Massu Nicolas

Massu Nicolas

44
muž
Chile
Datum nar.:
10. 11. 1979
Výška:
182 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 9.
čtyřhra: - / 31.

Bývalá světová devítka a olympijský vítěz Massu ukončil kariéru

Den po Jamesi Blakeovi oznámil konec kariéry další bývalý člen Top 10 Nicolás Massú. Třiatřicetiletý Chilan, který před devíti lety v Aténách vyhrál olympijské zlato, informoval na dnešní tiskové konferenci v Santiagu.

Jubilejní Prosperita Open nabídne čtyři hráče z první stovky

Nejlepší obsazení ve své historii nabídne díky zdvojnásobené dotaci ve výši 100 tisíc dolarů jubilejní desátý ročník ostravského challengeru Prosperita Open. Jedničkou je český daviscupový reprezentant Lukáš Rosol, z první stovky žebříčku ATP jsou v pavouku nalosováni ještě Jan Hájek, Slovinec Aljaž Bedene a Francouz Guillame Rufin.

Ostrava navýšila dotaci, letošní hvězdou bude Rosol

Český daviscupový reprezentant Lukáš Rosol bude nejvýše nasazeným hráčem letošního challengeru Prosperita Open 2013 v Ostravě. Turnaj, který se na antuce v Komenského sadech bude hrát mezi 27. dubnem a 5. květnem, v tomto ročníku poprvé navýšil dotaci na 100 tisíc dolarů.

Španělé po čtyřhře postupují. Jistotu mají i Švédsko a Argentina

Tři země mají už po sobotních čtyřhrách jistotu, že postoupí do čtvrtfinále Světové skupiny Davis Cupu. Španělsko ani v deblech neztratilo set a proti Belgii se ujalo vedení 3-0. Stejným poměrem vedou Švédové nad Ruskem a díky vítězné čtyřhře už nemůže prohrát ani Argentina, případný další soupeř Česka.

Nadal se vrátil hladkou výhrou, Španělé vedou 2-0

DAVIS CUP - Především španělští fanoušci Rafaela Nadala se dočkali návratu své modly na kurty v pravý čas. První hráč světa se poprvé od Australian Open představil v soutěžním utkání a hladkým vítězstvím nad Belgičanem Bemelmansem pomohl své zemi k vedení již 2-0 na zápasy. První bod získal Verdasco, který zaskočil za zraněného Ferrera.

Češi i bez opor postoupili do semifinále! Třetí bod získal Dlouhý s Hájkem

DAVIS CUP - 13 let se takhle daleko ani jednou nedostali, za poslední dva roky však čeští tenisté podruhé postoupili do semifinále Davisova poháru. Ve čtvrtfinále v Chile vedou i bez Berdycha a Štěpánka už 3-0 na zápasy. Třetí bod získali ve čtyřhře Lukáš Dlouhý a Jan Hájek.

Ivo Minář s Hájkem zničili Chilany a Češi jsou krůček od semifinále!

DAVIS CUP - Čeští tenisté vedou ve čtvrtfinále Davisova poháru v Chile i bez svých opor Berdycha a Štěpánka už 2-0! Úvodní dvouhru proti Massuovi fantasticky zvládl náhradník za zraněného Berdycha Ivo Minář, vedení pak ještě suveréněji navýšil Jan Hájek. Češi v šesti setech ztratili jen osm gamů a už zítra mohou slavit postup do semifinále.

Rozlosováno: Boj o semifinále zahájí Minář

Ivo Minář odstartuje boj českých tenistů o postup do semifinále Davis Cupu. Jeho soupeřem ve čtvrtfinálovém utkání proti Chile bude na půdě soupeře v pátek od 16:00 domácí jednička Nicolas Massu. Po nich se představí na antuce v Coquimbu Jan Hájek v souboji s Paulem Capdevillem. Rozhodl o tom dnešní los.

Houston: Ve čtvrtfinále dohrál obhájce Hewitt i jednička Gonzalez

ATP HOUSTON - Už čtvrtfinále na antuce v Houstonu se stalo nepřekonatelným pro obhájce titulu Lleytona Hewitta a nejvýše nasazeného Fernanda Gonzaleze. Oba nestačili na soupeře z Argentiny - Juana Ignacia Chelu a Horacia Zeballose.

Schwank vypadl a dostal pokutu. Za kraťasy a loby

Hned dvojnásob musela mrzet porážka na turnaji v Houstonu argentinského tenistu Eduarda Schwanka. Sedmý nasazený hráč totiž nejen nepostoupil, ale navíc dostal pokutu 1.000 dolarů za neobvyklý styl hry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist