Ungur Adrian

Ungur Adrian

39
muž
Rumunsko
Datum nar.:
22. 1. 1985
Výška:
178 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 79.
čtyřhra: - / 94.

Veselý je v Istanbulu ve čtvrtfinále, vyzve Dimitrova

ATP ISTANBUL - Jiří Veselý i na třetím letošním turnaji na antuce vyhrál minimálně dva zápasy. V Istanbulu dnes otočil zápas se Španělem Robertem Carballesem Baenou a postoupil do čtvrtfinále. V něm vyzve Bulhara Dimitrova.

Štěpánek prohrál více než tříhodinový maratón s Ungurem

CHALLENGER ŘÍM - Radek Štěpánek se loučí s challengerem v Římě už po prvním kole. Zkušený český tenista dnes sice otočil nepříznivý vývoj zápasu proti Rumunovi Adrianu Ungurovi, nakonec ale po téměř třech a půl hodinách boje padl. Do druhého kola se z tria českých zástupců dostal pouze Adam Pavlásek, zatímco Jan Mertl neuhrál ani set.

Monfils v deštivé Bukurešti smetl Berankise, Južnyj dohrál

ATP BUKUREŠŤ - Gaël Monfils vstoupil do turnaje v Bukurešti rychlou výhrou nad Litevcem Berankisem, v náročných podmínkách ale musel bojovat. S deštivým počasím se nevypořádal druhý nasazený Rus Južnyj, který poprvé prohrál s Nizozemcem Haasem.

Prvními semifinalisty v Sao Paulu jsou González a Gabašvili

Finálový turnaj pro úspěšné 'challengerové' hráče má po dvou dnech dva jisté semifinalisty a dva hráče, kteří jsou bez šance na postup. Dvě výhry ze dvou zápasů poslali do závěrečných bojů Rusa Teimuraze Gabašviliho a Alejandra Gonzáleze, který jako šestý Kolumbijec v historii posune do Top 100.

Obhájce Rosol smetl Ungura, o finále si v Bratislavě zahraje se Sijslingem

CHALENGER BRATISLAVA - Lukáš Rosol se v Bratislavě přibližuje obhájení loňského triumfu. Dnes nejvýše nasazený Čech smetl Rumuna Ungura a postoupil už do semifinále, ve kterém ho čeká Nizozemec Igor Sijsling.

Veselý v Bratislavě skončil ve 2. kole na Dzumhurovi

CHALLENGER BRATISLAVA - Jiřímu Veselému neobvyklý program na turnaji v Bratislavě nesedl. Poté, co si po prvním kole doletěl do Londýna pro cenu od ATP, dnes neuspěl v duelu se 197. hráčem světa Damirem Dzumhurem.

Rosol odvrátil mečboly a je ve čtvrtfinále. Hájek skončil v 1. kole

CHALLENGER BRATISLAVA - Zatímco včera Lukáš Rosol porazil odevzdaného soupeře za 31 minut, dnes v Bratislavě musel o postup do čtvrtfinále bojovat dvě a půl hodiny, než Chorvata Ante Paviče po odvrácení dvou mečbolů zdolal 5-7 6-4 7-6. Naopak druhý daviscupový reprezentant Jan Hájek vypadl už v 1. kole.

Nasazení Španělé Montaňés a Granollers v Kitzbühelu nezaváhali. Hájka čeká lucky loser

ATP KITZBÜHEL - Oba nasazení Španělé, kteří se dnes v Kitzbühelu dostali na kurt, postoupili bez ztráty setu do druhého kola. Teprve zítra čeká vstup do hlavní soutěže Jana Hájka, který má cestu minimálně do čtvrtfinále vymetenou od nasazených soupeřů.

Sao Paulo: Králem challengerové sezony je Argentinec Pella

Králem letošní challengerové sezony se stal Guido Pella. Dvaadvacetiletý Argentinec ve finále 2. ročníku turnaje v Sao Paulu udolal po třísetovém boji Rumuna Adriana Ungura a během jednoho roku se posune ze čtvrté světové stovky poprvé do Top 100.

Finále vyvrcholení challengerů obstarají Ungur a Pella

Finále vyvrcholení challengerové sezony v Sao Paulu si zahrají tak trochu nečekaně Rumun Adrian Ungur a Argentinec Guido Pella, kteří si zopakují vzájemný souboj ze skupiny. Prvně jmenovaný si v semifinále poradil se Slovincem Bedenem, Jihoameričan pak zabránil čistě rumunskému finále, když si poradil s Haneskem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist