Baghdatis Marcos

Baghdatis Marcos

38
muž
Kypr
Datum nar.:
17. 6. 1985
Výška:
178 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 8.
čtyřhra: - / 93.

Baghdatis ukončí po Wimbledonu tenisovou kariéru

Kyperský tenista Marcos Baghdatis ukončí po Wimbledonu kariéru. Čtyřiatřicetiletý hráč dostal od pořadatelů grandslamového turnaje v All England Clubu divokou kartu a na trávě v Londýně, kde slavil jeden z největších úspěchů kariéry, se hodlá s fanoušky rozloučit. Oznámil to na sociálních sítích.

Nejdříve sahal po vítězství, poté musel odvracet mečboly. Berdych v Montpellieru zvládl divokou bitvu s Krajinovičem

ATP MONTPELLIER - Tomáš Berdych přežil divoký premiérový souboj s Filipem Krajinovičem, v němž nejprve podával na vítězství a poté musel odvracet dva mečboly. Vítěz ročníku 2012 nakonec po téměř tříhodinovém boji zvítězil a protáhl svou neporazitelnost v hale ve francouzském Montpellieru na sedm zápasů. O druhé letošní a celkově 33. finále si zahraje s domácím Herbertem, který vyřadil kanadského mladíka Shapovalova.

Baghdatis v Montpellier vyřadil nasazenou jedničku a obhájce titulu Pouillea

ATP MONTPELLIER - Marcos Baghdatis se ve druhém kole halového turnaje v Montpellier postaral o vyřazení domácí nasazené jedničky a loňského šampiona Lucase Pouillea. Kyperský tenista zvítězil po třísetovém boji a po sedmi měsících postoupil do čtvrtfinále turnaje ATP.

Tučná pokuta za rozmlácené rakety. Paire zaplatí dvojnásobek svého výdělku

Výbuch vzteku a tři zničené rakety na turnaji ATP ve Washingtonu přijdou francouzského bouřliváka Benoita Paireho draho. Tenisová asociace devětadvacetiletému hráči vyměřila pokutu 16.500 dolarů, což je zhruba 360 tisíc korun a více než dvojnásobek vydělané částky na prize money.

Isner porazil neoblíbeného Zvereva a v Atlantě je podeváté v semifinále. Kyrgios vzdal

ATP ATLANTA - John Isner je devátý rok po sobě v semifinále domácího turnaje na tvrdém povrchu v Atlantě. Ve čtvrtfinále obhájce titulu a letos nejvýše nasazený Američan zdolal Němce Mischu Zvereva, kterému oplatil porážky ze tří předchozích soubojů. Naopak skončil předloňský šampion Australan Nick Kyrgios, který kvůli zranění kyčle vzdal.

Federer s Chardym nezaváhal, Del Potro se nadřel na obrat proti Mayerovi

ATP INDIAN WELLS - Roger Federer v osmifinále turnaje Masters v Indian Wells porazil 7-5 6-3 Francouze Jeremyho Chardyho a svou letošní bilanci vylepšil na 15-0 (včetně Hopman Cupu 19-0). Ve čtvrtfinále se pětinásobný šampion utká s Korejcem Hyeon Chungem (h2h 1-0).

Dimitrov dostal kanára a postup přes outsidera protrpěl. Musím se hodně zlepšit, uznal

Minulou sezonu zakončil triumfem na Turnaj mistrů a jako světová trojka. O dva měsíce později vstoupil do Australian Open coby loňský semifinalista hladkou výhrou nad Rakušanem Novakem, dnešní druhé kolo ale protrpěl. Grigor Dimitrov dostal od 186. hráče světa Mackenziho McDonalda poprvé po dvou letech kanára a výhru 8-6 v pátém setu vydřel až po třech a půl hodinách boje. Mám co zlepšovat, jinak tu nemám šanci, uznal.

Nadal neztratil set ani s Mayerem. Dimitrov a Tsonga měli namále

AUSTRALIAN OPEN - Rafael Nadal na Australian Open porazil Argentince Leonarda Mayera, s nímž vyhrál i pátý vzájemný zápas, a bez ztráty setu postoupil do 3. kola. V něm je také Francouz Jo-Wilfried Tsonga, který měl v pětisetovém duelu s kanadským mladíkem Denisem Shapovalovem namále.

Istomin v Chengdu získal druhý titul. Baghdatis mu ve finále v bolestech vzdal

ATP CHENGDU - Denis Istomin si dva roky po triumfu na trávě v Nottinghamu došel pro druhý titul z turnaje ATP. Jednatřicetiletý Uzbek ho získal v čínském Chengdu poté, co mu v dnešním finále vzdal v průběhu šestého gamu zraněný Kypřan Marcos Baghdatis.

Istomin v Chengdu postoupil počtvrté v kariéře do finále

ATP CHENGDU - Denis Istomin v čínském Chengdu porazil Japonce Juiči Sugitu a počtvrté v kariéře postoupil do finále turnaje ATP. O druhý titul si jednatřicetiletý Uzbek zahraje s Kypřanem Marcosem Baghdatisem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist