Kvitová byla blízko prvního semifinále na US Open. Strhující bitvu s Venus prohrála až v tie-breaku rozhodující sady

6. 9. 2017, 00:45
Aktuality 344
US OPEN - Petra Kvitová sahala po premiérové semifinálové účasti na závěrečném grandslamu sezony US Open. Vysněný postup jí ale ve strhující bitvě dvou wimbledonských šampionek na poslední chvíli až v tie-breaku rozhodující sady ukradla domácí Venus Williamsová. Legendární Američanka a dvojnásobná šampionka amerického grandslamu v semifinále vyzve krajanku Sloane Stephensovou.
Profily hráčů

Petra Kvitová a Venus Williamsová divákům předvedly další neuvěřitelně nervy drásající drama. I jejich šestý vzájemný duel rozhodoval třetí set a potřetí za poslední čtyři utkání tie-break rozhodující sady. V něm měla dnes navrch domácí Williamsová, která po strhující bitvě zvítězila 6-3 3-6 7-6(2) a s přemožitelkou největší favoritky Muguruzaové přerušila sérii tří porážek.

Kvitová do utkání vstoupila solidně a jako první slavila brejk, když Williamsová ve třetí hře vyrobila celkem tři dvojchyby a české tenistce první možnost jít do vedení dost usnadnila. Dvojnásobná wimbledonská šampionka se však na servisu rovněž trápila, začala kupit nevynucené chyby a od stavu 3-1 ve svůj prospěch neuhrála v prvním setu proti velmi dobře hrající Američance jediný game.

Ve druhé sadě rozhodovala téměř všechny výměny Kvitová. Češka si dokázala držet vyrovnaný poměr winnerů a nevynucených chyb a nakonec se nenechala rozhodit ztraceným úvodním dějstvím ani zatažením střechy za stavu 3-0 ve svůj prospěch. Brejk si tentokrát podržela až do konce setu, přestože musela likvidovat celkem pět brejkbolů. I šestý vzájemný duel tedy šel do rozhodující sady.

Statistiky zápasu
Williamsová - Kvitová
5 esa 8
7 dvojchyby 9
59% 1. podání do kurtu 56%
67% úsp. po 1. podání 71%
61% úsp. po 2. podání 47%
21 vítězné míče 35
29 nevynucené chyby 45
6/8 úspěšnost na síti 12/15
3/11 využité brejkboly 3/4
čas 2:34

Kvitová ve třetím gamu využila toho, že Williamsová musela přes druhé servisy, a potřetí v zápase ji brejkla. Znovu tak šla do vedení jako první. Hned v následující hře čelila nebezpečnému stavu 0-40, s nímž si ale poradila parádně, když pěti fiftýny v řadě vývoj otočila a brejk potvrdila.

V dalším servisovém gamu však na brejkbol zahrála dvojchybu a bylo srovnáno. "Ta dvojchyba mrzí. Venus mě z druhého servisu tlačila, proto jsem jí to chtěla ztížit," řekla Kvitová. Dnešní strhující bitva nakonec vyvrcholila tie-breakem. V něm měla jasně navrch zkušenější Williamsová a poprvé od roku 2012 Kvitovou porazila.

"Jsem ráda, že jsem pořád schopná hrát na nejvyšší úrovni proti top hráčkám. Pořád to ve mně je a to mi dodá sebevědomí," řekla Kvitová. "Momentálně převládá zklamání. Od postupu mě dělil kousek, o to víc mě to mrzí. Nechala jsem tam všechno, tenis byl kvalitní. Ale to teď ještě neocením. Snad brzo zapomenu," řekla rodačka z Fulneku.

"Jsem unavená. Bylo to hodně těsné a intenzivní, hlavně poslední gemy ve třetím setu. Měla jsem šance za stavu 4-4 a 5-5 a pro ni bylo důležité, že si udržela podání. I v tie-breaku jsem měla příležitosti, ale ona hrála skvěle," řekla Kvitová.

"Za ty dvě a půl hodiny se Venus snad ani trochu neunavila. Je to prostě šampionka. Nedokážu si představit, že hraju tenis v sedmatřiceti letech jako ona. Může ještě vyhrát dost titulů. Vlastně doufám, že vyhraje i tady," uvedla Kvitová.

Po dlouhých sedmi letech si tak Američanka zahraje semifinále US Open, které v letech 2000 a 2001 vyhrála. V něm bude čelit krajance Sloane Stephensové. Ta v prvním semifinále porazila rovněž 6-3 3-6 7-6 Anastasiji Sevastovovou a poprvé postoupila do semifinále domácího grandslamu. Williamsová s mladší krajankou jediné dosavadní vzájemné měření sil prohrála. Finále US Open hrála Williamsová naposledy před patnácti lety.

"Donutila mě hrát můj nejlepší tenis. Je skvělé vidět ji opět hrát ve skvělé formě. Přeji jí hodně titulů a vítězných míčů,“ pochválila Williamsová českou tenistku.

Kvitová naopak na své premiérové semifinále v New Yorku nedosáhla a stejně jako před dvěma lety končí před jeho branami. Mezi nejlepší čtyřku naposledy postoupila během svého triumfu ve Wimbledonu 2014. Na zkompletování sbírky semifinálových účastí na všech grandslamech si tak bude muset ještě minimálně rok počkat. Navíc přišla o možnost vrátit se do první desítky žebříčku WTA.

Česká tenistka i tak může hodnotit letošní US Open jako obrovský úspěch. Právě ve Flushing Meadows totiž prolomila své trápení od zisku titulu v Birminghamu, přičemž porazila i největší favoritku Muguruzaovou a vyrovnala své newyorské maximum.

Williamsová získala posledních ze svých sedmi grandslamových titulů před devíti lety. Na US Open triumfovala v letech 2000 a 2001. "Pořád žiju svůj sen a je to úžasné," uvedla.

Potěšilo ji, že urvala vítězství poté, co ve druhé sadě promarnila pět brejkbolů. "Když jsem měla tolik šancí a všechny ty brejkboly byly pryč, říkala jsem si: páni, chtělo by to něco víc. Musíte to hodit za hlavu. Jde o to ten zápas ubojovat. Nezáleží na tom, jak hrajete. Jde jen o to přijít na to, jak vyhrát. Byly časy, kdy jsem tyhle velké zápasy vyhrávala, a taky ne," prohlásila americká hvězda.

Sedmatřicetiletá Williamsová dnešním vítězstvím potvrdila svou fantastickou letošní bilanci na grandslamech. Na Australian Open prohrála až ve finále se sestrou Serenou, na French Open došla do osmifinále a ve wimbledonském finále podlehla Muguruzaové. Dnešní výhrou si zajistila návrat do Top 5, v níž naposledy figurovala v lednu 2011. Třikrát v jednom roce postoupila minimálně do semifinále grandslamu naposledy v roce 2002.

Američanky se zase o krok přiblížily k celoamerickému semifinále. Mezi nejlepší kvarteto mohou zítra postoupit ještě Coco Vandewegheová s Madison Keysovou a zajistit letošnímu ročníku US Open domácí šampionku. Vandewegheová bude čelit světové jedničce a loňské finalistce Karolíně Plíškové, Keysová bude favoritkou proti Kaie Kanepiové.

• US OPEN •
USA, tv. povrch, 50,400.000 dolarů
úterní výsledky (5. 9. 2017)
• Dvouhra ženy - čtvrtfinále •
V. Williamsová (9-USA) - Kvitová (13-ČR) 6-3 3-6 7-6(2)
Stephensová (USA) - Sevastovová (16-Lot.) 6-3 3-6 7-6(4)
• Čtyřhra ženy - čtvrtfinále •
Hradecká/Siniaková (7-ČR) - Klepačová/Martínezová (14-Slovin./Šp.) 7-6(2) 6-3
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

344
Přidat komentář
vrabejka
To je škody Petře uniklo vítězství těsně mezi prsty :/
V prvním setu se vyházela 1.set zaslouženě vyhrála Venus , která se zlepšila.
Pka se Petra zlepšila a skvěle hrála na bibgpointech.
Ta dvojchyba za stavu 3-2 ve 3.setu byla klíčová. Věřím, že kdyby se hrála výměna tak to Petra zase odvrátí. I v koncovce Petra Venus hodně trápila na riternu, ale Vee skvěle zaservírovala. Projevila své zkušenosti a nedala Petře žadnou šanci.
A TB už byl bohužel v jasně režii Vee. Najednu stranu je čtvrtfinále GS po dlouhé době nejlepší výsledek Petry, na druhou stranu škoda dnešního zápasu protože s trochou štěstí Petra Mohla postoupit.
Reagovat
Roger_Federer
O me delas, nedala si mi vubec vydelat :(, hraju proti tobe vyhravas, hraju na tebe rupnes..muj bank je v haji :)
Reagovat
Pavlis
Jsem na Petru hrdej, co za posledních devět dní dokázala. O tom se mi 22 srpna ani nesnilo.

http://www.tenisportal.cz/zpravy/cesky-v-new-havenu-vyhorely-v-prvnim-kole-skoncily-siniakova-kr-pliskova-strycova-i-kvitova-21433/#comments
Reagovat
slacker
Me se snilo ze si to rozdaji se ZLounem ve finale
Reagovat
smazaný uživatel
ty si ale akuzativ
Reagovat
kada.tom
Neviděl jsem ani míček. Vlastně jo, teď jsem si pustil proměněný matchball. Jinak ale tenhle zápas (a vlastně i ten předtím) nabídl divákům mnohé - tohle NY chce, tohle potřebuje a tohle včera dostal. Dramata s vítěznýma tečkama pro Američanky. Bude zajímavé vidět v NY ženské semifinále "afroameričanek", z nichž se obě nejmenují Williams :-)

K Petře ... vůbec se nemusí stydět, je úplně jedno, že ten zápas prohrála, byť samozřejmě trochu jí to asi mrzet a štvát bude. Vypadnout s Venus prostě ani ostudou být nemůže. Ty dvě jsou neskutečný rivalky, ty jejich vypjatý bitvy vždycky rozhoduje pár detailů a včera jím byl "super tie-break" v podání Venus. Stane se :-)

Petra má teď před sebou nějaké ty asijské obhajoby, ale nic moc bych si z toho nedělal, pak další půlku sezóny skoro nic neobhajuje :-) ... a navíc - buďme rádi, že hraje.
Reagovat
turista
Petra měla trochu smůlu a Venus lehce zahaluzila. Bylo to o pár míčích.
Reagovat
janek_da
Jak to ten vrabejka děla? Všechny zápasy Petře nevěřil, až teď s Venus :-o
Reagovat
janek_da
btw zápas jsem viděl.

Noo viděl, stream se mi starém kompu tak trhal, že to byly spíš statické obrázky. Jsem si všiml, že většinou se zadrhl při výhozu míče u servisu. Když se nezadrhl, tak byl servis out a zadrhl se až u druhého podání.
Reagovat
smazaný uživatel
nostalgie...sledovani fleku na noutbooku.
Zasadne jedu tuhle oldschoolovku.
btw. Zapas jsem nevidel.

Videl jsem Sama s Kevinem.
Reagovat
janek_da
zase ... je to výhodné pro sledování práce lajnových. Dost často se strým sekl v okamžiku Petřina wineru a jak se za chvilku rozjel, tak koukám jako puk, ale bod připsaný Venus.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jiste, kdyz jsem sledoval zapasy Petry v Cine na noutbuku, tak se to dost hodilo - to sekani... to uz zacinalo byt az trapne jak ji tam lajnovi tlacili...ale pravdou je, ze ty domaci hracky se tlaci vzdycky no...ale stejne ji to tehda nepomohlo. skoda. vyhrat titul pred domacim publikem, to je proste neco jineho...
Reagovat
janek_da
Jo a díky za info. Hned se dá líp pokecat o takovem zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jiste.
Jen jsem zapomnel dodat,,, pro uplnost veci,
hlediste bylo poloprazdne...to Sama dost rozhodilo...
Reagovat
blixa
A tím to posral ....
Reagovat
George_Renel
Dopadlo to přesně tak, jaká byla má včerejší reakce na něj.:-/
Reagovat
safi1313
Kdo dnes bude koukat ve 3 v noci???;-)
Reagovat
Franky
ja si privstanem :) Verim Rogerovi ale myslim ze bude potrebovat moju podporu :))
Reagovat
safi1313
Jojo Roger to asi vyhraje, ale hlavne doufám že atmosféra bude stejná jako když Delpo hrál s Dominikem. 5 setak by nevadil;)
Reagovat
Mayo
Nikto. Treba ísť do roboty
Reagovat
a.magerova
Já rozhodně ANO... práce nepráce... nadespím si TO dopředu.... ;-)
Reagovat
janek_da
tak dneska budem spát spolu
Reagovat
a.magerova
Já věděla, že jednou TO prostě klapne !!!

:-)))
Reagovat
janek_da
Jasně, kdy jindy když ne teď.
Ale s jednou podmínkou, a myslím, že ji přijmeš. Na ten zápas musíme být opravdu připraveni.
Reagovat
a.magerova
S tím nemám problém... ;-)
Reagovat
peggy
Velke blahoprani pro Venus.Byl to pekny zapas a lepsi vyhrala.Petra se dostala daleko,ale jeji pohyby jsou tezkopadne,kila jsou kila.Venus dokazala,ze I vetsi vek neni prekazka.
Reagovat
smazaný uživatel
Paní Marie,
na Vás lze jen těžko reagovat mile. Až si člověk říká, kde se v takové bábině bere neustálá zloba, zášť a nenávist. Jen pochybuji, že jste zápas vůbec viděla.
Reagovat
ludmilaosfka
Až na to, že Petra poslední dobou hodně zhubla a ani před tím nebyla nijak tlustá. Pohyb na kurtu měla Petra skvělý, hrála moc dobře a zápas byl velmi vyrovnaný, což dosvědčuje výsledek. Venus je hráčka TOP 10, která má poslední dobou výborné výsledky. Petra na tomto turnaji dokázala nemožné.
Reagovat
smazaný uživatel
Klasika - prý lajnoví. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě ne kvůli nim, ale občas byli na facku, ne že ne. Nicméně i přes to to byl zápas, kde to člověk nerozebírá, protože se hned pekelně soustředí na další fifteen.
Reagovat
Krisboy
Tak to je škoda, Peťo. Ale Venus to přeju. Go Vegan!!!
Reagovat
Frick
1) Petra Kvitová
(WTA 470 New Haven R32, 1 b.)

Na svém oblíbeném podniku Petra zcela propadla :-( a více komentářů netřeba.

ZNÁMKA: 4- (2/10)

2) Bára Strýcová
(WTA 470 New Haven R32, 1 b.)

I Báře se v NH vůbec nedařilo a proti Kasatkině též nevyhrála ani set...

ZNÁMKA: 4 (3/10)

3) Kristýna Plíšková
(WTA 470 New Haven Q W + R32, 25 b.)

Týna vybojovala v NH možná nejdražších 25 bodů v kariéře. Se soupeřkami, které musela porazit v tříkolové kvaldě, se klidně mohla utkat v prvních třech kolech INTu, kde by za to bylo 110 b., tady ani čtvrtina této cifry. V prvním kole pak navíc schytala vítězku celého turnaje, které nakonec po bitvě podlehla...

ZNÁMKA: 3 (5/10)

4) Kateřina Siniaková
(WTA 470 New Haven R32, 1 b.)

Katka bohužel opět navázala na tradici, že buď turnaj vyhraje nebo na něm bere max. 65 bodů. Soupeřka byla těžká, ale i tak...

ZNÁMKA: 3- (4/10)

5) Bára Krejčíková
(WTA 470 New Haven Q1 + GS 2000 US Open Q1, 1 + 2 b.)

Bára si zahrála o účast jak v NH, tak v NY, bohužel ale zcela bez úspěchu.

ZNÁMKA: 4 (3/10)

6) Lucie Hradecká
(GS 2000 US Open Q2, 20 b.)

Bohužel, Lucka došla jen do druhého kvalifikačního kola. :-(

ZNÁMKA: 3- (4/10)

7) Marie Bouzková
(GS 2000 US Open Q1, 2 b.)

Bohužel, Maruška schytala těžkou soupeřku, která se pak podívala až do hlavní souteže. Co se dá dělat, aspoň, že získala jeden set.

ZNÁMKA: 3- (4/10)

8) Tereza Smitková
(GS 2000 US Open Q1, 2 b.)

Nejde to, nejde... :-(

ZNÁMKA: 4 (3/10)
Reagovat
Mayo
Bohužiaľ Péťa neprekvapila ale nebola ďaleko. Čo už aj taký je šport. Azda bude finále Venus vs Kaja
Reagovat
Frick
Když už tak krásně Petra byla schopna odvracet téměř ztracené servisy, tak nakonec ztratila ten, který se vyvíjel dobře a jako "třešinku" dala na BB dvojchybu.

Fakt, že Petra si poslední servisy 3. sady držela jistěji než Venus dával do TB určité naděje, leč se potvrdilo, že když hráčka "A" vyhrává své servisy čistou hrou a hráčka "B" přes shody, tak to rozhodně nemusí být tak, že vyhraje bez problému TB, jak by velela logika.

ČF je určitě úspěch, ale po výhře nad Mugu jsem přecijen ještě lepší výsledek. No, snad Petra bude pokračovat v dobrých výkonech na dalších turnajích a nepřijde tradiční Kvitovské "zatmění"
Reagovat
aligo
Víte jaký je rozdíl mezi indickou a českou krávou?
Indická kráva je posvátná, Česká umí vařit a uklízet :DD

Feministkam se to líbit nebude ale což :DD
Reagovat
Fandina
spíš než o feministky jde o neúctu k ženám
Reagovat
aligo
Spíš jde o vtip... To bys nepochopila
Reagovat
Fandina
sedíš si na vedení
Reagovat
aligo
Nápodobně
Reagovat
Fandina
i když je to vtip, tak vyjadřuje českou realitu, chápeš to?
Reagovat
smazaný uživatel
S tím uklízením souhlasím, ale vařit dneska umí už málokterá mladá hospodyně...
Reagovat
Mac
Vždyť skoro každý vtip je neúcta k někomu. ....a jestli to tak půjde dál s tou politickou korektnosti, jednoho dne budou vtipy trestne....
Reagovat
George_Renel
Na druhou stranu se mi zrovna u tohoto vkrádá otázka: Ftipe vylez?
Zkuste ho říci své babičce, mamince, manželce....
Reagovat
lars
A proc N.Vaidis sama sebe oslovovala kravo ? :)
Reagovat
aligo
No tak trochu z toho vyplývá ze to není vtip pro opačné pohlaví... Ale tady fakt škoda mluvit...
Reagovat
aligo
Mělo to být výš
Reagovat
a.magerova
Ale tak já jsem se zasmála..... člověk musí brát Život s humorem a né se nehrabat v každém slovíčku.... :-)))
Reagovat
mikimaus321
A ještě tu od Zemana o zahalování
Reagovat
.vorlik.
Zápas krásný, škoda že ne dotažený do konce. Venus Petře vrátila ty předešlé porážky....

Ačkoliv je to pro Petry fanoušky opravdu hořké, je třeba na celé US Open kouknout přece jen pozitivně. Petra uhrála čtvrtfinále, což asi málokdo čekal. Důležitější je fakt, že se dostala do fajn formy (i když nedostatky samozřejmě jsou), což je po tom srabu od Birminghamu super. Teď jí hlavně udržet a obhájit toho co nejvíc z minulého roku. Snad se máme na co těšit
Reagovat
FulnekUltras
Petra je definitivně zpátky a Venus by si moc zasloužila ještě jeden domácí GS.
Reagovat
Fandina
GS přeju Káje. Doufám, že to letos dotahne.
Reagovat
Bloody13
A návrat do top 10 se taky odkládá.
Reagovat
FulnekUltras
jenom číslo ;)
Reagovat
aligo
Na dlouho, teď přijdou obhajoby
Reagovat
Bloody13
No právě - za Wuhan 900 a Turnaj šampionek snad 750. To je velká porce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Venus jde teď do TOP 5
Reagovat
FulnekUltras
a velká škoda ztráty brejku ze stavu 3:2 na 3:4 ve třetím setu. Tilden se zas jednou potvrdil. Pokaždé to prostě vyjít nemůže. Kdo by si ale před půl rokem pomyslel, co bude Petra předvádět na letošním USO? Teď jí právem patří obrovské uznání a dík za to, co uhrála PRO NÁS VŠECHNY. Je zase zpátky v nejužší světové elitě a soupeřky s ní musí zcela vážně počítat.

Venus gratulace k postupu. Měla z něj opravdu velkou radost a věřím, že i v následujícím černém duelu s mladou půjde dál. Ve finále ať už s kýmkoliv - nech to tam jednoducho vyhráš celé, Vee !!!!!
Reagovat
Fandina
Já doufám, že celé to vyhrá Kája.
Reagovat
Torn
Tak pro mě nic neuhrála. Hraje to primárně pro sebe jako kdokoliv jiný. :D
Reagovat
Fandina
Je to škoda, TB Petra nezvládla.
Reagovat
petrulinka
Vůbec a je to škoda. Taky je škoda, že neudržela servis, když už vedla, a taky škoda, že ji znova nebrejkla, při tom strhujícím boji o game Venus za stavu 4:4. Ale na kdyby se nehraje, tak jdu spát.
Reagovat
Fandina
Tak tak.
Reagovat
Bloody13
Bych řekl, že Američanky nemaj jen jasnou finalistku, ale i šampionku. Ty wole, je tam Venus, Coco, Madison, Sloane. Letos jim to asi vyjde no :(
Reagovat
Fandina
Doufám, že jim to Kája překazí.
Reagovat
FulnekUltras
naštěstí všechny sympaťačky
Reagovat
Fandina
jj, všechny Američanky jsou sympatačky, ale přesto bych raději viděla Káju s Petruškou.
Reagovat
aligo
Co je na CoCo sympatického? Je to čistá a nefalšovaná americká arogance...
Reagovat
aligo
S Donaldem by si mohly podat ruku
Reagovat
FulnekUltras
CoCo má nádhernou prcinku a hraje FC
Reagovat
Fandina
Za ČR?
Reagovat
Fandina
Ani ne. Povzbuzuje se podobně jako kde kdo jiný.
Reagovat
aligo
Nejde o povzbuzování, to vem čert, o chování celkově, ale to je jedno, nechci rozebírat nějakou americkou kvočnu...
Reagovat
Fandina
I celkově se chová podobně, jako kde kdo jiný. Nevidím v tom žádný extra rozdíl.
Reagovat
aligo
Jistě madam
Reagovat
FulnekUltras
já za momentální situace Vee a Mad
Reagovat
Fandina
Že ti není hanba, to jsi Čech, že fandíš cizinkám?
Reagovat
aligo
Nefandím Berdychovi a Rosolovi a jsem Čech, problém?
Si ho vyřeš beze mě, děkuji
Reagovat
Fandina
To je tvůj problém. Můj ne.
Reagovat
aligo
Nikdo tu s nefanděním Čechům nemá problém, jen ty to tu řešíš
Reagovat
Fandina
já s fanděním Čechům nemám problém, narozdíl od tebe
Reagovat
slacker
jses ten problem
Reagovat
aligo
Se ozval ten pravý
Reagovat
FulnekUltras
není
Reagovat
Fandina
že se nestydíš
Reagovat
aligo
Každý fandí dle sympatií.. Je to přirozené
Reagovat
Fandina
přirozené je fandit krajanovi
Reagovat
aligo
Když je mi nesympatický, tak mu nemůžu fandit... Nebudu se nutit fandit někomu jen kvůli tomu že se narodil v Čechách, když bydlí v Maroku a trénuje taky jinde a chová se jak se chová... Obecně nemám rád arogantní lidi, je to stejný, jako bys nutila Němce, aby měli rádi Hitlera jen proto že je to krajan...
Reagovat
Fandina
Srovnáváš tenisty s Hitlerem? Trochu mimo, nemyslíš?
Reagovat
aligo
Nesrovnávám. -_- Bože :DD Kdes to tam vytáhla :DD Zveliceny příklad, chápeš? Ne? Smůla... Nemám náladu se tu s tebou dohadovat, už jednou jsem se do toho nechal zatáhnout,a nestojí to za to..
Reagovat
Fandina
Žádný tenista neudělal svým krajanou takovou ostudu jako Hitler. Doufám, že chápeš, jaký je v tom rozdíl.
Reagovat
aligo
A pak kdo si sedí na vedení... :( v žádném případě nesrovnávám Hitlera a kohokoliv...
Uzavřu to tak, že prostě fandit někomu, koho nemáš rád, jen kvůli tomu že je Čech, je podle mě hloupost(tečka)
Reagovat
aligo
*nemám*
Reagovat
Fandina
Hloupost je nemít rád někoho, kdo mi nic neudělal. A fandit krajanovi je normální.
Reagovat
FulnekUltras
Tenista? Spíš přidavač a čalouník, ne? ;)))
Reagovat
Fandina
Bavíme se o Berďulkovi s Lukynem.
Reagovat
FulnekUltras
tak to jó ;)
Reagovat
Pavlis
No, zápas pěkněj. Petra šance měla v každém setu, ale po celou dobu byla Venus lepší. Petra se při výměnách sotva držela, protože jinak by to bylo mimo. Ale šlo to až do zkrácen= hry, kde už bohužel bez šance. Lepší by tedy bylo pravidlo dvou gamů ve třetím na gradslamu, ale na US Open to maj tak, no.

Ale obecně, Kvítí na letošním posledním grandslamu předvedla dobrej výkon.
Reagovat
petrulinka
Nicméně kdyby zaservírovala dobře celý třetí set, nemusel být TB a Petra by vyhrála. Hold přišla hloupá dvojchyba, která neměla přijít a mohlo to vypadat jinak
Reagovat
aligo
Diváci tleskajici po zkaženém prvním podání, udělali hold své....
Reagovat
FulnekUltras
první servis dneska Petře chyběl nejvíc - ale hlavní je poznání, že to do budoucna - věřme - zase pude...
Reagovat
smazaný uživatel
Zápasy Petry s Venus jsou strhující.
Petra nejen x Venus, ale i kotli.
Těším se na jejich příští souboj.
Reagovat
baggik
Škoda, tiebreak to je loterie, ale děkujeme Petro, bojobala jsi.
Reagovat
Andrew89
Prvni set nic moc...pak paradni zapas. Petra v tb krom te df neudelala nic spatne...Venus ji k chybam donutila. krasny vysledek. gratulace Peti:)
Reagovat
Andrew89
myslim QF ze je krasny vysledek:D
Reagovat
FulnekUltras
i hra a výsledek v něm ;)
Reagovat
Dobry-den
Asi si ji na stará kolena oblíbím. ;-)

Petry je mi líto. Dvě a půl hodiny se tam rve, aby to na závěr takhle poondila :D
Reagovat
FulnekUltras
Bylo to kwa o pár drobnostech - nakonec i úplně na konci v TB. Ale Peťa ví, že na to teď zase má, což není v dané situaci vůbec málo.
Reagovat
ludmilaosfka
Přesně tak.
Reagovat
PetaM
Bez BH po lajně to prostě nepůjde!!! Velký nedostatek dnešního zápasu. Jinak ve třetím pěkný tenis, díky :)
Reagovat
FulnekUltras
pro Peťu fakt je - a vždycky byl - největší problém změna z křižného rytmu - tak hlavně, aby na tom teď v tréninku nedělala zas až moc... ;)
Reagovat
Nancy_z
Smutek. Ale nádherná bitva fakt.
Reagovat
slacker
karierni GS semifinal nebude, fnuk
Reagovat
fujtajblick
zmar nad zmar.. škoda, ale krásný zápas
Reagovat
avos
Peťo my ti stejně děkujem!
Reagovat
aligo
Ach ta labilita
Reagovat
slacker
na co jsi jsou 3 vyborne odservirovane hry kdyz v TB to nejde
Reagovat
petrulinka
Přesně, to to měla raději položit dříve, už jsem mohla spát. A ne to nádherně dotáhnout do TB, a pak se vyházet. Fakt skvěle
Reagovat
Bloody13
A zase ti Amíci!
Reagovat
petrulinka
No nic, tak jdeme spát, ne?
Reagovat
MorusRubra
6:1, je to v háji. Tyhlety tiebreaky bych zrušila.
Reagovat
petrulinka
čtyřicetkrát jí to dá na forhend a ona jí to pěkně pošle po lajně a Petra opět po čtyřicáté první jí to tam dá zase
Reagovat
MorusRubra
Né, 4:1. Sakra, sakra, sakra.
Reagovat
petrulinka
5:1 a druhý servis
Reagovat
fujtajblick
néééé
Reagovat
slacker
zasdeeeeeeeee neeeeeeeeeeeee, proc to netrenuje tyhel zachany padaky, jsou hracky co jimj to tanm pada na 99procent Petre tak z bidou na 10
Reagovat
petrulinka
Hm, tak to už je přátelé asi .....
Reagovat
avos
Tohle je fakt smůla. Venus čáry, Petra těsně do autu :(
Reagovat
Bloody13
Já tu bábu prostě nemám rád :(
Reagovat
Bloody13
A je konec!
Reagovat
fujtajblick
1:1
Reagovat
baggik
Mohla by Petra odkarlovičovat tie-break.
Reagovat
petrulinka
No tak zatím to nevypadá
Reagovat
Ondřej.Jirásek
pan redaktor se klepe jak ratlík :D
Reagovat
petrulinka
Já jak dva =D
Reagovat
FulnekUltras
to je síla...
Reagovat
slacker
fakt ze jejooo. musi rozhodnout zkracen hra
Reagovat
Bloody13
Mně jebne - tiebreak!
Reagovat
petrulinka
Teda mi z toho zápasu dobře hrabe. Máme asi měsíc přehozenou sedačku v obýváku, potřebuju si odskočit, vstanu ze sedačky a ocitnu se u balkonových dveří namísto dveří ven na chodbu a čučím jak blázen, kde to vlastně jsem =D =D
Reagovat
Bloody13
Bumbáš, ne? :)
Reagovat
petrulinka
Právě že nic
Reagovat
FulnekUltras
dobré ;)))
Reagovat
FulnekUltras
Absolute Oberhochschule des Damentennisspiels...

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Andrew89
jakp blazen....pojd do tb!
Reagovat
blixa
Za střízliva bych to nedal ... ;-)
Reagovat
petrulinka
a copak dobrého si dáváš?
Reagovat
blixa
Červené víno - mléko starců ;-) :D
Reagovat
petrulinka
Já měla zpočátku večera bílé, ale teď už nic, to bych ráno nemohla do práce =D
Reagovat
FulnekUltras
Tak další gem bude na krev - tím spíš, že je Peťa na servu.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
baggik
Jako nervozita, očekávání, strach, úleva a znovu dokola, to zná každý sportovní fanoušek, ale při zápasech Petry Kvitové to je posunuté ještě o dva levely dál. Chybělas nám na okruhu Petro!
Reagovat
petrulinka
Tak, tak
Reagovat
Bloody13
Škoda, tenhle gem může Petru hodně nahlodat.
Reagovat
slacker
temer nnnnikddy Petra neda obrany padacek do hriste
Reagovat
petrulinka
Obdivuju všechny, kdo máte na to nervy, já to přepla, protože už mám tlak snad 200
Reagovat
PetaM
Aspoň rychle usnu :D :D Budu tak vyčerpaný :D
Reagovat
petrulinka
To já asi ne, neumím se tak hned zklidnit a za chvíli vstávám do práce =D
Reagovat
Nancy_z
No, já jsem úplně vyřízená... ale nádherná bitva
Reagovat
petrulinka
ano, hodila by se na finále
Reagovat
baggik
Jakou maji bilanci v tb? Byla by tam šance pro Peťulu?
Reagovat
avos
Jestli má bilanci 4-1 a byly 2 TB tak přinejhorším vyrovnanou :)
Reagovat
avos
Myslím samozřejmě TB ve třetím setu
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tak tady ale Petře umpirová absolutně neměla dovolit challenge :D
Reagovat
smazaný uživatel
suhlas,preto sa aj venus teraz takto nasr..ala
Reagovat
PetaM
Co je to za hloupou taktiku jí to hrát pořád do FH?
Reagovat
FulnekUltras
brejk v pérdeli - ale pořád se hraje...ein unglaublicher Tennis, das sprachlos zweite beste Spiel gleich nach dem Halep - Sharapowa auf ...

Poooooooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
avos
Jako teď fakt - viděli jste někdy v ženským tenisu 4 esa v gamu? :D
Reagovat
PetaM
Jasně :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
nebyly čtyři, Venus se při jednom dotkla raketou :) a tři esa jsem už viděl a myslím, že Karolína Plíšková minimálně jednou čtyři esa trefila :D
Reagovat
PetaM
Ano, Karolína proti CSN kdysi v Sydney.

Já pamatuju Serenu, která je dala Radwanske ve finále Wimbledonu.
Reagovat
slacker
a zase neco uplne jineho. to tu jeste nebylo cistas hra na servisu se tremi esy
Reagovat
Pavlis
Čtyři esa za sebou.
Reagovat
Bloody13
Masakr gem!
Reagovat
avos
Ivo Karlovič style :D
Reagovat
Dobry-den
Kdo se těší na tajbrejk? Tomuhle zápasu by slušel ;-)
Reagovat
slacker
to me drti, zas out
Reagovat
PetaM
Konec. Teď přijdou nové míče a Petra neuhraje ani fiftýn :D
Reagovat
PetaM
Tak to mě překvapila :D :D
Reagovat
petrulinka
Hm, Venus se rozjíždí, tak nevím, no
Reagovat
petrulinka
Petře opět nestačí kurt
Reagovat
Nancy_z
Nemůžeme čekat, že jí to dá Venus zadarmo :-(
Reagovat
petrulinka
Tak já nemluvím o Venus, ale o tom, že se Petra zbytečně vyhazuje. A ta dvojchyba na brejkbol byla zbytečná, je to škoda, když vedla
Reagovat
slacker
a ted z uplen opacnehou soudku. z 30:0 ztrata podani s DF na konec
Reagovat
Bloody13
Hmm a je to v pí...
Reagovat
FulnekUltras
Bitva dvou velkých ranařek pokračuje. Vee nepovolí nic zadarmo.
Reagovat
Nancy_z
Ach jo, proč je ten tenis tak na nervy? Člověk vždycky zestárne o minimálně 10 let :-D
Reagovat
petrulinka
Říkala jsem si, že jsem měla jít raději spát, to jsou strašné nervy
Reagovat
baggik
No,obzvlášť zápasy Petry Kvitové bývají jako jízda na horské dráze. Ale určitě nikdo nelituje. :-)
Reagovat
petrulinka
Já to při jejím podání přepínám na ČT1, a pak si vždy kousek vrátím
Reagovat
PetaM
Ať to hlavně neskončí jako první set Petro, díky! :D
Reagovat
petrulinka
Též si říkám a modlím se, aby to Petra udržela
Reagovat
FulnekUltras
proti třem brejkbolům 3:1
Reagovat
avos
Povolit přitáhnout :D
Reagovat
slacker
uuuuuuuuuuuuuuuf, tech 0:40 sem radeji nekomentoval a petra se nakonec s toho vyhrabala sama
Reagovat
Nancy_z
Petra je mentální titán! :-D Zatím :-))
Reagovat
SubOptikT
Dorazit!
Reagovat
baggik
WOW!
Reagovat
Pavlis
z 0-40 na získaný game, fíha!
Reagovat
Bloody13
Das ist sehr gut!
Reagovat
Bloody13
To jsou stejně ovace... Petra zahraje winner - "tlesk", Petra udělá chybu - "tlesky tlesky tlesk!"
Reagovat
FulnekUltras
hned na začátku třetího setu. 2:1 a následující dva gemy mohou už dost napovědět.

Poooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
baggik
To je zvířee! Zakousne a nepustí.Petra Kvitová beast mode!
Reagovat
Pavlis
Petra to tam pálí neskutečně. To je vabank jak blázen.
Reagovat
avos
Beast mode ON!!!
Reagovat
PetaM
:D :D :D :D :D Hezký komentář.
Reagovat
slacker
breeeeeeeeeeeeeeeeeeeejk
Reagovat
Bloody13
Mega return tohle!
Reagovat
slacker
zase podani naprah, zamrzly obrazek a pak uz jen vykrik our, ale ku-rva jak mam vedet pro koho?
Reagovat
petrulinka
Bože můj, tak proč se nedíváš na televizi místo streamu?
Reagovat
slacker
sem projel vsechny kanaly a nikde to nedavaji
Reagovat
petrulinka
Eurosport a O2Tv
Reagovat
slacker
divny muj tuner v TV je neumi najit
Reagovat
FulnekUltras
dej si tam Germány - tam je míň lidí
Reagovat
Pavlis
Na Petře je už znát únava, ale servis udržela.
Reagovat
slacker
vysrat se na to, rozhrana vymena a pak na rozdil od zapsu z megahruzou metrovy out za BL
Reagovat
smazaný uživatel
nijaka provokacia haha..ved asi mas oci a vidis to ne..samozrejme su to zeny,takze mozne je stale vsetko,ale Venus je dnes viditelne lepsia a istejsia zatial..hraje fakt skvele,az som prekvapeny
Reagovat
PetaM
Mě fascinuje, jak je pořád někdo lepší a pak prohraje set :D
Reagovat
FulnekUltras
hlavně aby teď Petře šlapal servis. I Venus pod tlakem chybuje. Zatím jejich klasická bitva - snad až k dobrému konci.
Reagovat
Pavlis
Super! Ta zákonitost tří setů je fakt neuvěřitelná. A Katie pěkně fandí.
Reagovat
Nancy_z
A ve třetím setu děj se vůle boží :-)
Reagovat
Bloody13
Tak ještě jeden set, Petruško - to je pohoda, ne?
Reagovat
slacker
Tak prvni meta za nama, ted jeste druha
Reagovat
Nancy_z
Bojim bojim...
Reagovat
slacker
co tohle bylo za vymenu, co uder to neciste
Reagovat
PetaM
Nečistá výměna.
Reagovat
slacker
me jebne dnes z tech ooutu
Reagovat
smazaný uživatel
tak Peta hodne lucku tento set...3krat na podani a vzdy odvracala nejaky BP,celkovo asi 5 a vsetky zachranila servom..ak urve tento set,tak v tretom uz tolko stastia mat nebude..Venus jasne lepsia
Reagovat
baggik
To je nějaká provokace? Kdo vás platí?
Reagovat
FulnekUltras
těžce neutrální pohled ;)
Reagovat
PetaM
Pamatuju si na loňský Wuhan, zápas s Kerber. Ve třetím setu měla Petra jediný BB, který proměnila. Zároveň na každém ze svých servisů čelila minimálně jednomu BB ... A stejně ten set vyhrála a tím i celý zápas :D
Reagovat
FulnekUltras
und Stirnband runter...

Poooooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Andrew89
celenka....:D
Reagovat
Pavlis
To přerušení to ovlivnilo bez debat. Naštěstí si už sundala čelenku.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra bez čelenky.
Pojď!
Reagovat
Bloody13
Scream Mode!
Reagovat
slacker
a zase uz pdruhe v tomto gemeu, podani napraj a z cele vymeny vidim staticky obrazek naprahu
Reagovat
Bloody13
A sakra, Petra odhazuje čelenku!
Reagovat
FulnekUltras
to byly dvě tupé selfie husičky ;)))
Reagovat
Bloody13
Taky jsem se pobavil :)
Reagovat
PetaM
:D :D :D :D Strašné ksichty.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrůza pohledět.
Reagovat
Andrew89
pekne spulila :S
Reagovat
baggik
Takový ty zmalovaný afektovaný husy co dělaj hodně povyku a přitom jsou úplně blbý. :D
Reagovat
PetaM
A hlavně úplně hnusné.
Reagovat
Jariinho
Ten hekot Kvitove po každym dobrym okamžiku pro ni je tak otřesnej, hnusnej a nesympatickej
Reagovat
PetaM
Okey. Děkujeme za Váš názor.
Reagovat
baggik
Vlak do tábora Vám jede za dvě hodiny. :D
Reagovat
Jariinho
umři a zhnij
Reagovat
PetaM
Jako všichni.
Reagovat
FulnekUltras
vem to přes Pičín
Reagovat
FulnekUltras
Hodně důležitý gem teď. Peťa ho naštěstí urvala.
Reagovat
baggik
To jsou všechny. Petra si musí každý game teď tvrdě vybojovat, naštěstí je to lvice!
Reagovat
slacker
pres sekajici strema sem nevidel nic, 2 esa v rade?
Reagovat
baggik
Yes
Reagovat
slacker
fakt mulujus kdyz strem bezi ok kdyz sdi na lavice zatahujou strechu a pak se se to sekne pri naprahu a rozjde az kdyz se meni skore
Reagovat
FulnekUltras
a taky jedna jasná smeč Venus rovnou na raketu
Reagovat
slacker
ty vole to jsous tak zbytecne hoemruny
Reagovat
Pavlis
Venus má neskutečnou razanci úderů. Petra pak při jejích returnech vrátí neškodné rány. A nedává Petra vůbec 40-0. 40-15, 30-0 a tak. Tím si to zbytečně komplikuje. Snad ale 3-0 ve 2 setu k něčemu bude. Teď zdržuje, na nic.
Reagovat
PetaM
Díky. Fakt super!
Reagovat
baggik
Bych chtěl vidět Wibliams v Praze, ve větru, chladu, v úplně jiným čase. Petry tělo s tim má viditelně problémy, potí se, není ve své kůži, ale pere se neskutečně!
Reagovat
slacker
a heleme , americani neunasi a snazi se rozhodit petru zatazenim strehy v okamziku kdy se trochu chytla a vede 3:0. "spojenci" a smaozvani vladci sveta
Reagovat
FulnekUltras
neznají mapu - v hale se Peťa může jedině zlepšit
Reagovat
baggik
No a je to tady, Petra se konečně rozjela, pak zatáhli střechu, dali si na čas a teď si musí znova seřídit mušku, zase se vyhazuje.
Reagovat
FulnekUltras
A teď pojď Peti do toho. Jsi pořád v zápase...
Reagovat
slacker
prvni podani niksde, druhe podani taky nikde
Reagovat
PetaM
Bez podání vést 3:0 už musí být fakt vzpoura čárových :D
Reagovat
slacker
co tam hazis raketou? Ta za to nemuze
Reagovat
PetaM
Ta čárová vzadu dost zkouší nervy Venus :D Aby neskončila jak čárová od Sereny :D :D
Reagovat
PetaM
Nebude to kanár, jsem spokojen :D
Reagovat
baggik
Těšil jsem se, že se podívám na Petru, když tu hraje tak dobře a bohužel, dneska je to bída. Viděl jsem 4 projeté gemy v řadě, skoro žádné první podání, řadu nezvládnutých returnů, dvojchyby... Nic je tu nový set, pojď Peťo!
Reagovat
baggik
Tohle je o dost lepší. :-) Jen tak dál.
Reagovat
Dobry-den
3:6 6:3 7:6(9) v suchým.
Reagovat
Andrew89
mi prisla dost nervozni. uvidime druhy set. verim ze se zvedne:)
Reagovat
FulnekUltras
tak tak - vlny se přelévají ;)
Reagovat
Liska-Brno
Jo no Venuše jiné kalibr než ty lolitky v předchozích kolech brou noc a věřte v zázrak...
Reagovat
FulnekUltras
chabrus na nervy, né? ;)))
Reagovat
Liska-Brno
Jo no Venuše jiné kalibr než ty lolitky v předchozích kolech brou noc a věřte v zázrak...
Reagovat
Bloody13
Hmm, 5 gemů v řadě. Bábrle zatim jasně lepší, bohužel :(
Reagovat
Liska-Brno
Ta Petra je opravdu marná..... Buď netrefi kurt nebo naopak to mazne do sítě..
Reagovat
EllNino
Skvělé 2 gemy na servisu ...
Reagovat
FulnekUltras
zkušeně na tělo
Reagovat
PetaM
No tak bude Venus letos potřetí ve finále GS no :D
Reagovat
FulnekUltras
hlavně aby ho vyhrála, když už
Reagovat
Jabadu
Vee má tvrdší a jistější údery. Petra se jenom brání.
Co už ...
Reagovat
smazaný uživatel
No první 4 gemy moc neřekly...
Druhé čtyři už víc.... bohužel
Reagovat
Bloody13
Hlavně nechápu, proč si Petra na začátek zvolila příjem místo servisu? Takhle bude furt pod tlakem.
Reagovat
PetaM
To teď dělá pořád.
Reagovat
Torn
Těch dvojchyb je docela dost, šest her...
Reagovat
Lunej..
Prosim vas, dejte jim niz tu sit:)
Reagovat
Torn
Nebo jí třeba dát pryč úplně ne?:D
Reagovat
Lunej..
No to bude nejlepsi, hlavne pro Petru:)
Reagovat
Jabadu
Tohle nevypadá dobře. Vee je psychicky silnější.
Reagovat
Dobry-den
Nerozumíš tomu.
Reagovat
FulnekUltras
vlny se přelévají
Reagovat
Bloody13
šílenej gem od Petry tohle
Reagovat
Jabadu
Zatím to Petra nemá v rukách. Obě hrají baseball.
Reagovat
FulnekUltras
obě herně ohromně podobné - 50:50 totálka
Reagovat
smazaný uživatel
petra vyucuje :D
Reagovat
Jabadu
Něco se děje! ...
Reagovat
FulnekUltras
že by ušáci už taky šetřili? ;)
Reagovat
Bloody13
Asi jo, ani do kin prej vůbec nechodí.
Reagovat
Lunej..
Pry by to mohl byt hezky zapas ... Tak nevim no:)
Reagovat
Torn
Prý je Petra nezajímá :D....možná proto Venus ted začala ukazovat podprsenku :D
Reagovat
Andrew89
se toho taky neboji a 3 Df daruje gem...zatim to tam holky strili slusne:D
Reagovat
Liska-Brno
Teď už jen udržet svoje podání a první set je doma
Reagovat
FulnekUltras
bohapustá teorie ;)
Reagovat
Liska-Brno
Nějaké chytré ne?? Nesi náhodou Pražák??!
Reagovat
FulnekUltras
poloviční, pane Liška... ;)))
Reagovat
PetaM
Díky Vee, více takových dárečků :) :)
Reagovat
Bloody13
Tři DF, to jde na začátek :D
Reagovat
Bloody13
Petro, ty se jich ale vyvaruj :)
Reagovat
Jabadu
Pff ... frk ...
Reagovat
Dobry-den
Sorry, ale Vínas dneska končí.
Reagovat
Jabadu
Já to mám jednoduchý. Jsem vegetarián.
Akorát moje "zelenina" musela původně kvičet.
:-)
Reagovat
JaQuiLo
Favorit je pro mě Venus, ale stačí jak zapne Petra svůj mód a máme jasno, rovnou titul :D
Reagovat
JaQuiLo
Hmm, ale Venus zapla taky "Kvítí mód", no jsem zvědav.
Reagovat
.vorlik.
26 stupňů celsia - pohodička. To by Pétě mohlo svědčit.
Reagovat
FulnekUltras
stačí si všimnout jenom její férové chování při losu. Není co dodat. Ať to dnešní vítězka už vyhraje celé.
Reagovat
sprchon
Tipuju 6:4 a 7:5 pro Venus.
Reagovat
Lunej..
Oblibena Cicak, co si vic prat.
Reagovat
sprchon
Je to o hráčkách a ne o rozhodčích.
Reagovat
FulnekUltras
taky ji rád vidím - zrovna jako minule Hughes... ;)
Reagovat
Bloody13
Dámové a pány, jdeme na to! :)
Reagovat
Andrew89
jsem si to nemohl nechat ujit...snad nebudu litovat:D
Reagovat
FulnekUltras
Po Jelenovi, Veverce, Sýkorce a Tygřici se teď před Lvicí vlní ve větvích pořád zatraceně mrštná Mamba. Jdeme to zkusit.
Reagovat
Jabadu
Císařovna přichází ... poklekněte, holoto venkovs...!
:-)
Reagovat
Lunej..
Uz jdu:)
Reagovat
Liska-Brno
Tak a jedem Petro :)- Ne že se vyhazis \^^/
Reagovat
JaQuiLo
Tak jsem nachystán, pár piv, slivoviček padlo, a teď už je to na Petře:)
Reagovat
blixa
Taky jsem ve formě, půlka druhé lahve červeného za mnou ... :D
Reagovat
Jabadu
Jaxitonbibutktgb ... taková nezodpovědnitjiorhiz ... ÚROVEŇ!!!
:-)
Reagovat
Lunej..
No to bude teda fandeni, kdyz jste v lihu a jeste ani nehrajou:)
Reagovat
Liska-Brno
;)
Reagovat
blixa
Přeci nepřijdu na zápas nepřipraven !!! ;-)
Reagovat
Lunej..
Hlavne si zase predem sundejte kalhoty:D
Reagovat
Bloody13
Zrovna jsem si načal portský :)
Reagovat
Lunej..
Lakomce,ani nenabidnes, portske miluju:)
Reagovat
Bloody13
Tak přijď a budem fandit spolu :)
Reagovat
Lunej..
Tak jo:)
Reagovat
Bloody13
Ale musíš vzít pivko, to mi tu chybí.
Reagovat
Lunej..
Pivo a portske? Barbare:)
Reagovat
Bloody13
Tak pivko hned po portskym samozřejmě, obě naráz bych nedělal :)
Reagovat
Lunej..
Prece se nebudu v noci tahat s pivem:)
Reagovat
Bloody13
Stačí jedna nebo dvě flaštičky :)
Reagovat
Lunej..
Nejak me prechazi chut....:)
Reagovat
FulnekUltras
to chce chytit aspoň nějaký ten chuťový ocas... ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist