Baindl Kateryna

Baindl Kateryna

30
žena
Ukrajina
Datum nar.:
20. 2. 1994
Výška:
175 cm
Váha:
51 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 175. / 62.
čtyřhra: 516. / 141.

Nejlepší možná premiéra! 19letá Timofejevová coby lucky loser senzačně ovládla antuku v Budapešti

Maria Timofejevová (19) prohrála na akci WTA 250 v Budapešti už ve finále kvalifikace, ale druhou šanci využila na maximum. Teenagerka si při prvním startu v hlavních soutěžích na nejvyšší tour došla pro titul, když ve finále přetlačila 6:3, 3:6, 6:0 Katerynu Baindlovou (29). Z pozice lucky losera se naposledy na této úrovni povedlo triumfovat Cori Gauffové v roce 2019. Ruska se může těšit na raketový vzestup žebříčkem, v němž se posune o více než 100 míst.

Nosková poprvé vyhrála zápas na trávě, Siniaková ukončila dlouhé čekání na výhru

WTA BAD HOMBURG - Linda Nosková (18) si na druhý pokus připsala výhru na travnatém kurtu. Na podniku WTA 250 v německém Bad Homburgu porazila 6:2, 7:5 letos se trápící Ukrajinku Katerynu Baindlovou (29) a postoupila do druhého kola. Uspěla také předloňská finalistka Kateřina Siniaková (27), jež přerušila sérii čtyř porážek a ukončila čtvrt roku dlouhé čekání na singlovou výhru. Obratem dokonaným kanárem vstoupila do přípravy na Wimbledon světová jednička Iga Šwiateková (22).

Pět zápasů, tři porážky. 15letá Brenda Fruhvirtová se v Jižní Americe neprosadila

WTA 125k MONTEVIDEO - Brenda Fruhvirtová má za sebou výsledkově nepovedenou sérii turnajů WTA 125k na jihoamerických antukách. Po nezdaru v Chile a Argentině se neprosadila ani v Uruguayi, kde na akci v Montevideu skončila s kanárem od Ukrajinky Kateryny Baindlové.

Garciaová prošla ve Varšavě do finále. O titul si zahraje s Bogdanovou

Francouzská tenistka Caroline Garciaová po svém senzačním vítězství nad domácí Igou Šwiatekovou ve Varšavě nezaváhala a vybojovala účast ve finále. Turnajová pětka si dnes hladce poradila s Italkou Paoliniovou a zítra může získat druhý letošní triumf na okruhu WTA. Soupeřkou jí bude Rumunka Bogdanová, která v semifinále udolala Ukrajinku Baindlovou.

Malečková ve Varšavě prošla podruhé kvalifikací turnaje WTA

WTA VARŠAVA - Jesika Malečková se dva týdny po premiérovém úspěchu v kvalifikaci turnaje WTA prodrala do hlavní soutěže také na antuce ve Varšavě, kde porazila dvě papírové favoritky. V závěrečném druhém kole 27letá Češka po obratu udolala Ukrajinku Katerynu Baindlovou.

Nejvýše nasazené Sabalenková a Bencicová v Hertogenboschi na úvod neztratily set

WTA HERTOGENBOSCH - Aryna Sabalenková i Belinda Bencicová úspěšně zahájily travnatou část letošní sezony. Turnajová jednička Sabalenková si v Hertogenboschi poradila s Katerynou Baindl, set neztratila ani nasazená dvojka Bencicová, která postoupila přes Madison Brengleovou.

Slovenka Kučová a Belgičanka Zanevská ve Gdyni postoupily poprvé do finále turnaje WTA

WTA GDYNĚ - 31letá Kristína Kučová a 27letá Maryna Zanevská na antuce v polské Gdyni využily slabšího obsazení a poprvé postoupily do finále turnaje WTA. Slovenka v dnešním semifinále smetla Němku Korpatschovou, Belgičanka si poradila ve třech setech s Ukrajinkou Kozlovovou.

Na US Open jde dál jen Kvitová. Jednička Plíšková překvapivě končí, neuspěla ani Vondroušová

US OPEN - Pouze Petra Kvitová dnes z tria nasazených Češek dokázala pokořit druhé kolo US Open, turnajová šestka si poradila s Katerynou Kozlovovou. Překvapivě brzy končí Karolína Plíšková, nejvýše nasazená nenašla recept na bývalou světovou čtyřku Caroline Garciaovou. Neuspěla ani Markéta Vondroušová, jež schytala ostudný debakl od Aljaksandry Sasnovičové.

Karolína Plíšková podlehla Kozlovové a semifinále v Madridu neobhájí. Ve druhém kole vypadla i její sestra

WTA MADRID - Karolína Plíšková v Madridu druhou výhru proti ukrajinské soupeřce nevybojovala. Po přežití mečbolů v prvním kole dnes podlehla ve třech setech Kateryně Kozlovové a neobhájí tak loňské semifinále. Výsledek z roku 2018 nevyrovnala ani její sestra Kristýna, která v boji o osmifinále prohrála s Chorvatkou Donnou Vekičovou.

Kristýna Plíšková prohrála s Kozlovovou a čtvrtfinále v Charlestonu neobhájí

WTA CHARLESTON - Kristýna Plíšková skončila na antukovém turnaji WTA Premier v Charlestonu v prvním kole, neobhájí porci bodů za loňské čtvrtfinále a vypadne z Top 100. Česká tenistka ve svém úvodním vystoupení prohrála ve dvou setech s ukrajinskou kvalifikantkou Katerynou Kozlovovou a o dvě hodiny později vypadla i ve čtyřhře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist