Djokovič odmítl opustit Austrálii. Zůstává v karanténním hotelu a čeká na pondělní soud

6. 1. 2022, 09:17
Aktuality 244
Novak Djokovič je po anabázi na letišti v Melbourne, kde mu místní úřady zrušily víza a zapověděly vstup do Austrálie, uzavřený v karanténním hotelu. Tam bude čekat na rozhodnutí soudu, u něhož se prostřednictvím svých právníků domáhá zvrácení rozhodnutí pohraniční služby. Soud projednávání jeho případu odročil na pondělí 10. ledna.
Profily hráčů
Novak Djokovič

První hráč světového žebříčku do Melbourne dorazil kvůli obhajobě titulu na Australian Open, kde by mohl útočit na rekordní jednadvacátou grandslamovou trofej. Získal zdravotní výjimku z jinak povinného očkování, což u australské veřejnosti vyvolalo vlnu nevole.

Na letišti Djokovič narazil kvůli špatnému typu víza, které vstup s touto výjimkou neumožňovalo. Imigrační úředníci ho drželi na letišti a nakonec rozhodli, že musí během čtvrtka opustit zemi, protože nepředložil potřebné doklady a nesplnil podmínky pro překročení hranice.

Djokovič se s tím ale nesmířil a jeho právníci se snaží získat soudní rozhodnutí, které by mu umožnilo v Austrálii zůstat. Zatím nemusí nasednout na zpáteční letadlo, ale nemá volnost pohybu a nemůže trénovat.

Dohoda: Do soudu nesmí být deportován
V hotelu stráví minimálně další tři dny. Jeho zástupci se s představiteli australského ministerstva pro imigraci dohodli, že před pondělním soudním jednáním neučiní australské úřady žádné kroky k hráčově deportaci.

Soudce Anthony Kelly zjišťoval, kdy Australian Open začíná a kdy má devítinásobný šampion Djokovič nastoupit k prvnímu zápasu. Je ochoten přijímat od Djokoviče důkazy na dálku z hotelové izolace, ale upozornil, že se nehodlá nechat svazovat veřejně vyjádřeným požadavkem australského tenisového svazu, aby byla záležitost vyřešena do úterka 11. ledna.

Djokovičův právník Nick Wood považuje za zásadní vyřešit problém s vízem. "Absence víza, pokud je rozhodnutí o jeho zrušení platné, je nepřekonatelnou překážkou toho, aby se pan Djokovič turnaje zúčastnil," citovala ho agentura Reuters.

Nálada v Austrálii Djokovičovi není nakloněna. Země, která čelí koronaviru dlouhými lockdowny a izolací před okolím, se nyní potýká s rekordními přírůstky nakažených kvůli variantě omikron. Více než 90 procent dospělých Australanů je očkovaných a na Australian Open mají přístup jen plně očkovaní tenisté i všichni další aktéři včetně pořadatelů a diváků.

Tiley: Výjimku dostala jen hrstka z 26 'tenisových' žadatelů
Djokovič dostal výjimku za dosud nezveřejněných okolností. Posuzovaly ji dvě nezávislé komise, které prý hodnotily případy bez znalosti identity žadatelů. Australský tenisový svaz nemá k dispozici osobní zdravotní informace, na jejichž základě tenista výjimku dostal. "Jsou to stejné důvody, kvůli nimž může výjimku dostat kdokoliv, jakýkoliv Australan vracející se domů nebo host ze zahraničí," řekl výkonný ředitel svazu Craig Tiley.

"Omluvenkou" může být alergická reakce na vakcínu, myokarditida, špatná odezva na jakékoliv očkování nebo prodělání covidu-19 v posledním půlroce. Právě o posledním jmenovaném důvodu se v souvislosti s Djokovičem spekuluje. Podle Tileyho zažádalo o výjimku 26 tenistů či členů doprovodu a jen hrstka uspěla.

Ke vstupu do Austrálie mu to nestačilo. Konečné slovo mají imigrační úředníci a ti ho za hranice nepustili. "Víza pana Djokoviče byla zrušena. Pravidla jsou pravidla, především, pokud jde o hranice. Nikdo nestojí nad těmito pravidly. Naše tvrdá politika na hranicích byla zásadní pro to, že má Austrálie jeden z nejnižších podílů zemřelých na covid na světě. Budeme dál opatrní," uvedl na twitteru australský premiér Scott Morrison.

Djokovič má naopak podporu ze své vlasti. Na Instagramu se za něj postavil srbský prezident Aleksandar Vučič. "V souladu se všemi zásadami mezinárodního práva bude Srbsko bojovat za Novaka, pravdu a spravedlnost. Novak je silný, jak všichni víme," napsal.

Djokoviče přesunuli do detenčního zařízení pro imigranty
Djokovič letos zažívá po příletu do Austrálie úplně jinou zkušenost než před rokem, i když tehdy museli před turnajem do hotelové karantény všichni tenisté. Většina z nich včetně Djokoviče ale mohla chodit na kurty trénovat, výjimku měli jen smolaři z letadel s nakaženým spolucestujícím. Djokovič tehdy bydlel v luxusním hotelu v Adelaide.

Park Hotel v melbournské čtvrti Carlton, kam byl převezen nyní, má k luxusu daleko. Používá se jako detenční zařízení pro imigranty a na konci loňského roku se stal nechvalně proslulým, když žadatelé o azyl sdíleli na sociálních sítích snímky pokrmů s červy a plesnivé kusy chleba, které tam dostávali.

Nyní před hotelem protestují Djokovičovi příznivci a také advokáti uprchlíků, kteří nesouhlasí s prodlužováním zadržení svých klientů.

Případ Novaka Djokoviče a (ne)vstupu do Austrálie
04. 01. 2022 11:48 Kontroverzní rozhodnutí? Djokovič dostal výjimku z očkování a může hrát na Australian Open!
05. 01. 2022 09:58 Australany pobouřila výjimka pro Djokoviče. Země zaznamenává rekordní přírůstky pozitivních testů
05. 01. 2022 11:18 Zdravotní výjimka? Předlož důkazy, jinak opusť Austrálii, vyzval australský premiér Djokoviče
05. 01. 2022 17:40 Djokovič uvízl v Melbourne na letišti kvůli špatnému vízu, hlídá ho policie
05. 01. 2022 22:43 Djokovič musí opustit Austrálii, nařídily mu to úřady
06. 01. 2022 09:17 Djokovič odmítl opustit Austrálii. Zůstává v karanténním hotelu a čeká na pondělní soud
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

244
Přidat komentář
Teo
"Kauza Djokovic nádherně ukazuje to, že jsme se dostali do bodu, kdy se na zdravé a nezávislé lidi začalo pohlížet jako na vrahy..."

-Teo
Reagovat
FulnekUltras
to je přesně ten moment, kam se lidstvo nechce dostat - a tak se farmako-uzurpaci konečně výrazně postaví
Reagovat
spaniel
Jeden by myslel, ze je tam clanek a ty citujes jen dalsiho magora. smile
Reagovat
Teo
Každý, kdo se nechceš nechat očkovat, je magor? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
spaniel má prostě své vidění světa a přes něj nejede vlak - kdo je zdravý se má napíchat, jinak je to magor.smilesmile
K tomu už není, co dodat.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
GaelM
Jediné řešení je zrušit letošnímu AO status grandslamu. Turnaj, na který svévolně nevpustí světovou jedničku a trojnásobného obhájce titulu, si takovou poctu nezaslouží.
Reagovat
FulnekUltras
a k tomu budú opäť treba riadne gule...
Reagovat
mendrit
Mohli by něco takového z ATP alespoň naznačit.
Reagovat
Ondra979
tak jednak to neni v rukou organizatoru GS, ti se ho spis snazi tlacit..je to vysostne rozhodnuti australskych uradu, at uz rozhodnou jakkoli, a s tim odebranim to je fakt dobrej for :) dobre vis, ze je to uplny nesmysl, ale sni dal
Reagovat
mendrit
Představitelé AO měli v Listopadu kdy posílali postup k výjimce vyjádření státních úřadů, že prodělaní nemoci nestačí. Na vakcinaci už není čas, takže to že nestartuje na AO je 100% chyba AO a vládních úředníků, v čele s jejich premiérem.
Reagovat
tedi
vzdyt sam posilas clanek, ve kterem se pise, ze je to chyba australskeho tenisoveho svazu.
Reagovat
Ondra979
smile
Reagovat
GaelM
Je to problém celé Austrálie, která od začátku přistupuje ke covidu extrémním způsobem, jako kdyby to byl mor nebo ebola. Fajn, je to jejich země a jejich volba (byť teda z médií nemám pocit, že by z toho běžný Australan byl dvakrát nadšený), ale potom se musí smířit s tím, že třeba nebudou mít privilegia pořádat nejvýznamnější sportovní, kulturní a jiné akce - když je takový problém aby k nim účastníci mohli přijet a odpracovat to co mají.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile přesně! Taky jsem říkal, že si naivně mysleli, že se covidu vyhnou. Ok, s deltou si celkem poradili díky drsným lockdownům, ale jiným mutacím stejně neuniknou. Můžou mít jen štěstí, že ty novější budou mírnější. Tím pádem by neměli být tak hysteričtí nebo přesně jak říkáš, neměli by se hrnout do pořádání čehokoli většího.
Reagovat
Ondra979
zatim je to velmi predcasne..AO je jinak skvele turnaj, letos jsou problemy, ale porad je vetsi vina na strane tech, co pravidla nechteji dodrzovat, nicmene urcite byla chyba tenisoveho svazu, ze spatne informovali kdyby to melo trvat nadale, tak by se o tom dalo uvazovat..
Reagovat
paddy
smile
https://www.sport.cz/clanek/tenis-australian-open-dvoji-metr-mlady-tenista-se-nemuze-naockovat-vyjimku-na-australian-open-ale-nedostal-3035281#dop_ab_variant=0
Reagovat
Aussie
Citát lékárníka:
Ze všech vakcín, které jsem v životě poznal (černý kašel, záškrt,
tetanus, neštovice, spalničky, zarděnky, příušnice, hepatitida,
meningitida a tuberkulóza), jsem nikdy neviděl vakcínu, kde bychom
nosili roušku a drželi odstupy, i když jste plně očkovaní.
Nikdy jsem neslyšel o vakcíně, která způsobí šíření viru i po očkování.
Předtím jsem nikdy neslyšel o odměnách, slevách, výhodách za očkování
nějaké vakcíny.
Neexistovala žádná diskriminace, pokud jste nebyli očkováni, nikdo se
vás nesnažil přimět, abyste se cítili jako špatný nebo sobecký člověk.
Nikdy jsem neviděl vakcínu ohrožující vztahy mezi rodinou a přáteli. Nikdy jsem neviděl vakcínu, která by ohrožovala živobytí, práci nebo školu.
Po všech vakcínách, které jsem výše uvedl, jsem nikdy neviděl vakcínu,
jako je tato, která diskriminuje, rozděluje a odsuzuje společnost jako
je tato a rozbíjí společenskou strukturu... zatímco my proti sobě
vzájemně bojujeme... jedná se o silnou vakcínu!
Dělá všechny tyto věci, které jsou zmíněny, ale hlavně ne to, k čemu je
určena......bohužel.
Reagovat
Nola
ty budes antivaxer ako vysity, ale toto bezalo na nete tak par mesiacov nazad
Reagovat
Ela-fon-isi
Nebude to tím, že jde o vakcínu na vir ne bakterie?
Reagovat
Ela-fon-isi
Na to, že funguje jinak nebyl nikdo připraven.
Reagovat
Ondra979
jj, ale vysvetluj to temto..nema cenu
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Spalničky a hepatitida jsou taky baktérie? No, že se toho hned chytí Öndra, se už nedivím. I kdyby to byl fiktivní monolog, je pravdivý. Pokud nesouhlasíte, můžete napsat pročsmile
Reagovat
Ondra979
pochopitelne, nerikas totiz celou pravdu, a tou je obrovska infekcnost a virulence covidu oproti spalnickam...takze pri nekontrolovanem sireni se rychle dostane reprodukcni koeficient nad jednicku a je vymalovano..hepatitida uz je uplne mimo
Reagovat
Fandina
Rychle jsem našla zajímavé informace ke spalničkám.

V posledních letech došlo v ČR (i dalších zemích) k opětovnému zvýšení počtu nemocných spalničkami. Pokles počtu očkovaných proti spalničkám (pod 95 %) vede ke ztrátě kolektivní imunity a k šíření viru spalniček. V srpnu 2019 WHO zrušila České republice status země bez spalniček. Nebezpečím nákazy jsou vysoce ohroženy všechny osoby, které nebyly očkovány, zejména děti a pracovníci ve zdravotnictví. U osob s chronickým onemocněním, dětí mladších 5 let a dospělých existuje zvýšené riziko komplikací spojených se spalničkami.

Očkování proti spalničkám je v České republice povinné. Očkuje se kombinovanou vakcínou, která pomáhá chránit proti příušnicím a zarděnkám. V prevenci spalniček je možné použít například vakcínu Priorix.

https://www.vakciny.cz/ockovani-dle-nemoci/spalnicky/
Reagovat
brixner
No jo, ale teďkomc si vem, když někde čapneš hemôrôidy!!! To seš fakt v píče!!!
smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Já mám zkušenosti s chřipkou, ta se také očkuje vždycky před sezonou a nikdy se neví, jaká mutace chřipky bude řádit. Takže se ani nedivím, když se při nové virové nemoci, jako je covid všechno dělá za pochodu.
Reagovat
tedi
Téměř žádná používaná vakcína (včetně povinných vakcín) nenavozuje takový stupeň imunity, aby nedocházelo k tomu, že je člověk nakažen. Většinou může i nemoc přenášet, byť omezeně.

Vakcíny obecně ze své podstaty chrání před onemocněním, nikoliv před nákazou. Je to důvod, proč si vybíráme, koho pustíme ke svému třítýdennímu kojenci. Viry, proti kterým se povinně očkuje, v populaci pořád kolují. Jen nezpůsobují očkovaným onemocnění.

https://nasezdravotnictvi.cz/aktualita/co-jsme-si-od-mrna-vakcin-proti-covidu-slibovali-a-co-jsme-dostali
Reagovat
spaniel
Co je na tom k zamysleni, kdyz hned vidim, ze je tam spusta uplnych pcovin. Asi nebude nahoda, ze je to citat lekarnika smile Ale veri, ze pro tebe to k zamysleni je, mozna az prilis.
Reagovat
Patik
Prečo je ten súd až v pondelok veď dovtedy aj zabudne prečo tam cestoval..bez všetkého sám..rozpráva sa s Wilsonom a robí si čiarky na stenu..dúfam že ho aspoň sila sprevádza..
Reagovat
Frick
Plní očkování účel zabránění přenosu a výskytu onemocnění?

Ne.

Tak nebuzerujte, odporná levičácká špíno.
Reagovat
brixner
Ha, Fricek je tu!
Ale má práudu, má práudu!
smilesmile
Reagovat
street4
Nezamezuje, ale snizuje nakazu, je mensi virova naloz v ockovanem a je infekfni mene a na kratsi dobu. Zaroven ma 90% jistotu, ze nezahlti jipove luzko.
Reagovat
FulnekUltras
ona i ta skutečná inkubační a infekční doba je dnes už více než sporná
Reagovat
FulnekUltras
o tom, že personál dnes z nemocnic spíš hromadně prchá a hrstka armádních žoldáků tuto mezeru rozhodně nevykryje, už ani nemluvím
Reagovat
Ondra979
to je jako hazet hrach na zed..ty nejfanatictejsi popirace covidu nepresvedcilo ani kratce pred skonem na JIPce, ze covid existuje a ze na nej umiraji..proste zacyklenej mozecek..
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Djokovič evidentně trpí na pornofilii. Mentální závislá fixace na sledování porna. Významný kanadský badatel Albert Bandura v 80. Letech 20. Století provedl zásadni experiment. Našel skupinu dobrovolníků, které rozdělil do několik skupin. Týden nechal na ně působit různé vjemy. Jedna skupina sledovala týden porno, jiná měla nějaké akční filmy, jiná romantické, jiná válečné atd. Po týdnu všem dal jednoduchá zadání, všem stejné, a k jeho překvapení nejhůř si vedli ti, co sledovali to porno, neboť nebyli pomalu schopní ani odpovědět na nějakou otázku, splnit úkol, natož vyplnit třebas nějaký dotazník... Cílem bylo hledání příčiny agresivity nebo také iracionálního chování atd. Pravda, Bandura nepromyslel psychické následky, které si skupina mladých dobrovolníků odnese z toho intensivního pornotýdne. Dost drsná oběť pro výzkum...a lidstvo, ale bylo to ještě před internetem, takže šance tu byla. Tihle by si zasloužili, aby se po nich nazvalo aspoň nějaké provinční letiště nebo ulice, pro lidstvo toho obětovali mnohem více než kdejaký prezident nebo sportovec. Bandura nás opustil v minulém roce, ale zanechal po sobě výraznou stopu. Bohužel na pornofilii trpí už víc lidí než na kovid, co se bohužel promítá v schopnostech cokoliv racionálně v životě řešit a zvyšuje to jejich agresivní chování nebo chtění, aby byli adorováni, posloucháni za každou cenu. V Austrálii i běžné jelito je schopno si zařídit zdravotní vyjímku, aby neztratil práci, neboť v téhle konstituční monarchii to v některých regionech lidem běžně hrozí, když se nechtějí očkovat. Pochopitelně ti co trpí na pornofilii potřebují asistenci. Vyplnit dobře vízum, to je už pro postižené nadstandartní úkol.
Reagovat
Vlk-v-trave
Fanoušci Djokoviče by měli doslova bít na poplach aby zachránili svého hráče. Včera už mohlo být pozdě. Nejlépe ASAP založit portál s krátkým heslem. HELP for DJOK. Albert Bandura ve své práci: Self-efficacy: the exercise of control. Píše, že bez asistence je vyléčení pornofila nemožné a s asistencí a pomocí je to rozhodně dlouhá a trnitá cesta, než jedinec začne znovu racionálně myslet a jednat.
9 z 10 psychologů v těhle případech radí. Mít dobrého asistenta, který na to netrpí. Nekomunikovat s nemocným za pomocí textu, nemocný nešťastník nechápe psaný text, nejlépe komunikovat za pomocí obrázků, ale zasadně se vyhýbat zvířecím motivům. Nejlépe, studánky v lese, vodopád, rozkvetlé louky atp. Neženit se, nemít děti, neboť dost trpí v blízkosti takového jedince. Pokud je už pozdě, tak ihned zapojit do výchovy babičku, nebo starší pečovatelku. Zásadní věcí je nejen pomocná asistence v běžných úkonech, ale také pečovatelská služba. Nemocní potřebují neustálý dozor. Naštěstí na kurtu není internet, takže tam zůstanou jen ty projevy agresivity, ale i s tím se dá pracovat krůček po krůčku. Naděje umírá poslední, ikdyž v tomhle případě... no hodně štěstí... djokolandu s řešením tak zapeklité situace... to kovid je proti tomu prťavým problémem... nejhůř se s tímhle vyrovnávají rodiče, tedy pokud sami už nejsou nemocí postižení...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Rád tě tu vidím, brachu! jen bych si to představoval za příznivějších okolností. Jaká nálada panuje na Tenisovém světě?

Teda nevím, co po tomhle nedobře chutnajicim ântré, přijde na AO za hlavní chod...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A všechno nej v novém rocesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Nevim, od USO obecne tenis nesleduji. Takze nevim ani moc co se deje. Celkem jsem cestoval, takze super zaver roku...ted na zacatku roku, jsem sledoval nejake clanky na El Pais, Toniho Nadala. Jinak mne nejak nerve zily:)
Mozna az zacne trava, tak trebas se to ve mne ozve:) Ted spis se ozyvaji jen blbiny..:)

Tobe take vse nej v Novem Roce.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hmm, po cestování mám steskysmile Ale mám moc práce a do toho covidmánie... Kam ses podíval?
A o čem píše strýček Toni? Něco nového s FAA?
Na podzim jsem snad dokonce skouknul jeden zápas mladýho Vlka, už ale ani nevím kdesmile
Reagovat
gigin
A jéje...
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
Mantra
prachy dělaj karktér smile
Reagovat
RFanousek
Lidi, pojďte se hádat pod článek o Nadalovi, to je na nic když člověk musí přepínat mezi dvěma články kde jedou diskuze na to samé téma. smilesmile
Reagovat
Pe3k
Takhle to tady žije většinou jen po finále gs.
Reagovat
RFanousek
A to ne po jakémkoliv. Třeba po finále Nishikori Cilic tu určitě nebylo tak živosmile
Reagovat
Pe3k
To máš pravdu, to bylo živo tak max po semifinále...
Reagovat
misa
Nemá ten Jugoš nějak hodně článků?
Reagovat
FulnekUltras
Antonínek je taky na suchu. ;-)
Reagovat
spaniel
Mel jsem o tenise lepsi mineni, vypada to ale, ze fanousci tenisu jsou jeste vetsi debiIove nez u fotbalu smile
Reagovat
FulnekUltras
tak na "nižší inteligenci" už to sorosovci roky hrají i před volbami - na to jsme dávno zvyklí ;-)))
Reagovat
RFanousek
Rozdělení společnosti je reflektováno ve všech vrstvách a komunitách, i mezi fanoušky tenisu.
Reagovat
spaniel
Ne, jen dezolati jsou mnohem uvrestenejsi, alespon na netu. V tealnem svete vnimam ten pomer v jejich neprospech tak 1:4. I dnesni clanky o No-vaxovi na FB vypadaji v komentech jinak nez tady, kde pul diskuse okupuje psychicky nemocny Fulnek.

O sklonech ke konspi jsou cela pojednani v psychologii, bohuzel FB a jeho tvoreni bublin je jako lit benzin do ohne. Konspi bubliny se navic prolinaji, takze kdyz tito chudaci, kteri veri ze vse zle zpusobil nekdo umyslne, do jedne vlezou, casem uz maji kompletni balicek 9/11, placata Zeme, Bildeberg atd
Reagovat
Nola
nepise na tom FB Fandina? ta je protipol Fulneka
Reagovat
spaniel
Tolik nicku by nemela. Navic clovek by ji hned poznal smile
Reagovat
Nola
to nemozes vediet :D ludia s poruchou osobnosti vedia menit identitu ako na beziacom pase smile
Reagovat
Fandina
Proto tady pořád píšeš nesmysly, že?
Reagovat
Roger_Federer
Ty jo, ještě fakt žiješ, však musíš mit tak 98 roků už.
Reagovat
Fandina
108 netrefil ses
Reagovat
Roger_Federer
Aspoň 10letku jsem trefilsmile
Reagovat
RFanousek
Ale lidé jsou rozdělení i mezi těmi normálními co nevěří na placatou zemi a tak dále. Normální lidé, i vzdělání, jsou rozdělení. Je to tak. Sám to ve svém okolí velmi vnímám.
Reagovat
spaniel
Je rozdil, kdyz je nekdo kriticky k opatrenim, nebo jako prekonany se rozhodne spolehnout na svou imunitu a placat, ze je to spiknuti mocných jak sem dostat imigranty, zaridit neplodnost, ocipovat lidi atd. Zlehcovat statisice mrtvych po Covidu a na to placat o stovkach, kteri meli vedlejsi ucinky z ockovani. Tvrdit ze vakcina je experimentalni a pak psat, ze ibvodak ma rozdavat leky pro kone.

A kdyz tito kaspari skonci na JIPce, vyplakavaji ze se meli nechat naockovat. Jako moje sousedka.
Reagovat
RFanousek
Tak kecy o čipování mě taky nesmírně baví ale myslím že něčemu takovému reálně věří méně než procento populace.
Reagovat
Pe3k
Ovšem ten argument s léky pro koně je dmnce.
Reagovat
FulnekUltras
"léky pro koně" zachránily Indii - jenže to vodní potkan z čecháčkovského rybníčku brčálníku nepochopí
Reagovat
Fandina
Jj, říkali to nemainstreamová média, tak to musí být pravda.
Reagovat
FulnekUltras
to víš, že oteklý Takáč z Kavek ti to nevytroubí smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
I kdyby na Kafkách řekli cokoli, tak ty tomu věřit nebudeš. Takže tobě musí být úplně jedno, co tam říkají.
Reagovat
spaniel
Kdyby rekli neco, co si mysli, nejspis by mu explodovala hlava. Nebo vhledem k obsahu, spis implodovala.
Reagovat
FulnekUltras
dezoláti - to je VŠ igorka dementoviča ;-)))

https://www.youtube.com/watch?v=ISjA1HtePPo
Reagovat
Frantz
"Novak se stal symbolem svobody a světa chudých", hřímá Djokovičův otec.

Chudých duchem smile...IDEMÓÓÓÓÓ smilesmile
Reagovat
annah
Hlavně světa chudých... jeden z nejbohatších sportovců světa. Stary Djokovic je fakt vtipálek, ovšem chudý duchem ..:-))))
Reagovat
Pe3k
Franta psal o sobě...
Reagovat
Nola
zvlastne, ked sa fans Fedexa bavi s najvacsim haterom Fedexa smilesmile
Reagovat
Pe3k
Jen jeden, tvůj miláček, či?
Reagovat
RF46
Djok slavne zvitezi v soudnim procesu, v den finale AO :) Rakouske vojak opet slavne zvitezil...
Reagovat
aligo
"Nemůže se očkovat, výjimku přesto nedostal. Indický junior musí na Australian Open zapomenou"
On (Aman Dahiya) se očkovat nemůže a výjimku na juniory nedostal... Dojoko nechce a dostane ji... Nějaký dvojí metr.. Klasika smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
obrať se se stížností na vedení turnajesmile
Reagovat
aligo
Na vedení ne. Musí jít s dobou a dát to rovnou k nejvyššímu soudu smile
Reagovat
Mony
Teď už je to v jiné vyšší rovině,v rovině soudní, která vytvoří precedens pro podobné pripady. Co komu povolí poradatele, to je jejich věc..
Reagovat
lars
verejne neni znam presny duvod udeleni vyjimky Jokerovicovi
Reagovat
mendrit
A třeba z něj mohl být GOAT a takhle ho zaříznou, ještě než se naplno ukáže jeho talent.
Reagovat
Ondra979
je to tak..jsetli mu to "projde" nebude to ani trochu fer..ale tak to nekdy chodi..mel by se stydet a jet domu hovadko..ale nato nema
Reagovat
Mony
Co takhle si zatipovat, Jak dopadne soud v pondělí?
Djoker bude moci zůstat a hrát : smile
Nebude moci zůstat a hrát : smile
(méně pravděp.varianty)
Nebude moci, ale zůstane : C)
Bude moci, ale nezůstane : D)
Já nejsem právník, takže i ode mne je to jen placnuti
Reagovat
Mony
smile
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Krisboy
Nebude moci zůstat a hrát a nezůstane.
Reagovat
aligo
Nebude moci zůstat a hrát, přesto zůstane smile
Reagovat
sojka1
:-)))
Reagovat
Mony
Jako Jánošík uteče s bandou z hotelu a zabarikaduje se v areálu AO.. Tam ho nelegálně nechají hrát.. Proč ne?
Reagovat
Krisboy
A Srdjan požádá prostřednictvím srbské vlády o pomoc Rusko a Putin vyšle do Melbourne válečnou flotilu.
Reagovat
Mony
A jak začala 1.svetova válka?
Reagovat
annah
To je fakt. Rozbuskou bylo Srbsko... :-)))
Reagovat
Krisboy
Rakousko-Uhersko vyhlásilo válku Srbsku. A jak to souvisí s mým nevinným, nepříliš vtipným vtípkem?
Reagovat
Mony
Srbsko vyhlásí válku australii, že jim sahají na jejich idol, stejně jako R-U vyhlásilo valku Srbsku, že jim sáhli na jejich idol Císaře Pána Ferdinanda.... Jen mne napadla ta spojitost, že i války mohou vznikat kvůli jesitnym hloupostem... Ale jasně, že tam bylo i jiné napětí, které jen hledalo rozbusku
Reagovat
Palmovka1
František Ferdinand d'Este byl nástupníkem trůnu nikoliv naším mocnářem. V době atentátu na Ferdinanda v Sarajevu 28.14. 1914 byl císařem stařičký František Josef I.
Reagovat
RF46
Vtipny, dva dny uz premyslim o ty nahode. Posloucham ted audioknuhu Na zapadni fronte klid a vzdy kdyz se zaposloucham, tak mne myslenky sjedou k pocatku valky a ted je to ve svete tak napnuty, ze i na tho Djoka si vzpomenu, jestli by to v tomto svete bylo mozny...asi jo.
Reagovat
lars
treba dalsi odroceni :)
Reagovat
Mony
To se výsledek tipů jen posune
Reagovat
lars
kdyz to odroci az na dobu po zacatku AO , tak to uz nemusi mit pozadovany ucinek :)
Reagovat
kolapse
asi byla chyba tam jezdit...a pokud tam přeci jen bude hrát, čemuž nevěřím, nebude to dobrý...pískot,bojkot a nenávist, to ho prostě čeká. A případně ceremoniíl by byl taky pěkná sračka. Asi to fakt zahrotil, ale těžko říct když tu povolenku dostalsmile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
paja70
Tu ceremonii bych si chtěla užít, kdyby to vyhrálsmile
Reagovat
kolapse
nejhorší scénář je pro mě NADAL 21th GS 30.lednasmile
Reagovat
Pe3k
Když Nadal vyhraje 21 Djokovice to namotivuje aby vyhrál dalších 5...
Reagovat
kolapse
právě spíš to nakopne Nadala na Paříž a 22nd GS. Djoko půjde do kytek bez očkování, vidím to zle s nenaočkovanými tenisty a ATP toursmile
Reagovat
FulnekUltras
do kytek půjde brzy celá kovidhysterie - k zasloužené škodě těch, co ji vyvolali
Reagovat
turista
Djokovič nepůjde do kytek. Bude ale asi muset ty dvě včeličky přijmout. Nadal nevyhraje. Medvěd ho tady smazne případně Zverev. Do Paříže už to Novak nějak vyřeší a tam to dopadne dobře. Nadal už je starý na velké tituly. Federer už taky v jeho věku na GS neuspěl.
Reagovat
FulnekUltras
první dvě dávky na dva roky starý virus včetně "bústru" budou brzy pasé - přičemž anoncovaná rychlá operativní aktualizace mRNA vakcín se zatím jaksi nekoná - i to vyvolává nad celou věcí mohutné pochyby
Reagovat
Patik
Nie..Federer len vyhral tri grandslamy ako 37 ročný.
Reagovat
turista
Ani jeden. Poslední GS Federer vyhrál na AO 2018, kdy mu bylo 36 let a 5 měsíců.
Reagovat
Mony
Proč chyba? Je to bojovnik
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
paja70
Austrálie má 90% proočkovanost a stejně tam omikron jede o 106, tak kde je účinnost? To si fakt pomohli, sama jsem naočkovaná, ale co je moc, to je moc....
Reagovat
peRFect
Nemají přeplněné špitály, nemusí omezovat neakutní, nebo i tu akutní péči, ty hlavo.
Reagovat
lexikon
Djokovic nepochopil že tuhle hru prohrál... tak ho v tom vykoupou ještě trochu víc no...
Reagovat
Mony
Jestli soudy fungují, jak mají, tak by ho tam jeho právníci nedrzeli zavreneho do pondělka.. Reálná šance musí existovat.
Reagovat
Mony
Dneska už to Šampioni nemají jednoduché ani v predkolech.. smile.. To za časů Sojky nebývalo, že?
Reagovat
sojka1
za casu sojky se nepoustelo ani ZE zeme... ;-)
Reagovat
Mony
Tys byla Sampionkasmile?
Dříve těžké vyjet že Země, teď zase venku něco vyhrát.. Konkurence asi vetsi
Reagovat
sojka1
proboha, k popisu pomeru musim byt byt sampionka??? a ne asi ale uplne samozrejme je vetsi konkurence, kdyz hraje cim dal vic tenistu....
Reagovat
Mony
smile
Reagovat
Mony
Já se fakt vážně zeptal. Mohla bys být, proč ne?
Reagovat
sojka1
mistr republiky jsem, ale uhrali to kluci... :-))
Reagovat
Mony
Opozdena gratulacesmile
Reagovat
gigin
Mi si psala do sz, žes uhrála semi GS.
Reagovat
sojka1
:-)))
Reagovat
RF46
Az se tim pravnici prokousou, pusti ho do turnaje a hned prvni den dostane pozitivni test.smile
Reagovat
FulnekUltras
to je za současných poměrů klidně možné - a pro klokaní kovidbyrokraty docela pohodlné "čisté řešení" smile
Reagovat
turista
smile
Reagovat
brixner
Ve světle všeho, co se nyní děje, bych tomu snad i věřilsmile

Nejhorší je, že i kdyby zahrál někdo v jednom zápase, co já vím...třeba 80 es, bude to na okraji zájmu, bez ohledu na to, zda Srb bude hrát, nebo nebude. A to proti Srbovi nic nemám, dnes už ne!

smile
Reagovat
dadaft
A co tak mílá redakce článek o turnajích WTA (hrály se skvělé zápasy), místo článků co dělá Gumídek v nějakém hotýlku pochybné pověsti?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
misa
smile
Reagovat
giovani
Myslím si že táto kauza odhalila celú pravdu o nás, našej západnej spoločnosti. Sme nenávisti, netoleratni. Novák iba požiadal o výnimku nič viac. Prečo ta šikana? A Nadal nech drží hubu.V živote by mu toto neurobil jeho najväčší rival. Svet si bude pamätať tu neprávosť.
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Nola
vydrz, Nadal je aspon politicky korektny, nic ine som od neho neocakavala, ja si pockam na vyjadrenie WC kamosa pre britsku tlac....
Reagovat
giovani
Áno takých máme radi, austrálčania mu budú tlieskať. Vieš že som zvedavý na reakciu búrliváka Hýroša? Určite bude stáť za to
Reagovat
giovani
Myslím Kyrgiosa
Reagovat
Nola
pochopila som smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
musíš počkat, teď právě tlačí na WCsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
turista
Novak se mu pomstí v příštím vzájemném zápase.
Reagovat
Pavol
Hej vy moralisti čo dodržujú všetky pravidlá a zákony. Kto je bez viny nech hodí prvý kameňom.
smile
smile
smile
Reagovat
FulnekUltras
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.
Reagovat
RFanousek
Presne tak
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
spaniel
Pavol je cesky Pavel, az na tebe. Ty jsi Pavůl
Reagovat
Nola
sluzi od vcera 24-ku, myslim, ze v zmysle zakonnika prace, toho slovenskeho je to nepripustne, ako je to s ceskym netusim smile
Reagovat
Pe3k
Včera psal, že tu netráví celý den smile
Reagovat
FulnekUltras
;-))) smile
Reagovat
smazaný uživatel
Vobec nie, večer po 22:00 som standardne doma, rovnako aj ráno :)

Ale antivaxeri typu Pe3k nevedia pracovat s cislami, preto chytajú ryby :)
Reagovat
Pe3k
Jsem plně očkovaný a v zimě ryby nechytám smile
Reagovat
Nola
:D to si ta rodinka velmi neuzije....
Reagovat
Pe3k
Rodina s ním nechce mít nic společného...
Reagovat
smazaný uživatel
Pe3k, ty si v prvom rade najdi frajerku ty panic, rodina je pre teba nieco nedosiahnutelné. :)
Reagovat
Pe3k
Já měl za týden víc žen jak ty za celý život a ani jednu z nich jsem si nekoupil, to je tvoje parketa, protože s tebou chcou něco mít jedině kurwy...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, a vsetky boli v znamení rýb..

Ty tárajko :)
Reagovat
Pe3k
Znamení? Kolik ti je 15? smile
Reagovat
milik254
Já fakt nevím, proč se ho zastáváte nebo z něj rovnou děláte mučedníka. Snad kromě důvodu, že jste sami antivaxsmile
Reagovat
SwissMaestro
Antivax? Já chápu, že jsi zmasírován mainstreamem, ale antivax není člověk co je opíchanej na všechno možný a z rozumných důvodů odmítá jednu jedinou vakcínu. Kolik ti je? 15?
Reagovat
Pe3k
Dementi jako on nebo trollhand tvrdí, že já sem antivaxer i když jsem plně očkován proti covidu...Věk v tom není, takoví jsou idi oti po celý život.
Reagovat
milik254
Jejda, zase osobní útoky, k něm se anitvax dostanou vždycky, když jim dojdou jiné racionální argumenty. Takže většinou tak ve třetím zprávě.
Reagovat
Pe3k
A že očkovaného člověk označují za antivaxera ti přijde v pořádku?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
on asi neumí ani čístsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Aky moze byt rozumny dovod odmietnut vakcinu, okrem zdravotnych dovodov, ktore Djokovic nesplna?..
Reagovat
SwissMaestro
Vedlejší účinky TĚCHTO vakcín jenž nejsou výmysly, ale má je hodně velké množství lidí. Když předložím důkaz, nikdo jej raději ani nekomentuje.
Reagovat
woody
Znám také lidi (+70), kteří mají vedlejśí účinky.. Ochrnutá končetina...

Sám jsem plně očkovaný. Ale důvéru važně nemam..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, vedlajsi ucinok ma 0.001% ludi, ale na covid zomiera 0.1% ludi.

Takze, opat. Aký je rozumný dovod?
Reagovat
SwissMaestro
To číslo je mnhem větší, ale nehodlám to diskutova s čů rákem jako seš ty
Reagovat
FulnekUltras
ofiko nahlášených a hlavně evidovaných případů jsou max. jednotky procent - patrně v zájmu "nové progresivní civilizace"
Reagovat
dappe
U vážnějších vedlejších účinků je to číslo naopak ještě nižší. Jde v podstatě o statistickou chybu.

Každopádně očekávat od lidí dobrou práci s vyhledáváním informací nebo základy pravděpodobnosti, to je nesmysl. Problém s tím má většina vysokoškoláků, natož pak lidé s maturitou, kterým se to rozdává bez jakékoli znalosti matematiky nebo logického uvažování.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Rodiny těch zemřelých na "statistickou chybu" by ti poděkovali.
Oni taky nepadají hned po vpichu jako švestky a nepíše se o nich jako o tragédiích neočkovaných.
Najdi mi pět článků v českých médiích, které popisují úmrtí očkovaného na prokázané vedlejší účinky vakcíny.
O manipulaci se statistikami nemá vůbec smysl se bavit.
Reagovat
spaniel
Vam by podekovali pozustali zemrelych na covid. Bylo by jich asi 100x vic.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
proč by mě měli děkovat nechápu ani v nejmenším. Sice nevím jak, ale zkus tenhle výlev nějak vysvětlit.smile
Reagovat
FulnekUltras
mainstream mu to cpe horem dolem už dva roky a ne každý takovou mozkomasáž vydrží - to je celé
Reagovat
ta-dah
smilesmilesmile*
Reagovat
sprchon
U vedlejších účinků je vysoká podhlášenost. Hlásí se jich odhadem méně než 5 %.
Reagovat
milik254
Zdroj?
Reagovat
sprchon
Mluvili o tom lékaři na setkání Zdravého fóra. Jinak se to zmiňuje třeba zde. A je tam i odkaz na SÚKL, který o tom píše.

https://blog.aktualne.cz/blogy/jan-tomanek.php?itemid=41188
Reagovat
milik254
Ten odkaz na evropský dokument je pouze návrh usnesení Evropského parlamentu, který navrhla jedna jediná ultrapravicová europoslankyně, přičemž se jím vůbec nikdo ani nezabýval.

Odkazy na SUKL a druhý článek jsou z roku 2018 a 2015.
Reagovat
sprchon
A ty myslíš, že teď se ty vedlejší účinky hlásí víc? Lékaři o tom mluvili loni na podzim, potvrdili, že se hlásí tak kolem 5 %. Problémů je s tím hned několik. Lékaři by potřebovali na každého pacienta 3x víc času, aby vedlejší účinky hlásili. Ten čas většinou nemají. Dále většina lidí si to nechá pro sebe, nebo si to nespojuje s očkováním. Spousta lidí se také bojí. Jak psal MUDr. Hnízdil a mnoho dalších, je to především pandemie strachu a lží. Proč většina lidí dodržuje nesmyslná opatření? Protože se bojí a protože se jim lže. Opravdu se lidé nechávají očkovat kvůli zdraví? Nebo převážně kvůli strachu, aby neměli problémy ve společenském životě? O zdraví tu opravdu nejde.
Reagovat
sprchon
Co by se stalo, kdyby všichni sundali roušky?
Reagovat
milik254
Lékaři mluvili, lékaři potvrdili... Zdroj?

K druhé části nemám co dodat, strašidlo jedno.
Reagovat
sprchon
Neukládám si každé video. Navíc tato videa se v dnešní době cenzurují. A jestli ti nestačí SÚKL, tak nejspíš neuznáváš ani názory autorit, které se vymykají mainstreamu. Na některé věci nejsou potřeba zdroje, je to evidentní, stačí se jen rozhlédnout kolem sebe. Spousta lidí už procitla. Kolegové, rodina i známí říkají jaké měli, nebo stále mají po vakcínách problémy a že na třetí dávku nepůjdou. Spoustě lidí už to co se děje připadá fakt divný.
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
milik254
SUKL samozřejmě věřím, ale ten odkaz na jejich článek evidentně vůbec s covidem nesouvisí.
No vidíš, moji kolegové, spolužáci, rodina i známí říkají, že je po očkování maximálně bolela ruka nebo byli den dva unavení.
Reagovat
FulnekUltras
přesně
Reagovat
smazaný uživatel
5% je Lol :)
Reagovat
sprchon
https://www.sukl.cz/sukl/reakce-na-vyjadreni-lekare-vystupujiciho-v-poradu-epidemie
Reagovat
FulnekUltras
třeba elementární pud sebezáchovy? ;-)
Reagovat
Pe3k
Ovce tohle nemají, jejich pud je jít bez otázek na porážku...
Reagovat
FulnekUltras
tohle mě u homo sapiens nikdy nepřestane fascinovat smile
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Tak to asi nebudem jest ani cukor, maso a vsetko co zvysuje cholesterol, lebo mam pud sebazáchovy?..:)
Reagovat
Pe3k
o5 a zase názor de men ta smile
Reagovat
FulnekUltras
u kovidu to zavání nekalostí až moc nápadně - už od samého začátku, a s postupujícím časem čím dál víc
Reagovat
smazaný uživatel
Ja by som za tym naozaj nevidel ziadne sprisahania, fakt.

Ale chápem, ze su na svete ludia, ktorí veria, ze náhody neexistujú a tomu, čomu nerozumejú si musia nejako odovodnit a pripadne najst vinníka.

Ano, farmafirmy profitujú na vakcinách, a čo?..Keď si kupujem chlieb, tiež pritom lamentujem, že som dal niekomu zarobiť?..
Reagovat
FulnekUltras
kdyby tady šlo "jen" o peníze, bylo by to paradoxně ještě dobré...
Reagovat
RF46
hele, to je kazdyho vec. Nekomu nedovoluje nabozenstvi spoustu pro ostatni beznych veci. Je to pro tebe "rozumny duvod"? Ja sem bezverec ale respektuji to.
Reagovat
smazaný uživatel
Nabozenstvo, v poriadku.

Zároven plati, ze tvoja sloboda konci tam, kde zasahuje do slobody ostatných.

Moze sa štát samostatne rozhodnut chránit kolektivnu bezpecnost pred slobodou jednotlivca?..Moze. Logiku to dáva.
Reagovat
RF46
Ano, souhlasim. Jenze on nepredstavuje prece zadne riziko! Testy, covid prodelal, je zdravy...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ale nemozu to predsa posudzovat individuálne pri milionoch ludi, ktorí prichádzajú do Australie. Nemaju na to kapacity a musia to nastavit plošne, a jednoducho.

Je kopec domácich, ktorým obmedzili práva, chápem hnev Australčanov, ak by teraz profi športovec dosta vynimku.
Reagovat
Pe3k
Jeho případ se tak jak tak řeší individuálně, takže o5 nesmysl z tvé strany.
Reagovat
RF46
Australani to prehaneji, jasne, jejich vec. Individualne pro kazdeho to nejde, jasne, ale slo by prece snadno udelat Pravidla pro mezinarodni akce. Taky by mohli Australane prohlasit treba Spanelsko za rizikovou zemi a vstup zakazan. Jejich GS, jejich pravidla.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to už neplatí, teď platí, že nesvoboda jiných by neměla zasahovat do tvojí osobní svobodysmile
Reagovat
Andrew89
no to je jedinej důvod...když se podíváš na ty komenty od nich...samej anti. Přitom je to tak lehké, jsou nějaká pravidla, které se prostě mají dodržovat, pokud ne, nese to následky...Austrálie je známá svejma tvrdejma postojema, tak nechápu, proč to ted najednou vadí :D Uředníci se z něj nepo**lismilesmile
Reagovat
RFanousek
A ty zase covidfanatik. Stojím za Novakem
Reagovat
Madrileno
Jak nemam Noleho rad, tohle je hodne spatne. Drzim mu palce, at se na AO dostane a jeste ho vyhraje. At tem australskym fanatikum spadne celist. smile
Reagovat
FulnekUltras
fašistickému ksindlu v jakékoliv podobě se nesmí ustupovat - naopak je nutno se mu postavit hned v zárodku - ty v zásadě samozvané mocichtivé kurwy stále jen zkoušejí, co si ještě mohou dovolit a co jim "díky" podělanosti stáda projde

smilesmilesmile
Reagovat
sojka1
naopak, vsechno spatne, soudruhu, ustoupil uz v zarodku = vyjimka a mlzeni.... mohl byt skutecne zasadovy a cestny hrdina, ale ouha, obezlicky a blby fotky a papiry k tomu...
Reagovat
FulnekUltras
to je pouze zkopírovaný výklad současného mainstreamu, takže ti to počítám mimo soutěž ;-)
Reagovat
sojka1
:-))))))))
Reagovat
FulnekUltras
kopie vlastními slovy - přesněji řečeno ;-)
Reagovat
sojka1
ty jsi opravdu zkrouceny mozek.... :-))))
Reagovat
FulnekUltras
závity nešly rovně nikdy ;-)
Reagovat
sojka1
jenze ty tvoje jsou uz davno strzeny... jinak ovsem - sice jsem to do ted nevedela, ale tesi me, ze mainstream ma taky tak zdravy usudek jako ja... :-)
Reagovat
FulnekUltras
njn, mně už ten každodenní intelektuální trénink vyloženě chybí - pro zdraví teď můžu tak maximálně distančně hudrovat pelikána ;-)))

https://www.youtube.com/watch?v=hQi23HxHG58
Reagovat
sojka1
neocenim, co zertovneho prikladas, jeste jsem nikdy! na zadny tvuj odkaz na video neklikla... :-/
Reagovat
FulnekUltras
a to se vyplatí... ;-)
Reagovat
annah
Já jsem si teď po velmi dlouhá době přečetla FU příspěvek (jinak je už dávno přeskakuju ) a koukám, že je to furt v těch starejch kolejích. Takže opět vynechavat! Ztráta času.
Reagovat
spaniel
Proc by se mel menit? Placal tady nesmysly predtim, vzdy jen cekal, kdy muze odbocit od tenisu, placa je dal. Toto je voda na jeho mlyn. Ironie je, ze jako komanc tady ted jine nazyva soudruhy. Zadna věta od nej nikdy nedavala smysl. K zamysleni je, ze to nekteri nevidi. Byt s nim ve shodě by melo byt cervene svetlo automaticky.
Reagovat
FulnekUltras
ono se právě teď spíš jasněji ukazuje, jak jsem to měl s těmi komanči doopravdy - a zároveň netušil, že může přijít něco ještě mnohem horšího než tradiční parazitní kapitalismus, kde se lidi ojebávají jen tak klasicky o peníze ;-)
Reagovat
spaniel
Ty mas pravdu, jen kdyz se spleteš. A nerozumi ti ani maminka, kdyz vylezes z pokojiku a zacnes u vecer placat ty tvoje fantasmagorie. Holt ale tvuj invalidní duchod se hodi a navic uz spatne slysi.
Reagovat
FulnekUltras
;-))) tohle už je od tebe fakt jenom běžný projev virtuálního zoufalství...
Reagovat
jackiec
Vykopněte toho antivaxera do serbie, snad budou mít koule si ho namazat na chleba.
Reagovat
FulnekUltras
utři si ten svazácký sopel a táhni na čtvrtou dávku, hnuse
Reagovat
turista
smile
Reagovat
RFanousek
smile
Reagovat
gocii
ty přesně víš s jakými doklady tam jel a jaká přesně jsou pravidla že si seš tak jistý? smile
Reagovat
George_Renel
Podle mě jsou Srbové jen navonění Rusáci. Nezdravě sebevědomí nacionalisté, co si myslí, že nad ně není... Novak není výjimkou.
Reagovat
Mony
No tak!? Šampioni se mají vzdávat hned na začátku? Falešná skromnost nikam nevede.. Ty bys toho tam asi moc neuhral
Reagovat
George_Renel
Nejsem Rusák ani Srb, se svým sebevědomím jsem si toho mezinárodně v byznysu uhrál dost.smile
Reagovat
Mony
Nikdo neudělal nic špatně.. Začal se vařit zajímavý guláš. Každý do něj něco přihodí a počkáme do pondělka, co z něho vznikne smilesmilesmile
Reagovat
brixner
Tak pod todle se podepíšu, nic se nemá přehánět! Já jednou uvařil guláš stylem "co dům dal" a vnutil ho kámošovi a von ho s chutí pojed. Pak mu za dva dny píšu, kde je a přišla mi jen vodpověď:
"Už sem ti psal, že sem furt sral..."
Ale byl živej, to zas jako jósmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Precoachoval to, to je celé.

Myslel si, ze si protekčne vybavi vynimku, pride do Australie a ani listok na strome sa nepohne.

Podcenil verejnu mienku a prozapadný postoj k rešpektovaniu pravidiel.
Reagovat
RF46
Mas k tomu nejake dukazy, nebo varis z domnenek?
Reagovat
smazaný uživatel
Dokazy sú jeho činy. Ak by si to nemyslel, tak by si to nedovolil. Vynimka z titulu celiaklie je totálny bullshit, vyjadrovali sa k tomu imunológovia, takze platí, co som napisal.
Reagovat
RF46
nikde sem nezaznamenal, kvuli cemu by ta vyjimka mela byt (cilene jsem nepatral)...dej mi nejaky odkaz, pokud mas. Neskodilo by, kdyby udelale Djok aspon nejake prohlaseni. Hlavne at ho neudela jeho otec.
Reagovat
smazaný uživatel
Pisali o tom srbske media, z ktorych to prebrali zahranicné agentúry, ze celiaklia je dovodom.

Ale Novak to verejne vobec neriešil a tají to.
Reagovat
Pe3k
Ten pičus nejprve psal, že Djokovic nedostal vyjímku a realita byla přesně opačná, dostal ji. Pak psal, že Djokovic letí obratem domů a realita? Zůstává na místě. Po něm nemůžeš nic smysluplného chtít, on je tu jen pro smích...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist