Postup úřadů byl špatný, rozhodl soud. Djokovič má obnovená víza, ale hrozba vyhoštění stále trvá

10. 1. 2022, 07:40
Aktuality 269
Novak Djokovič uspěl u soudu s odvoláním proti deportaci, kterou mu nařídily australské úřady po zrušení jeho víz kvůli zpochybnění schválené výjimky z očkování proti koronaviru. Soudce Anthony Kelly víza světové jedničky obnovil. Djokovič dostal zpátky pas a může definitivně opustit detenční hotel, kde byl od čtvrtka uzavřen. Víza mu ještě může odebrat ministr pro imigraci Alex Hawke a zabránit mu tím v obhajobě titulu na Australian Open, které začne za týden. Své rozhodnutí nechává na později.
Profily hráčů
Novak Djokovič (© AFP)

Soudce Kelly rovněž nařídil, aby vláda zaplatila Djokovičovi náklady na právní zastoupení. Soudce kritizoval postup úředníků při jednání s Djokovičem a rušení jeho víza. Tenista se o tom, že to hrozí, dozvěděl ve čtvrtek krátce před čtvrtou hodinou ranní, kdy už trávil několik hodin na letišti. Úředník ho vyzval, aby předložil argumenty, proč by to australská strana neměla udělat.

V místopřísežném prohlášení, které bylo po procesu zveřejněno, Djokovič uvedl, že byl unavený, naštvaný a zmatený. "Byl jsem přesvědčený, že jsem splnil všechna nařízení pro vstup do Austrálie. Nerozuměl jsem tomu, co se děje. Nechápal jsem, proč zvažuje zrušení mého víza. Bylo kolem čtvrté ráno a potřeboval jsem nějakou pomoc. To jsem mu řekl," uvedl v dokumentu, který zveřejnil list The Age.

Devítinásobný vítěz Australian Open žádal, aby úřady počkaly do rána, než se spojí s právníky a australským tenisovým svazem. Opakovaně byl ujištěn, že má čas do půl deváté. Úřady mu ale vízum zrušily v 7:42, což mu nedalo šanci adekvátně zareagovat. Deportaci se vzepřel a skončil v detenčním hotelu. Při soudním jednání tam nepobýval. Podle listu The Guardian sledoval přenos ze soudu se svými právníky

Postup úřadů byl jedním z důvodů, proč soud rozhodl v Djokovičův prospěch. Soudce také zdůraznil, že kontroverzní výjimku Djokovič obdržel po důkladném posouzení. "Byla udělena nezávislou odbornou komisí specialistů, kterou ustanovila vláda státu Victoria," řekl. Při žádosti o výjimku se Djokovič opíral o to, že před Vánoci koronavirus prodělal. Pozitivní test měl údajně 16. prosince. Na sociálních sítích jsou ale ze 17. prosince fotografie, jak předává ceny mladým tenistům.

Ministr může víza zrušit i bez ohledu na soud
Vítězstvím u soudu ale Djokovičova anabáze neskončila. Zástupce australského státu Christopher Tran podle televizní stanice ABC upozornil soud, že ministr pro imigraci Hawke může využít právo na zrušení Djokovičových víz bez ohledu na soudní verdikt. Musí to ale mít podloženo například tím, že Djokovič při žádosti o vízum lhal.

"Imigrační zákon je komplikovaný a je v něm několik možností pro zrušení (víz) v rukou vlády, imigračního oddělení. Jedna z nich se týká žádostí, které obsahují falešné informace. Tato pravomoc ministru (Alexi Hawkemu) stále zůstává otevřená, pokud by se zjistilo, že pan Djokovič poskytl nepravdivé informace," řekl ABC News imigrační právník John Findley. Pokud by se tak stalo, čtyřiatřicetiletý tenista by nesměl do Austrálie tři roky.

V některých evropských médiích se v dopoledních hodinách SEČ (kolem 20:00 australského času) objevily informace, že Djokoviče podle jeho rodiny po úspěšném odvolání zatkla policie, ale podle listu The Age se tyto zprávy nezakládají na pravdě. Ministerstvo pro imigraci však stále zvažuje, zda Djokovičovi zruší víza znovu.

Dnes večer australského času ale ministr nerozhodne, uvedl The Age. "Ministr aktuálně případ posuzuje a proces pokračuje," uvedl úřad. Vyjádření o případném opětovném zrušení víz se podle listu očekává v úterý.

Dnešní virtuální slyšení začalo po menších technických obtížích obhajobou hráčových právníků, poté dostal prostor státní zástupce. Soudce Kelly během slyšení přerušil právní zástupce tenisty, aby si ujasnil kroky, které Djokovič před příletem do Austrálie podnikl. "Co dalšího měl vůbec udělat?" uvedl soudce na adresu tenisty.

Ačkoliv bylo jednání virtuální kvůli rychlému šíření varianty omikron v Austrálii, před budovou soudu se sešlo několik desítek fanoušků tenisové jedničky. Někteří z fanoušků mávali srbskými vlajkami. "Žije jako zvíře v lidské zoo. ... To, co se tu děje, je neaustralské. Je to politika a rozhodně rasismus," uvedl jeden z podporovatelů. Po vynesení příznivého verdiktu se příznivci nejlepšího tenisty světa radovali.

Další Djokovičovi zastánci se v neděli setkali před budovou parlamentu v Bělehradě. Promluvil k nim tenistův otec, který rovněž australské úřady obvinil z toho, že se k jeho synovi - a všem Srbům - chovají jako ke zvířatům.

Sympatie většiny Australanů se však kloní na stranu úřadů, píše agentura Reuters. V zemi je plně naočkováno na 90 procent dospělé populace a proti tenistovi vystupují zejména obyvatelé Melbourne, kteří si během pandemie Covidu-19 zažili nejdelší uzávěru na světě. Mnozí tenistovi vyčítají, že má jiná práva než obyčejní lidé.

Do podobných problémů jako Djokovič se v Austrálii dostala i česká tenistka Renata Voráčová, které úřady zrušily vízum po týdenním pobytu v zemi. Také ona měla zdravotní výjimku z očkování díky nedávnému prodělání nemoci. Na rozdíl od Djokoviče se Voráčová neodvolala a v sobotu odletěla, takže na Australian Open startovat nebude.

Kauza tenistů, zdravotních výjimek a víz pro vstup do Austrálie
04. 01. 2022 11:48 Kontroverzní rozhodnutí? Djokovič dostal výjimku z očkování a může hrát na Australian Open!
05. 01. 2022 09:58 Australany pobouřila výjimka pro Djokoviče. Země zaznamenává rekordní přírůstky pozitivních testů
05. 01. 2022 11:18 Zdravotní výjimka? Předlož důkazy, jinak opusť Austrálii, vyzval australský premiér Djokoviče
05. 01. 2022 17:40 Djokovič uvízl v Melbourne na letišti kvůli špatnému vízu, hlídá ho policie
05. 01. 2022 22:43 Djokovič musí opustit Austrálii, nařídily mu to úřady
06. 01. 2022 09:17 Djokovič odmítl opustit Austrálii. Zůstává v karanténním hotelu a čeká na pondělní soud
06. 01. 2022 10:48 Nadal: Novak znal podmínky dlouho dopředu, mohl se přizpůsobit (naočkovat)
06. 01. 2022 15:15 Djokovičovi rodiče: Se synem zacházejí jako s kriminálníkem. Je ve špinavém hotelu s imigranty
07. 01. 2022 12:58 Voráčové v Austrálii zrušili víza a zavřeli ji do hotelu jako Djokoviče. Češka poletí domů
07. 01. 2022 18:58 Voráčová: Očkování jsem po minulé sezoně nestihla, chytila jsem covid
08. 01. 2022 10:15 Djokovič v prosinci prodělal Covid-19. Proto dostal výjimku, uvádí Srbovi právníci
08. 01. 2022 15:13 Voráčová názor nezměnila. Dnes z Austrálie odletěla směr Dubaj
10. 01. 2022 07:40 Postup úřadů byl špatný, rozhodl soud. Djokovič má obnovená víza, ale hrozba vyhoštění stále trvá
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

269
Přidat komentář
Gracias_Mendoza
https://pbs.twimg.com/media/FIvmgZiXEAccmv4?format=jpg&name=large

Taky tam vidíte v obličeji / úsměvu tu bolest?
Reagovat
Patik
akurát som to chcel sem pridať..keď som ho uvidel s tímom na kurte normálne ma zahrialo pri srdci že konečneee... akoby riešili moje víza a môj štart..
Reagovat
Gracias_Mendoza
Co si budem povídat, je to malý krok pro Novaka, ale velký skok pro lidstvo...
Reagovat
Mony
Počkej za měsíc! Všichni zjistí, že testy, karantény, vakcíny, lockdowny jsou k ničemu.. A co s tím vším teď uděláme? Pořád věřím, že se tomu všichni hodně zasmějeme a půjde se v normálu dal... A to mám za sebou hodně nepříjemných 14 dní covidu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Gracias_Mendoza
svobodomyslné lidstvo
Reagovat
Krisboy
No nevím, já jsem si na jeho falešné úsměvy za těch deset let už zvykl smile
Reagovat
Mony
Tohle není falešný úsměv! Na kameru je zvyklý se usmívat, akorát si asi říká "Do čeho jsem to pro Boha vlezl"
Reagovat
turista
Nadal se před 2 hodinami vyjádřil, že je to celé cirkus. Budiž. Ale dále řekl, že by byl rád, kdyby Novak na AO nehrál což teda není šťastné vyjádření. To se toho Novaka tak bojí?
Reagovat
mendrit
Úplně v duchu fair-play.
Reagovat
Teo
Jako fakt že by byl rád, kdyby Djokovic nehrál? smile
Reagovat
RFanousek
To myslel ze srandy, smál se u toho když to říkal. Zároveň v tom samém rozhovoru řekl, že pro sport je nejlepší když hrají ti nejlepší.
Reagovat
mendrit
Úplně trapný fórek, ale stejnak to řekne do médií. Jestli by se tomu zasmál alespoň Roger.
Reagovat
Krisboy
Vzhledem k již legendární turistově natvrdlosti není třeba se tím vzrušovat. Ono mu taky za pár dnů dojde, že to od Nadala byl vůči Ježíšovi kompliment smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Radeji se nam vyjadri k zadosti gigina o navrat do Djokolandu. :)
To nas zajima, a ne najaky Nadal...
Reagovat
Krisboy
Gigin se ptal Noly a Marducha, nikoli tohodlenctoho.
Reagovat
Vlk-v-trave
1/ Mame noveho Robina Hooda.
2/ Celosvetoveho bojovnika za lidska prava.
3/ Bojovnika za svobodu Srbska.
4/ Svateho a dobrotliveho cloveka, ktery miluje cely svet. A cely svet ho take miluje, nebot dostal podrzku od vsech a take od Jimba, dokonce od Gyrose... od toho jidase Gyrose.
5/ Vysvetleni jeho svatosti... s bustou a svatym obrazkem Jezise pred ni. Mame tedy noveho Mesiase, tak jak predpovedeli redaktori Punto de Break pred tiskovkou.
6/ Zaverem na otazku testu PCR byl pusten srbsky folklorni kousek o srbovi, ktery vi, kde je jeho domov, a kde se nadsene vzdy vraci...

*
Po tiskovce se gigin vraci do Djokolandu...nahoda? :)

To by mohli dat i do expresek, toho gigina :)
Reagovat
No-le
Prý se stejně chystají Noleho zítra vyrazit.
Bývalý tenista a současný poslanec australského parlamentu John Alexander je proti tomu, aby ministr pro imigraci použil právo znovu zrušit Djokovičovi vízum. Hráčova přítomnost podle něj nepředstavuje pro Australany žádné zdravotní riziko. "Ministrova osobní pravomoc rušit víza je vytvořena k tomu, aby se zabránilo, že nám po ulici budou chodit kriminálníci nebo nakažlivé osoby, nikoliv k řešení možných politických problémů," uvedl na facebooku.
Reagovat
Jaaa1978
Zaver tlacovky
novinar: co robil novak na druhy den po pozitivnom PCR teste?
odpoved Djordeho : dakujem, tato tlacovka je skoncena smilesmilesmile
Reagovat
mendrit
Málo smajlíků na první pokus ? smile
Reagovat
gigin
Vemete mne zpátky do Djokolandu?
Reagovat
Vlk-v-trave
:DDD
Reagovat
Vlk-v-trave
Zalezi jestli ti Kozoroh da podrzku:)
Reagovat
gigin
No právě. A turista vole.
Reagovat
Vlk-v-trave
U neho mas utrum :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Hele, ale jak te vzal zpet Kozoroh... tak mozna jak posles turistovi nejakou tu lahev slivky, tak to projde za podporou vsech hlasu...:)
Reagovat
gigin
Já nevím jak to tam majú uspořádané a jaké jsou pravidla. Když jsem Djokoland založil, o všem jsem rozhodoval jenom já, takže to bylo v pohodě.
Reagovat
gigin
A Sonja ještě no :DDD
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
gigin
:DDDD hochu to je psychocirkus jak chceš :DDD
Reagovat
Krisboy
Takže ty jsi ex-diktátor? To bych do tebe teda fakt neřekl. Ty se nezdáš...smile
Reagovat
gigin
Tak já jsem tam byl tehda sám. Když jsem tu začínal. Pak přišla Sonja a bylo po diktátorství :DDD No a pak mi Mutademus řekl, že má pro mne fajn týpka z Lotyšska a bylo po všem.
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
Kozoroh
Pokud k tomu mohu říct něco já, tak jsem pro! smile
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
gigin
Děkuju, moc si toho vážím.
Reagovat
Nola
si robis prdel, ci? mas chut bojovat s ondrikami, backhandami, hubertami? vydrz, zajtra ho vyrazia a bude zase klud....

kazdy ma pravo vybrat si temnu stranu, tak ta vitam....
Reagovat
Kozoroh
https://twitter.com/i/web/status/1480529173789696001

"Jsem potěšen a vděčný, že soudce zrušil zrušení mého víza. Navzdory všemu, co se stalo, chci zůstat a zkusit soutěžit na Australian Open.
Na to zůstávám soustředěný. Přiletěl jsem sem hrát na jedné z nejdůležitějších akcí, která je v tenise pořádána, před úžasnými fanoušky."
Reagovat
lars
A proc to dal na Twitter ?
Reagovat
Krisboy
Aby si to lidi mohli přečíst.
Reagovat
gigin
:DDD
Reagovat
lars
A proc nedal na Twitter , ze mel pozitivni test na Covid v prosinci ?
Reagovat
Krisboy
To nevím, to je otázka na něj.
Reagovat
Jaaa1978
co robil Novak na druhy den po pozityvnom PCR?
odpoved: tato tlacova konferencia je skoncena
Reagovat
peRFect
:D
Reagovat
farr
Tiskovka ala Vláďa Minářu, už jen chybělo aby jako důkaz pustili záběry Noleho mučení a týrání a bylo by to komplet smile. Každopádně asi nejsledovanější událost roku to AO teda. Kam se hrabe nějaké OH a podobné pouťáky. Stejně celá tahle taškařice je podle notiček těch kdo na tom nejvíc vydělají (sponzoři, pořadatelé, stát Victoria) no a federálove ať jdou k šípku. Vivat divadlo smile smile
Reagovat
mendrit
https://www.theguardian.com/sport/2022/jan/10/i-am-not-vaccinated-novak-djokovics-interview-with-australian-border-force

Jakože v takové situaci se Nole zachoval velmi střízlivě a postupoval jak nejlíp to šlosmile
Reagovat
Grape
No na jednu stranu je fakt, že z toho Australani sami udělali neskutečný guláš, na druhou stranu je však zřejmé, že i Novak je pěkný blbec - protože buď si celou tu historku o pozitivním testu ve spolupráci se srbskými úřady vymyslel a nebo šel den po pozitivním testu mezi spoustu lidí. Jiná možnost není.
Reagovat
Ondra979
jj tak to je..tohle proste Djoker podelal a to fest..i kdyz mu to nakonec asi projde
Reagovat
mendrit
Tak u nás po pozitivním testu se bude chodit legálně i do práce. To je mimo starost Australanů a hysterky ať klidně hysterčí.
Reagovat
Grape
Jistě, budou moci chodit ti, u kterých to lze zařídit tak, aby nikoho nenakazili. Novak ale šel mezi lidi.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Joker je mesiáš, ten nemůže nikoho nakazit a ani nikdo jehosmile
Reagovat
Krisboy
Tak mesiáš nebo Ježíš? Kua já už se v tom ztrácím smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
já taky ne, četl jsem tu obojísmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ovsem to je pecka, mame tady noveho Robina Hooda, Bojovnika za svetova lidska prava a svobodu, boj za narod Srbsky, atd. :D

Punto de break pred tiskovou:
tiskovka bude o novem Mesiasi :D
Reagovat
Vlk-v-trave
I Kyrgios mu dal podrzku:)))
Famozni jazyk...
Reagovat
gigin
Sam gladan kao vuk.
Reagovat
Vlk-v-trave
Mame noveho Jezise :D
Slovo si vzal jeho otec...
Reagovat
Krisboy
Jestli si vzal slovo otec, tak už si v životě nepinkne.
Reagovat
Vlk-v-trave
Reagovat
lars
Víza mu ještě může odebrat ministr pro imigraci Alex Hawke své rozhodnutí nechává na později.

treba pred Jokerovicovym doservirovanim finale AO22 napr. za stavu 3.-5. setu 5:4 :)
Reagovat
Krisboy
Může někdo natvrdlému vysvětlit, jak Djokovičovi pomůže, když budou jeho "fanoušci" skákat po autě, ve kterém (snad) jede?

https://sport.aktualne.cz/tenis/djokovicovi-priznivci-radili-v-melbourne-policie-pouzila-pep/r~bfd8b14a721511ec8a900cc47ab5f122/
Reagovat
mendrit
Rozhodně to není nic co by ho mělo dále stresovat oproti tomu čím si teď prošel.
Reagovat
ipko
https://www.idnes.cz/sport/tenis/novak-djokovic-soud-prenos-porno-skandal.A220110_112025_tenis_ikuc
Reagovat
farr
Falešný positivní test: 100$
Falešný očko certifikát: 1000$
Kyselý ksicht Nadala:
https://images.indianexpress.com/2019/05/nadal-1200.jpg?w=389
K NEZAPLACENÍ smile

Na všechno ostatní je tu MasterCard smile smile
Reagovat
Kozoroh
https://twitter.com/i/web/status/1480495148240830464
Reagovat
Pe3k
Po těch všech (fejkových) zprávách co od rána proběhly by musel minimálně oznámit, že je Goa'uld aby něčím ohromil a to by taky vysvětlovalo proč nepotřebuje očkování, jeho symbiont ho totiž ochrání...
Reagovat
serbianfan
Jestli ho nechají hrát tak třešnička by byla první kolo Djok- Gyros :D
Reagovat
Patik
Djokovič - Murray
Reagovat
Pe3k
Gyros, Wawrinka, Raonic, Federer, nehrají, Můra tam je do počtu, Nadal něco uhraje a Djokovic bude rád jak si vůbec zahraje. smile
Reagovat
turista
Bude-li moci Djokovič hrát, tak nebude v optimální pohodě z důvodů velkého stressu, který zažívá. Zverev, Medveděv,Tsitsipas nebo Rublev pro něj můžou znamenat konečnou. Umějí ho porazit. Nadal sice v pohodě je, ale zmínění hráči jsou taky schopni si s ním poradit. Myslím si, AO letos vyhraje někdo mimo Big 3.
Reagovat
farr
Naopak já si myslím, že celá tahle anabáze Noleho jen posílí a lepší motivaci do začátku turnaje si "nemohl" ani přát. On je naturelem kverulant a vždy šel proti proudu. Věřím stát se něco podobného Rafovi nebo Fedexovi tak by se jim rozklepali kolena. Ale Novak přežil i bombardování, na tuhle epizodku s retardovanými degeneráty z Aussie si za pár let vzpomene jen tak BTW. smile
Reagovat
Andrew89
Novak byl na odběru 16.12.2021 v 13:05 , pozitivní výsledek měl ten den ve 20:19....druhý den byl na akci s dětma.....tak já teda nevím....to je tak hloupej, nezodpovědnej nebo je ten test teda falešný?smile
Reagovat
brixner
Ježiš, měl už hodinky posunutý na australskej čas, né! Už to pochop qurva...smilesmilesmile
Reagovat
Andrew89
to je pravda:D pardonsmilesmile
Reagovat
brixner
No proto...smilesmilesmile
Reagovat
lars
to tezko, kdyz potom trenoval ve Spanelsku a pak letel do Australie :)
Reagovat
vladka
Je to kašpárek a doufám, že ho někdo v případě, že bude hrát, vygumuje -brzo
Reagovat
mendrit
Třeba byl bezpříznakový a covid tak dost pravděpodobně ani nešířil. Tak jako tak to může být Australanům jedno, pokud v podmínkách nemají, že musí dodržovat Australskou karanténu ikdyž se nakazí v Srbsku.
Reagovat
blixa
"Joe musí zemřít!"
"Copak vy už ho nemilujete?"
"Plivnu na jeho rakev."
"Já taky, ale jak ho do ní dostat?"
Reagovat
Krisboy
"Jste přece muž!"

"Ehm....jsme přece muži "

smile
Reagovat
brixner
Co to je za kundovinu?? Neznam, to víš, ujíždim na terminátorech a tak...smilesmilesmile
Reagovat
blixa
Bože ... "Limonádový Joe aneb Koňská opera" z roku 1964, stáhni, zhlédni, ať nejseš za ostudu !
Reagovat
brixner
No jo, todle už sem viděl, jen si prostě nepamatuju, co v těch filmech krafaj. Mě tydle monology moc neberou, mam rád, když hovořej zbraně!smilesmilesmile
Reagovat
blixa
A přitom tady jseš tak verbální ... žvando ... smile
Reagovat
brixner
No, zrovínka teďkonc mam vobdobí klidu zbraní, to se tak stane, když začnu rozjímat...smilesmile
Reagovat
Patik
Povedal by som že ten štart na turnaji už má viacmenej teda asi istý nie ? otázkou bude v akom rozpoložení nastúpi na zápas..a obávam sa že mu môžu bučať do zápasov..
Reagovat
Krisboy
https://sport.aktualne.cz/tenis/na-webu-urcenem-pro-prenos-soudniho-jednani-o-djokovicovi-se/r~83ad4a4e71fe11ec8a900cc47ab5f122/
Reagovat
Vlk-v-trave
Mistni anarchisticky krouzek na cele s lidrem FU tak chtel upozornit soud na to, ze hrac trpi na tezkou pornofilii, a diky tomu ma problem si vyridit dobre vsechny papiry atd. toz aby to vzal soud v uvahu a postupoval humanne, a ten se opravdu slitoval a Djokovice propustil...

Uz to bezim dat na twitter, a do hodky to mame na idnesu aj v expreskach:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak jsi měl zase pravdu, Joker je pornofilsmile ale že si to neodpustí ani u soudu, to už je v tom až po ušismile
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
Pavol
Austrálsky tenista Nick Kyrgios verejne skritizoval úrady v Melbourne za to, ako zaobchádzajú s Novakom Djokovičom. Na stranu Srba sa pridal aj John Isner, ktorý je rovnakého názoru ako austrálsky bombardér. smile
Reagovat
Krisboy
Vyjádření těchto dvou už jsou několik dní stará. Občas zvedni hlavu od tiketů a sleduj, co se děje okolo.
Reagovat
mendrit
Tak nakonec za přimluvení Nadala hrát může, ale za celou dobu v Austrálii nesmí sundat respirátor třídy FFP3.
Reagovat
giovani
Dobréé
Reagovat
Patik
ja som čítal že má hrať s dvojmetrovým odstupom od loptičky..
Reagovat
Krisboy
A musí mít jednorázové latexové rukavice. Měnit je musí po každé změně stran, samozřejmě.
Reagovat
Patik
Raketu si nesmie rozbalovať z fólie..mohlo by to totižto preniesť koronu od chlapíka čo mu vypletal raketu..
Reagovat
Krisboy
Zákaz jakéhokoli občerstvování během zápasu je pochopitelně samozřejmostí. Napít a najíst se musí před zápasem/po zápase ve vězení.
Reagovat
Patik
a zabudol si dodať že po každom sete musí byť testovaný antigenom..
Reagovat
Paseka
V Austrálii je naprostý terror !!!

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=518946265870218
Reagovat
brixner
Jojo, je to tam paseka!
smilesmilesmile
Reagovat
jackiec
Zavřete i toho jeho nesympatického fotra za lžívé informace co tam v Jugoslávii poskytuje novinám.
Reagovat
Ondra979
ten jeho otec je regulerni magor..ale v SRbsku je v bezpeci, mel by letet na turnaj ho podporit ale na to nema
Reagovat
Nenela
Fotr by uz mel zavrit hubu, v jednom kuse Nolemu skodi, muze za pulku jeho spatne povesti
Reagovat
gigin
A za jeho tenisovou kariéru.
Reagovat
Pe3k
a za jeho existenci
Reagovat
gigin
To není nikdy jisté.
Reagovat
Nenela
Aj to muze byt smile
Reagovat
Nenela
Taky pravdasmile
Reagovat
Nenela
Pravda
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Vlk-v-trave
Reagovat
Krisboy
Že byl znovu zatčen do světa pustil Srdjan smile
To je prostě borec, za Ježíše se musí bojovat všemi prostředky smile
Reagovat
dappe
Stejně ho dostanou na té evidentní lži (pokud budou opravdu chtít). Rozhodnutí je opřeno v uvozovkách pouze o procesní pochybení úřadu. To může být velmi rychlé, každopádně je to docela zamotané.

Zaujaly mě protesty v Srbsku moderované starým Djokovičem, z toho nějaký stream nebyl? To by mohlo být velmi poučné. :)
Reagovat
Grape
Tohle už je fakt jak telenovela. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
10:14 Djokovič byl v Austrálii znovu zadržen.
10:34 Změna: Djokovič zatím zadržen nebyl
:D
Tenhle Svet nepolozi kovid, ale jednou urcite socialni site... tam staci napsat: konec sveta za 1 den, neznamy meteorit se blizi... a lidi stadne budou hledat diru v zemi jak pstrosi...
Behem 20 minut nekterym stacilo, aby uz vyrkli sve vlastni soudy:) A co ted...ze...Jak tady, v takovych podminkach, a ted bojovat za tu svatou pravdu :D

https://www.youtube.com/watch?v=qkPU1hwlDVs
Reagovat
blixa
"Fraška života letí kupředu jak splašená herka - a diváky už pranic nezajímá zápletka prvního aktu!" Hogofogo
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale pokud jeste nekdo nevedel, kdo to je Djokovic, tak behem tydne uz vi pomalu kde kdo i decko nekde v Gronsku, ze nejakej takovej chlap existuje:)
Tomu se rika marketingovy majstrstyk roku:)
Reagovat
farr
Teď už z Noleho, ale opravdu udělali mučedníka. Pěkný teda, stát co nerespektuje výroky soudů není nic jiného, než fašounská totalita. Ačkoli mi názory zrovna toho "všeznalce" ze Slavíka Janečka nejsou kdovíjak po chuti, o tom že Austrálci maj totalitní prvky režimu nelze vůbec pochybovat. Na zvážení opravdu zavedení mezinárodních sankcí a odebrání AO minimálně na 50 let smile smile ...
Reagovat
expert69
djoko oko svým svobodným projevem ohrožuje státní suverenitu. Lidská práva mohou být omezená, tak se to píše v pramenech práv skoro všude na světě.
Reagovat
farr
Teďka sem tedy zvědav jak to bude v praxi vypadat, Nole má povolení hrát AO, ale zároveň je zatčen. Tudíž z logiky věci ho na každý zápas bude eskortovat ozbrojená stráž a na žádost o bezpečí okolí Nadal s Fedexem zařídili, aby Nole měl řetězy nasazené i během hry...Aneb, to bychom se na to podívali, že by Nole mohl vyhrát 21. Slam smile ...
Reagovat
FulnekUltras
doktora Sládka do sněmovny z Pankráce radši nepřivezli - a díky tomu byl zrzavý tavárišč Gável v roce 1998 podruhé zvolen prezidentem ČR smile
Reagovat
Ondra979
no tohle uz je opravdu fraska..soud jednou rozhodl, tak uz ho maji nechat, i kdyz se mi to rozhodnuti nelibi..
Reagovat
sojka1
ale snad ani v te frasce soud nemuze opirat rozhodnuti o procesni chybu....
Reagovat
steve79
Souhlas.
Reagovat
Mony
Soud nezkoumal pravost předložených dokumentů. To je jediná otázka, která ho může vyhodit z Austrálie na 3 roky.. A to, že den po pozitivním testu byl s dětmi, je docela vaznesmile
Reagovat
Ondra979
jo to je..rozhodne si nemyslim, ze to rozhodnuti je uplne v poradku vzhledem k velmi podivnym okolnostem s pozitivnim testem..ale je to tak, australani taky nemaji uplne ciste svedomi v tomto, ale porad meli pravo mu ten pobyt neumoznit, rozhodli jinak a ted uz si ho asi vyhostit nelajsou, to je muj odhad
Reagovat
Mony
Rozhodnutí soudu by vždy mělo být v pořádku, ověření pravosti je na někom jinem
Reagovat
Ondra979
tak to tezko, i soudce je jen clovek a muze udelat bud chybu, nebo byt nejak "ovlivnen"..v tomto si nelze delat moc iluze..a nechapu, proc soud se nezabyval pravosti toho potvrzeni..to by me i zajimalo, ale nevim
Reagovat
Mony
Na to nebyl cas
Reagovat
Ondra979
nj tak to mel dost kliku, kdyby byl, tak to asi nedopadlo..
Reagovat
Mony
Kliku proto ještě nemá.. Ještě se to může zvratit
Reagovat
Ondra979
muze, ale neverim tomu..
Reagovat
Mony
Pokud byl s dětmi den po pozitivite? smile
Reagovat
mendrit
To ale nebyly Australské dětismile
Reagovat
Mony
Je fakt, že ty Srbské děti mohly být též všechny pozitivní a Djoker by jim neměl vaditsmile.. A že výsledky PČR testu mohou trvat v Srbsku 2 dny, taky může být východisko..
Reagovat
brixner
Tedy ne, že bych to kdovíjak vyhledával, ale zatím jsem nikde nezaznamenal Rogerův oficiální názor na tuhle věc! Anebo ja Roger tak rozumný, že si k sobě nikoho nepustí? Kdejaký jouda se vyjadřuje, ale ten největší z největších pořád nic...smile
Reagovat
annah
Myslim, ze mlčí, protoze ma rozum. Vyjadřovat se k něčemu, kdyz nemám v ruce všechny informace, jen ty rozporné z médií, je k ničemu.
Reagovat
RFanousek
Ten se radši po*ere než by řekl co si myslí, jako vždy. To je to jediné, co mi na něm někdy vadí.
Reagovat
brixner
Kdyby teď Srb praštil do stolu a řekl:
"Seru vám tady na to, chci letět domů!"

Pustili by ho vůbec ze země??
Reagovat
peRFect
pustili, ale ne do letadla, musel by to doplavat ))
Reagovat
blixa
A aby doplaval bezpečně, poskytli by mu jako doprovod hejno bílých žraloků ... smilesmile
Reagovat
brixner
Blixa, ty už tady taky zevluješ?
Ale jo, právníky tu potřebujemsmilesmilesmile
Reagovat
blixa
Co já mám společného s právníky ? smile
Reagovat
Nenela
Ode dneska jsi pravnik. Budeme se spolehat na tve rady v teto kauze smile
Reagovat
blixa
Chmmmm, zajímavé. No co bych vám tak doporučil, k této kauze ... snad jen že ji doporučuji zapíjet výhradně Shiraz "Director`s Cut" ročník 2016 z australského Langhorne Creek od firmy Heartland.
A co vás čeká ?
"Opojný Shiraz s hlubokou vůní čokolády, fialek, tabáku a zralých ostružin. Plná a výrazná chuť ovoce dělá víno téměř neodolatelné."
S tímto vínem přežijete i tuto kauzu !!! Doporučují čtyři z pěti právníků !
smilesmilesmile
Reagovat
brixner
No, jen jestli tendle sajrajt pijou i ti bílí žralocí! Vono by se klidně mohlo stát, že až si je Srb vosedlá, voni ho vodtáhnou do Číny, to víš-dezorientace! Já si taky vobčas pletu poschodí...
smilesmilesmile
Reagovat
blixa
A místo roztoužené sousedky tě pak čeká její "roztoužený" manžel ... smilesmilesmile
Reagovat
brixner
No, to už se taky stalo! Naštěstí k aktu došlo v přízemnim bytě, takže sem taktně a nevodkladně vyhop z vokna ven a pílil domu, do bezpečí! No, tenkrát to prošlo, ale skoro sem si kák, přiznávam...smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ano, a protože je Shiraz původem z Íránu/Persie, tak tím bude zdůrazněn demokratický přístup ke causesmile
Reagovat
blixa
smile
Reagovat
Fandina
Už je z toho fraška na entou. Osobně přeji Nolemu, aby AO vyhrál, ale jinak je to komedie od všech.
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
giovani
Na Idnes.cz zverejnili info o zatknutí Noleho
Reagovat
Krisboy
Nechápu, proč ho prostě nezastřelí? Co všechno by se tím ušetřilo...smile
Reagovat
brixner
Minimálně tři žrádla denně!
smilesmilesmile
Reagovat
giovani
Možná i na to príde, ale iba ak by sa pokúsil o útek.
Pozn. ÚKOL ZNĚL jasně. Pochopili mi rádcové !
Reagovat
giovani
Je opäť zatknutý, šikanujú ho ďalej.Ubohažiaci
Reagovat
Krisboy
Australian Open

vyhraje Nadal a Kvitová. Jejich forma hovoří za vše.
Reagovat
Vlk-v-trave
Fšeci sú tu vy aj pý
ona aj on aj vy aj ty
to enom ja su zaséj istě
v blbú chvílu na blbém místě... :DDD

https://www.youtube.com/watch?v=vGgh_W-lyeM

Tak jako peknej den, ze preji...:)
Reagovat
gigin
:DDDD
Reagovat
Jaaa1978
djokovic zvazuje odchod z aus. urady ho chcu opatovne zatknut
Reagovat
steve79
Kde to čteš ?smile
Reagovat
Krisboy
The Guardian?
smile
Reagovat
blax
Tweet Noleho bráchy. Guardian jede online zpravodajství

https://www.theguardian.com/sport/live/2022/jan/10/novak-djokovic-appeal-federal-circuit-court-cancellation-australian-visa-covid-vaccination-live-updates
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
sojka1
:-)))
Reagovat
Krisboy
Tipsport asi ví více, s Nolem vůbec nepočítají.
Reagovat
farr
Ve světlě tomto pro mě se nabízí aby Voráčová vysoudila na zblnutých AUS úřednících, kteří vyloženě jednali dle not politiků poslední grešli. To máme ušlý zisk za upření potencionálního GS, letenky za předčasný odjezd, nemajetková újma a újma na dobré pověsti... Bych to viděl suma sumárum tak na 2-3 miliony Aus $... smile
Reagovat
Krisboy
"Poškození dobré pověsti"??? U Voráčové??? To by se soudci váleli smíchy smilesmilesmile
Reagovat
farr
Celý koment prosím brát jakou velkou nadsázku *2smile ,ale de jure co si budem celá tahle fraška je jenda velká absurdita... Doufám, že Novak vyhraje na plné čáře a vyvolá vzpouru v trestanecké kolonii. Lidi by se neměli nechat takto brutálně politiky vykořisťovat..smile
Reagovat
Pe3k
Když o ní běžela reportáž v Australské televizi, tak tam bylo napsane Czech tenis star...
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Kozoroh
Austrálie to chce hrát na obě strany. Chce mít mezinárodní sportovní akci a zároveň omezovat vstup cizích hráčů (dle očkování). Uplatňováním obojího však ničí sportovní integritu svého GS. Japonsko před půl rokem pořádalo mnohem větší sportovní akci než je AO, nevyžadovali povinné očkování a akce proběhla bez větších problémů, bez hromadné nákazy přímo způsobené sportovci na OH. Protinožci ve srovnání s potomky samurajů působí jak paranoidní ustrašenci.

Chování australských úřadů mi připomíná jednání dědečka hostinského z cimrmanovské hry Hospoda na mýtince. Postavil si hospodu, ale chodili mu tam lidi, tak si postavil jinou na mýtince v lese. Cimrman opět ukázal, jak je nadčasový. smile

Austrálie může zamezit vstup na své území neočkovaným osobám, ale v tom případě nemůže pořádat OTEVŘENOU sportovní akci! Kvůli tomu, že chce obojí, máme nyní tuto toxickou frašku.
Reagovat
Krisboy
Vole, zrovna ty dělej blbýho, že nevíš, co slovo OPEN u turnajů znamená smile
Reagovat
Skeec
Proboha co nechápeš na tom, že tam žijí lidé, kteří bez očkování nemůžou/nemohli za rodinami a nějakej Djokovič si tam jede hrát tenis. Pravdila mají platit pro všechny stejná. Stejně tak by to mělo platit i pro politiky, prostě pro všechny. Bohužel to tak není. Doufám, že ho deportují a zakážou mu vstup na tři roky. A ať si to pak řeší s tím kdo ho tam pozval. Tvoje zaslepenost 21. GS je až zarážející.
Reagovat
brixner
No jo, ale kde seženou jinýho plajera, kterej jim tam ten jejich turnájek zprzní 10x? Aháá!

I když...takovej Nick je ještě mladej soplík...
smile

smile

smile
Reagovat
kecam
To podepisuji!
Reagovat
mendrit
Chcípla mi koza, tak sousedovi musí taky.
Reagovat
Skeec
A jeje, další takový "hrdina bojující za svobodu". Radši přemýšlej než napíšeš, protože to co jsi napsal je úplně mimo.smile
Reagovat
RFanousek
Však ty pravidla jsou deb*lní a totalitní a tohle může být první vlaštovka návratu do opravdového normálu. Takže výborně Novak!
Jinak - dostal výjimku. Pokud nechtěli dávat výjimky, tak je neměli umožnit. On jen využil pravidel, to je vše. Neudělal nic špatně.
Reagovat
Mony
Hele, tady bojují min. 3 instituce proti sobe. Soud tedy ani není bojovník, tam to dali nějakým mladým zobakum, kteří byli nuceni se případem zabývat přes vikend(mazakum by to asi nevonelo), koneckonců náročný případ to asi nebyl... Pak tu jsou organizátoři AO, kteří o Djokera bojují jako o svoji mámu. 3.souper je vlada i provinční orgány.. Těm rozhodnutí soudu taky může vyhovovat, protože mohou říci "To mi ne, to soud! " a mají ruce i svědomí před lidem čisté.. Ona nakonec neúčast Djokera by byla noční můrou i pro ty, kteří do tedka proti němu brojili. Prostě nemohli jinak, aniž by neztratili tvar.. Takhle půjde vše v oslavném sportovním duchu...Bez Djokera by asi i těm politikům něco "lechtalo" v zádech.. Ale stejně tu ještě reálně hrozi, že se ukážou některé dokumenty jako falešné.. To by pak asi celý AO byl o něčem jiném... smilesmile
Reagovat
mendrit
Víza mu zrušili, protože se jim nelíbilo, že výjimku schválenou nezávislou komisí stanovenou státem Victoria dostatečně nereprezentuje Austrálii, ale jen stát Viktorie.

Takže po něm chtěli neexistující schválení od samotné vlády a dali mu na to 20min za situace, kdy celou dobu měl stále vypnutý telefon. Až po té, co nepodepsal souhlas s odepřením vstupu do země, následovala deportace do tábora pro uprchlíky v doprovodu policie. tj. asi 5h po příletu.
Reagovat
Mony
Myslím, že verdikt soudu tyto pře prehlusi. Teď už jde jen o pravost dokumentů.
Reagovat
mendrit
Dokumenty pravé jsou o tom není pochyb, taky věřím, že má i protilátky v dostatečné míře, ale kdyby přeci jen byl PCR test vystaven zpětně, tak to by kdokoli jen velmi těžce dokazoval a důvěřovat by šlo jen samotnému Djokimu, pokud by se usvědčil z účelové výroby pozitivního testu. Takové informace se ale zveřejňují in-memorian, tak pokud jsi mladší ročník, tak se třeba dočkášsmile
Reagovat
Mony
Pokud skončí tiskovku na otázku "Co jste dělal den po pozitivním testu"!?.. Já bych teď v jeho kůži být nechtěl.. Myslím, že se celý TP do AO nudit nebude..
Reagovat
blax
Koukám Kozoroh vylezl klasicky po výhře z kanálu, teď tu bude brutálně onanovat nad svým idolem, obhajovat ho, jak kdyby to tady Nole četl a až jednou zase prohraje, tak o něm zase pár týdnů neuslyšíme. Klasika smile
Reagovat
Kozoroh
Lol, já vydal podrobný komentář v sobotu, kdy nebylo jasné, jak soud rozhodne. A k skoro každé prohře Novaka na kurtu postuju svůj koment.

https://www.tenisportal.cz/zpravy/djokovic-v-prosinci-prodelal-covid-19-proto-dostal-vyjimku-uvadi-srbovi-pravnici-32554/
Reagovat
safi1313
Kyrgios pozitivně testovány na covid a odstupuje ze Sydney
Reagovat
gigin
Tak to má za to, že se zastával Noldy.
Reagovat
brixner
Že jo, maš práudu Gigi! A to bol Nick voľaaký ašpirant na titúlsmilesmilesmile
Reagovat
gigin
A měl hrát s Fognou, to slibovalo hezké zážitky a guvno no :)
Reagovat
Pavol
Lebo je výnimočný tenista. Dufam že ho to poriadne naštartovalo a pôjde ako motorová píla. Aj keď tlak bude veľký. A Nadal nech urobí voľajaké múdre vyjadrenie. smile smile smile
Reagovat
Pavol
Malé zemiaky sú na svete na to aby vinikli tie veľké. smilesmilesmile
Reagovat
brixner
Čo to je zemiaky?Daaké nové nudľe?
smilesmilesmile
Reagovat
Pavol
brambory
Reagovat
Krisboy
Stejně prohraje ve druhým kole s J1rkou, takže to celé bylo celkem zbytečné smile
Reagovat
steve79
Na základě čeho dostal povolení ? Měl pozitivní test, ale druhý den se fotil s dětmi na nějaké akci. To je porušení izolace.
Reagovat
mendrit
A až pojedeš na dovolenou, tak tě na hranicích budou prověřovat, jestli si v minulosti v jiném státu něco neporušil, jinak tě se správně čistým štítem nevpustí.
Reagovat
Kozoroh
U PČR trvá vyhodnocení cirka 24 hodin (pokud se mýlím, tak mě opravte). Bylo od něj krátkozraké se té akce zúčastnit, když neměl jistotu, jestli je nebo není nakažený, ale nevěřím tomu, že by ÚMYSLNĚ šířil nákazu.
Reagovat
Krisboy
To snad nikdo netvrdí, že úmyslně šířil nákazu! Ty tady někoho obviňuj, že mu nenávist zatemňuje rozum. Jsi úplně stejný.
Reagovat
mendrit
Jen podle jiných zatemněných to má posuzovat Austrálie. Taková nenávist na fóru hned po ránu.
Reagovat
Andrew89
prosim tě...netrvá vyhodnocení 24hod...to jen u nás jsou neschopní. Tak ho slepě pořád nebraň. V Dubaji jsem měl PCR za 1,5h výsledek...smile
Reagovat
Kozoroh
No jo, ale takový PCR jsi měl v Dubaji, ty myslíš, že takhle kvalitní PCR mají v Srbsku??? smilesmile Po ekonomické stránce a zdravotnictví máme nad Srby stále navrch, máme dokonce lepší zdravotnictví jak Britové, tak tu nevykládej o neschopnosti, lol!!
Reagovat
Andrew89
a ty myslíš, že Novak nemá i v Srbsku exklusivitu?Myslíš, že šel na odběrové místo někam v Bělehradě?:D tak prosim tě...neztrapnuj se už. Onanuj si u něj dál, ale nepiš tu bludy. Najednou je to obyčejný muž z lidu... :Dsmile
Reagovat
Kozoroh
Ani já, ani ty jsme u Djokova testu nebyli. Takže možnost, že jím podstoupený test se vyhodnocoval 24 hodin, není vyloučena.
Reagovat
peRFect
Tvoje obhajoba Novaka je skoro až paranoidní. Že jsi takto nevystupoval, když AO zveřejnilo, že bude bude jen pro očkované sportovce? Trochu soudnosti měj a to hlavně k sebe sama.
Mmch, je vrcholem arogance, sobeckosti a bezohlednosti, jít na test a do jeho výsledku dělat že nic a navštívit sportovní akci. U Novaka mě takové chování nepřekvapuje a asi ani to, že jsi schopen to tady ještě obhajovat. Nicméně jsem přesvědčen, že kdyby šel ráno na PCR, tak večer, vlastně v noci, už výsledek zná. Daleko pravděpodobnější je tak verze, že prosincové prodělání covidu je tak pouhopouhou fraškou. Ostatně, dle pravidel aussie, by mu to mělo být k ničemu, nebo se pro účast na AO uznává prodělání do 10.12.21 včetně.
Reagovat
sprchon
Paráda! Jak psal gigin, morálního vítěze letošního AO máme. Teď by to tam mohl vyhrát celé. Tentokrát bych mu to opravdu přál. smile
Reagovat
gigin
Tvl!! Co ty tu??? Jestli se dostane na kurty, tak to tam vykřápe celé. A jestli narazí na Rafu tak aj ptíce budú létat :))))
Reagovat
sprchon
To víš, potřebuju trochu odreagování a tahle kauza mě zajímá. smile Hodně si u mě Djoko šplhnul.
Reagovat
gigin
Šak aj u mne :))) a jsem rád, že jsi tu.
Reagovat
sojka1
proc Gulba skrecl v kvalde?
Reagovat
gigin
Vůbec nevím sojči, díval jsem se jen na první set, on tam nikdy nic neuhrál, takže jsem ani s ničím nepočítal. Zkusím zjistit, ale asi horko, záda, rameno....
Reagovat
gigin
Pravé rameno, klasika...
Reagovat
sojka1
klasiku mam v malicku ;-) to bude manžeta...
Reagovat
gigin
On už to má dlouho, operaci nechce. Ať už zaleze a jde točit nějaké filmy. Se těším.
Reagovat
sojka1
:-)) jinak jasne, ze dlouho, to uz je terminus technicus - syndrom rotatorove manzety...
Reagovat
gigin
Děkuji za osvětu, sojči :))
Reagovat
Tiebraker
Snad tu balkánskou špínu vyhostí. Nejdřív ať se naočkuje a pak ať hraje. Stejná pravidla pro všechny.
Reagovat
mendrit
Nejdříve umožníme výjimku podle které se řídí, soud ji potvrdí a pak se jej mají vyhostiti? Myšlení vzteklého děcka.
Reagovat
Andrew89
soud nejednal o výjimce....ale to je jen takový detail....
Reagovat
turista
Pokud ho vyhostí tak už Austrále není Austrálie, ale Jižní Čína s Covidovou totalitou. A to si myslím, že Djokovič udělal chybu, že nebyl v průběhu roku 2021 zaočkován aspoň dvěma dávkami a druhou chybu, že ventiloval svůj odjezd na AO na Twitteru. I světová jednička je chybující člověk, který rozumí tenisu, ale nikoliv medicíně.
Reagovat
Mayo
Presne podľa ocakavania si ide Djoki pre 21. titul smile
Reagovat
peRFect
No a máme tu mega maškarádu za sebou.Týden vydržet a první grenslem je tu.
Reagovat
aligo
Australané v Melbourne bez očkování nemůžou jít snad ani nakoupit, ale Nováček si může pinkat za milióny smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Tak predsa len dvojitý meter. Ockovanie uz zrazu neplatí. Voráčová nemá dostatok dolárov, aby mohla zostat.
Reagovat
Nenela
Presne tak. Novakovi to preju, ze muze zustat, ale je jasne, ze Voracova by si tym pravniku nemohla dovolit, takze odjela a splnila ulohu obetniho beranka. Jako vzdy penize az na prvnim miste. Renate by se meli omluvit a pozvat ji zpatky.
Reagovat
Mony
Jednak, ale také je vidět rozdíl ve hračích a šampionech
Reagovat
gigin
Gratuluju k výhře sta éček.
Reagovat
smazaný uživatel
Dakujem. Mat stovku s Djokovicom v turnaji je lepsie ako nemat stovku s Djokovicom v turnaji.
Reagovat
Kozoroh
Soud ukázal, že postup aus vlády vůči No1emu byl opovrženíhodný hon na čarodějnice. Namítej si, co chceš, ale je to tak. Zdravý rozum, tolerance, úcta k právu byly pošlapány fanatismem a snahou nahnat body před volbama.
Reagovat
peRFect
U tebe se návštěvy vyzouvat třeba nemusí. U nás ano, a vyžadujeme to.
Reagovat
mendrit
Vlastní přezůvky s sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd, sud podlahol loby. Ak by isiel podla paragrafov, Djokovic uz sedi doma. Je to preukazatelny podvodnik.
Reagovat
Kozoroh
Ale ho*no. Prostě tě štve, že soud rozhodl v No1eho prospěch a snažíš se to zastírat kecama o lobbingu. smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Ides na krv kamosko, zakony su vedlajsie :)
Reagovat
turista
Kdyby byl svět spravedlivý, tak má Nadal 30 GS a Djokovič 0 GS, že ano, no.
Reagovat
turista
smile
Reagovat
Ondra979
nj je to ukazkovy dvoji metr..ale dalo se to trochu cekat..vymysleli si pozitivni test a projde to..uvidime, co reakce australske verejnosti ale cekam, ze bude spise negativni
Reagovat
smazaný uživatel
Cakal som to, zarobil som na tom drobné.

Ale Kozoroh sa ide rozrdrapit aby prinavratil Novakovi morálny kredit, ktory je navzdy v prdel*.
Reagovat
turista
No tak Nadal je taky permanentně podezřelý z dopingu anaboliky jak řekl německý dopingový odborník prof. Fritz Sörgel i když mu nikdo nic nedokázal. Takže s nějakým kreditem u veřejnosti bych si na Djokerově místě hlavu nelámal.
Reagovat
Kozoroh
Takže australská garnitura hodlá pohrdat právem, když soud rozhodl v Novakův prospěch?! ? smilesmile Tím jen ukážou, že už nejsou právním státem a země s tak pokřiveným myšlením nemá morální právo hostit grandslam! Pak by se mělo AO přesunout do Dubaje, Japonska či někde jinde v Asii a přejmenovat se na 'Asian Open'.
Reagovat
paprikovygulas1
To ty si ten legendárny fanúšik Djokoviča, ktorý je roky zavretý v izbe?
Reagovat
giovani
Presne tak
Reagovat
paddy
smile

---
...Sympatie většiny Australanů se však kloní na stranu úřadů, píše agentura Reuters...Mnozí tenistovi vyčítají, že má jiná práva než obyčejní lidé...
smile
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=nRHyuMWjtAg
Reagovat
HolyMotors
Jsem rád, že jsem se nechal zviklat a podal to) I když se zdá, že tedy vyhráno ještě rozhodně není.
Reagovat
paprikovygulas1
Koľko sa tu to detsko bude riešiť. Nie je možné aby som som sústavne videl rozhovory s jeho tatkom a mamkou. To je stále zaseknutý v tínedžerskom veku? Trápne.
Reagovat
mendrit
Trapný bude celý turnaj při jakémkoli výsledku.
Reagovat
paprikovygulas1
Veď jasne pre fanúšika bulváru určite ale človek čo aspoň držal raketu v ruke sa zaujíma o tenis a nie o rozmaznané dieťa.
Reagovat
RFanousek
Tohle je to nejzajímavější co se v tenisu událo za poslední dva roky
Reagovat
Krisboy
Tak pokud se mu podaří vyhrát, bude to jasně největší a nejtěžší titul kariéry. Desátej jubilejší z AO, rekordní jednadvacítka a po tom všem...já mu snad začnu nakonec fandit smile
Reagovat
Serpens
Jak už tady někdo psal nedávno, čím nepřátelštější je obecenstvo k Djokovicovi, tím mu to víc vyhovuje a vyhrává
Reagovat
Jaaa1978
ale do 2hodin ho aj tak vyhostia, jasne to povedal
Tran( zastupca vlady) na sude, ze vlada ma pravo po tomto rozhodnuti mu zrusit viza a vyhostit ho na 3 roky a je na to okamzite pripravena
Reagovat
Andrew89
ministr pro imigraci má rozhodující slovo....takže ještě vyhráno nemá :D
Reagovat
mendrit
V takové situaci se nedá vůbec soustředit na turnaj a dost mizerné šance na průchod prvním kolem. Takové svévolné zacházení a nejistoty nejde snést bez následků.
Reagovat
Andrew89
zas to musí podle mě rozhodnout dneska....neumim si představit i když ho rád nemám...že ho ted nechají pár dní vycukat a pak vyhostí..to by nebylo fer ani vůči nemu a to ho nemůžu ani cejtit
Reagovat
giovani
Sež ňakej rozcítenej Empatik
Reagovat
paprikovygulas1
Však ten nemusí riešiť nič len sedí na gauči, šucha prstom na instagrame. Starajú sa o neho ako o rozmaznané dieťa.
Reagovat
SwissMaestro
To už pak bude válka která bude stát AO nebo stát dost peněz. V případě vyhoštění musí zrušit AO
Reagovat
Andrew89
No jasně...zrušil bych každej turnaj, kde ten šašek nebude startovat...bože můj:D už aby ho vyhostili a byl klid
Reagovat
Kozoroh
Kvůli nenávisti k Djokerovi ti nedochází podstata věci - jestli Novaka navzdory rozhodnutí soudu vyhostí, tak udělají ze sebe gangstery, pohrdající spravedlností. Gangstery, kteří mohou zničit kohokoliv, kdo se jim znelíbí. Demontáž právního státu...
Reagovat
Andrew89
ty kvůli své posedlosti nevís čím to začlo...nerespektuje pravidla. Kdyby byl očkovaný, žádný divadlo z toho neni. Takže Novak tu není žádná chudinka.....
Reagovat
mendrit
kdyby nepřišli s tím, že tam může přijet, tak je dnes doma.
Reagovat
Kozoroh
Byla mu udělena výjímka, kterou australská vláda odmítá uznat z populistických důvodů. Soud uznal, že vláda se zachovala špatně.
Vícero lidem byly uděleny vyjímky - víme o Voráčové, která doplatila na čarodějnický hon, který se v Austrálii rozpoutal s No1eho příchodem.

Ty prostě Novaka na AO nechceš a jakékoliv protiprávní kroky aus vlády proti Djokerovi ti vadit nebudou. Zaslepený jsi zde ty, svou nenávistí ke světové jedničce.
Reagovat
turista
smile
Reagovat
giovani
Ak to urobia tak to potom už bude ako vyhlásenie vojny Djokovičovi. Dúfam že sa spamätajú a nechajú ho hrať. Aj tak bude mať z toho traumu a počítam že mu budú diváci aj pískať hlavne austrálski.
Reagovat
peRFect
To si nelajsknou.V tomhle si fakt rovni všichni nejsou a vyhodit Novaka na tři roky jak nějakýho chalífáta si nikdo neriskne.
Reagovat
Ondra979
nelajsnou..ale je jasne, ze tady funguje dvoji metr..spravne to neni, ale dalo se to cekat..tak snad ho nekdo klepne na kurtu, bude to tezke, ale nbemozne urcite ne..prece jen ten psychicky napor byl velky..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist