Rodionov Jurij

Rodionov Jurij

24
muž
Rakousko
Datum nar.:
16. 5. 1999
Výška:
191 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 118. / 87.
čtyřhra: 873. / 143.

Murray zahájil přípravu na Wimbledon triumfem na domácím challengeru

CHALLENGER SURBITON - Andy Murray slaví druhý letošní titul na challengeru. 36letý Brit zahájil přípravu na Wimbledon triumfem na domácí trávě v Surbitonu, kde ve finále porazil 6:3, 6:2 Rakušana Jurije Rodionova, a stal se nejstarším vítězem turnaje této kategorie na zeleném pažitu.

Murray zahajuje travnatou sezonu na challengeru. V Surbitonu postoupil do finále

CHALLENGER SURBITON - Andy Murray na domácím travnatém challengeru v Surbitonu porazil 7:6, 6:3 Australana Jordana Thompsona, kterému oplatil šest let starou porážku z Queen's Clubu, a hned na prvním přípravném turnaji před Wimbledonem postoupil do finále. V něm 36letý Brit narazí na Rakušana Jurije Rodionova.

Pospisil v Dallasu přežil mečbol proti Rodionovovi a po 8 měsících je ve čtvrtfinále

ATP DALLAS - Vasek Pospisil v hale v Dallasu zdolal po odvrácení mečbolu 6-7 7-6 6-2 Rakušana Jurije Rodionova a svou neporazitelnost prodloužil na 9 zápasů. O první semifinále na turnaji ATP od podzimu 2020 si jednatřicetiletý Kanaďan zahraje s domácím Johnem Isnerem.

Auger-Aliassime ve Stuttgartu postoupil do 8. finále. Prokletí finalisty se pokusí zlomit proti Čiličovi

ATP STUTTGART - Félix Auger-Aliassime na trávě ve Stuttgartu porazil Američana Sama Querreyho a poosmé v kariéře postoupil do finále turnaje ATP. V něm dosud neuhrál ani set, o premiérový titul si 20letý Kanaďan zahraje s Chorvatem Marinem Čiličem, který se do finále dostal poprvé pop třech letech.

Kolář letos poprvé neprohrál set, v Bielle začal výhrou nad Němcem Madenem

CHALLENGER BIELLA - Zdeněk Kolář na úvod halového challengeru v italské Bielle porazil 6-2 7-6 Němce Yannicka Madena a v osmém letošním zápase si připsal teprve druhou výhru. Ani set neztratil poprvé po sérii jedenácti duelů. O čtvrtfinále si zahraje s šestým nasazeným Rakušanem Jurijem Rodionovem.

Macháč na prvním ze dvou kazašských challengerů skončil ve čtvrtfinále

ATP CHALLENGER NUR-SULTAN - Dvacetiletý Tomáš Macháč byl před dnešním čtvrtfinále na challengeru v kazašském Nur-Sultanu celkem jasným favoritem, ale na nasazenou šestku Jurije Rodionova nestačil a s o rok starším Rakušanem za 80 minut prohrál 2-6 3-6.

Shapovalov je v útlumu, ve Vídni prohrál s Rodionovem. Anderson utekl z mečbolů

ATP VÍDEŇ - Denis Shapovalov ve Vídni ani na druhý pokus neuhrál set. Letos kanadský tenista nestačil na domácího outsidera Jurije Rodionova a druhý týden po sobě nezvládl vstup do turnaje. Ze tří mečbolů v rakouské metropoli unikl předloňský šampion Kevin Anderson, už jedenáctou výhru v řadě na turnajích kategorie ATP 500 zaznamenal Rus Andrej Rubljov.

Přísný dress code ve Wimbledonu. Junior Rodionov si musel vyměnit spodní prádlo. Nebyl první a zřejmě ani poslední

Organizátoři Wimbledonu vždy dbali na to, aby byli tenisté, pokud možno, oblečeni pouze v bílém. Letos se nestalo poprvé, že byli někteří hráči napomenuti za outfit, v němž ke svému zápasu na nejslavnějším a nejstarším turnaji světa nastoupili. Většina z nich se dokonce musela jít převléknout do šaten.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist