Dementieva Elena

Dementieva Elena

42
žena
Rusko
Datum nar.:
15. 10. 1981
Výška:
180 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 3.
čtyřhra: - / 5.

Dementěvová se dočkala miminka, má dceru Veroniku

Bývalá světová trojka Ruska Jelena Dementěvová, jež na konci sezony 2010 ukončila v 29 letech kariéru, se dočkala vytouženého miminka. S manželem Maximem Afinogenovem mají dceru Veroniku.

WTA v roce 2011, část III. Velký triumf Stosurové a povedený comeback Sereny

Petře Kvitové se období po wimbledonském triumfu nepovedlo. Po dlouhé pauze bez tenisu se naopak velkolepě vrátila Serena Williamsová, kterou zastavila až ve finále US Open Samantha Stosurová. Australanka se tehdy radovala z premiérového grandslamového triumfu.

Dementěvová se vdala, Afinogenova si vzala na střeše hotelu

Bývalá ruská tenistka Jelena Dementěvová a hokejista Maxim Afinogenov dnes vstoupili do manželství. "Ano" si řekli na střeše moskevského hotelu Ritz, z níž se nabízel všem svatebčanům pohled na starobylý Kreml.

Dementěvová se bude vdávat

Bývalá tenistka Jelena Dementěvová se bude o tomto víkendu vdávat. Bývalá světová pětka, která loni ukončila kariéru, si bere svého dlouholetého přítele, hokejistu Maxima Afinogenova. Dějiště svého sňatku úspěšní sportovci tají.

Dementěvová bude viceprezidentkou tenisového svazu

Ruská tenistka Jelena Dementěvová, která letos nečekaně ukončila kariéru profesionální hráčky, byla jmenována viceprezidentkou Ruské tenisové federace. Olympijská vítězka z Pekingu funkci přijala, třebaže se na síti Twitter přiznala, že příliš netuší, co bude tato pozice obnášet.

Za odchodem Dementěvové je tikání biologických hodin

Jelena Dementěvová krátce po svém nečekaném odchodu z profesionálního tenisu prozradila, co stojí za jejím rozhodnutím. Plánuju velké změny. Chci založit rodinu, mít děti, řekla ruskému tisku.

Zvonarevová vyhrála skupinu bez ztráty setu, porazila i Clijstersovou

TURNAJ MISTRYŇ - Vera Zvonarevová má v Dauhá našlápnuto k životnímu úspěchu. Ruská hráčka porazila i Clijstersovou a bez ztráty setu vyhrála Bílou skupinu. O finále se utká se světovou jedničkou Caroline Wozniackou. Poraženou Belgičanku čeká Stosurová.

Končím! Oznámila olympijská vítězka Dementěvová

10. start na Turnaji mistryň zakončila nečekaným rozhodnutím. Jelena Dementěvová v 29 letech ukončila kariéru, během které nezískala žádný grandslamový titul, ale vyhrála olympijské hry. Posledních deset sezon zakončila pokaždé mezi dvacítkou nejlepších tenistek světa, nejvýš byla na třetím místě.

Wozniacká zakončí rok jako světová jednička. V Dauhá znají semifinalistky

TURNAJ MISTRYŇ - Caroline Wozniacká v Dauhá otočila souboj s Italkou Francescou Schiavoneovou a má jisté, že letošní sezonu zakončí jako světová jednička. Zároveň na Turnaji mistryň postoupila do semifinále, ve kterém jsou také Stosurová, Clijstersová a Zvonarevová.

Wozniacká a Zvonarevová zahájily Turnaj mistryň jako z partesu

TURNAJ MISTRYŇ - Dvě nejvýše nasazené tenistky Caroline Wozniacká z Dánska a Ruska Věra Zvonarevová vstoupily do Turnaje mistryň v Dauhá hladkými výhrami. V úvodním utkání smetla Zvonarevová Srbku Jelenu Jankovičovou 6-3 6-0, Wozniacká si poradila dvakrát 6-1 s Jelenou Dementěvovou z Ruska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist