Federer stále nemá koleno stoprocentní. Možná bude muset vynechat Australian Open

14. 12. 2020, 10:04
Aktuality 160
Roger Federer přiznal, že po druhé operaci pravého kolena stále není stoprocentně fit. Proto není jasné, zda se zúčastní úvodního grandslamu sezony Australian Open, které by se kvůli pandemii koronaviru mohlo posunout o tři týdny a začít až 8. února. "Bude to závod s časem. Uvidíme, kdy Australian Open začne a co se v příštích dvou měsících stane. Odložení by mi určitě pomohlo," řekl švýcarský veterán.
Profily hráčů
Roger Federer

Federer v letošní sezoně odehrál právě jen Australian Open, kde v semifinále nestačil na pozdějšího vítěze Novaka Djokoviče. Nic nenaznačovalo, že by měl zdravotní problém a poté absolvoval ještě exhibiční zápas s Rafaelem Nadalem. Jenže následně musel podstoupit první ze dvou artroskopických zákroků s pravým kolenem a v červnu, kdy se plánoval na kurty vrátit, druhý.

V říjnu se vítěz 20 grandslamových titulů vrátil k tréninku a nový termín návratu stanovil na začátek nadcházející sezony. Teď ale 39letý Švýcar přiznal, že zotavení neprobíhá podle jeho představ a datum comebacku na tenisovou scénu je momentálně nejisté.

"Doufal jsem, že v říjnu už budu stoprocentně připravený, ale není to tak. Australian Open bude závod s časem, bude to natěsno. Uvidíme, kdy začne, jestli opravdu až 8. února. Odložení by mi určitě pomohlo," řekl domácím médiím.

"Druhý zákrok všechno zpozdil, ale pořád to jde kupředu, zlepšuje se to. V poslední době hodně pracuju na fyzické kondici, tak uvidíme, kam se to v následujících dvou měsících pohne," dodal.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

160
Přidat komentář
smazaný uživatel
Snad Hniličkovi projde vyjímka pro vnitřní sporty. Kurt má 240 metrů čtverečních, ale hrozí tam COVID, když hrají dva hráči 20 metrů od sebe, ale kur-va v metrů je 300 lidí na 30ti metrech a to je v poho, bo mají roušky.
Reagovat
peRFect
To jo, ale to se mám převlíkat na kurtu a jet domů spocenej jak dobytek? Na to už jsem velkej fajnovka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty, tak to mě osobně vadí asi nejméně, my chodíme hrát normálně do školní tělocvičny, je tam taková guma a to je tenis o ničem, je to rychlé jako svině takže max 2 míče přes síť, nebo servis.

Ať s tím jdou už do piči, bembajs, tenis, fitko dám max 10 lidí.

MHD a obchoďáky jsou přemrdané lidma, ale zavřou kurty.
Reagovat
peRFect
Fitko mám doma, vyběhnout na polní cestu mohu taky (to mě ale nebaví), s hokejem jsem skončil a tak jediné co mi opravdu chybí je tenis v hale (hard). Na zvlhlou rozs.račkovatělou antuku pod nafukovačkou nechodím. A ano, ten můj názor je sobecký, ale kdo hledá, si zábavu najde. Jo a Hnilička je blb.
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží na hale, když je dobrá vzduchotechnika, tak antuka nevadí, hard je super, ale není ho moc. Jestli jsou v Ostravě 3-4 kurty, tak je to moc.
Reagovat
steve79
Je to škoda. Jsem jeho velký fanoušek od roku 2005.
Doufám, že Rafa ještě tři roky vydrží.
Reagovat
paddy
smile Nova Sport 2

Idemos Novak! smile smile
Reagovat
Rafaeoli25
Přeju Rogerovi úspěšný návrat, alespoň nějaké to semifinále by jeho kariéře slušelo, rád bych ho na tour viděl ještě rok dva, bez kteréhokoli kamínku Big3 je atmosféra tenisu ochuzena. Na Nadala s Djokovičem už to asi na žádném turnaji stačit nebude, ale to je podružné. I když ho nakonec Rafa porazí v GS třeba i 25 ku 20, tak bude Rogiho respektovat a nenapadne mě ho jakkoli snižovat, jako to bohužel dělají mnozí fandové všech zúčastněných.
Reagovat
Krisboy
Souhlasím. Tak skvělej hráč, jako je Federer, by si alespoň jedno nějaké čtvrtfinále zasloužil. Snad se mu to povede.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný komentář, ta objektivita z něj doslova tryská.

Líbí se mi zejména ta část, kdy Federer nebude stačit na BIG3 na žádném turnaji.

Nadal mimo antuku neporazil BIG3 asi 8 sezón, ale samozřejmě to není důležité.

Hezké Vánoce, snad příjde do blázince ježíšek letos dřívesmile
Reagovat
Patik
on chcel asi napísať na žiadnom antukovom turnaji..
Reagovat
Rafaeoli25
Tak pokud nebude stoprocentně fit a bude bojovat s hráči jako Sandgren na AO tak nejen na antukovém. Bez dokonalého zdraví nelze na grandslamech konkurovat nebo ty myslíš, že lze?
Reagovat
Nola
:D
co tak osviezit pametsmile Fedex bojoval so Sandgrenom, ale vyhral, Novak bojoval s Istominom, ale prehral, Rafa bojoval s Nandom, ale prehral...

tusim tvoju rekciu - nehrali svoj tenis, boli v prepade...
Fedexa si nedovolim odpisat, ani ked bude hrat s nohou v sadre.... historia ta uz mohla davno poucit....
Reagovat
Nola
oprava pamat po slovensky :D
Reagovat
turista
Lze. Nadal není nikdy dokonale zdravý. Přesto je konkurenceschopný.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak pokud čtyřicetiletý hráč nehraje rok, je po dvou operacích v jednom roce a má konkurovat Nadalovi a Djokovičovi, které zdraví netrápí, tak zcela objektivně je Federer v extrémně těžkém postavení, to chceš snad zpochybnit? Každopádně tento status byl myšlen pozitivně, přeju Rogerovi, aby se dokázal vrátit a byl konkurenceschopný. Proč ta reakce jak na bodnutí od vosy? To už je tady vztahovačnost na denním pořádku?
Reagovat
Rafaeoli25
Fakt nechápu ty útoky, jakoby už nic jiného neexistovalo.
Reagovat
smazaný uživatel
2014 Nadal porazil Federera na Aussie Open...
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň

7 sezon
Reagovat
Amputace
Ty jsi vážně počtář, z toho člověku zůstává rozum stát.
Reagovat
smazaný uživatel
Djok - 2014,2015,2016,2017,2018,2019,2020

7 sezón

Fed - 2015,2016,2017,2018,2019,2020

6 sezón

Skóre 4-18 (GOAT) smile
Reagovat
Amputace
Ano. Čili hráče big3 neporazil 6 sezón. Ne 7, ne 8, ale 6.
Reagovat
smazaný uživatel
Fedexe dal na AO2014, což bylo 24.ledna, takže 6,9 sezón, což se u Rafa fans zaokrouhluje kam?

No přece směrem dolů, takže 6 sezón. smile
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych řekl, že je tohle jedno, když si psal ?asi 8 sezón?... bylo to v roce 2014, tedy si neměl pravdu. A je jedno, jestli to je 6 nebo 7...
Reagovat
smazaný uživatel
Já si dělám prdel. Spíše to je narážka.

Specifikem TP je totiž situace, kdy se statistiky jednoho hráče rozebírají s absolutní přesností a následně se srovnávají s druhými statistikami, které se zaokrouhlují na tisíce.smile
Reagovat
smazaný uživatel
Statistika je jenom jedna.
Reagovat
smazaný uživatel
A výsledků tisíce.
Reagovat
Amputace
Let když už. Ale ty píšeš o sezónách. Neporazil je tedy v sezónách 2015, 16, 17, 18, 19, 20 = 6. Ty se opravdu budeš hádat i o takové naprosto zřejmé a snadno prokazatelné záležitosti?

A já se snažím statistiky uvádět vždy přesné, ať už na jakékoli straně. To možná ty tady akorát střílíš od boku a pak se ještě hádáš, i když to máš špatně. Není skoro příspěvek, ve kterém bys nenapsal nějakou faktickou kravinu - a to neber jako urážku. Až budeme řešit Federera na antuce, taky nenapíšu, že neporazil Nadala 15 let, když je to jen 11.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, zopakuji. Tady se nikdy v životě nedalo bavit o ničem vážně, ten fanatismus, který tady roky vládne je už spíše komického rázu a potvrzuje se jak na TP, tak na sociálních sítích. Ty názory se pořád opakují a už nezbývá, než se tomu smát
Reagovat
Amputace
Já s tebou vedl několik solidních diskuzí, nikdy jsem neměl problém uznat Nadalovy slabiny a naopak vypíchnout přednosti protivníků, pokud jsem vedl diskuzi s někým, kdo se bavil normálně. Ty už ale několik měsíců v podstatě jen trolíš, za což já nemůžu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že vše bylo řečeno, takže není důvod to stále dokola opakovat, nebo jo?

Sem tam odpovím někomu, kdo mele h0vna, jinak to neřeším. Upřímně mě to ani už nebaví. Spíše se teď soustředím na diskuze, kde se dají získat nějaké tipy, dobré informace pro sázení, čehož se tady nedočkáme nikdy. Je to Federer vs. Nadal fórum, tohle tvoří 90% celé diskuze, škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Ocividne te to bavi ale, kdyz se toho ucastnis. A to nechci rypat. Ale vysvetli mi. Proc, kdyz te neco nebavi, tomu venujes tolik casu?
Reagovat
smazaný uživatel
Jakoze 20x 20 vteřin je hodně času? Nemyslím si, chodím sem v práci, mám více obrazovek, doma téměř vůbec
Reagovat
smazaný uživatel
20x20 vterin?
pak ti musim potragulovat, to musis byt jiste rekordmanem v poctu napsanych znaku v tak kratkem casovem intervalu...
Reagovat
smazaný uživatel
180-240 sme dávali na strojopise v škole za minútu.

Ale to nič nemení na tom, že Kamil len tliacha nezmysly, opäť to celé bagatelizuje, pritom je nad Slnko jasné, že je otrokom Tenisportálu.
Reagovat
smazaný uživatel
Deset prstu, jedna věta zabere par vteřin, teď jsem to na mobilu napsal asi za 25 vteřin. Moc to řešíte smile
Reagovat
turista
Tak 25 GS asi nezíská nikdy nikdo. Není to reálné.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Nadal může ještě tři FO přidat plus jeden dva jiné GS také. Bude to těžké, ale nereálné to není.
Reagovat
smazaný uživatel
Jisty je to, ze Federer skonci v GS 3.
Reagovat
peRFect
To není vůbec jistý. Za mě je pravděpodobnější druhé místo, anebo dělené první.
Reagovat
turista
Ve 37 letech už to RG nevyhraje. Je to nepravděpodobné.
Reagovat
paddy
kdyby se vloupal do domu Samprase (14) a Borga (11), pak bude mít 25 GS smile smile smile
Reagovat
Nola
jj, kde si bol zalezeny doteraz ? :DDD

Nadal s Djokovicom koncom roka boli doslova "neporazitelni" smile, mas pocit, ze oni dvaja máju jedineho supera a tym je iba Fedex :D nechcem ti brat iluzie, ale ani oni dvaja uz nie su cim byvali, Rafa si uhajil RG a Novak AO, Rafa o.i. vyhral jediny turnaj, Novak vyhral toho evidentne viac, ale uvedom si konecne, ze ak pre teba Fedex nie je hrozbou /pre mna bude vzdy/, Nextgen nou uz je ,vratane Doma....
Reagovat
Rafaeoli25
Neříkám, že nemají konkurenci, každopádně stále jsou na prvních dvou místech a nebýt diskvalifikace Djokera ne USO tak by měli v držení i všechny grandslamy. To je málo? To, že nevyhravaji všechny Masters přece neznamená, že upadají. Že se Thiem a Medvedev zlepšují to uznávám a nepopírám. Ale teprve až začnou vyhrávat na grandslamech tak se můžeme bavit o tom, že se doba mění.
Reagovat
turista
Souhlasím. Doba se mění.
Reagovat
steve79
Já se obávám, že to nebude možné. Za rok neodehrál vůbec nic a jsou tu mladé pušty a ty ho můžou na hardu kdykoliv sestřelit.
Už v letech 2017 - 2018 se stál zázrak.
Reagovat
woody
Bohužel už vzhledem k tomu, že musel na dvě operace po sobě, znamenalo,že tam byla nějaká komplikace. Ač bych to Rogerovi přál, tak se bojím, jaký bude návrat.

Pracuje na fyzické kondici, to taky může znamenat,že sedí na rotopedu, nebo jezdí na kole. Pokud nechodí na kurt, tak bych tam tušil problém s pohybem mimo osu kolena, tedy do stran.

Za chvíli to bude téměř rok co nehrál, to už je ve 40 dost...

Ale i tak držím smilesmile
Reagovat
Krisboy
Právě že už by mohl být alespoň trochu odpočatý. Rok odpočinku musí stačit i v tomto požehnaném věku.
Reagovat
woody
Já to vidím opačně, vem si,že už je rok mimo zátěž a trénink, který potřebuje pro tenis. Sice si odpočinou přetěžované svaly,šlachy a úpony ale tělo bude znovu hledat tu správnou spolupráci mezi koordinací pohybu,správné rozhodování... Když si vzpomenu ná návraty Djokoviče 2018 a Nadala 2015.. Těm to taky chvíli trvalo..
Reagovat
Patik
o to sa nemusíme báť..on a jeho team sú v tomto ďaleko pred našim myslením..určite má takú starostlivosť že dbajú na každý detail každé vlákno a bunku v tele..počítajú so všetkým a na každý prípadný problém už majú vopred vymyslené ďalšie tri riešenia..je to vrcholový športovec miliardár..
Reagovat
smazaný uživatel
Jako jestli se Fedex vrátí a bude se pořád hrát ta klauniáda bez diváků, tak mu to neprospěje.

Takový tenis asi baví mladé, co hrají pro prachy, ale pochybuji, že to bude bavit RF, kterému fandí 99% fans a teď tam nebude nikdo.
Reagovat
Patik
Bude to zaujímavé a divné..keďže on jediný väčšinou vypredáva štadióny na každom zápase..a zrazu prázdne tribúny..ja neviem mne to príde také že s Federerom odišiel aj tenis aj ľudia..a keď sa vráti ..nejako dúfam že zase sa všetko vráti aj do normálu..aj ľudia aj normálny kalendár a sezóna..
Reagovat
Amputace
:D

S Rogerem se navrátí slunce do našich životů, neboj nic.
Reagovat
Patik
Yop..ou yeah...
Reagovat
woody
To je velmi zajímavé, ale nesmysl... To by potom ve vrcholovém sportu neexistovalo zranění. Velmi často se rozhoduje podle subjektivního pocitu toho hráče. Už podle toho,že musel na dvě operace to rozdoné nebylo zvládlé, jak ty říkáš..
Reagovat
Patik
zranenia existujú ale všetko je to o liečbe..tí hráči sú ako nástroj na šport..samozrejme záleží natom ako sa hráč cití..ale neskôr ho aj tak napoja káblom na diagnostiku a na každú súčiastku sa zhrnie niekoľko mechanikov..
Reagovat
woody
smile smile

kdyby Tě slyšeli Del Potro s Murrayem... a další..
Reagovat
woody
nebo Lindsey Vonn
Reagovat
turista
No tak sjezd šúsem dolů, který byl její hlavní disciplínou ničí kolena extrémním způsobem.
Reagovat
woody
To je jedno, jestli to je sjezd nebo slalom, problémem je přenos sil v oblouku, při tom jejich extrémním postávení.
Reagovat
Patik
Bohužial slabšie kusy od výroby ale aj tak to je len naše mylné myslenie..porovnávame to so sebou lebo nám trvá rekonvalescencia roky a stále sa ledva hýbeme..pritom taký Federer už mesiac po operácii makal v posilke a už teraz je pripravený odohrať súťažný zápas..problém je v tom že on musí byť pripravený odohrať grandslamy a 5 setové maratóny..to len v nás to evokuje že Federer keď odkladá turnaj stále nedokáže chodiť..
Reagovat
Krisboy
DelPo je opravdu možná výrobní zmetek, ale Murray nikoliv. Ten se zničil sám dobrovolně neúměrnou zátěží.
Reagovat
woody
Vypadá to,že se neschodnem. Pŕedstavuješ si to moc vymakaně,že každý den nad ním sedí banda doktorů a zkoumají, každý jeho pohyb..
Tak to ale určitě není. Určitě maká každý den s fyzio. Dělá co může, tým má kolem sebe určitě svělí... Ale o nic horší než Del Potro nebo Murray.

Já rozhodné Rogera nazatracuju.. Ale myslím,že návrat nebude jednduchý.
Reagovat
Patik
v pohode..a ono to tak naozaj je..skúmajú každý jeho pohyb..nie stále ale trebárs každý mesiac..dokonca cez počítačové programy ktoré skúmajú záťaž svalových vlákien kĺbov a chrupaviek počas pohybu..navyše si myslím že tá druhá operácia bola len taká korekcia..vráti sa v tradičnej forme..no bude sa viac šetriť..
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec podle me TOP 10 v historii Federer da...
Reagovat
annah
Ovšem sluší mu to teda pořád stejně... :-)
https://pbs.twimg.com/media/EpKJ7TGXYAEgB8P?format=jpg&name=medium
Reagovat
a.magerova
Reagovat
annah
Jo jo, značka je zpět, ale kdoví, jestli ji ještě vůbec někdy pošle do ostré akce. :-((((
Reagovat
Alien
FedExi vrať se v plné síle!
Reagovat
Mayo
Snáď sa ešte vráti a da sa dokopy. Síce je do počtu ale aj tak je to tretí najlepsi hráč a to neni vôbec zle.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápem, prečo prestal hrať ten svoj úsporný štýl.

Akonáhle prestal, okamžite sa zranil.
Reagovat
sojka1
...... "sčasti to bolo aj tým, ze Federer je proste nemehlo." ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
hej hej, tiez ma to napadlo.

Kazdopádne, je to klikař, ze sa nezranil v case, kedy dominoval slepým.

Po nastupe Big2 by to uz bolo aj tak jedno.
Reagovat
peRFect
O víkendu šel zajímavej pořad o F1,kde mimo jiné někteří jezdci,či šéfové týmů hovořili o nejlepším jezdci historie.Skloňovalo se několik jmen,ale nejvíce se mi líbila jedna věta vztažena k Hamiltonovi (ale lze si tam dosadit jakékoliv jméno těch nejlepších)...začátek citace respondenta který sám sebe zpovídal: zda je historicky v top 5? Jednoznačně.Je v top 3?Ano je.Je nejlepší?To je už subjektivní.Konec citace.A přesně tak je to i s tenisem ;-)
Reagovat
sojka1
jednak to vubec nebylo nahle, to je proces a neni to volba, to je nutnost.... jeho "usporny" styl prece vyplyva z techniky a provedeni, tedy rychlosti. A ta se ve ctyriceti ztraci, on musi hrat jinak. A unava materialu snad taky neni takove prekvapeni...
Reagovat
sojka1
na FH, jeeeeeee
Reagovat
Pe3k
Já měl za to, že je Roger dávno ok a ready. Teď aby clověk doufal v odložení...No každopádně Roger 3 operace, Rafa 0 a přesto fanoušci Nadala brečí, že kdyby neměl zranění, tak...Naprostá demence, co maj říkat fandové Del Potra?
Reagovat
Rafaeoli25
I Nadal má za sebou operaci, to ti uniklo? Jinak to, že nešel na operaci neznamená, že vážné problémy neměl.
Reagovat
Krisboy
Koleno pomine
Mládí pomine
Všecko pomine

Zůstane jen vir smile
Reagovat
Patik
Už som si ako tak začínal zvykať že už nieje na tour..k tomu že ma táto správa ani tak nemrzí a že som s tým ako tak zmierený mi pomáha fakt že už ani Djokovič s Nadalom za veľa nestoja..čo mi chýba trošku taký ten moment keď človek trpne za tou telkou a počuje to jeho chum jetzt..ale všetko raz musí skončiť..prajem mu ale nech sa dá čím skôr doporiadku..rád by som si ho pozrel ešte..one last time..keď aj len jeden zápas..
Reagovat
smazaný uživatel
BIG2 stále na čele kamosko, vyhravaju vsetky GS rad za radom.

Ze si ty dnes udrel uz štamprlu drienkovice, priznaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Je Federer, dlouho nic, pak Nadal, dlouho nic a Djokovič.

Stejně jako je mozek, dlouho, dlouho nic a pak Forehand.
Reagovat
turista
Poupravil bych to. Je tam Federer a pak Nadal plus Djokovič. A žádné nic mezi nimi.
Reagovat
Rafaeoli25
Poupravil bych tě, to je tvůj subjektivní pohled fandy Rogera, nemluv laslavě za všechny, každý to má jinak. Pro mě Nadal, pak Djokovic s Federerem.
Reagovat
turista
Já jsem příznivec Novaka Djokoviče.
Reagovat
Amputace
Jj. V žebříčcích popularity možná. Jenže tohle, bohužel pro Roger fans, není MTV.
Reagovat
turista
Měl by zkusit kmenové buňky.
Reagovat
smazaný uživatel
https://en.wikipedia.org/wiki/Eufemiano_Fuentes
Reagovat
woody
Co má Fuentes s kmenovymi bunkami?
Reagovat
woody
O kmenové buňky se celkem zajímám (mám artrózu kyčle 2. stupně) ale nenašel jsem pořádné,že by to fungovalo. Nějaký posun?
Reagovat
turista
Je to stále ve fázi experimentální léčby a stojí to příšerné peníze.
Reagovat
woody
sakra...
Reagovat
woody
No Del Potro to teď zkouší, tak jsem zvědavý, ale bojím se,že už je pozdě..
Reagovat
smazaný uživatel
A dve hodiny po tejto správe nájdu nehybne ležiace kamiline telo, otrčené hore kopytami.

RIP
Reagovat
smazaný uživatel
Roger - Forehand, nerozlučná dvojice. Zatímco první zmiňovaný žije v slávě a blahobytu s titulem jednoho z nejlepších sportovců všech dob, tak ten druhý utírá přes noc regály v Tescu a přes den prodává pojištění v CK Petržalka tour, která pořádá každoročně zájezdy do Maďarských lázní pro všech svých deset klientů.

Aj taky je život.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak si si trošku uletel a teraz sa možeš vrátiť do reality prehadzovať slamu vidlami :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máte jenom 9 klientů?
Reagovat
smazaný uživatel
Si zamachroval, ze vies do desat narátat opička, ale potom si sa opravil.

Chválim.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže to bude ještě méně...to mě mrzí. Tyhle firmy založené na srdíčku mám rád.
Reagovat
smazaný uživatel
V tvojom svete neuspesnych a snivajucich isto, kamarát. Posielam pozdrav do lesa, opička smile
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu, že tě omezení cestovního ruchu ranilo, ale tak regály v Tescu jsou záchrana ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Pre teba isto opička, keď chceš pošlem aj chleba, mlieko a nejaké základné potraviny. Nech Katka konečne zažije pocit plnej chladničky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem nevěděl, že do potravinové banky mají přístup i skladníci. Ale v pohodě, pro tebe to vzniká, já tam posílám jídlo pořád.

Jsem rád, že tě taky podpořím.
Reagovat
smazaný uživatel
Né, né. obaja vieme, že to tak nie je, opička.

Zobuď sa, chlpáč. Plná chladnička, to je pre teba ten povedstný piaty Grandslam :)
Reagovat
smazaný uživatel
Počkej, výpis z účtu už jsi ve photoshopu někomu tady posílal (lol), nikdo ti to nevěřil (lol) a teď je znakem tvého bohatství plná lednička?

Jdeš dolů ti povím, za týden budeš fotit, že máš celý chleba v chlebíku a k tomu tři rožky.smile
Reagovat
smazaný uživatel
Žiadny photoshop, kamoško.

Realita.

Obaja vieme, že máš prázdne ruky, prázdna chladnička a tiket za euríčko je tvoj zmysel života, soc.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamos jenom v garáži mám více věci, nez ty jsi posbiral na brigádách od šesti let.
Reagovat
smazaný uživatel
Hej máš, ale samozrejme to nemáš ako dokázať.

Takže nemáš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nemám potřebu prodejci zájezdů z Petržalky fotit svůj dům smile To dělají většinou nuly, takže ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Iste, len mas potrebu si vymyslat ako si vyhral neexistujuci turnaj, ty šašo..

Usvedčeny klamár a bájkar, Ty Ezop Vostuda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano ano, nezapomeň zase všem posílat výpis z účtu upravený v photoshopu smile
Reagovat
smazaný uživatel
Kamosko, na vypis som bol vyzvaný, bez problemov som ho poslal.

Photoshop neovládam, bolo by to pod uroven. Pod este vacsiu uroven ako vymyslat si o turnaji v Ostrave, ty socka.
Reagovat
smazaný uživatel
Výpis z účtu si stáhnu na googlu během pěti minut a částku ti tam hodím jakou chceš.

I kdyby to byla pravda, tak to, že jsi nemocný na hlavu nic nezmění.
Reagovat
peRFect
pocem, a jaký tam měl zůstatek? Já to neviděl a hrozně mě to zajímá :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo to tady určitě mít bude, myslím, že to posílal petříkovi.

Prosím tě, prodavač zájezdů z Petržalky ze sebe dělá CEO Samsungu. smile
Reagovat
peRFect
Ale tak přejme mu to. Ať už to vydělal, vyženil, zdědil, ukradl, nebo si jen vymyslel :-)
Osobně se domnívám, že od určité výše tě už peníze nemohou bavit, je to spíš starost.
Reagovat
smazaný uživatel
Nešlo o výpis účtu, zostatok. Skôr o pravidelný mesačný príjem, ku ktorému preukázaniu som bol vyzvaný z jedným z vás.

Tak som ho doložil. Nemal som s tým problém, nebola to však moja iniciatíva. To treba povedať.

Kamil samozrejme nezvláda, že to je pravda a tak si vymýšľa obštrukcie. Ja nemám dôvod niečo meniť vo photoshope, veď to nedáva zmysel.

Čo je to za človeka, že si musí vymýšľať výhru na neexistujúcom turnaji v Ostrave pred imaginárnymi ľuďmi na TP? Je to usvedčený klamár. Toto sa skutočne stalo.

Ja naopak hovorím celý čas pravdu a len pravdu, hoci s mojimi myšlienkami a tenisovými názormi samozrejme nemusíte súhlasiť.

Kamil, vzhľadom k svojej úchylke je prirodzené, že uvažuje v týchto intenciách aj u druhých, úspešnejších. K tomu človekovi, nemôžem chovať žiadny rešpekt a preto ho budem s radosťou zhadzovať, lebo je to socka a bohužiaľ si to za svoje správanie zaslúži. Na hovado len väčšie hovado platí, to je samozrejme ďalší z názorov, s ktorým nemusíte súhlasiť.

S Petríkom som sa v roku 2012 stavil o 100eur, že Nadal ešte bude svetová jednotka.

Nadal sa ňou stal a Petrík samozrejme stávku nedodržal. Whatever. Vyšperkoval to však tým, že si vymyslel, že prachy mi poslal. Keď som ho vyzval, aby to legitímne preukázal, samozrejme stiahol sa.

Môžeme mať iné názory na tenis, ale človeka nezaprieš. A bolo by na zamyslenie, s kým by si šiel radšej na pivo, či s niekým, kto takto ukáže charakterový rys a fandí tvojmu koňovi, alebo s niekym iným, lebo tenis nie je všetko, že áno.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamoš, já jsem ten výpis z účtu neviděl a upřímně je mi to jedno.

Já tady z real life poslal několik fotek, odkazů, i z tenisu, s poháry atd.

Ty jsi neposlal z reálného života nic a jenom tady roky opakuješ lži, kecy, prdy a urážíš lidi a děláš ze sebe takového nadčlověka, kdy jsi pro smích všem včetně redakce i autorů článku, které jsi samozřejmě také shodil.

Kážeš tady o tom, jaké je kdo hovado, ale sám se povyšuješ nad všechny lidi včetně těch se zdravotním postižením, shazuješ je, prosazuješ pouze své názory, nemáš v sobě ani špetku cti, nebo respektu.

Za co jsem rád je to, že tě neznám, jelikož musíš být neskutečně namachrovaný blbeček, který si myslí, že se z něj každý na počkání posere, ale přitom má prázdné ruce, plnou hubu keců na anonymních fórech a v reálu chodíš domů, do práce a v manželství jsi tak pod pantoflem, že ti nezbývá nic jiného, než se realizovat na anonymním fóru
Reagovat
smazaný uživatel
Ja naopak hovorím celý čas pravdu a len pravdu

Určitě, v tvých příspěvcích je tak 20% pravdy, nikdo ti tady nevěří ani slovo.

Však tvrdíš, že 20 je více, než 20 a pak napíšeš, že říkáš pravdu, to je fakt neskutečné.

Potíž je v tom, že ty trpíš na internetu tak nulovou sebereflexí, že jsi za ty roky sám sebe přesvědčil o tom, jak jsi dokonalý, bezchybný a jakou máš pravdu.

Tohle je komplex jako svině a jak říkám v realu podle mě na tebe zanevřel úplně každý a proto to zkoušíš anonymně, kde sis vymyslel život milionáře s Petržalky, který zdobí dokonalost.

Pochybuji, že s tebou jde někdo na pivo, normální člověk po pěti minutách odejde, máš jenom svou pravdu, nezajímá tě ničí názor, prosazuješ pouze své myšlenky a absolutně pohrdáš a ignoruješ vše kolem sebe.

Vidím to na smutný život, manželka tě doma totálně ovládá, nemáš šanci cokoliv říct, kámoši odešli, protože se s tebou nedá bavit, tak ti zůstal nick a k němu sis domyslel příběh.

Jednoduché jako facka, ale což, tobě je to stejně jedno, napíšeš tady, že názor jiného není důležitý a pojedeš si tu svoji, já tě mám zcela v pejči, ale hlavně nemoralizuj, nemáš na to.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme mas pravo na svoje domnenky. Ked ich napises na tri strany, su to tri strany domnenok.

Ja by som sa vsak vrátil k faktom.

Si usvedčený klamár, slaboch, co si vymyslel vyhru na neexistujucom turnaji. Prisiel si s turnajom, ktory sa nemohol odohrat systemom, s akym si ho opisal, proste si to nedomyslel.

Naozaj, nechápes rozdiel?..A co to o tebe hovorí ako o cloveku?

Ty si sa tu uz diskvalifikoval uplne zo vsetkého, ty šašo .:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kamos.

Opakujes mi jednu věc X měsíců a ještě špatně.

Jinak mas prázdné ruce, prázdný mozek, prázdný život.

Ale tobě to nevadí, stejně si myslíš, ze jsi top.
Reagovat
smazaný uživatel
A zas chyba, teliatko.

Prázdne ruky má ten, čo má nula argumentov, faktov.

Čiže ty.

Plné ruky má ten, čo má fakt, argument.

Rozumeno?
Reagovat
smazaný uživatel
Ani ne, ale chápu, ze si musis své ego boostovat na TP když tě v Real life nebere vážně ani prodavac v pekárně
Reagovat
Rafaeoli25
Bože to je úroveň. Člověk neví jestli se má těmto trapným přestřelkám smát nebo nad nimi brečet.
Reagovat
annah
Úplně nejlepší přece je necist je, ne?
Reagovat
Alien
Néééé!
Reagovat
RF46
No vsechno jednou konci ale rok jeste dej!smile
Reagovat
steve79
Jestli nestihne AO, tak ho uvidíme až na trávě. Indian Wells a Miami bude zrušeno a pak je antuka.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozumné, antuka je odjakživa do počtu, chytrý krok.
Reagovat
steve79
Na antuce můžou dát titul rovnou Rafovi. Pokud je Nadal fit, tak ho nikdo neohrozí ještě 2 - 3 roky. Wimbledon vidím na jednoho z dvojice Djokovič - Nadal. Na hardech může uspět někde z trojice Thiem, Medveděv a Zverev.
Reagovat
turista
Ale koželuh. Tenhle rok ho porazil na antuce Schwartzman. Minulý rok 3 různí hráči. A věk nekompromisně dožene Nadala ale i Djokoviče.
Reagovat
turista
Wimbledon a Nadal? To má být vtip?
Reagovat
Amputace
A proč jako ne? Nebýt Federera s Djokovičem, má Rafa z posledních dvou let pravděpodobně dva tituly. 2018 byl v podstatě míček od téměř jistého titulu. Next gen je navíc na trávě totálně marná. Kromě Djokoviče, Federera a právě Nadala tam jiného aspiranta moc nevidím. Ty snad ano?
Reagovat
smazaný uživatel
Nebýt Djokoviče s Nadalem, tak má Federer 45 GS titulů a každý 6x.

Co to je za argument?

Už se proberte tvl. Nadal posbíral 60% GS na French Open, kde měl v průměru 5-6 hráčů mimo TOP30 a jednoho hráče TOP10 ve finále, případně nepotkal vůbec nikoho. A druhá část je z USO, které vyhrál v 90% proti Andersonovi s Wawrinkou.

1x AO a 2x Wimbledon (1x přes Berdycha, který mu vyřadil všechny konkurenty) hovoři za vše.

Prej nebýt Djokoviče s Federerem, má Nadal poslední dva ročníky Wimbledonu.

smilesmilesmile
Reagovat
Amputace
Omg. Ty jsi vážně mimoň, není ti pomoci. Ze všeho děláš žabomyší válku o to, kdo je nejlepší, cpeš to úplně všude a všem. Mně to už necpi, nezajímá mě to, mnohokrát už jsem to s tebou probíral, máš svoji pravdu, o které diskutovat odmítáš, takže to nemá smysl. Reaguji pouze na turistovo ironické zpochybnění Nadalovy konkurenceschopnosti ve Wimbledonu, kde byl v posledních dvou letech dvakrát v semifinále, přičemž jednou prohrál s Federerem a podruhé s Djokovičem, se kterým byl navíc velmi blízko vítězství. Pominu-li Djokoviče s Federerem, zajímalo by mě, kdo je v současnosti větší aspirant na titul ve W. než Nadal. Ale to je spíš otázka na turistu, ty si klidně dál řeš sám se sebou konkurenci na antuce, trávě, písku, na čemkoli. Mně už to vážně, prosím, necpi.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic ti necpu, dělám si z tebe max srandu, baví mě, jak se vždy chytneš.

Nadal má 2x Wimbledon a 2x ho vyhrál díky božímu štěstí, jednou přes Berdycha a to ještě hrál pět setů v prvních dvou kolech a podruhé 9:7 v TB pátého setu a předtím měl za soupeře 5 kvalifikantů.

Je to karma, normální věc. Nadal nikdy nebyl aspirant na Wimledonský titul, vždy byl 4-5 favorit a to ještě možná, roky se nedostal přes první kola a do SF došel až díky tomu, že z Wimbledonu udělali fake grass, která nemá s trávou společné vůbec nic.

Je to antukář, který se prosadil na hardech protože se tenis 20 let zpomaluje a to, že udělal 2x SF Wimbledonu po deseti letech, co končil v prvních kolech, prostě není náhoda, tomu nemůže věřit ani takový fanatik, jako ty.
Reagovat
woody
to snad ani nemůžeš myslet vážně co jsi napsal...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, tady na www.NadalForum.cz nejde myslet vážně nic.

Pár let zpět jsem pár vážných debat vyzkoušel a vím, že to nemá smysl, tady by měli pod každý článek dát fotku RN a Španělskou vlajku.

Tím bych skončil smile
Reagovat
Amputace
Jak s tebou má člověk vážně diskutovat, když píšeš takové blbosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Už máš dárky? smile
Reagovat
Grape
Hm, ale Amputace má pravdu. Ve Wimbledonu by dle posledních výsledků byl Rafa zřejmě třetí největší favorit.
Samozřejmě je to z velké části opravdu dáno tím, že je Nextgen na trávě obecně dost marná, ale to na věci nic nemění.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě, ale vždy se chytne trollingu smile
Reagovat
turista
Tak většinou ho někdo odklidí tak že se do finále Wimbledonu ani nedostane. Buďto Djokovič nebo Müller či Rosol apod.
Reagovat
Amputace
Vycházím z posledních dvou ročníků, kde patřil Nadal ke třem hlavním aspirantům na titul. Proč by to v roce 2021 mělo být jinak? To, že ho někdo odklidí už v prvních kolech, se s tím, že patří k pravděpodobným favoritům, samozřejmě nijak nevylučuje. Finále Nadal - Djokovič (když vyjdu z letošních výkonů a výsledků) je podle mě dost reálné. Nebo jaké ty tipuješ finále?
Reagovat
smazaný uživatel
Za to můžou dvě věci.

1. Nulová konkurence na trávě, ono borci typu Brown, Rosol, Muller byli lepší na trávě, než Thiem, tady není o čem diskutovat

2. Zpomalování travy, ta fake grass, na které se hraje je vtip, hrát se na trávě někde z před 10ti lety, tak krome Federera neudělá semifinále nikdo z top20
Reagovat
Amputace
Hm. Tak vážně nevím, v čem je Del Potro či Kyrgios nulovější konkurence než třeba Darcis či Muller. Nechápu, proč do toho taháš Thiema, se kterým Nadal ve W. ani nehrál. Ti borci jako Brown sice dokázali Nadala porazit, ale vesměs ve Wimbledonu nic exkluzivního nedokázali. To jsou hráči, kteří se mohou připlést do pavouka a potrápit, či dokonce porazit favorita, ale rozhodně nejde o hráče, kteří představují nějakou stálou konkurenci. Ta konkurence na trávě je dnes stejně slabá, jako byla před patnácti lety. A na trávě z před deseti let Djokovič i Nadal Wimbledon vyhráli, takže zpomalováním trávy to taky asi tak úplně nebude. Prostě Nadal hrál na trávě v letech 18 a 19 lépe, než během herního útlumu v roce 2015 a po návratu v roce 2017.
Reagovat
turista
Nemusí se do finále dostat ani jeden z nich. Doba se opravdu mění.
Reagovat
turista
Pro Djokoviče je to horší. Nadal má svých 20 vrabců v hrsti. Djokovič pouze 17 vrabců v hrsti a to ostatní jsou pro něj bohužel zatím holubi na střeše. A léta běží. Ale v pondělí bude mít 300 týdnů na pozici světové jedničky a může honit Federerových 310. Na 300 týdnů se Nadal už asi nedostane. To by musel kralovat žebříčku ještě rok a třičtvrtě. Věk mu tohle už neumožní. Nejvíc GS mít může ale asi o kousek.
Reagovat
peRFect
Máš pravdu. Novak pozici n1 v pohodě uhlídá a bylo by s podivem, kdyby z ní spadl před Wimbledonem. Ale 3 GS jsou hrozně moc daleko, 4 ještě dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič ty týdny na n.1 překoná 100%, překonal i year n.1 a to jsou čísla, na kterých mu záleží.

Sám ví, že GS jsou extrémně daleko a pořád je šance, že jeho rivalové jeden přidají. Já si myslím, že v GS první nebude.

Nadal nikdy weeks n1 neudělá, už podle mě nebude nikdy ani světová jednička, bude se soustředit pořád na French Open a antuku, to bude gro jeho sezóny. Stejně jako se Federer soustředí na Wimbledon.
Reagovat
turista
Novak si nejspíš pohlídá i ty tisícovky Masters. Ale s těmi GS to bohužel i jako jeho velký fanda vidím černě. Ztrácí 3 kusy a to je strašně moc v době nástupu next gen. Věřím že 19 udělá. Ale nesmí pustit Nadala na 21 nebo 22. To by pak byla marnost nad marnost.
Reagovat
RF46
Ani ja uz si tim nejsem jistej...
Reagovat
Patik
kto vie či aj niečo bude na tráve..nebude ani olympiáda ani nič zase..French Open bude v decembri ale to nikoho nezaujíma.
Reagovat
Amputace
Naopak. Je přece super, že vůbec něco je, tak jaké nezajímá?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale bude. Lidem napíchají vodu do těla, to vše se prodá za stovky miliard a virus za pár měsíců zmizí
Reagovat
smazaný uživatel
?Odložení by mi určitě pomohlo?

Teď se ukáže, jak dokáže Roger tahat za nitky :D
To bude něco pro zdejší konspirátory...
Reagovat
smazaný uživatel
Je stejně masakr, jak ten sportovec musí být připravený, aby byl schopný vůbec dělat na 100% svou práci.

S tím kolenem, které Roger má operované by podle mohl každý z nás v pohodě žít bezbolestně celý život.

Ale při tom záhulu, který tělu sportovec dává, musí být tělo jako beton.
Reagovat
steve79
To bohužel nevěstí nic dobrého. Už několikátá operace.
Reagovat
Marduch
Jak na který sport. Dokonce i s pretrzenym křížový vazem lze pri adekvátním posilování okolního svalstva konkurenceschopne sportovat na top úrovni. Straka, Dopita, Joe Thornton, lyžaři Zahrobsky, Kraus.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak on více méně naznačil, že kdyby se to posunulo, tak je ten start reálný. Jako já si nedělám iluze o roku 2017.

Kdyby měl los v podobě Rafa na FO tj. asi pěti hráčů mimo TOP100 v řadě a v semifinále soupeře po šestihodinovém osmifinále, tak jo.

Ale jinak je to těžké.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist