Niemeier Jule

Niemeier Jule

24
žena
Německo
Datum nar.:
12. 8. 1999
Výška:
178 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 111. / 61.
čtyřhra: 440. / 418.

Pegulaová vyhrála první zápas po Australian Open, v San Diegu si poradila s Niemeierovou

Jessica Pegulaová (30) úspěšně vstoupila do domácí pětistovky v San Diegu. Nasazená jednička a světová pětka začala v Kalifornii rychlou výhrou 6:0, 6:4 nad kvalifikantkou Jule Niemeierovou (24) a zvládla svůj první zápas po brzkém vyřazení na Australian Open a zdravotní pauze. O zopakování předloňské semifinálové účasti bude usilovat proti Anně Blinkovové, nebo Dajaně Jastremské.

Vondroušová a Bouzková jsou ve Wimbledonu ve třetím kole. Pět Češek vypadlo

WIMBLEDON - Markéta Vondroušová (24) pokračuje ve svém letošním působení ve Wimbledonu bez ztráty setu a po vítězství 6:3, 6:4 nad světovou dvanáctkou Veronikou Kuděrmetovovou (26) si poprvé zahraje třetí kolo nejslavnějšího turnaje. Za obhajobou loňského čtvrtfinále pokračuje Marie Bouzková (24), jež ukončila kariéru bývalé světové dvojky Anett Kontaveitové (27) z Estonska. Ve druhém kole naopak neuspěly Kateřina Siniaková (27), Barbora Krejčíková (27) ani Barbora Strýcová (37), jež odehrála svou poslední dvouhru v All England Clubu. Dokonce hned po svém úvodním vystoupení se ze soutěže poroučely Karolína Muchová (26) s Lindou Noskovou (18).

Vondroušová neztratila set ani s Niemeierovou a postoupila do prvního čtvrtfinále na trávě

WTA BERLÍN - Markéta Vondroušová (23) pokračuje na své první generálce na Wimbledon bez ztráty setu a zahraje si své premiérové čtvrtfinále na travnatých dvorcích. V Berlíně jí dnes za stavu 3:6, 5:6 ze svého pohledu kvůli zranění zápěstí vzdala domácí čtvrtfinalistka loňského ročníku nejslavnějšího turnaje Jule Niemeierová (23). V pátek bude rodačka ze Sokolova čelit člence TOP 10 Marii Sakkariové (27).

Šok v Madridu: Trojnásobná šampionka Kvitová vypadla hned na úvod. Dohrály i Fruhvirtová, Vondroušová a Muchová

WTA MADRID - Petra Kvitová letos poprvé nezvládla vstup do turnaje a stejně jako loni skončila v Madridu hned na první soupeřce, se třemi triumfy nejúspěšnější hráčka turnaje nestačila na trápící se Jule Niemeierovou. Ve druhém kole dohrály i Linda Fruhvirtová, která získala jen tři gamy proti Jeleně Ostapenkové, Markéta Vondroušová po bitvě s Magdou Linetteovou a také Karolína Muchová, jež nestačila na Rumunku Irinu Beguovou.

Stoprocentní Češky v 1. kole! Vítězně odstartovaly i Siniaková, Vondroušová a Muchová

WTA INDIAN WELLS - Prvním kolem turnaje WTA 1000 v Indian Wells prošlo všech pět českých tenistek a doplnilo nasazené kvarteto Češek mezi 64 nejlepšími. Třetí rok po sobě v Kalifornii zvládla úvodní zápas Kateřina Siniaková, jež si poradila s Němkou Jule Niemeierovou, Markéta Vondroušová porazila i potřetí ve dvou setech Kanaďanku Rebeccu Marinovou a Karolína Muchová zdolala Kazašku Julii Putincevovou.

Šwiatekovou na úvod otestovala Niemeierová. Světová jednička vyhrála až po dvou hodinách hry

AUSTRALIAN OPEN - U Igy Šwiatekové si fanoušci zvykli na časté rychlé dvousetové výhry, na úvod Australian Open ale světová jednička nedominovala. Polská favoritka si sice s Němkou Jule Niemeierovou poradila ve dvou setech, o postupu ovšem rozhodla až po dvou hodinách boje díky lépe zvládnutým koncovkám setů.

Plíšková po devíti letech v kvalifikaci. V Adelaide nezaváhala, uspěla i Siniaková

WTA ADELAIDE 2 - Bývalá světová jednička Karolína Plíšková úspěšně zvládla svůj první zápas v kvalifikaci od roku 2014. Do boje o start na podniku WTA 500 v Adelaide vstoupila dvousetovou výhrou nad Němkou Jule Niemeierovou a na druhý pokus si připsala první letošní výhru. Uspěla také Kateřina Siniaková, která se rychle oklepala z porážky ve finále čtyřhry.

Skvělý start proti Německu! Lehečka zazářil skalpem Zvereva, Bouzková potvrdila roli favoritky

UNITED CUP - Čeští tenisté fantastickým způsobem vstoupili do skupinového utkání United Cupu s Německem a do nedělního programu půjdou s náskokem 2-0. Nejprve zazářil Jiří Lehečka skalpem bývalé světové dvojky a aktuálně 12. hráče světa Alexandera Zvereva, na něj navázala Marie Bouzková potvrzením role favoritky proti Jule Niemeierové.

Zastavena ve čtvrtfinále. Bouzková ve Wimbledonu nestačila až na Džabúrovou

WIMBLEDON - Cesta Marie Bouzkové životním grandslamem skončila ve čtvrtfinále. 23letá Češka na wimbledonské trávě ztroskotala až na světové dvojce Ons Džabúrové, které podlehla 6-3 1-6 1-6. Již deset zápasů neporažená Tunisanka si o finále zahraje v duelu dvou debutantek v grandslamovém semifinále s německou kamarádkou Tatjanou Mariaovou.

Ve čtvrtfinále Wimbledonu jsou dvě Němky. Mariaovou s Niemierovou a čeká souboj o semifinále

WIMBLEDON - Německo má ve Wimbledonu jistou semifinalistku. Poprvé do čtvrtfinále grandslamu postoupila ve 34 letech dvojnásobná maminka Tatjana Mariaová, jež v osmifinále přežila dva mečboly proti Lotyšce Jeleně Ostapenkové, a také debutantka na travnatém grandslamu Jule Niemeierová. V dalším kole je čeká vzájemný souboj.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist