9. den v Indian Wells: Muchová zabojuje o první semifinále na WTA 1000, v cestě jí stojí Rybakinová

16. 3. 2023, 12:00
Previews 151
V rámci devátého hracího dne letošního ročníku BNP Paribas Open se zkompletuje semifinálové obsazení. Karolína Muchová bude proti Jeleně Rybakinové usilovat o své premiérové semifinále na podnicích WTA 1000. Další čtvrtfinálové souboje obstarají obhájkyně titulu a světová jednička Iga Šwiateková se Soranou Cirsteaovou, Carlos Alcaraz s Félixem Augerem-Aliassimem a loňský šampion Taylor Fritz s Jannikem Sinnerem.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Muchová (ČR) - Rybakinová (10-Kaz.) | PREVIEW LS | Stadium 1 (19:00 SEČ)
• Další čtvrtfinále žen •
Šwiateková (1-Pol.) - Cirsteaová (Rum.) | PREVIEW LS | Stadium 1 (20:30 SEČ)
• Čtvrtfinále mužů •
Fritz (4-USA) - Sinner (11-It.) | PREVIEW LS | Stadium 1 (23:00 SEČ)
Alcaraz (1-Šp.) - Auger-Aliassime (8-Kan.) | PREVIEW LS | Stadium 1 (pátek 2:00 SEČ)


• Češi v akci •
Karolína Muchová (76.) - Jelena Rybakinová (10.) | Stadium 1 (19:00 SEČ)
Karolína Muchová bude znovu usilovat o své premiérové semifinále na podnicích WTA 1000, tentokrát při svém debutu v Indian Wells. Mezi nejlepším kvartetem na největších turnajích WTA ještě nikdy nebyla ani Jelena Rybakinová, ačkoli je úřadující wimbledonskou šampionkou a finalistkou letošního Australian Open. Jediný předchozí duel na US Open 2019 vyhrála poslední česká zástupkyně na letošním BNP Paribas Open.

Muchová se často trápí zdravotně a do osmifinále s Markétou Vondroušovou nastoupila s několika obvazy a tejpy. Sáhnout na dno svých sil si musela ve všech čtyřech zápasech a otázkou je, kolik energie jí ještě zbývá. Rybakinová by měla být naopak odpočatá a nejspíše potvrdí roli celkem jasné favoritky. Muchová je ovšem velkou bojovnicí a navzdory nepříznivým okolnostem se pokusí vylepšit svou bilanci 7-10 s hráčkami Top 10.

Tip na vítězku: Jelena Rybakinová

Aktuální forma
Muchová se loni v březnu vrátila po zranění a zdravotně se trápí i nadále. Letos má solidní bilanci 11-3 a všechny tři porážky byly velmi těsné. Ve čtvrtfinále v Aucklandu podlehla Rebece Masárové a na Australian Open loňské finalistce Danielle Collinsové, v Dauhá prohrála bitvu s Caroline Garciaovou a v Dubaji po skalpu Belindy Bencicové nenastoupila ke čtvrtfinále. Stále tak čeká na první semifinále od Australian Open 2021, do Top 100 už se vrátit dokázala.

Cesta turnajem
Svou premiéru v Indian Wells odstartovala vydřenou výhrou nad Julií Putincevovou, pak ve dvou těsných setech přehrála dvojnásobnou šampionku Viktorii Azarenkovou a zvládla "tříseťák" s antukovou specialistkou Martinou Trevisanovou. Ani v osmifinále se těsnému průběhu nevyhnula, v derby přetlačila Markétu Vondroušovou.

Historie na BNP Paribas Open
Debut.

Karolína Muchová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dubaj,  Auckland (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj, Auckland (ČF)
Bilance: 11-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 11-3
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-1 (kariérní 7-10)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Karolína Muchová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
4-0
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2023)
Loňský výsledek: nehrála
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Dauhá (2K), Dubaj (ČF)
Cesta turnajem: Putincevová (6-3 4-6 6-4), (14) Azarenková (7-6 6-3), (23) Trevisanová (6-4 3-6 6-4), Vondroušová (6-4 6-7 6-4)

Aktuální forma
Rybakinová loni senzačně ovládla Wimbledon, ale po zisku prvního grandslamového titulu se i kvůli nulovému bodovému přídavku do žebříčku dlouho trápila. O to překvapivější byl její postup až do finále letošního Australian Open, kde vyřadila mimo jiné #1 Igu Šwiatekovou, loňskou finalistku Danielle Collinsovou a dvojnásobnou šampionku Viktorii Azarenkovou. V Abú Zabí vypadla ve čtvrtfinále s Beatriz Haddadovou Maiaovou a v Dubaji nenastoupila k osmifinále.

Cesta turnajem
V Indian Wells zatím ani jednou nemusela do rozhodující sady a každým zápasem se zlepšuje. V tom úvodním měla velké potíže se Sofií Keninovou, následně přetlačila Paulu Badosaovou a v osmifinále smetla rozjetou Varvaru Gračovovou.

Historie na BNP Paribas Open
Za sebou má dva starty, při předloňském debutu skončila ve druhém kole a v loňském čtvrtfinále nestačila na Marii Sakkariovou.

Jelena Rybakinová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (F)
Bilance: 13-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 13-4
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 1-1 (kariérní 47-16)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 0-3)
Grandslamy: Australian Open (F)

Jelena Rybakinová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
6-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022-23)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-1
Generálka: Dubaj (OF)
Cesta turnajem: volný los, Keninová (7-6 7-6), (21) Badosaová (6-3 7-5), Gračovová (6-3 6-0)


• Další čtvrtfinále žen •
Iga Šwiateková (1.) - Sorana Cirsteaová (83.) | Stadium 1 (20:30 SEČ)
Iga Šwiateková se pokusí v rámci čtvrtečního programu učinit další krůček k úspěšné obhajobě loňského triumfu. Světová jednička se ve čtvrtfinále překvapivě utká se Soranou Cirsteaovou, která je v Indian Wells takto daleko poprvé a bude útočit na své druhé kariérní semifinále na turnajích WTA 1000 (Toronto 2013). Dosud se potkaly jen loni na Australian Open, Polka uspěla až po obratu.

Cirsteaová v osmifinále proti Garciaové překvapila, nicméně Šwiateková je teď v mnohem lepší formě než Francouzka. Suverénní královna ženského žebříčku by rozhodně měla využít selhání favoritky a připsat si další dvousetovou výhru. Rumunka v předchozím kole přerušila sérii šesti porážek s hráčkami Top 10, s nimiž má celkovou bilanci 17-48. Skalp takto vysoko postavených soupeřek slavila poprvé od Australian Open 2021.

Tip na vítězku: Iga Šwiateková

Aktuální forma
Šwiateková loni posbírala osm titulů, přidala další dva grandslamové vavříny a je suverénní světovou jedničkou. Na začátku letošního roku však nedominovala, v United Cupu schytala výprask od Jessicy Pegulaové a na Australian Open skončila již v osmifinále na pozdější finalistce Jeleně Rybakinové. Od té doby ovšem zase exceluje, při obhajobě v Dauhá ztratila ve třech zápasech jen pět gamů a snadno prošla do finále i v Dubaji. V něm ale po slabším výkonu jasně prohrála s Barborou Krejčíkovou.

Cesta turnajem
V Indian Wells na úvod zničila domácí Claire Liuovou a set nepovolila ani bývalým šampionkám US Open Biance Andreescuové a Emmě Raducanuové.

Historie na BNP Paribas Open
I při třetí účasti v hlavní soutěži postoupila alespoň do osmifinále. Loni to dotáhla až k titulu, ve finále si snadno poradila s Marií Sakkariovou.

Iga Šwiateková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dauhá (T);  Dubaj (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dauhá (T); Dubaj (F)
Bilance: 15-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 15-3
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 6-0 (kariérní 47-7)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 5-0)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Iga Šwiateková - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
11-1
Nejlepší výsledek: triumf (2022)
Loňský výsledek: triumf
Bilance ve čtvrtfinále: 1-0
Generálka: Dauhá (T), Dubaj (F)
Cesta turnajem: volný los, Liuová (6-0 6-1), (32) Andreescuová (6-3 7-6), Raducanuová (6-3 6-1)

Aktuální forma
Cirsteaová zakončila loňskou sezonu už v polovině září po vystoupení na domácí půdě v Bukurešti a úvodní dva měsíce té letošní se jí vůbec nepovedly. V lednu a únoru se zúčastnila dohromady šesti akcí a posbírala jen dvě výhry v hlavních soutěžích. Před cestou do Indian Wells, kam dorazila s negativní letošní bilancí 4-6, bylo jejím maximem druhé kolo v Adelaide a Dubaji.

Cesta turnajem
V Indian Wells ovšem suverénně přehrála Kimberly Birrellovou i Bernardu Peraovou, těžila ze skreče Madison Keysové a v osmifinálové bitvě překvapivě vyřadila světovou pětku Caroline Garciaovou.

Historie na BNP Paribas Open
Úvodních 10 startů v tomto dějišti zakončila před branami osmifinále, do kterého se poprvé podívala až loni a prohrála v něm se Simonou Halepovou.

Sorana Cirsteaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Indian Wells (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (ČF)
Bilance: 8-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na venkovních betonech: 8-6
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-1 (kariérní 17-48)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 1-3)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Sorana Cirsteaová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
11-10
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2023)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Dauhá (Q), Dubaj (2K)
Cesta turnajem: Birrellová (6-3 6-2), (19) Keysová (6-1 skreč), Peraová (6-3 6-1), (5) Garciaová (6-4 4-6 7-5)


• Čtvrtfinále mužů •
Taylor Fritz (5.) - Jannik Sinner (13.) | Stadium 1 (23:00 SEČ)
Taylor Fritz stále může pomýšlet na úspěšnou obhajobu svého největšího kariérního triumfu a už třetím rokem po sobě v Indian Wells postoupit do semifinále. Jeho další překážkou bude Jannik Sinner, který se v kalifornské poušti i potřetí dostal do osmifinále, poprvé jej překročil a stal se prvním italským čtvrtfinalistou v historii kalifornského Masters. Také druhý vzájemný souboj se uskuteční v tomto dějišti, předloni v osmifinále měl jasně navrch Američan.

Šance na postup jsou naprosto vyrovnané, nicméně v o něco lepší a hlavně stabilnější formě je možná domácí zástupce. Fritz v posledních dnech deklasoval Sebastiána Báeze i Mártona Fucsovicse a Sinner měl problémy s Richardem Gasquetem i Adrianem Mannarinem, v osmifinále ovšem smetl rozjetého veterána Stana Wawrinku. Zápas je naprosto otevřený, Fritzovi by mohlo pomoct domácí publikum a také myšlenka na jediný předchozí souboj, který tady jasně vyhrál.

Tip na vítěze: Taylor Fritz

Aktuální forma
Fritz se v lednu výrazně podílel na prvenství své země v premiérovém ročníku týmového United Cupu, ale pak přišla šokující porážka ve druhém kole Australian Open s Alexejem Popyrinem. V nejlepší formě nehrál ani v posledních týdnech, ačkoli nenašel přemožitele v Delray Beach a na dalších dvou turnajích prošel do semifinále. V Dallasu prohrál souboj o finále s Yibing Wuem a v Acapulku semifinálovou bitvu s krajanem Tommym Paulem.

Cesta turnajem
V Indian Wells měl problémy hned v úvodním zápase s talentovaným krajanem Benem Sheltonem, ovšem v dalších kolech nedal šanci Sebastiánovi Báezovi ani rozjetému Mártonovi Fucsovicsovi.

Historie na BNP Paribas Open
Ještě před startem předloňského ročníku bylo jeho zdejším maximem osmifinále. Předloni, při celkově šesté účasti v hlavní soutěži, se ovšem podíval až do semifinále a loni tu po skalpu Rafaela Nadala získal svou nejcennější trofej.

Taylor Fritz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Delray Beach (T);  Acapulko,  Dallas (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Delray Beach (T); Acapulko (SF)
Bilance: 17-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 15-3
Bilance proti hráčům Top 20: 4-1 (kariérní 32-45)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 2-3)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Taylor Fritz - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
18-5
Nejlepší výsledek: triumf (2022)
Loňský výsledek: triumf
Bilance ve čtvrtfinále: 2-0
Generálka: Delray Beach (T), Acapulko (SF)
Cesta turnajem: volný los, Shelton (4-6 6-4 6-3), (30) Báez (6-1 6-2), Fucsovics (6-4 6-3)

Aktuální forma
Sinnerovi se nevyhýbají zdravotní potíže ani letos. Přesto se na všech čtyřech turnajích v tomto roce, kterých se zúčastnil, dostal alespoň mezi šestnáctku nejlepších. Dařit se mu začalo hlavně v únoru v evropských halách, v Montpellieru slavil triumf bez ztráty setu a v Rotterdamu padl až ve finále s Daniilem Medveděvem. Z Marseille se nakonec před prvním zápasem odhlásil.

Cesta turnajem
V Indian Wells tak hraje svou první akci po měsíční pauze a zatím neztratil set, ačkoli k tomu neměl daleko proti Richardovi Gasquetovi ani Adrianovi Mannarinovi. V osmifinále zametl se Stanem Wawrinkou.

Historie na BNP Paribas Open
Při obou předchozích návštěvách kalifornského Masters skončil v osmifinále, předloni v něm prohrál právě s Fritzem a loni k němu nenastoupil.

Jannik Sinner - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Montpellier (T);  Rotterdam (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 1 (ČF)
Bilance: 15-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 8-2
Bilance proti hráčům Top 10: 1-1 (kariérní 10-22)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 1-3)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Jannik Sinner - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
6-1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2023)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Gasquet (6-3 7-6), Mannarino (7-6 6-4), Wawrinka (6-1 6-4)


Carlos Alcaraz (2.) - Félix Auger-Aliassime (10.) | Stadium 1 (pátek 2:00 SEČ)
Vítěze dvou podniků Masters Carlose Alcaraze už dělí jen jedna výhra od vyrovnání loňského výsledku v kalifornské poušti. Další krok k sesazení světové jedničky Novaka Djokoviče může udělat ve čtvrtfinále proti Félixovi Augerovi-Aliassimemu, který bude bojovat o vyrovnání svého maxima na největších akcích ATP. Všechny tři předchozí souboje možná překvapivě ovládl Kanaďan.

Alcaraz má jedinečnou šanci si připsat první skalp svého kolegy z Top 10. V Indian Wells sice nehraje v nejlepší formě, nicméně zatím působí fit. Auger-Aliassime se po skvělém závěru loňské sezony letos trápí a v posledních dnech měl potíže s Pedrem Martínezem, Franciscem Cerúndolem a hlavně v osmifinále s Tommym Paulem, v němž čelil celkem šesti mečbolům.

Tip na vítěze: Carlos Alcaraz

Aktuální forma
Alcaraz má za sebou životní sezonu, během které se dočkal prvního grandslamového titulu, posbíral celkem pět trofejí a vypracoval se až na post světové jedničky. Kvůli zranění však přišel o debut na Turnaji mistrů i celé australské léto. Do probíhajícího tenisového roku naskočil až v únoru v rámci Golden Swingu, ovládl Buenos Aires a ve finále v Rio de Janeiru zahodil jasný náskok proti Cameronovi Norriemu a obnovil si zranění nohy. Následně vynechal podnik v Acapulku.

Cesta turnajem
V Indian Wells nehraje podobně jako na poslední akci v Rio de Janeiru v nejlepší formě, ovšem stále neztratil set. Postupně si poradil s Thanasim Kokkinakisem, Tallonem Griekspoorem a Jackem Draperem (skreč).

Historie na BNP Paribas Open
Při předloňském debutu vypadl už ve druhém kole s Andym Murraym, loni skončil až v semifinále na krajanovi Rafaelovi Nadalovi.

Carlos Alcaraz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Buenos Aires (T);  Rio de Janeiro (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: první turnaj
Bilance: 11-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 3-0
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 12-9)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 3-2)
Grandslamy: Australian Open (-)

Carlos Alcaraz - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
7-2
Nejlepší výsledek: semifinále (2022)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 1-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Kokkinakis (6-3 6-3), (31) Griekspoor (7-6 6-3), Draper (6-2 2-0 skreč)

Aktuální forma
Auger-Aliassime měl famózní závěr loňského roku, když ovládl tři po sobě jdoucí halové podniky a zajistil si debut na Turnaji mistrů. Dosavadní průběh letošní sezony však pro něj musí být velkým zklamáním, ačkoli na všech čtyřech akcích ztroskotal na soupeři, který měl formu. Na Australian Open skončil už v osmifinále (Jiří Lehečka), v Rotterdamu ve čtvrtfinále (Daniil Medveděv), v Dauhá v semifinále (Medveděv) a v Dubaji ve druhém kole (Lorenzo Sonego).

Cesta turnajem
V Indian Wells v nepřesvědčivé formě pokračuje, minimálně jedno zaváhání na servisu si neodpustil proti Pedrovi Martínezovi, Franciscovi Cerúndolovi ani Tommymu Paulovi. Proti poslednímu jmenovanému likvidoval dvě série tří mečbolů.

Historie na BNP Paribas Open
V minulosti se tu představil čtyřikrát a jeho předchozím maximem bylo třetí kolo z roku 2019.

Félix Auger-Aliassime - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dauhá (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dauhá (SF)
Bilance: 11-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 9-4
Bilance proti hráčům Top 10: 0-1 (kariérní 13-30)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 2-5)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Félix Auger-Aliassime - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
6-4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2023)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Dauhá (SF), Dubaj (2K)
Cesta turnajem: volný los, Martínez (7-6 6-4), (27) F. Cerúndolo (7-5 6-4), (17) Paul (3-6 6-3 7-6)

BNP PARIBAS OPEN 2023 - PROGRAM 9. HRACÍHO DNE
• STADIUM 1 • (od 19:00 SEČ)
1. Muchová (ČR) - Rybakinová (10-Kaz.)
2. Šwiateková (1-Pol.) - Cirsteaová (Rum.)
3. Fritz (4-USA) - Sinner (11-It.) / nejdříve ve 23:00 SEČ
4. Alcaraz (1-Šp.) - Auger-Aliassime (8-Kan.) / nejdříve v pátek ve 2:00 SEČ
5. Koolhof/N. Skupski (1-Niz./Brit.) - J. Murray/Venus (Brit./N. Zél.)
• STADIUM 2 • (od 21:00 SEČ)
1. Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Hunterová/Mertensová (6-Austr./Belg.)
2. Dabrowská/Stefaniová (Kan./Braz.) - Katóová/Sutjiadiová (Jap./Indon.)
3. González/Roger-Vasselin (Mex./Fr.) - Glasspool/Heliövaara (5-Brit./Fin.)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

151
Přidat komentář
aape
Karolína, škoda toho kolapsu na konci 1. setu, mohla přejít přes Rybakinu ve dvou a uhrát zas jednou super výsledek, takhle se zbytečně snažila otáčet třetí set, tak snad se poučí a příště jí to nandá smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
zfloyd
na to že to měl být naprosto jasný zápas , tak z toho byla téměř tříhodinová bitva , takže Muška zaslouží velkou pochvalu, díky smilesmilesmile
Reagovat
jirkaS
smile
Reagovat
com
no tak zrovna pro Muchovou by bylo lepsi, kdyby to prohrala za hodinu.. Takhle se tam sice 3 hodiny snazila, ale nic z toho a akorat zas bude na marodce smile
Reagovat
Alien
Ty jsi na marodce ( v lázních ) už dlouhodobě!
Reagovat
hanz
Com má pravdu, pokud prohrát tak rychle, tyhlety prohry bolí víc než rychlý smáznutí.
Reagovat
frenkie57
smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Prostě není dne bez českého kolapsu! Hotovo! smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
tak Na-shle v Miami :))
Reagovat
hanz
Naprostý souhlas, vždycky to pokoní.smile
Reagovat
com
Moucha dobzučela a leti smer Miami smile
Reagovat
Liverpool22
jo, jo - Rybka nakonec Mouchu sežrala, ale bylo to těsný smile
Reagovat
elsky
Škoda.
Reagovat
Liverpool22
Muška se zázračně udržela v zápase, tak teď se ukáže jestli srovná na 5:5
Reagovat
Alien
Já jí věřím!
Reagovat
frenkie57
Ten první servis, to je teď velká, marná bída.
Reagovat
elsky
Je to tak
Reagovat
frenkie57
takhle je tu ještě pořád malá šance.
Reagovat
frenkie57
A opět, dokonce i dva MB byly. Ale ono je to asi stejně jedno, Rybka si to už dopodává.
Reagovat
frenkie57
A tak se i stalo, i když to vypadalo nadějně. Každopádně se nemusí Muška za svůj výkon stydět, sehrála s Rybakinou vyrovnanou partii. Škoda, ale to je sport. tak zase příště.
Reagovat
jirkaS
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ale jo, za ten SB by se stydět mohlasmile
Reagovat
frenkie57
To jo, za ten jo, to byla težká minela.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Skoro bych se nebál říct, že to byla kvitovka, i když pravda ne úplně typická.
Reagovat
Dobry-den
Pět Češek v osmifinále. :)))
Reagovat
Titan
...historie nezajímá...smile
Reagovat
hanz
smile
Reagovat
EllNino
A vítězku IW si někdo pamatuje? smile
Reagovat
EllNino
Upřímně, cos čekal? Všechny prohrály s hráčkami z desítky po těžkých zápasech, žádnou ostudu neudělaly :)

Navíc se dvě dostaly do čtvrtfinále kdo čekal před turnajem takový výsledek s dlouhodobě špatnou bilancí v IW
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Dobry-den
Další slavné prohry.

Aspoň, že je to na co svést - neoblíbené IW, najednou je důležitý i žebříček. smile
Reagovat
EllNino
vždycky je na co to svést :) a žebříček se nedělá pro srandu Dobrým-dnům :))
Reagovat
hanz
České hráčky mají tu úžasnou vlastnost, že soupeřku skoro s jistotou dokážou uvést zpět do zápasu - viz Fruhvirtová, Siniaková, Kvitová, Krejčíková, dnes Muchová. A nejlepší na tom je, že to dokáží samy od sebe.
Reagovat
EllNino
tak když to dokáží, tak je jasný, že samy od sebe smile
Reagovat
hanz
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Přesně to jsem chtěl napsat a říkal jsem si, že se mnou budeš určitě souhlasitsmile

Ale možná je problém v tom, že nehrajou spolu. Katka hraje s Bárou a hned je to znát smile
Reagovat
jirkaS
Barborita dnes outfitsmile
Reagovat
Titan
Nechápu, jak na tak prestižním turnaji mohou obě hráčky podávat ve čtvrtfinále takový tenis...smile
Reagovat
elsky
Teď to dost upadlo.. a odevzdaných break..
Reagovat
frenkie57
Jediné štěstí je, že se tak stalo na začátku setu. Dá se s tím ještě něco dělt.
Reagovat
aape
no zdá se, že došla šťáva na obraty
Reagovat
Titan
Samé out-out, trefená síť. To prostě bolí z obou stran. Úřadující Wimbledon champion...
Reagovat
zfloyd
musíš jim to jít předvést
Reagovat
Titan
Šak jo, s Rybkou mám sraz u Bajkonuru, s Muškou u Fleků...smile
Reagovat
Alien
Výkon!
Reagovat
Titan
Jo, to je lepší...smile
Reagovat
zfloyd
no a pak že hraje špatně ?? To 6:2 je tak špatné??
Reagovat
Jon61
Nehraje špatně, jen udělala v rozhodujícím okamžiku prvního setu zbytečnou chybu.
Reagovat
Jon61
Naštěstí se na hře Karolíny neprojevil hloupě ztracený první set. Rybakina dělá také chyby.
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
frenkie57
Při karolíně se také drží štěstíčko. ke konci setu předvedla několik těsných winnerů. Tam to bylo o milimetry.
Reagovat
Dobry-den
To šlo celkem rychle. smile
Reagovat
com
a treti set bude jeste rychlejsi smilesmile
Reagovat
Walda58
Muchová docela solidasmile
Reagovat
frenkie57
No, na servisu zatím drží. zatím...
Reagovat
tommr
kritická chvíle příjde až bude muset dopodávat set ...
Reagovat
frenkie57
Tak nemusí, hned první SB proměněn, super. Kája bude začínat zase na servisu. Udržet si ho, bude v e třetím setu stěžejní.
Reagovat
elsky
Vida Karolína vede, hanz vypadnul.. svět je zase o kousek optimističtější smile
Reagovat
Liverpool22
Muška to ještě může celé otočit jelikož Rybka taky dokáže vypadnout z role. Uvidíme co se bude dít ve 3. setu smile
Reagovat
frenkie57
Já bych nepředbíhal, ještě ho nemá v kapse. Ale je to blízko.
Reagovat
aape
blízko to bylo už v prvním setu..
Reagovat
Jon61
Hlavně musí set dopodávat.
Reagovat
Dobry-den
Nemusí. Naštěstí. smile
Reagovat
Jon61
Na světě by bylo lépe bez škarohlídů a prudičů jako je Hanz.
Reagovat
Titan
První set:
Ryb-Much
UE 12-12
Winnery 24-12
Reagovat
Jon61
Jasně potvrzený brejk, ale je lepší ho získat za stavu 4:4, kdy má soupeřka jen jednu šanci, aby stav srovnala. Může se tak opakovat historie prvního setu.
Reagovat
tommr
jj je skoro jistý že Karolína příjde minimálně jednou o podání ...
Reagovat
Alien
To si nemyslím!
Reagovat
zfloyd
podle mě hraje dobře , holt dělá občas chyby a kdo je nedělá ? Je to asi naše nejtalentovanější tenistka ,jen to zdraví ji hodně brzdí , nebýt zdravotních potíží tak je asi v první desítce
Reagovat
hanz
Nejtalentovanější možná je, ale předvede to tak jednou za turnaj, pak odstupuje nebo vypadne, žádný titul je toho důkazem.
Reagovat
tommr
abychom jí nekřivdili tak má jeden malej titul ze Soulu ...
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
aape
záleží taky, kdy ty chyby dělá - pokud jí selže hlava, když má dotáhnout set, zápas, tak k čemu je jí hezká mezihra
Reagovat
Walda58
smilesmile
Reagovat
tommr
Rybka nebyla lepší, ale ustála ten TB v hlavě na rozdíl od Mušky. A když někdo ještě k tomu zahodí setbol takovým způsobem jako Muška tak si prostě nezaslouží vyhrát ... smile
Reagovat
Liverpool22
přesně tak smile
Reagovat
Titan
Takový tenis na ruskou cérečku prostě nestačí...
Zmar, zmar, zmar...
Reagovat
Tennis_Lover
Rybačkinka suverénně nejhezčí tenistka na celém světě.
Reagovat
Liverpool22
souhlas smile smile smile
Reagovat
Titan
184cm modelka...smile
Reagovat
tommr
mě teda nepříjde nejhezčí ani v dnešním zápase natož na celým světě. V tomhle ohledu na Karolínu nemá ... smile
Reagovat
Titan
Karolina je krev a mlíko, Rybka krev a libové masíčko...smile
Reagovat
zfloyd
není ,je to ledová královna
Reagovat
Liverpool22
a to je právě sexy - nedává najevo emoce - je to ledová a mysteriózní královna smile
Reagovat
aape
až takhle? smile
Reagovat
Drzymalski
Ledová královna je Plech.
Reagovat
Jon61
Má takové smutné laní oči.
Reagovat
R01316
tak to asi mame jiny vkus... ale jsem zenska, tak se asi na to divam z jinyho pohledu. Me treba prijde Bouchard, Kalinskaya, Raducanu, atd, o dost hezci
Reagovat
Titan
Bouchard je hezká až kýčovitě - jako z béčkového amerického teenager filmu...
Reagovat
Alien
Mně přijde nejhezčí naše nejlepší a nejsympatičtější hráčka a to nejen u nás, ale na celém okruhu, dvojnásobná vítězka Wimbledonu, Turnaje mistryň a nespočtu dalších turnajů, Lvice Peťa Kvitová! I love you Petra!
Reagovat
aape
smile
Reagovat
tommr
já bych řek že skoro všechny naše top-hráčky jsou hezčí než Rybakina ... smile
Reagovat
Liverpool22
smile smile smile
Reagovat
A211
Určitě
Reagovat
Alien
Tak to ani omylem!
Reagovat
RFanousek
Také se mi moc líbí. Pěkná a sympatická.
Reagovat
Dobry-den
Ještě hezčí byla Julia Görges! smile
Reagovat
Titan
A ještě hezčí Schiavone...smile
Reagovat
aape
ta měla i dobrej hlas smile
Reagovat
frenkie57
že druhý set už si Rybka více pohlídá.smile
Reagovat
hanz
Teď už to lze v klidu vypnout a nebýt nas.aný, páč už je dohráno.smile
Reagovat
frenkie57
Já stahuju kalhoty až těsně u brodu...konec je, až když je konec.
Reagovat
Alien
Pane Hanzi, prosím vás, nemalujte čerta na zeď!
Reagovat
Alien
Jo, když máš nalitej setball a celý kurt odkrytý, no!
Reagovat
Tennis_Lover
Muchová hraje dobře, jen je špatná v hlavě.

Jinak Rybačkinka je nejhezčí tenistka na okruhu. Skvělá partie opravdu.
Reagovat
frenkie57
Nevím, zda nejhezčí na okruhu, ale má skvělou tajli.
Reagovat
patriks
To je vždycky smutné zakončit set dvojchybou.
Reagovat
tommr
za stavu 4:3 jí vypla hlava a udělala 4 chyby za sebou ... smile
Reagovat
Dobry-den
Přiznám se, že jsem Mušku považoval za mentálně nadprůměrně silnou hráčku, ale asi toto stanovisko budu muset přehodnotit. smile
Reagovat
hanz
Haha :DDDD
Reagovat
Liverpool22
Bylo to vyrovnané a Muška v závěru TB prostě vykapala viz. dvojchyba
Reagovat
hanz
Vykapala hlavně na svým nahraným setbolu.
Reagovat
Dobry-den
Nejhorší chyby si schovala na ten pravý moment - vlastní setbol + závěr TB. smile

Teď už je asi hotovo, nemyslím, že by Muška mohla uspět ve tříhodinovém maratonu...
Reagovat
Jon61
Karolína zazdila setbol a vymstilo se jí to, přitom půlku setu byla lepší. smile
Reagovat
aape
hraje hezky, ale v rozhodující chvíli se sesype,..
Reagovat
hanz
Hnus Muchové dokonán, pápá na dalším turnaji.
Reagovat
com
kolik sis na ni vsadil? smile
Reagovat
hanz
Nic, čekal jsem, že ani nenastoupí nebo že to skrečne.
Reagovat
frenkie57
Teď to bude boj o TB a je jasný, že Rybka bude na Káju fest tlačit. Toho nalitého míče při SB je fakt škoda.
Reagovat
hanz
Pohnojila si to sama, její blbost, furt hraje ty svý pinkáníčka a když to může v klidu zahrát tak raději volí smeč na tribunu.
Reagovat
aape
ta Karolína je neskutečný pako, takhle si to zkazit smile
Reagovat
hanz
smile
Reagovat
tommr
teda takhle zahodit setbol to se jen tak nevidí. I Petra musí závidět ... smile
Reagovat
zfloyd
chybí jí zkušenosti z velkých zápasů
Reagovat
hanz
Takhle vymaštěný jsou na síti jen ty naše hvězdy
Reagovat
majkl005
mne by zajímalo, kam až těma tvejma tupejma kecma dokážeš zajít...tohle je fakt ubohý
Reagovat
elsky
Hanz je gambler..
Reagovat
majkl005
gambler ne...ubožák ;)
Reagovat
com
nedopodavat set.. presne to sem cekal smile
Reagovat
elsky
Ale MTO bohužel bude..
Reagovat
zfloyd
Rybářka jen čumí , myslela , že to bude levou zadní a hele ono to pěkně kouše smile
Reagovat
Liverpool22
obě hrajou dobře. Rybka zatím více chybuje. Muška je kreativnější a má super náběhy na síť
Reagovat
frenkie57
přišla o podání, je tu šance Pro Káju odskočit na rozdíl dvou gemů. zatím Karolína drží a už předvedla několik skvělých winnerů.
Reagovat
elsky
Ryba zatím dost chybuje
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. Parádičky Mušky budou na Rybku asi platit - už je v brejku smile
Reagovat
frenkie57
A málem byla ve druhém. škoda, mohlo to být už 5:2. Ale dobrá hra od Mušky, jen tak dál.
Reagovat
tommr
mohla by klidně chybovat i víc ... smile
Reagovat
Alien
Tak téhle Karolíně já osobně věřím! A co ta druhá? Ta už je vlastně dávno v Miami!
Reagovat
com
drzela misto v letadle Kvitovic smilesmile
Reagovat
Alien
To těžko! Raskenovic Iduška Petře závidí její úspěchy a tudíž se s ní nepřátelí!
Reagovat
com
Mucha nema sanci.. Bude rada, kdyz to dohraje bez skrecovani smile
Reagovat
Pavol
Je to zvláštne ale z českých hráčok ma jediná šancu ísť ďalej. Ostatné už nič nemôžu len sa prizerať. smile
Reagovat
Nola
jj, ak to pojde geometrickym radom, tak ma sancu vyhrat prave Muchova, v kazdom kole presla polka Cesiek, teraz je na rade Kaja Muchova, kedze Petra skoncila...
Reagovat
elsky
Tak to máš dobrý, že se na to nemusíš koukat smile.
Reagovat
Petra86
Karolína by mohla vyhrát.
Reagovat
hanz
Tak Kájísek Plíškovic by byl jasný, u Mouchy záleží na zranění, kondici, pak by to mohlo být fifty fifty-
Reagovat
elsky
Asi nevyhraje, ale těším se. smile
Reagovat
Pavol
Ja sa teším a verím že vyhrá. Tuším že to bude vyrovnané. smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
dneska alespoň rozumné časy smile
Reagovat
GaelM
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist