VIDEO: Nadala ve finále nezachránil ani vítězný 'tweener'

9. 5. 2011, 08:20
Video dne 12
Úder mezi nohami zády k síti - tzv. tweener - v poslední době proslavil především Roger Federer. Že dokáže zahrát tento až exhibiční trik v důležité chvíli a navíc vítězným míčem předvedl i Rafael Nadal, ve finále turnaje v Madridu mu to ale proti Djokovičovi pomohlo pouze k poslednímu brejku. Srb nakonec zápas vyhrál a letos zůstává neporažený.
Rafael Nadal

Djokoviče nezastavil ani Nadal na antuce, Srb vyhrál i 6. turnaj roku



Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

12
Přidat komentář
Pe3k
Dobře no, Rafa to teda chtěl. Moc pěkný úder, gratuluji :)
Reagovat
smazaný uživatel
Joker to hrubě podcenil měl s tím počítat!
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, a kdyby to zahrál Federer, tak je to famózní úder, který byl samozřejmě zahrán přesně jak měl jeho autor v úmyslu, a který je schopen zahrát jen NEJlepší hráč všech dob. Je to tak?
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi velka Žebrota ( zkrachovalej Inžen Í r ) ty maš bejt na kurtech, venku, žít každou vteřinou a né opruzovat u nás v žumpě
Reagovat
smazaný uživatel
Přestože jsem zapřísáhlej rafův fanda, tak se docela bojím o post světové jedničky, to, co teďka Djoker hraje je neskutečný a vůbec bych se nedivil, kdyby vyhrál i French Open
Reagovat
tito
Neboj, nejhorší už má za sebou. O světovou jedničku pravděpodobně přijde ale jsem přesvědčen, že pokud by finále na RG bylo mezi ním a Novakem, tak vyhraje Rafa. Novak hraje famozně ale na druhou stranu Rafa letos nebyl Rafou z 2010....Navíc jde o to, jak dlouho vydrží hrát Nole takhle uvolněně, bez psychických bloků.
Reagovat
spaniel
Phenomenadal shot!
Reagovat
gambon
neskutečnej ball!!!
Reagovat
smazaný uživatel
užasny je na tom, že to tak chtěl !
Reagovat
Pe3k
ROFL :D Byl rád, že se trefil natož aby to tak chtěl.
Reagovat
smazaný uživatel
petříku nekdy mivas pravdu ale tohleto doopravdy chtěl bylo dobře vidět jak si na to popošel a připravoval si to přesně tak jak to zahrál:)
Reagovat
Chandler
Přesně, todle Rafa chtěl.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist