Garbin Tathiana

Garbin Tathiana

46
žena
Itálie
Datum nar.:
30. 6. 1977
Výška:
172 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 22.
čtyřhra: - / 25.

Kuzněcovová utekla hrobníkovi z lopaty, odvrátila čtyři mečboly

FRENCH OPEN ženy - Z nasazených hráček dnes vypadla jen Šafářová. A málem i loňské šampionka Světlana Kuzněcovová, jež odvrátila čtyři mečboly proti Němce Petkovicové. Naopak Veus Williamsová, Caroline Wozniacká či Flavia Pennettová problémy neměly.

Varšava: Benešové se před Paříží nedaří, dvě Češky postoupily

České dvojce Ivetě Benešové se příprava na French Open nevyvedla. Poté, co v Madridu vypadla v úvodním kole, se ve stejné fázi rozloučila i s turnajem ve Varšavě. Lépe si dnes vedly Barbora Zahlavová-Strýcová a Klára Zakopalová, jež dokonce vyřadila nasazenou Bartoliovou.

Benešová konečně vyhrála, Hradecká a Šafářová se trápí dál

Tři české tenistky dnes zasáhly do hry na turnaji v Barceloně. V katalánské metropoli se po více než měsíci dočkala výhry Iveta Benešová, která vyřadila krajanku Petru Kvitovou. Hůř se vedlo Lucii Hradecké, která se ani ve Španělsku nevzpamatovala a stále čeká na první letošní vítězství v hlavní soutěži turnaje WTA.

V Miami postupují dvě Češky. Kvitovou čeká Clijstersová

WTA MIAMI - Petra Kvitová a Lucie Šafářová postoupily do druhého kola prestižního turnaje v Miami. Kvitovou nyní čeká Clijstersová. Naopak své první zápasy na Floridě prohrály Barbora Záhlavová-Strýcová a Lucie Hradecká.

Benešová se trápí dál, znovu vypadla v 1. kole

Jedna výhra, pět porážek. Taková je po dnešku letošní bilance Ivety Benešová, která v Dubaji prohrála třetí zápas za sebou. V úvodním kole podlehla Bělorusce Govorcovové 4-6 a 1-6 a potvrdila tak nepovedený vstup do sezony.

Šafářová řádí dál, ve čtvrtfinále smetla Peerovou

Česká tenistka Lucie Šafářová se v Paříži stává postrachem favoritek. Po Italce Schiavoneové dnes vyřadila i šestou nasazenou Shahar Peerovou a postoupila už do semifinále. V něm se utká s turnajovou dvojkou, Italkou Pennettaovou.

Kvitová uspěla a zahraje si se Safinovou o osmifinále

US OPEN ŽENY - Petra Kvitová jako jediná z českých tenistek dokázala na závěrečném grandslamu sezony US Open postoupit z druhého kola. V něm si dnes poradila s Italkou Tathianou Garbinovou po setech 6-1 6-3. O účast v osmifinále se nyní utká se světovou jedničkou Dinarou Safinovou, která zatím v New Yorku neukazuje nijak oslnivou formu.

4. den na US Open: O třetí kolo hrají tři Češi

Tři želízka v ohni bude mít český tenis ve dnešních zápasech druhého kola dvouher na US Open. Nejlepší vyhlídky na postup má nasazená patnáctka Radek Štěpánek, jehož čeká Argentinec Leonardo Mayer.

Z Češek uspěla jen Kvitová. Safinová postup protrpěla

US OPEN ŽENY - Z šesti českých tenistek zvládly úvodní kolo jen dvě. Na Zahlavovou-Strýcovou dnes navázala ještě Petra Kvitová. Naopak už dohrály Šafářová a Hrdinová. O senzaci se málem postarala Australanka Rogowská, jež měla 'na lopatě' světovou jedničku Safinovu. Ruska však nakonec po obrovské dřině postoupila.

V Palermu vyhraje Italka, obhájkyni Erraniovou ve finále vyzve Pennettaová

WTA PALERMO - Turnaj žen v Palermu vyhraje domácí tenistka. Do finále postoupila loňská vítězka Sara Erraniová a nasazená jednička Flavia Pennettaová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist