Ósakaová titul na US Open neobhájí! Japonka nedopodávala zápas s Fernandezovou a plánuje další pauzu

4. 9. 2021, 04:05
Aktuality 125
US OPEN - Naomi Ósakaová byla až do stavu 7-5 6-5 neprůstřelná na servisu, pak ale předvedla kolaps a nakonec s Leylah Fernandezovou po dvou hodinách prohrála 7-5 6-7(2) 4-6. Bývalá světová jednička a dvojnásobná šampionka US Open tak neobhájí loňský triumf. Teprve 18letá Fernandezová ve svém premiérovém osmifinále na grandslamech vyzve další bývalou světovou jedničku a vítězku amerického grandslamu Angelique Kerberovou.
Naomi Ósakaová (© AFP)

Naomi Ósakaová má na kontě čtyři grandslamové triumfy, ale obhajoby jí vůbec nejdou. Třiadvacetiletá Japonka předloni na US Open vypadla v osmifinále, loni na Australian Open ve třetím kole a dál se nedostala ani letos v New Yorku, kde patřila k největším favoritkám na titul.

Bývalá světová jednička, kterou letos trápí psychické problémy a po skončení série 23 vítězství na tvrdém povrchu i pokles formy, do turnaje vstoupila hladkým vítězstvím nad Marií Bouzkovou. Ve druhém kole měla volno a dnes senzačně nestačila na Leylah Fernandezovou.

Do stavu 7-5 6-5 přitom byla na servisu naprosto neprůstřelná, jenže juniorské šampionce French Open 2019 pak nabídla první brejkboly, odehrála mizerný tie-break a v rozhodujícím dějství prohrávala 0-2 15-40.

Podání sice nakonec uhájila, ale proti celý zápas skvěle hrající a servírující levoruké soupeřce se k žádné šanci na zvrat nedostala. Po dvou hodinách a čtyřech minutách padla a stala se první obětí z nejvýše nasazené šestnáctky.

Pro Ósakaovou bylo US Open teprve třetím turnajem od Roland Garros, z kterého odstoupila kvůli psychickým problémům. Nyní uvažuje o další pauze.

"Když vyhraji, nemám z toho radost, cítím spíš úlevu. Když prohraju, jsem z toho hodně skleslá. Momentálně se snažím zjistit, co vlastně chci dělat," řekla novinářům.

Světová trojka dnes prohrála i v mužské dvouhře, 18letý Carlos Alcaraz se postaral o senzační vyřazení Stefanose Tsitsipase.

Teprve 18letá Fernandezová, která do New Yorku dorazila s nelichotivou letošní bilancí 15-15, si připsala svůj druhý skalp hráček Top 10 žebříčku WTA. Tři zápasy v řadě zvládla podruhé v sezoně, v březnu v Monterrey získala svůj první titul.

"Odmala vím, že dokážu porazit kohokoli, kdo se proti mě postaví," uvedla Fernandezová a ocenila svou soupeřku. "Je skvělým vzorem pro všechny na okruhu i všechny malé holky na světě."

Ve svém premiérovém osmifinále na grandslamové scéně vyzve další bývalou světovou jedničku a šampionku US Open Angelique Kerberovou. Také s Němkou se utká poprvé.

Kerberová ve Flushing Meadows pokračuje ve svém znovuzrození, v souboji bývalých vítězek přetlačila 5-7 6-2 6-3 domácí Sloane Stephensovou, vylepšila svou bilanci z posledních 19 zápasů na 17-2 a znovu po roce je na závěrečném grandslamu sezony v osmifinále. Proti o 15 let mladší soupeřce zabojuje o první newyorské čtvrtfinále od triumfu v roce 2016.

Simona Halepová po více než dvouhodinovém boji udolala 7-6(11) 4-6 6-3 Jelenu Rybakinovovou, poprvé od Australian Open vyhrála třikrát za sebou a po pěti letech postoupila do osmifinále US Open. O třetí newyorské čtvrtfinále bude bývalá světová jednička bojovat s Elinou Svitolinovou (H2H 5-5).

Svitolinová dál úspěšně obhajuje body za předloňské semifinále. Světová pětka přehrála 6-4 6-2 Darju Kasatkinovou a prodloužila svou neporazitelnost na osm zápasů. Proti Halepové bude usilovat o první letošní čtvrtfinále na grandslamech.

Elise Mertensová porazila 6-3 7-5 Ons Džabúrovou a potvrzuje, že se jí ve Flushing Meadows daří. Na US Open už čtvrtým rokem po sobě postoupila do osmifinále, přestože v prvním kole čelila šesti mečbolům Rebeccy Petersonové.

O již třetí newyorské čtvrtfinále během tří let se utká s Běloruskou Arynou Sabalenkovou (h2h 2-5), s níž loni na US Open ovládla čtyřhru, stejně jako letos na Australian Open. Světová dvojka Sabalenková ve 3. kole porazila 6-3 6-3 domácí Daniellu Collinsovou a postupem do osmifinále vyrovnala své newyorské maximum z roku 2018. Jediné grandslamové čtvrtfinále si zahrála teprve letos ve Wimbledonu.

Poslední osmifinálovou dvojici v rámci dnešního programu utvořily Barbora Krejčíková a Garbiñe Muguruzaová.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 57.500.000 dolarů
páteční výsledky (3. 9. 2021)
• Dvouhra - 3. kolo •
Krejčíková (8-ČR) - Rachimovová (Rus.) 6-4 6-2
Sabalenková (2-Běl.) - Collinsová (26-USA) 6-3 6-3
Fernandezová (Kan.) - Ósakaová (3-Jap.) 5-7 7-6(2) 6-4
Svitolinová (5-Ukr.) - Kasatkinová (25-Rus.) 6-4 6-2
Muguruzaová (9-Šp.) - Azarenková (18-Běl.) 6-4 3-6 6-2
Halepová (12-Rum.) - Rybakinová (19-Kaz.) 7-6(11) 4-6 6-3
Mertensová (15-Belg.) - Džabúrová (20-Tun.) 6-3 7-5
Kerberová (16-Něm.) - Stephensová (USA) 5-7 6-2 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

125
Přidat komentář
Aussie
v Londýně. Chodila také do Morley College, mezzosopranistka, mj. zpívala tam ve školním představení Hátu v Prodance, když já jsem zpíval Kecala. Milá holka, tenis ale, pokud vím, nehrála...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A nebude ona mít už taky o pár let víc?smile
Reagovat
Aussie
To jo, ta i o ten svůj hlas už asi přišla, pokud tady vůbec ještě zaclání.
Ono s tím věkem se nám dějí věci. Nedávno jsem narazil na webové stránky jedné herečky, celkem dost známé, nebudu ji ale jmenovat. Dnes už hraje jenom stařecké role. Když v 68 hrála také ve Varech, domluvili jsme si v divadelním klubu rande. Nepřišla a já jsem brzy nato odletěl natrvalo do Anglie. Poslal jsem jí teď email, a připomněl jí jak mne tehdy zklamala.
Omluvila se, takže ji mám na mailing listu.
Reagovat
sojka1
hezke... a povedla se ti perlicka, jak nemas za radovou cislici tecku, automaticky se mi vybavilo, ze hrala v sedesati osmi ve Varech... :-))
Reagovat
Mr.Pink
mne tez, ale nejak mi to nedavalo smysl. jedna blba tecka a jakou dokaze nadelat paseku :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Určitě máš na co vzpomínat a to je fajnsmile Jinak 68 mi teda taky nějak nedošlo a jak jsi psal o věku, spojil jsem si to s nímsmile
Těším se, až si udělám čas na ten tvůj web.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Naomi je vypočítavá a proto si nezaslouží empatii.
Ok, netvrdím že je nebo není vypočítavá, ale ty pro to máš zjevně důkazy. Tedy očekávám, že nějaké validní předložíš.

Tímto toto téma končím, nehodlám se nakazit blbou náladou, ve které se zřejmě vyžív?š.smile
Reagovat
tommr
to je reakce na koho nebo na co? Myslím že jsi trochu mimo ... smile
Když už jsi to téma ale nakous tak já si taky myslím, že Osaka je vypočítavá mrcha, která ty svoje pseudoproblémy jen hraje. Je ale i možnost že je tak blbá že se nechá manipulovat od lidí z pozadí (její fotřík, přítel, agenti atd.). Každopádně je to skvěle fungující továrna na dolary a tenis je u ní už dlouho až na posledním místě ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi ubrečená nicka, která se zmůže jen realizovat v ostudných komentářích na TPsmile
Reagovat
tommr
docela výstižně si se popsal ... smile
Reagovat
Mr.Pink
vzdyt ma pravdu, popsal te naprosto presne
Reagovat
tommr
to je tady nějakej sraz místních dementů? Vemte se za ruce a jděte oba do pr..le kam patříte ...smile
Reagovat
Mr.Pink
ty si myslis, ze tebe tu nekdo bere vazne? jsi tu jen pro smich. a nesnaz se hrat, jak jsi nad veci, vime, ze nejsi
Reagovat
tommr
přiznám se, že nad věcí opravdu nejsem. Pořád se nedokážu úplně vyrovnat s tím, že tady otravujou vzduch dementi jako jsi ty. Dělám ale pokroky a už si s tím nelámu hlavu tak jako dřív ...
Reagovat
Mr.Pink
mam stejny problem, ja si s tim hlavu nelamu, jen me mrzi, kam tp smeruje
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr a jeho slovní zásoba:
ostudný
dement
má nosánek nahorusmile
Reagovat
tommr
znám i jiný výrazy pro tebe: přicmrndávač a bonzák ...
Reagovat
Mr.Pink
ale jen na netu, ve skutecnosti je to introvertni, plachy a nesebevedomy clovek, takova osaka v muzskem provedeni :)
Reagovat
tommr
a ty jsi ve skutečnosti co Růžovko? Určitě budeš vzor dokonalosti. Dej nám na sebe nějakej odkaz at se můžeme pokochat nebo případně poučit ...
Reagovat
Mr.Pink
:D ja o sobe nic netvrdim, jen reaguji na tve nesmysly, ktere tu pises. ale moc dobre vis, ze mam pravdu
Reagovat
tommr
a kde teda bereš tu drzost hodnotit a kritizovat ostatní když sám nejsi dokonalej? S tebou určitě taky nebude něco v pořádku ...
Reagovat
Mr.Pink
nikdo neni dokonaly, to bys mohl vedet. reaguji na tve nesmysly. a ze to jsou nesmysly, to tu vi temer kazdy, jen ti to nenapisou. ja take vetsinu tvych nemyslu nekomentuji, ale obcas uz je treba zasahnout
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
takže vy dva dementi jste se pasovali na morální policii tady na TP? Čím dál tím líp ... smile
Werich říkal, že když se někdo baví s blbcem dýl než 5 minut tak se z něho taky stane blbec. Já už jsem ten čas s váma dvěma o hodně přetáh takže radši končím a už na vás nebude dál reagovat. Chtěl bych vás požádat o totéž ale vím že je to marný protože tolik slušnosti v sobě nemáte ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje vyjádření je tak trapný, že ani nemá cenu ho nijak zvlášt rozebírat.smile
Reagovat
Mr.Pink
vzdyt ja jsem te o tohle pozadal prvni a vidis, stale na me reagujes :)

popravde me tohle take nebavi, jsem prilis empaticky a pak si tyhle debaty, prestoze v nich mam pravdu, vycitam
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi teda Sherlocksmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
v záhlaví jsem napsal ke komu se vyjadřuju, bohužel můj mobil se pere s TP neustále, takže občas i hodí příspěvek úplně jinam.
Reagovat
blixa
Který browser používáš ? Podle mě se s TP nejvíc kamarádí Opera.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Operu jsem používal chvilku někdy v dřevních letech mobilů. Prý je teď fajn, no možná ji vyzkouším, ale nejspíš až na novém mobilu. Každopádně dík za tipsmile
Reagovat
sojka1
jedine Opera... :-))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ok, kouknu na ni. Vzpomněl jsem si, že jsem četl nějaké srovnání browserů a byla mezi nejlepšími.
Reagovat
bIbec
určitě bych Osaku nenazval přílo vypočítavou.

Bych řekl, že člověk vypočítavý svoje city pouze hraje, aby dosáhl určitého prospěchu. Je tam vědomý kalkul. To si nemyslím, že je případ Osaky.
Reagovat
bIbec
asi se shodneme na tom, že je to prostě tele. Ale být tele neznamená být špatným člověkemsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
tommr
pokud Fernandezová opravdu řekla že Osaka "Je skvělým vzorem pro všechny na okruhu i všechny malé holky na světě." tak u mě hodně klesla ... smile

Jinak včera odehrála Fernandezová skvělej zápas a Osaku porazila naprosto zaslouženě. S tím jak hrála na OH proti Báře Krejčíkový se to vůbec nedá srovnávat. Hlavně na servisu zahrála neskutečně dobře ... smile
Reagovat
Fandina
Pro mě vzorem není, ale považuji ji za normální tenistku, s problémy jako každý jiný, určitě ji nemám jako nějaké monstrum, jak ji vykresluješ ty.
Reagovat
tommr
no normální tenistka to rozhodně není ...
Reagovat
Fandina
Myslím, že je normální. Že má problém s tiskovkami, no a? Já mám zase problém s lidmi, kterým se pořád něco nelíbí.
Reagovat
Aussie
Když se vyhraje, tak se che říct něco hezkého o oponentce. K tomu velí slušnost. Neřekl bych, že by to myslela příliš vážně. Ony k k tomu možná ani nenastanou příležitosti to opakovat, pokud se Osaka opět chystá vzdálit. Pokud to udělá, bude se myslím hodně těžko vracet.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Určitě tam hraje roli i nějaký respekt ke starší hráčce a no.2 k tomu.
Reagovat
vergus
Fernadez mě příjemně překvapila, myslel jsem, že po tom těsně ztraceném 1. setu uvadne jako proti Petře na RG, ale místo toho se furt hecovala. Když to srovnám s tím FC v Prostějově, tak je to z její strany neskutečný pokrok. Akorát má smůlu, že se do osmifinále dostala zrovna v té půlce pavouka, kam se dostalo 7 z 8 hráček top 16 smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile ano, taky mě hodně překvapila, jak moc se od začátku roku zlepšila. Vzpomínám, jak ji utloukl Naducánek ve Wimbledonu, to bylo opravdu na jednu bránu. Teda i nedávno proti Riske neměla svůj den. Tady jí to muselo sednout, jsem zvědav, co předvede proti Angie. Zkušenosti budou hrát určitě velkou roli.
Reagovat
George_Renel
https://www.idnes.cz/sport/tenis/naomi-osakaova-us-open-vyrezni-pauza-problemy-krize.A210904_091513_tenis_ikuc
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Dramatický byl trochu překvapivě už první set. Naomi hrála svoji klasiku - servis a diagonály, ovšem Leylah byla velice konzistentní, s minimem UE. Ve výměnách se držela také díky úderům hraným velice brzy po odskoku, asi ještě rychleji než je hrála Naomi. Vydržel jsem ještě druhý set, kde přetahovaná pokračovala, Leylah se vymanila ze ztráty kterou si nadělala starosti v samém závěru 2.setu. Neztrácela koncentraci na každý míč a právě to nejspíš chybělo Naomi. Koncovka druhého setu přenesla Leylah na vlně do setu třetího, kde Naomi hned v první hře prolomila servis. Třetí set jsem už nezvládl, tak jen usuzuji, že se od druhého asi příliš nelišil, jelikož si obě hráčky držely servis až do konce.
Leylah mě hodně překvapila minimem UE, naprosto excelentním servisem, který nadělal Naomi hodně škody, a nepolevující soustředěností, jak kdyby předtím sledovala zápas Alcatraze. Atmosféra super, táta fandil jak na fotbale v Latinské Americesmile Utkání mělo řekl bych vyšší kvalitu než Anděla se Slůnětem. Co naopak oběma hráčkám chybělo, byla určitě variabilita úderů. Holky jsou precizní ve hře od BL, ale pro fanouška je to přeci jen ochuzení. Přitom Naomi na síti umí, ovšem tentokrát se do takového tlaku prostě nedostala.
Suma sumárum, setkaly se dvě břitvy a tentokrát byla ta ostřejší Leylah, bravosmile
Podobně jako Alcatraz udělala od začátku roku velký progres. Naomi si bude muset vyčistit hlavu, protože takovéto porážky jí nebývaly vlastní.
Reagovat
brixner
Na todlencto se fakt hezky koukalo! Klídek, pohoda...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hmm, já si vybral na noc tři nervákysmile
Jo btw Vlkův oblibenec Baron von Botič postoupil do osmifinálesmile Klobouk dolů před tímhle Don Quijotem tenisových dvorcůsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hmm, já si vybral na noc tři nervákysmile
Jo btw Vlkův oblibenec Baron von Botič postoupil do osmifinálesmile Klobouk dolů před tímhle Don Quijotem tenisových dvorcůsmile
Reagovat
SpacialRecognition
Jinak fanoušci pěkně Osaku vypískávali během zápasu, na to že je poloviční Američanka - je vidět, že mají rozum- přesně to si zasloužila smilesmile
Reagovat
blixa
Osaka je Američanka se vším všudy, její přijetí japonské státní příslušnosti je obrovský omyl, který snad někdy pochopí a možná i vyřeší, ale to je jiná problematika. Že diváci na US Open jsou z určité části morální odpad, to je něco co je vidět u řady zápasů, nejen u Osaky. Stejně jako část přispivatelů na TP.
Reagovat
SpacialRecognition
Pozor, ten White Knight syndrom z tebe přímo číší..
Reagovat
EllNino
A z tebe co? Dark King? smile
Reagovat
SpacialRecognition
Jestli nevíš, co je White Knight syndrom je jen tvůj problém. Každopádně Osaková si kritiku za chování za poslední rok zasloužila a evidentně stále zaslouží. V zápase proti Fernandezové se taky chovala strašně a diváci jí to dali právem sežrat.
Reagovat
EllNino
Vim, co to znamena, neboj smile mne je to nejak fuk, jestli je cerna, albinka, modra, nebo pruhovana, mne zajima tenis a ten hraje fantasticky
Reagovat
SpacialRecognition
Takže když se někdo v tenise chová jak namyšlená privilegovaná arogantní fiflena, která svým chováním poškozuje tenis samotný, tak je ti to jedno?
Reagovat
blixa
Nulová, nebo spíše hluboce záporná empatie, tomu říkám úspěch. smile Máš skvělé předpoklady stát se špičkovým manažerem smile
Reagovat
SpacialRecognition
Empatie k vymyšlené mentální nemoci nemám, to je pravda. Je škoda, že jí dost lidí skočila na špek..
Reagovat
blixa
Psal jsem něco o nějaké mentální nemoci ?
Reagovat
SpacialRecognition
Kdyby byla mentálně nemocná, tak si k ní být empatický i zaslouží., Nevidím žádný jiný důvod, za co by si jí zasloužila. Vypočítavost? ne.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile hřebíček do hlavičky. Kamarádka, co dělala v jedné firmě coaching dostala k nápravě jednoho takového vyššího manažera a ač se snažila, nepochopil, neklapalo mu to ani v rodině, empatie plže. No, museli ho vyhodit, prostě moc škodil.
Reagovat
SpacialRecognition
Vy woke lidi jste strašně trapný. Empatie kvůli validní kritice smile
Reagovat
EllNino
já jsem fanoušek tenisu jako takového, nějak se na věci mimo kurt nezaměřuji ... mám rád hru zvanou tenis smile
Reagovat
SpacialRecognition
Bože ty si ignorant. Její chování od FO ovlivňuje tenis.
Reagovat
EllNino
Jak? :) Začala se měnit technika forehandů, začala se snad měnit smyčka na podání? Myslím, že ne ...
Reagovat
SpacialRecognition
A nepříjde ti to poněkud trhé, říkáš, že tě "omáčka" okolo tenisu nezajímá, a když jí lidi za tu "omáčku" kritizují, bráníš jí, je ti jedno jestli to má oprávněný důvod či nikoliv.
Reagovat
EllNino
Naomi jsem nikdy nefandil, ale její tenis je ozdobou okruhu, má nejlepší betonovou hru současnosti ... a byla by škoda o to přijít
Reagovat
SpacialRecognition
Pokud o ní tenis příjde, způsobila si to sama. Ona si pokusila vynutit privilegia na FO, a tak za to platí.

Akce vyvolává reakci.
Reagovat
EllNino
Ty jsi výbornej ... kážeš tady o "akci a reakci" a zároveň tu přeješ fanouškům smrtelnou chorobu, když se navážejí do Karolíny, která může působit na někoho stejně arogantně smile

Naomi je složitá osoba zřejmě, neznám ji, mimo kurt mě vlastně vůbec nezajímá, každopádně prohrála ve 3. kole a tím TP přišel o žhavé téma smile
Reagovat
SpacialRecognition
Karolína se o nic podobného co Osaka nikdy nepokusila, ale ok.

Zjevně je diskuse s tebou zbytečná, fanatik s extémním white knight syndromem který ignoruje relevatní fakta jen aby tenis nepřišel o líbiví tenis... no, jak chceš.

Faktem je a faktem zůstane- Kritika a čočka, kterou dostává je oprávněná, nazývej si to "blitky" a že je tu "vyblito", jestli ti to pomáhá.,.
Reagovat
EllNino
"líbiví" tenis si ujít nechám smile
Reagovat
SpacialRecognition
Ano, vyzdvihnutí gramatické chyby je argument hodný tebe.
Reagovat
EllNino
Příspěvky s gramatickou chybou snažící se tady každého "setřít" jsou zas hodné tebe, tak nevím, kdo z nás je větší hrdina smile
Reagovat
SpacialRecognition
Setřít? Konstantování není šetření. A o ničem, co jsem napsal, nemůžeš říct, že je lež.
Reagovat
EllNino
Můžu tě ujistit, že můžu, a s klidem ... nazýváš mě fanatikem se syndromem bíleho rytíře, já klidně můžu říkat, že lžeš, vyjde to nastejno, jestli je pravda to, co říkáme, stejně nikoho nezajímá smile
Reagovat
SydneyOpen
Karolína také často mrská s raketou (v Melbourne ji dokonce rozmlátila na záchodě) a i to je jeden z důvodů proč hlavně u nás není Karolína zrovna oblíbená (Bára a Petra jsou někde jinde), Osaka taky nepůsobí zrovna sympaticky, ale obě hrají parádní tenis když mají zrovna den a o to je. Osobní život je čistě jejich věc
Reagovat
EllNino
Jenže poslední dobou se tady z toho stává "Moral Portál" a tenis už tu neřeší skoro nikdo
Reagovat
Mr.Pink
to tu zajima jen hrstka lidi, bohuzel. tady je vetsina lidi rada, ze aspon zna pravidla
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já už si s těmi pravidly taky nejsem jist: pátý set se tam hraje tak, jinde onak, pauzy jsou všelijak, na záchodě se čtou smsky, rozhodčím se nepodává ruka...smile
Reagovat
lvicek
Já třeba pořádně nevím, jak je to s MTO - myslela jsem, že lze vzít jen během výměny stran pri pauze, ale po zápasu Markéty s Bencic na olympiádě na ni všichni nadavali, že si vzala MTO před servisem Markéty, tak mě to dost zmatlo...
Reagovat
RFanousek
Hodně omezený pohled
Reagovat
EllNino
Záleží, jak to bereš ... někoho zajímá tenis, někoho tiskovky smile
Reagovat
blixa
Myslíš ? smile Z tebe zase čiší hloupost, každý máme své ... smilesmile
Reagovat
SpacialRecognition
Chápu, nemáš argument, tak se snižuješ k urážkám.
Reagovat
blixa
A ty jsi argumentoval jak ? Vyplivnul jsi nějaké tvrzení bez jakéhokoliv zdůvodnění. Tak jsem reagoval stejně. Jistě, mohl jsem vypsat, proč si myslím, že jsi hlupák. Opravdu to chceš ?
Reagovat
smazaný uživatel
Píšeš naprostý nesmysly.smile
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě prohrála proto, že po ní chtějí, aby chodila na tiskovky.
Reagovat
Mony
Na kurtu prohrála, ale jak dopadla na tiskovce, nikdo neví?
Reagovat
EllNino
Ono opakovaný vtip už teda není moc vtipem, je to tu napsané asi tak 10x ... tiskovka je na youtube, takže ti, kteří to tu píšou, jsou tak líní, že si to ani neumějí najít smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ono se nám tady ti papoušci nějak pomnožilismile Obávám se, že podobné to bude u voleb - jeden bača a spousta ovcísmile
Reagovat
SpacialRecognition
Koukám, že je tu dost lidí bránící Osaku - jo, ten White Knight syndrom je zlo smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nejsi amatérský sociolog-psycholog? Z jedné věty uděláš profil člověka? Gratuluji. Ne vážně, co píšeš je nesmysl. Pokud má nekdo problém a podělí se o něj, nemám nic proti, ale fakt cizí problémy nejsou můj koníčeksmile
Navíc jsem se Naomi ani nijak nezastával, jen mě praštilo do oka, jak se tu po ní mrskalo kamení ostošest a každý je a ve věku Naomi samozřejmě byl dokonalý a zároveň dělal svou práci na světové úrovni, takže může posuzovat.
Jinak jsem tu k zápasu krátký koment napsal, od tebe jsem nic kromě té špíny nenašel. Teda asi tak...
Reagovat
blixa
Zlo je především tvoje blbost, chasníčku. Jenom ty máš ve všem jasno, jenom ty jsi nositel pravdy, jenom ty máš všechny přečtené a víš jakými syndromy trpí, viď ? Že máš nulovou empatii, že nerozumíš světu ani lidem, to je zcela podružné a nepodstatné smilesmile
Reagovat
com
ja myslel, ze chasnicek sem jen ja smilesmile
Reagovat
blixa
Ale kdež, chasníčků tady je smilesmilesmile
Reagovat
SpacialRecognition
Bavit se s tebou je jak snažit se diskutovat s amoebou, naprostá ztráta času. Chudáci lidi v tvém okolí, mít podobnou kreaturu v blízkém okolí, nedejbože, v příbuzenstvu, silně bych uvažovat o sebevraždě.
Reagovat
EllNino
Jak můžeš být považován za relevantního přispěvovatele, když vypouštíš z pusy takovýhle jedy?
Reagovat
aape
Tak tenhle příspěvek silně vypovídá o tvém duševním zdraví či spíš jeho absenci
Reagovat
smazaný uživatel
Jak píše blixa - zlo jsi hlavně ty.
Reagovat
Mr.Pink
velmi trapne
Reagovat
safi1313
Osakový ještě někdo fandi ? :))) co na tiskovce , rozbrecela se když se ji novinář zeptal proč prohrála ? Nebo se rozbrecela ještě před tiskovkou a rekla ze prohrála , protože měla strach dat pozapasovy rozhovor ? :))
Reagovat
dappe
Proč by jí lidé nefandili? :) Vždyť je to s přehledem nejzajímavější tenistka současnosti.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Trapné
Reagovat
EllNino
Navíc ten titulek "předvedla kolaps", to je zase výplod ala "naočkovaná Halepová má další zranění"

Naomi se z toho určitě dostane, je to až moc kvalitní tenistka na to, aby zůstala se 4 GS, má i na desítku a víc, ale musí se dát psychicky dokupy, na hardu hraje nejlepší tenis ze všech, když je v pohodě, je pořád hrozně mladá, tak by byla škoda to zahodit ...

Kanaďanka mě lehce irituje svými pohyby, ale jinak je to taková zlatá osůbka, tak uvidíme na zápas s Angie :)
Reagovat
Esgalnor
Taky jsem se hned zarazil u titulku, "planuje dalsi pauzu" vyzniva jako kdyby byla hysterka, co ma dramaticky pauzu kazdy dva mesice. Pritom tohle vypada na mnohem delsi a zasadnejsi prestavku nez to mezi RG a Tokiem. Asi by mela udelat neco jako Ash, totalne se na tenis vykaslat, venovat se necemu jinymu, trochu to vyventilovat a vratit se az se na to bude citit. Je trochu smutne sledovat jeji letosni sezonu, po Australii jsem cekal dominanci, ale sesypala se jako domecek z karet.
Reagovat
Mr.Pink
ano, psal jsem to tu uz nekolikrat. z tp se stava vetsi a vetsi zumpa
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
paddy
Rybka musela z Angíny dostat amok smile

Dále už radši bez komentáře, jen dodám, že nás ještě čeká krásný slunečný den smile smile
Reagovat
EllNino
Rybka z Angíny? ty spolu nehrály ne?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ale, že Rybka má angínu asismile
Jinak Anděla vs Slůně to byla aspoň pro mě ne moc zajímavâ pinkaná. Anděla umí určitě přitvrdit, jak to dokazuje hlavně proti našimsmile Ale můj předzapasový tip 60:40 na Andělu vyšel, tož jsem spokojený. A samozřejmě jsem radši, že postupuje ona a ne Slůně. Něco mi na něm nesedí, ani nevím úplně co.
Reagovat
brixner
Jojo, Endží je moje holka!!!smile
Reagovat
com
smile A dneska by to chtelo jeste sejmout Bartyovku smilesmile
Reagovat
George_Renel
Ta ty své Haiťany nemá moc ráda.....smile
Reagovat
FerrariF50
Osaka letos to je teda něco, ještě těch jejich 6666 bodů, to je víc než ďábelské smile
Reagovat
tommr
Osaka končí a tenis může slavit! Maličká Fernandezová předvedla parádní otočku a dokázala proti velký favoritce zápas s přehledem dopodávat čemuž asi věřil málokdo ... smile
Jsem zvědavej na pozápasovou PC. Zhroutí se nám Osaka nebo ne? smile
Osaka neobhájí lonskej titul a v žebříčku se o několik míst propadne. Zcela jistě se před ní dostane Karolína a velkou šanci mají i Bára a Petra pokud budou v turnaji dál postupovat ...
Reagovat
Mr.Pink
malicka? temer 170 cm neni malicka
Reagovat
blixa
Spíš subtilní než maličká.
Reagovat
HolyMotors
"Zhroutí se nám Osaka nebo ne?"
Ty jsi strašné prase...
Reagovat
tommr
mírni slovník ty dobytku sprostej ...
Reagovat
HolyMotors
Dobytek jsi ty a to neuvěřitelnej. Však ti to tu pár lidí dává důkladně najevo.
Reagovat
Blondie
Tož alespoň má prostor dát si do kupy hlavu. Což je fajn.
A pátý GS mi k ní nějak nesedí, to raději třetí pro Ash smile
Reagovat
tommr
doufám, že Osaka už nikdy nic velkýho nevyhraje. S jejím přístupem k tenisu si to nezaslouží ...
Reagovat
Blondie
Je pořád mladá, může se z krize vyhrabat a zase být hráčka se vším, co k tomu patří.

Kdo z nás byl ve své práci vždy stoprocentní a nevybral si nějakých pár týdnů/měsíců krizičku? Já teda ne :)
Reagovat
Mr.Pink
to jsou zase kecy, ach jo
Reagovat
blixa
Šak Tommr, no. Jak přijde na Kotyzu nebo na Osaku, nezná bratra ni sestry ... smilesmilesmile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist