Johansson Thomas

Johansson Thomas

49
muž
Švédsko
Datum nar.:
24. 3. 1975
Výška:
180 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 7.
čtyřhra: - / 51.

Wozniacká ukončila spolupráci s Johanssonem

Jen necelý půlrok vydrželo spojení bývalé světové jedničky Caroline Woziacké a jejího trenéra na částečný úvazek Thomase Johanssona. Hlavním trenérem dánské tenistky zůstává její otec Piotr.

Thomas Johansson skončil s tenisem

Švédský tenista Thomas Johansson dnes ohlásil konec hráčské kariéry. Čtyřiatřicetiletého vítěze Australian Open z roku 2002 k tomu donutily zdravotní problémy.

Argentina je blízko postupu do čtvrtfinále

Tenisté Argentiny mají nakročeno k postupu do čtvrtfinále Davisova poháru. Loňští finalisté vedou v domácím prostředí nad Nizozemskem po úvodních dvouhrách 2-0 a už se pomalu mohou těšit na svého dalšího soupeře, který vzejde z duelu Česká republika - Francie.

Federer olympijské zlato získal. S Wawrinkou vyhráli čtyřhru

Švýcar Roger Federer získal na olympijských hrách v Pekingu zlatou medaili ve čtyřhře, kterou hraje výjimečně. Vítěz dvanácti grandslamových turnajů dnes po boku Stanislase Wawrinky zvítězil ve finále nad švédským párem Thomas Johansson, Simon Aspelin 6:3, 6:4, 6:7 a 6:3. Bronz získali bratři Bryanovi.

Preview: Berdych - T.Johansson

Tomáš Berdych dnes odehraje první zápas po nepříliš povedeném účinkování ve Wimbledonu. Na antukovém turnaji ve švédském Bastadu se proti němu postaví domácí velmi zkušený Thomas Johansson. Český tenista svého dnešního soupeře před měsícem porazil a vyrovnal tím stav vzájemných zápasů na 1-1.

O finále v Nottinghamu si zahraje Verdasco s Ciličem

ATP NOTTINGHAM - Druhé semifinále v Nottinghamu zítra obstará Španěl Fernando Verdasco proti Marinu Ciličovi z Chorvatska. Těžší čtvrtfinálový duel dnes odehrál Verdasco, který Gillese Simona udolal až ve třech setech.

Král es Karlovič, zraněný Štěpánek a vyloučený Tursunov

ATP NOTTINGHAM - I když se dnes na trávě v Nottinghamu hrálo teprve 2. kolo, o zajímavé situace nebyla nouze. Obhájce titulu Karlovič opět úřadoval na servisu, když proti Querreymu nasázel 27 es a postoupil. Nevídaně byl z turnaje vyloučen Rus Tursunov a pro zranění odstoupil nejvýše nasazený Štěpánek. Dnešní program narušil také déšť.

Tursunova vyloučili z Nottinghamu

Ruský tenista Dmitrij Tursunov už dohrál na turnaji anglickém Nottinghamu. Ne ovšem proto, že by ho někdo porazil. Pořadatelé totiž šestého nasazeného hráče z turnaje vyloučili poté, co spolu s Chrisem Haggardem nedohráli čtyřhru. Pár odešel z kurtu na protest proti výroku rozhodčího.

Štěpánek v Nottinghamu nezaváhal, smetl Isnera

Aktualizováno - ATP NOTTINGHAM - Momentálně nejlepší český tenista Radek Štěpánek zvládl vstup do turnaje v Nottinghamu, kde je nasazenou jedničkou. V prvním kole generálky na Wimbledon dnes porazil více než dvoumetrového Američana Johna Isnera hladce 6-3 a 6-2.

Berdych vítězně vykročil za obhajobou v Halle

ATP HALLE / ATP VARŠAVA - Úspěšně zahájil Tomáš Berdych krátkou sezonu na trávě. Český reprezentant přijel do Halle obhajovat loňský titul a za tím letošním vykročil výhrou ve dvou setech nad Thomasem Johanssonem. Česká jednička uspěla i v deblu - společně s daviscupovým kolegou Radkem Štěpánkem vyřadili třetí nasazený pár Aspelin/Knowle.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist