Ancic Mario

Ancic Mario

40
muž
Chorvatsko
Datum nar.:
30. 3. 1984
Výška:
195 cm
Váha:
81 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 7.
čtyřhra: - / 47.

Ančič s tenisem končí. Vrhne se na dráhu právníka

Ve 26 letech ukončil tenisovou kariéru Chorvat Mario Ančič. V roce 2004 se probojoval do semifinále Wimbledonu a dva roky nato vystoupal až na sedmé místo světového žebříčku, ale pak ho v rozletu zabrzdila mononukleóza a potíže se zády a koleny.

Karlovič vynechá i US Open

Hrál na 26 grandslamových turnajích v řadě, letos ale po French Open a Wimbledonu vynechá i poslední turnaj velké čtyřky sezony. Chorvat Ivo Karlovič se odhlásil z US Open, protože se nestihl zotavit z operace Achillovy šlachy. V New Yorku nebude hrát ani jeho krajan Mario Ančič.

Ivo Minář v Ostravě vyřadil Ančiče. Ve 2. kole jsou čtyři Češi

Mario Ančič měl být hlavní atrakcí letošního Prosperita Open, ale ze svého stínu nevystoupil a už v prvním kole prohrál bitvu s Ivem Minářem. Ten je jedním ze čtyř Čechů, kteří vstup do ostravské soutěže zvládli.

Jedničkou v Ostravě bude Beck, atrakcí Ančič

Slovenský daviscupový reprezentant Karol Beck je nejvýše nasazeným hráčem tenisového challengeru Prosperita Open, který se odehraje příští týden. Oznámili to dnes pořadatelé, kteří na turnaj přilákali také bývalého sedmého hráče světa Maria Ančiče.

Ostrava znovu přilákala hvězdu, přijede Ančič

Pořadatelům challengeru v Ostravě se po roce znovu podařilo získat na turnaj bývalého hráče světové desítky. Chorvatský tenista Mario Ančič , který se vrací na turnaje po dvouletých lapáliích s mononukleózou, dostal od organizátorů dubnové akce nazvané Prosperita Open divokou kartu.

Berdych vyučil Verdaska. V osmifinále jsou i Nadal a po boji Djokovič

ATP INDIAN WELLS - Převálcováním nasazené desítky Verdaska se český tenista Tomáš Berdych kvalifikoval do osmifinále turnaje Masters 1000 v Indian Wells. Mezi nejlepších šestnáct suverénně postoupil také obhájce Nadal nebo po dalším utrápeném výkonu předloňský šampion Djokovič.

Moya si vzpomněl na zašlou slávu, v Indian Wells postoupil

Španělský tenista Carlos Moya si v Indian Wells připsal druhé vítězství v letošní sezoně. Na turnaji, díky kterému se před lety stal světovou jedničkou, porazil domácího kvalifikanta Smyczeka a postoupil do druhého kola.

Ančič po mononukleóze vynechá i Wimbledon

Chorvatský tenista Mario Ančič se stále potýká s následky mononukleózy, kterou onemocněl před dvěma lety. Bývalý sedmý hráč světa kvůli špatné kondici a zdravotnímu stavu nehrál na Roland Garros a nyní se odhlásil i z Wimbledonu. Vynechá také červencové utkání Davis Cupu proti USA.

Ančič bude přednášet na Harvardu

Netradiční program mezi turnaji v kalifornském Indian Wells a Miami na Floridě bude mít chorvatský tenista Mario Ančič. Odskočí si do Bostonu, kde bude přednášet na prestižní Harvardově univerzitě. V rámci kurzů sportovního práva dnes pohovoří o historii a struktuře ATP, dopingu, sázkách a právech tenistů na okruhu ATP.

Argentina je blízko postupu do čtvrtfinále

Tenisté Argentiny mají nakročeno k postupu do čtvrtfinále Davisova poháru. Loňští finalisté vedou v domácím prostředí nad Nizozemskem po úvodních dvouhrách 2-0 a už se pomalu mohou těšit na svého dalšího soupeře, který vzejde z duelu Česká republika - Francie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist