovnávat z x zdrojů, kdy začíná který zápas. Řešení je opravdu Livesport. Ale je to škoda, protože strukturou mi live TP vyhovuje, hlavně je propojené se vším ostatním. Ale problém s ním se vleče už dlouho a momentálně je to i horší než to bývalo.
Reagovat
makro99
ale tak přece ve středu večer ještě order of play na pátek nemůže být; a ani teď není.. to se dělá až po skončení programu předcházejícího dne večer, ne?
Reagovat
EllNino
Nekdy me tupost lidi opravdu bavi :) tohle je klasicky priklad
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nauč se číst a pak mluv o tupostismile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jako, nechceš mi tvrdit, že nikdo neví ve středu večer, že ve čtvrtek ráno účastníci ČF z předchozího dne hrát nebudou.smile
A ještě aby bylo SF posazené na 11h ránosmile
Reagovat
makro99
ne, to nechci :) a je nám tady asi všem jasný, že to je úplná blbovina, že by se semifinále mužskýho singlu hrálo ve čtvrtek dopoledne...
co mi ale není jasný, proč na základě takovéhle blboviny, začals tu litánii na francouzský pořadatele, nerovný podmínky, pomáhání někomu... promiň, ale úplně zbytečný.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
máš pravdu, regule a organizace turnajů jsou už mimo můj tenisový dosah. Proto jsem, bohužel, spoléhal na live TP, abych věděl, kdy se co hraje. Poučil jsem se, už to neudělámsmile
Reagovat
makro99
a můžeš si být jistej, že ty dvě SF pánskýho singla se zaráz hrát fakt nebudou :)
Reagovat
paddy
Ruudovi fanoušci zítra určitě nebudou nerudní, ale kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby pátý mečoun nebyl uloven

Runemu ve 4. setu vůbec nešel 1. servis (39%) smile
Reagovat
turista
Bublina splaskla.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Spratek dostal nařezáno a tak je to správné. Až se začne chovat férově, tak už třeba nářez nebude zapotřebí smile Ohnout přes koleno ho měl už Francisco, ale tam to měl ložené shůry.
Reagovat
turista
smile
Reagovat
turista
Byl bych rád kdyby mu někde pořádně nařezal taky Novak Djokovič.
Reagovat
annah
Pa-rá-da!!!! Casper v semi!! smile
I proti Zverevovi má šanci, pak už ale ne. :-)
Reagovat
turista
Bublina se jménem Rune konečně splaskla.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Škoda, že TME nehrál proti Ruudovi nebo Runemusmile Vypráskal by jednoho i druhého. Dneska proti Řetězovovi mile překvapil. Asi nejlepší tenis, co jsem od něj viděl.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
na druhé obrazovce mám fotbal (po hodně dlouhé době) v Edenu a je to teda vostuda fotbalusmilesmilesmile Příště už jedině LM.
Reagovat
smazaný uživatel
Fotbal je nejs.icenejsi sport na světě. A ti fandové jsou opice vedle opic.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
je to sport a když ho někdo umí, může to být i krásné umění, ale je toho jak šafránu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
některé zápasy se obejdou skoro bez přerušení a kvalita neskutečná, tady asi čtvrtinu času leží na zemi, k tomu samý šolíchání a nakonec asi o fous fotbalovější mužstvo prohraje...smile
Reagovat
IngStavinoha
a to dnes ještě nedorazila subkultura Viking Hammer
Reagovat
smazaný uživatel
Klasický Ruud. Ten nikdy nevyhraje víc než turnaj 500. Nechá se rozhodit malým frackem, který se začne víc povzbuzovat. Kdyby stal proti Runemu Medvedev nebo Zverev, pošlou ho do pice a zatlucou do země ve třech. Ruud je ale Ruud. Je to klaun.
Reagovat
Kojinho
Klaun, jo? Viděl jsi ho hrát ten poslední set?
Reagovat
paddy
věděli jste, že svěřenci trenéra Mouratogloua svého kouče oslovují "doktore"?

protože on jim vždy, když potřebují, sežene jakékoli léky, i v době, kdy je už netrénuje. Práškům např. říkají oriešky.

závěr:
ospalý začátek zápasu ze strany Runeho potvrzuje, že Rune používá stejný typ prášků na spaní jako Tsitsipas smile
Reagovat
IngStavinoha
doktor nebo inženýr - všechno je to dneska jedna pakáž smile
Reagovat
paddy
tak pravil inženýr Stavinoha smile
Reagovat
Liverpool22
No zrovna si říkám, kde "soudruh" Mouratoglou dělá chybu jelikož i jeho další ovečka Cori dnes vypadla a opět nedokázala porazit Igu - zase "špatná" příprava smile A nyní Rune prochrápe začátek smile
Reagovat
paddy
1:6 2:6 2:0

začla otočka? smile
Reagovat
elsky
Podle toho, jak se Rune hecuje, spíš ne smile
Reagovat
elsky
Možná set..
Reagovat
paddy
jeden už tam je smile

lidi na TP obvykle výsledek zápasu predikují podle průběžného skóre v 1. setu, ale zápas se rozhoduje až na konci smile
Reagovat
elsky
Může být, já Runeho zápasy nesleduju, možná se takhle přehnaně a trochu křečovitě hecuje pořád smile
Reagovat
Martan1
Casper hraje jak Rafa ve formě. Holt dobrej žák.
Reagovat
Martan1
Spratek už prohrál 1 set 1:6. Jen tak dálsmile
Reagovat
Nola
to bola rychlovka, tych dvojchyb co nasupal....
Reagovat
smazaný uživatel
to bola rychlovka, tych dvojchyb co nasupal....
Reagovat
Blondie
Casper v těch UNI hadrech smile
Reagovat
com
Casper si jde po roce pro titul smilesmile
Reagovat
Blondie
Nene, že bychom snad poprvé fandili tomu stejnému? Ale já teda ráda i Carlita a Noleho XD
Reagovat
com
seš divná no smile
Reagovat
Blondie
Za fandění Casperovi the Krasomilovi ti to odpouštím :D
Reagovat
makro99
by mě zajímalo, jestli je tady někdo, kdo fandí Runemu (a nemyslím fandí proti Ruudovi, z nějakýho důvodu)...
Reagovat
Blondie
No, asi se shodneme, že máme na tour nového "spratka." Taky by mě to zajímalo :D
Reagovat
annah
Casper je sympaťák, skvělý hráč a můj oblíbenec, ale co to má proboha zase na sobě? To vypadá, jako by každou součást outfitu vybíral někdo jiný a navzájem se nestihli domluvit. Žlutá, oranžová, jedny proužky, druhé proužky... děs.smile
Reagovat
Blondie
Mně se to strašně líbí, podle mě je to inspirováno americkými uni svršky :-) chlapům to hrozně sluší, vypadá to mladistvě, fresh, hezky...
Reagovat
annah
Netuším, co je UNI oblečení, ale tahle nesourodá směsice je v mých očích prostě strašná. Spratek Rum je proti němu dnes elegán.(A v publiku má zjevně velkou klaku, každou chvíli skandují jeho jméno)
Reagovat
Blondie
Univerzitní styl, ofiko se to jmenuje varsity style :)

A diváci holt chtějí dlouhý zápas...
Reagovat
com
nehraj si tu na modni policii, od toho je tu Fandina smilesmile
Reagovat
IngStavinoha
smile ;-)))
Reagovat
Blondie
Pche, té necháme berďulky smile
Reagovat
paddy
3:2 po obratu z 1:2 smile
Reagovat
com
RUUD 3:0 smilesmile
Reagovat
paddy
kdo to trefí, platí všem na TP Rundu vody smile
Reagovat
Krisboy
Máte štěstí oba smile
Reagovat
hanz
Korčina Nemésis zaúřadovala, pápá běhalko Korý!smilesmile
Reagovat
annah
Z Igy přímo tryská mentální síla.
Cori zase měla krásnou sukynku.:-)
Reagovat
Nola
veri si na Coco, nadstardny BH, ktory ma Coco nestaci, Iga ma vyborny FH a solidny BH, bez FH sa zapasy vyhravat nedavaju, po servise je to najdolezitejsi uder
Reagovat
zfloyd
to neproměňování brejbalů to odkoukala asi od Mušky
Reagovat
Mantra
dnes vyhraje si myslím, ale nevidím obraz, jen skore -

nemáte někdo link?
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
Liverpool22
https://jokeristhebest.live/f2dc54ef/fc2aa360/32206f38
Reagovat
Mantra
děkuji
Reagovat
George_Renel
Leda tak na kočku zvonek.smile
Reagovat
dadaft
mít forhend Samanthy Stosur, byla by na totálním levelu.
Reagovat
Vlk-v-trave
no ten fh je opravdu slaby:)
Reagovat
dadaft
dvě skvělé hráčky, to pravda je
Reagovat
Vlk-v-trave
Cori ma tu delku idealni pro Igu, ale jak ji tam bude davat takove kopce, tak kdo vi:)))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
je všeobecně známo, že Hadi žerou Žaby mnohem častěji než Žáby Hadysmile
Navíc, tahle Žabka se s většími zápasy úměrně zmenšuje. To bude chtít mentalistu.
Reagovat
Liverpool22
smilesmile přesně tak smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Maja prijemne prekvapila:)
Za ten zapas se Sarou...beru postup velmi pozitivne:)
Reagovat
SpacialRecognition
docela snový návrat po vypršení trestu dopingu. Evidentně objevila něco efektivnějšího a obtížněji detekovaného.
Reagovat
annah
Žabka neměla svůj den, Hadí Mája ji ve třetím přejela jak parní válec. Uvidíme, co na ni Iga (nebo Gauff? To asi ne)
Reagovat
Liverpool22
Mája smile výborně zvládla BIG míče např. ve 3. setu za stavu 4:1 měla Žába šance snížit na 4:2 jenže Mája to urvala bojovností či brazilskou vášní a dala na 5:1 a tím definitivně zápas zlomila na svojí stranu. Žába potvrdila, že se na velké zápasy neumí správně nastavit v hlavě - tento zápas měla na začátku pevně ve svých rukách - vše hrálo v její prospěch a zase nic smile
Reagovat
annah
smile
Reagovat
Liverpool22
je to doma smile Žába jen potvrdila, že na velké zápasy nemá hlavu - zase bylo plno očekávání a zase nic - prostě Žába opět dokvákala smile
Reagovat
tommr
mě se zdálo že ve třetím setu odpadla hlavně fyzicky ...
Reagovat
Liverpool22
To taky, ale celkově to Žába nezvládla - po 1. setu se zdálo, že v pohodě vyhraje 2:0 na sety, ale Mája to zlomila za stavu 5:5 a 15:40 povstala z popela a tím se psychologie zápasu úplně otočila - už TB byl v režii Máji smile
Reagovat
Holahej
7/5 v TB..měla štěstí, dala lajny, Ons jasný bod do odkrytého pole netrefila o cm, nešlo 1.podání, celkově 51%, emoce jí svazují, škoda, že neproměnila BB, byla blízko výhry. Na HM je nesympatické její radování po UE soupeřky, což Ons vytáčelo i neustálá komunikace trenéra po každém míči. Vydrilovaná hráčka.
Reagovat
Liverpool22
V tom TB bylo klíčové, že Mája furt vedla - pak tam sice dala tuším dvojchybu, ale furt byla v psycho výhodě. Jinak souhlas, že Mája trefovala v TB lajny, ale šla štěstíčku naproti - ona se nikdy nevzdává a je vidět, že je hodně hladová po velkém úspěchu
Reagovat
Holahej
107:107 celkové body, škoda Ons...dobře rozehráno, smutný konec..
Reagovat
Liverpool22
BIG míče zvládla Mája mnohem lépe a o tom to celé je - tenis jsou psychologické šachy a tenhle zápas to jasně ukázal
Reagovat
vavrinec
Bětuška!!!! smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
Brazílie prostě jede smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
za stavu 5:5 a 15:40 povstala z popela, odvrátila brejky a zaslouženě poslala zápas do 3. setu smile
Celkově SUPER zápas - hlavně koncovka 2. setu byla vynikající smile
Reagovat
Liverpool22
Nyní si Mája hodně věří a je na koni 2:0 smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
ŠKODA Žábra by byla pro Igu asi těžší soupeřka , Máju si namaže na chleba
Reagovat
Liverpool22
smile tak to se pleteš Mája si na Igu bude věřit víc jak na Žábu. Finále snů je M + M - tedy Muška + Mája
Reagovat
zfloyd
no uvidíme , k těmto aktérkám mám neutrální postoj , takže je mi fuk , která vyhraje
Reagovat
Pavol
Ženská klasika. Kto si menej krát prehrá vlastné podanie je víťaz smile alebo udrží . Ons do toho. Keby si Ons dokázala držať nervy na uzde to by bola hráčka.
Reagovat
vavrinec
A mužská klasika je jaká? Kdo si vícekrát prohraje podání, je vítěz? smile
Reagovat
Vlk-v-trave
- Ons, Iga
- Ruud, a rozsoupnu se- Tomas Martin:)
Reagovat
Liverpool22
Taky bych si přál postup Argentince smile a pak by mohla překvapit Mája, ale Žábu asi nedá smile
Reagovat
vavrinec
Klid, brod je ještě daleko.
Reagovat
Liverpool22
je to blízko 5:1 smilesmilesmile
Reagovat
vavrinec
Ani si nenamočila kotníčky! smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Jestli to tak pujde dal...:)

Tak jsem mel napsat radeji toho Zvereva:D A Tomas Martin by to mel skoro zichr, ten postup:DDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist